JAN
22
2018
JAN
19
2018

Gabriella

hetero

Gabriella a bátyám felesége. Nem mondhatnám szép nőnek, a negyvenes évei vége felé közeledik, az évek jó pár kilót ráakasztottak. Leginkább csípő tájékon. Széles csípő, hosszú húsos combok és őrületesen nagy kocka segg. Mellei jókorára nőttek, ami egy kicsit morbidnak hatott kis vállai miatt. Amolyan segges, faros, nagymellű nőként emlegették a környékbeliek egymás között. Nem tudom a bátyám mit szeret benne, nekem olyan... mit tudom én, visszataszítónak hatott. Egy, magára nem figyelő, igénytelen nőnek tartottam. Nem említettem neki soha, meg nem bántottam a bátyám miatt.
Nagy nehezen elindultam. Természetesen ki nem hagytam a kocsmát. Egy fél szilva és egy sör meghozta a hangulatomat. Gabiék házához értem. Épp akkor tolatott ki a tüzépes autó hatalmas fakupacot hagyva maga mögött. A sógornőm szinte elveszett a farakás mellett.

*  *  *

Tőlem - Neked 2. rész - Álomherceg

hetero

...Gyönyörtől fáradt testem egy sóhajjal, tudatom utolsó pillanatának boldogságában zuhant álomba...
Az imént frissen leszakított szamóca kicsorduló levét nyeldestem, amint épp a nyelvemmel a szájpadlásomnak préseltem. Az édes érett gyümölcs szétomlott a számban. Dobogásra lettem figyelmes. Távolban egy porfelhő, gyorsan közeledett. Amint elég közel ért, kivehetővé vált egy szilaj sötétbarna ló, hosszú sörénye fényesen lobogott. Egy férfi ülte meg, és ösztönözte vágtára. Álltam az erdő szélén, a mező felé nézve, szememmel követtem a lovast. Ismerősek voltak a mozdulatok…
Ahogy odaért hozzám, hirtelen állította meg lovát, amitől az a hátsó két lábára ágaskodott, miközben engem nézett, szinte már igézően. Lepattant róla, minden mozdulata feszültségről árulkodott. Ezt szinte tapintani lehetett a levegőben. Szó nélkül odalépett hozzám és a karjába vont.

*  *  *

Ártatlanság

hetero, szűz

A pézsma illata volt az első dolog, amiről tudomást szereztem. A másik, hogy nem tudtam mozgatni a kezemet vagy lábamat, mintha túl súlyosak lettek volna. Várj, nem. Azt hiszem, hogy ki vagyok kötözve. Látszólag úgy tűnt, mintha ki tudnám magamat szabadtani, de a puha szalag szorosan tartott.
- Hol vagyok?- Suttogom magamnak. Nagy nehezen megmozdultam, és megpróbáltam kiszabadítani magam a kötélből.
BAM! Egy ajtó becsapódott, talán egy-két szobával arrébb. Aztán csend.
Szólítsam meg? Borzongás futott végig a hátamon, és hirtelen nagyon tudatában lettem annak, hogy meztelen vagyok. És éreztem, hogy valami rá van száradva a mellemre. Mi ez a hang? Lépések. Valaki jön. Hallom a közeledő léptei csoszogó hangját. Talán, de csak talán, ha elég csendben maradok, akkor továbbmegy. A lépések hangja egyre közelebbről hallatszanak, aztán megállt. Úgy éreztem, mintha örökre visszatartanám a lélegzetemet.

*  *  *

Jenit jól megdugják - reggeli légyott

hetero, leskelődés, bilincs

Szombat reggel 8 óra, az utcákon tombolt a hó, de az Ezüst utcai háztömbök egyik 4. emeleti lakásában a nyugalom nagyobb nem is lehetett volna ebben a pillanatban. Jeni az ágyban feküdt, s pamut takarójába meztelenül becsavarodva aludta még legmélyebb álmát. Tomy nemrégen kelt fel és köntösében megitta reggeli kávéját a konyhában mikor rádöbbent, hogy még talán korai volt felébredni és csak a hétköznapi rutin folytatódott a szervezetében, ami miatt korábban felkelt szombat reggel is. Közben eszében volt az előző este is, amikor a munkavacsora előtt barátnője kevesebb, mint egy perc alatt facsarta ki, s így boldogan, de kissé szégyenkezve hagyta el a lakást munkába menet. Már akkor megjelent 2-3 forgatókönyv is a fejében, hogy hogyan fogja meghálálni ezt a hétvége során barátnőjének, s hogy hogyan fogja kielégíteni a lány szexuális igényeit is.

*  *  *
JAN
17
2018

Ártatlan játékok

hetero, bilincs

Életem egyik legérdekesebb kalandja volt. Az egész egy koncerten kezdődött, amit már régóta vártam. Egyedül mentem el a bulira. Régen voltam már itt koncerten, jó érzés volt újra belépni a helyre. Nem találkoztam még ismerőssel, így leültem az egyik asztalhoz. Elmélyülten figyeltem a jelenlévő idegen embereket ismerős arcokat keresve közöttük. Kis idő múltán egy érdekes „jelenségre” lettem figyelmes. A srác az italpultnál állt. Ízlésemhez képest túl feminin alkat volt, de valamiért mégis vonzotta a tekintetem. Magas volt, hosszú, egyenes szálú fekete haja lágyan omlott a hátára. Fekete bőrnadrágot és fekete inget viselt. Volt valami kecses abban, ahogy nekitámaszkodott a pultnak. Ösztöneim azt súgták, hogy menjek oda hozzá... Mire rászántam volna magam, megjelent egy ismerősöm, aki odajött hozzám hogy üdvözöljön. Mire újra odanéztem a fiú eltűnt.

*  *  *

Maria történetei 1. rész

leszbi, játék

Maria naplójából, erről az estéről
Ismét újjászülettem. Alig egy nap telt el, hogy beszélgetni kezdtünk Szapphó költészetéről, a nőiességről, női játékokról, és arról hogyan változott mindez a korok során. Holnap eljutok végre a könyvtárba, hogy még utána olvashassak a témának, de ez a délután egy csodás új élményt adott nekem.
Úgy kezdődött, hogy az ebédnél felvetettem folytassuk a beszélgetést Szapphóról, és Leszbosz szigetéről, mert érdekes, furcsa feszültséget érzek magamban ezzel kapcsolatban. Magam sem értem. Ralf csak mosolygott, és kérte, inkább este folytassuk ezt, mert délutánra meglepetés programot szervezett Nekem, és ha feszültnek érzem magam, akkor ez biztosan tetszeni fog. Ennél többet nem volt hajlandó elárulni.

JAN
16
2018

Vásárlás

hetero, férj-feleség

A múlt héten vásárolni voltunk a feleségemmel. Ez nálunk azért számít családi eseménynek, mert mindig szereti megmutatni és kikérni a véleményemet, hogy szerintem hogy áll rajta, hogy tetszik nekem. Már megvannak azok a kedvenc boltok, ahová járni szoktunk. Most sem kísérleteztünk, ugyan oda mentünk. Néhány elegánsabb darabbal szerette volna frissíteni a ruhatárát.
Amikor odaértünk az üzletbe rövid nézelődés után, kiválasztott egy sötétszürke kosztümöt, egy fehér blúzt, egy farmert és egy passzos fekete hosszú ujjú garbót. Mivel csütörtök délelőtt volt, nem voltak sokan az üzletben. Összeszedte a ruhákat és elindult velük a próbafülkékhez.
- Gyere utánam! De nem ér leskelődni! - mondta mosolyogva.
Ebben az üzletben egy helyen voltak a fülkék. Olyan 10-12 lehetett. Mindegyik üres volt. A feleségem bement az utolsóba, behúzta a függönyt és elkezdett öltözködni. Nem telt bele sok idő és már jött is ki.

*  *  *

Időutazósdi - Prológus

homo

Reggel 6:00. Csöngettek.
Hunyorogva másztam ki az ágyból, miután két perce még mindig csöngettek. A szobámból kifelé menet felhúztam egy nadrágot, hogy ne csak egy alsógatyában nyissak ajtót. A konyhában egy cetlit találtam az asztalon. Az üzenetet anyám írta, hogy két órával hamarabb kellett végül elindulniuk apámmal. Ki is ment a fejemből, hogy a szüleim elutaztak egy hétre, és úgy gondolták, hogy 16 évesen elleszek egyedül a házban. A lapocskát az asztalon hagyva kinyitottam az ajtót. Meglepetésemre csak egy doboz hevert a lábtörlőn. Körbe néztem, de senkit nem láttam az utcában. Gondoltam sietnie kellett a futárnak, ezért itt hagyta.
Leraktam a dobozt a konyhapultra, utána pedig összeöntöttem magamnak egy kis gabonapelyhet. Azt falatoztam, miközben az itt hagyott dobozt vizsgáltam meg. Rögtön feltűnt, hogy az én nevemre van címezve. Szokatlan volt, mert nem vártam semmi csomagot.