JÚN
28
2017

Mosaic Stories: First time

leszbi

-Szóval miért szakítottál Mátéval? - huppantam le az első osztályú kabin egyik üres helyére. Egyik barátnőmmel utaztunk Pestre, és már nem maradt hely az IC másodosztályán. Nem volt kedvünk egy órát várni a következőre (igaz, időnk sem), így kifizettük a csillagászati összeget ezért a helyjegyért. Legalább büntetlenül elnyújtózkodhattunk és nem kellett elviselni a némelykor rettenetesen irritáló utastársak hülyeségeit.
- Nem én szakítottam vele. Mindketten észrevettük, hogy már nem a régi a kapcsolat, eltávolodtunk egymástól.- magyarázkodott útitársnőm, miközben felrakta táskáit a tárolóra és kényelmesen elhelyezkedett a mellettem lévő ülésen. - Nagyon sok idő kellett volna, hogy 'visszahozzuk' és inkább úgy döntöttünk, hogy akkor egymás nélkül.

JÚN
27
2017

A borosgazda 5. rész

hetero, anál, karácsony

A boraink szépen elforrtak, jött a fejtés ideje, hogy Márton napját újborral köszönthessük.
Nem bírtam egyedül a munkát, muszáj volt segítséget szerezni. Nagyi egy régi ismerősét ajánlotta, Gyula urat, aki szerencsére kötélnek állt. Ő volt az első alkalmazottunk, bár nem volt fiatal, mégis nagyon jól jártam vele. Gyula úr egy ezermester volt, mindent megszerelt, megjavított, bármilyen járművet elvezetett. Ez nagyon jól jött, mert a TSZ összeomlása előtt még sikerült egy MTZ-traktort is kiprivatizálnunk nagyon sok hozzávaló adapterrel. Kellett még egy ember, Gyula úr Valit ajánlotta, aki már régebben is dolgozott itt, és ismeri az itteni feladatokat. Vali a negyvenes évei elején járt, arányos alakja volt, bár a késő őszi öltözet nem sokat engedett megmutatni belőle. Így hárman dolgoztunk a pincében, nagyit kíméltem, ő csak főzött ránk.

*  *  *

Szex az időn kívűl 4. rész

homo

Az Ádámmal való kalandom után össze akartam hozni a következő nagy tervemet. A terv abból állt, hogy kiveszek egy kis házat a Balatonnál, ahova meghívom Ádámot és Kristófot, így egyszerre mind a kettejüket élvezhetném. A pénzemből 3 napra futotta egy házra, ami közvetlen a part mellett van, ezért nem kell strandra mennünk. A háznak volt egy konyhája, egy fürdőszobája zuhannyal, egy kicsi nappalival és egy franciaágyas hálószobával. Reménykedtem, hogy mindketten eljönnek, de ígyis - úgyis 2főre fizettem volna. Nem kell megtudniuk, hogy ténylegesen hányan megyünk. Elküldtem az üzeneteket, csak várni kellett a válaszokra. Kristóf egy óra múlva igent mondott. Ádám 2 nappal később mondott csak igent. Valószínűleg mindketten sejtették, hogy mi a tervem velük.

JÚN
26
2017

Chat-en szerzett történetek 5. rész

családi, munkatárs, szűz, tini, anya-lánya

Amikor azt hiszem, hogy érdekesebb történetre már nem bukkanhatok, az élet mindig megmutatja, hogy de.
Egyik új chatpartnerem mesélte el az ő sztoriját. Hát, nem semmi.
A történetem egy mondatban: Kurva lettem és hagytam, hogy a lányom is kurvává váljon.
Nem vagyok erre büszke, de az vesse rám az első követ aki átélt már legalább annyi szar dolgot az életében, mint én. Nem fogom elmesélni, hogy milyen volt a gyerekkorom, elégedj meg annyival, hogy überszar. A szüleim nem voltak mintaszülők és ha azt mondom, hogy még egy hóval borított falu végi buszmegállóban is szívesebben ücsörögtem, mint otthon, akkor talán alkothatsz egy képet a "csodás" családi életünkről. Alig vártam, hogy 18 éves legyek és letiplizzek otthonról, persze az se ment egyszerűen. De szerencsére megismertem egy fiút aki a világ legrendesebb pasija volt és ahogy szokott lenni, egymásba szerettünk.

*  *  *

Napozás 2. rész

hetero

Lerogyott mellém a kanapéra. Farka még fénylett a nyáltól és a spermától. Így félig ernyedten is tekintélyes méretű volt. Nem bántam, hogy pár perc alatt elment, tudtam, hogy a kamaszfiúk 3-4 menetre is képesek. Arcomról lassan csöpögött a mellemre spermájának maradéka. Peti önelégült arccal merült el a látványban. A fényképezőgépéért nyúlt.
- Meg ne próbáld! - szóltam rá erélyesen.
- OK-OK! - válaszolta szinte mentegetőzve.
Pár szexi kép belefér, de azért pornósztár nem vagyok. Már csak az kéne, hogy egy ilyen “cum-on-her-face” kép felkerüljön rólam a netre.
Vettem egy zsepit az asztalról és akkurátusan letörölgettem magam.
- Készen állsz a második menetre? - kérdeztem türelmetlenül
- Azt hiszem igen.- pihegte csillogó szemmel.

*  *  *
JÚN
23
2017

Napozás 1. rész

hetero, leskelődés

Egy nagyobbacska társasházban laktam a szüleimmel a Hegyvidéken. Az itteniek szerették így hívni a 12. kerületet, mintha csak a londoni Notting Hillen laknának. Sznobságban nehéz utolérni őket. A mi családunk is ilyen volt, mármint tipikus budai sznob. Apu ingatlan fejlesztéssel foglalkozott, Anyu pedig nem létező üzleti érzékét kamatoztatta különböző hamvába holt vállalkozásokban. Apu boldogan finanszírozta, ez amolyan megvásárolt nyugalom volt a részéről.
Nyár eleje volt, sulinak már vége, bár ez engem nem érintett már. Tavaly végeztem a főiskolán és pár hónapja kaptam munkát egy nagy multi kontrollig osztályán. Lakás üres, élveztem a magányt. Szülök a balatoni nyaralóban töltötték az időt valami baráti társasággal, hugi isten tudja hol csavargott. Tökéletes alkalom volt, hogy egy kis alapszint szerezzek az erkélyen.

*  *  *

Életem legcsodásabb éjszakája

hetero

Tavasz volt. Nappal különösen meleg, szinte forró napsütés, este hűvösbe hajló langyos éjszakák borzolták a szerelmesek egymásba fonódó lelkeit.
A verandán ültem és vártam – rá. A percek órákká nőttek, mégsem voltam nyugtalan. Tudtam, hogy eljön, és azt is tudtam, hogy olyan lesz, amilyennek megismertem: kedves, humoros, érzelmes, olyan férfi, akinek van véleménye mindenről, és emellett ismeri az érzelmek és a női lélek szövevényes világát is. Kíváncsi voltam hogy néz ki élőben. Annyi mindent tudott már rólam, annyi édes, fájó, bűnös dolgot, büszkeséget, vágyat, örömöt, célt. Annyi titok tört már meg a monitor előtt. Éjszakák, melyek nappalokká lettek a hónapok óta csak egy képet láttam magam előtt és egy kedves hangot hallottam a telefonban, de most tavasz van.. .és végre láthatom. Csendesen, finoman érkezett. Egy könnyű csókot lehelt az arcomra, majd lehuppant a hintaágyra.

*  *  *
JÚN
22
2017

A Nílus gyöngye 1. rész - Merititesz vágya

maszturbáció

A felkelő nap sugarai ragyogóan világították be a Nílus deltáját, a folyó habját már e korai órában hajók tucatja szelte, és dolgos asszonykezek mosták a vásznakat a folyó parton. I.e. 1401. évben járunk, a leendő fáraó, Szihathor házasságkötésének napján, mikoris nászban egyesül unokanővérével, a szép Nebet hercegnővel, majd pedig átveszi a hatalmat az egész birodalom felett.
A korai óra ellenére az udvar egész háza népe talpon volt, mindenki az ünnepség előkészületeivel volt elfoglalva. Szolgák hordták a finom aranyneműket a palota folyosóján, virágkompozíciókat egyengettek, melyek messzi földről érkeztek, és mindezt a nyüzsgést egy élénk, fekete szempár figyelte a nők helységeit elkerítő függöny mögül. Nebet hercegnő alig múlt 17 éves, nyúlánk, karcsú testét egyszerű Nehé-ruhája fedte, arca pedig lángolt az izgalomtól és gyermeki kíváncsisággal figyelte a tucat szolgát, amint a dolgával foglalatoskodott.