Hírek

JÚL.
29.
2023

40 éves osztálytalálkozó 6. rész

Lementem hozzá, hisz azt ígértem neki, mellette ébredek. Ildinél gyakorlatilag teltház volt.

– Sziasztok csajok, folytassátok nyugodtan. Hiba volt nem kérni az Oszi féle pirulából, de a nyelvemet, és kezemet fel tudom ajánlani, ha igényetek van rá. No, de ha van, ha nincs, gyertek fel hozzám, ott sokkal kényelmesebben elférünk.

Ildi gondolkodás nélkül szólította fel a csajokat:

– Skacok, folytassuk Ferinél.

Anyaszült meztelenül tódultak ki a folyosóra, és mentünk egy emelettel feljebb. Nem foglalkozott senki azzal, reggel miben jönnek le?

Feri

A szobámba érve Ildi háziasszony módjára terelgette Marcsit és Enikőt, úgy mutatta nekik...


Angéla irodája 4. rész

Lizi nyughatatlan volt egész hétvégén, fejében a héten szerzett élmények kavarodtak és zúgolódtak. Elvesztette a talajt a lába alatt. Egyrészt a szexualitása miatt. Valóban vonzódott a nőkhöz, vagy csak alkalom szülte fellángolásról volt szó? Másrészt: tényleg szerette azt, amit és ahogy csinált vele Angéla? Élvezte, ha irányították, vagy csupán nem volt ereje ellenkezni?
Azon már nem is gondolkozott, hogy érdemes-e megtartani ezt a munkahelyet. Választása (egyelőre) nem volt. Persze emiatt bizonyos szempontból az első két kérdésfeltevés is okafogyottá vált. Egyszerűen csak hagyhatta, hogy sodorja az ár. Ez a gondolat megnyugtatta, eszébe jutottak az elmúlt napok erotikus történései,...


JÚL.
28.
2023

Családi kemping 3. rész

Cathy családja szabályosan betódult az ajtón, a férje, Tom, a lánya, Kristin, a fiai, Walker és Jake, valamint Tom szülei, Jane és Sam.

Tom a maga humoros módján így szólt Cathyhez: – Látom, már találkoztál a szomszédokkal...

Sue megdöbbent, zavarba jött, és egy kissé összegömbölyödött a székében.

Dan, akinek a pénisze még mindig Cathyben volt, rajta feküdt az asszonyon, mert, miután a nőbe lőtte az ondóját semmi ereje nem maradt, de most elkezdte magát fekvőtámasz szerűen feltolni, de hirtelen csak annyit tudott mondani, hogy: – Ááá, hát...

Tom igyekezett oldani Dan zavarát: – Hé, ne álljon fel egyikőtök sem, és nem kell izgulnotok, ez az egész teljesen...


Sokkoló meglepetések (kezdete) 1. rész

A 90’-es évek elején egyszer dolgom akadt a haverommal akinek volt egy pár butikja Budapesten, odamentem a bolthoz a Nagy Körúton lévőhöz, hogy megbeszéljem vele, ott is volt de tett vett, akkor hozott árut, mondta, hogy nem ér most rá, jöjjek vissza később.
Eközben ott lábatlankodott egy kis csaj is, a haverom elég gátlástalan ember lévén egyszer csak azt mondja miközben a lány felé bök az arcával – Nem vinnéd el öt is, kurvára zavar?!
Mondom a lánynak: – Megyünk?
Azt mondja: – Jó!
Megkérdeztem a kocsiban, hogy éhes e, azt mondta enne, elmentünk a Nyugatiban lévő MacDonalds – ba, még sosem volt ebben az étteremben, többek között ezzel is nagy hatást tettem rá, láttam a...


Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 2. rész

Vasárnap későn ébredt, már valamivel elmúlt dél. Jólesően nyújtózkodott egyet, kielégültnek, de nagyon fáradtnak érezte magát. Gyomra korgása jelezte, ennie kellene valamit. Kiszállt az ágyból, és úgy ahogy volt, meztelenül a konyhába ment, gyorsan összeütött négy tojásból egy rántottát, addigra az automata kávéfőző lefőzte a kávét, amit apró kortyokban megivott, majd leült és kevés kenyérrel, meg zöld erőspaprikával – mert ebben is szerette az erőset – befalta a tojásokat. Innen irány a fürdőszoba, megnyitotta a kádcsapot, és jó forró vízzel engedte tele a kádat. Amíg a víz folyt, belenézett a tükörbe, látta arcát, amin azért nyomott hagyott az első swinger parti. Elnyúlt a forró vízben,...


JÚL.
27.
2023

1977 nyara

1977 nyara volt, sütött a nap, és a Sport moziban „ A kenguru” című filmet játszották. Erika ennek nagyon megörült, mert az igaz, hogy már látta a filmet tizennégyszer, de ezen a délelőttön szerette volna megnézni tízen ötödször is. Már tudta kívülről a dalokat, a fejében ott szólt az „Álomarcú lány” és az álmaiban a főszereplő fiú jelent meg.

A lány kilépett a kollégiumból a Cházár András utcára, ha sietett volna, még eléri a villamost a Thököly úton, ami elviszi a Keleti pályaudvarig, ahol metróra szállhat és mehetne az iskolába, de ebben a szép időben úgy érezte kihagyja a sulit, hiszen már csak egy hét volt hátra a tanításból, aztán végleg otthagyja a középiskolát.
...


Sörözős történetek - Gábor

– Mit csináltál te az óvónéniddel?!

– Megdugtam, barátom. – kacagott egy jót Gábor.

– Ezt nem hiszem el! Nekem már az is sok, amikor 12-14 éves fiúk dugnak nőket profikat meghazudtoló módon gagyi történetekben, na de óvódásként?! Nemááá!

Gábor ivott egy kortyot a söréből, letette a korsót, majd pár másodperc hatásszünetet tartva megszólalt:

– Ez most januárban volt.

– Elmész te a fenébe! – röhögtem el magam. – Na, azért meséld csak el, mi is történt?

– Ott kezdem, hogy alkatilag nem nagyon érdekel a szex. Ilyen vagyok. Nem, nem a fiúk érdekelnek, de a nők is csak egy, legfeljebb kéthavonként. Nem is tudott kialakulni komoly...


Élet a halál után 3. rész

... Tudtam ezt a dolgot Isten dönti el, nem helyes, nem szabad tovább így, ezt egy emberrel tudom csak megbeszélni. Reggel már fél hétkor hívtam Csaba atyát.

– Dicsértessék a Jézus Krisztus!

– Mindörökké! Ámen! Szia, Zoli.

– Szia, Csaba. Bocsánat a korai zavarásért. Beszélhetnénk ma?

– Soha nem zavarsz. – Hallgatott, szerintem gondolkodott. Háttérben a Retró rádió adása hallatszott. – Ha neked jó, be tudsz jönni a reggeli mise után?

– Szuper. Köszönöm, ott leszünk. Amúgy is a séta ideje lenne. Akkor, viszlát.

Évikével mentünk a parókiára. Az atya már vetkőzött a mise után. Hú, de kigyúrt felsőteste volt. Kicsit irigyeltem is. Évikét...


JÚL.
26.
2023

Kisfiam nagy farka

sziasztok. Edit vagyok 41 éves pesti nő, 170 cm. Magas, 60 kg. Hosszú szőke hajú.

Férjem Laci 42 éves, lányom Kitti 21 éves, fiam Peti 13 éves.

Barátnőm Évi 39 éves, férje Zoli 40, lánya Zsuzsi 15 éves, fia Robi 17 éves.

Mindannyian nudisták vagyunk. Otthon a meztelenkedés nem idegen közöttünk, és a barátnőméknél sem, illetve egymás családjaink elött sem. Minden évben a két család közösen szokott nyaralni.

Idén nyáron egy vidéki fürdőváros mellett béreltünk egy félreeső, nagy fürdőmedencével rendelkező tanyát. Július közepe volt, 35 fok. Élvivel pucéran napoztunk. Laci, Zoli és Peti az árnyékban söröztek, a többiek a medencében fürödtek, természetesen...


Szülinapi hármas

A kalandom több mint él éve történt és bevallom, hogy nagyon váratlanul jött. Gitta, egyik jóbarátom felesége akkor töltötte be a 26. Életévét. Mivel a férje egy építőanyagokat forgalmazó cégnél diszpécserként dolgozik és a főnöke nem engedte el szabadságra, ezért nem tudták együtt ünnepelni a születésnapot.

Mi hárman már hosszú évek óta jól megértjük egymást, ezért jobb híján én ugrottam be a férj helyett. Megbeszéltük, hogy este elmegyek Gittáért és barátnőjéért, Tamaráért, aki a "biztonság kedvéért" elkisért bennünket. Az ünnepet egy Newshamptontól kb 50 kmre fekvő diszkóban akartuk eltölteni.

Este kilenc körül csengettem Gittánál. Ó ajtót nyitott – és nekem hirtelen...