FEB
07
2018

A hűséges asszony

hetero, nyaralás, férj-feleség

- És, hogy oldjátok, meg a szexet?
A kérdés, egy eldugott falu melletti táborban hangzott el, ahova a feleségem, és az egyik kollégája volt elszállásolva. Továbbképzésen vettek részt, és éjszakára egy-egy faházat kaptak. Most a nejem házának tornácán ültek, késő este van, és beszélgetéssel ütötték el az időt. Persze, amikor minden téma kimerült, a kényesebb, dolgok kerültek felszínre. Én külföldön dolgozom, kb. két-három havonta járok haza.
- No, nem vagy nagyon kíváncsi? –nejemen, már meglátszott az a pár korty bort, amit elszopogatott, hiszen szinte sohasem iszik.- Miért érdekel?
- Puszta kíváncsiság. Hogy lehet ennyit kibírni egymás nélkül?- Béla ötvenes, mackós testalkatú férfi volt, öt éve elvállt, azóta szingli.
- Ezt, Én is kérdezhetném Tőled, hiszen régóta elválltál...

*  *  *

Angyali történet 13. rész – Judy története 6. fejezet - Házas élet nehézségei

leszbi, vibrátor, munkatárs

16.
Ott tartottam, hogy megtartottuk a kettős esküvőt. Tekintettel Josi fontos funkciójára (a sziget tanácsának addigra egyik legbefolyásosabb tagja volt) a szertartást a közösségi házban tartottuk és a háromnapos buli fénypontja az első éjszaka volt, amikor a két frissen egybekelt pár a közönség ovációja mellett nyilvánosan szeretkezhetett. Ez jelképezte azt, hogy a lifukai törvények szerint már erre is fel vagyunk jogosítva.
Következtek a dolgos hétköznapok. Josi az időközben Fidzsiről hazatért Sophie-val (aki ott ugyanazt az iskolát végezte el, mint Josi) az ültetvényen tevékenykedett igen eredményesen. A gazdaságuk szépen fejlődött, ebben Miunak is fontos szerep jutott. Josit gyakori utazásaira – részben Tonga különböző szigeteire, részben a környező szigetállamokba – elkísérte és elragadó egyéniségével (vagy befolyásoló képességével) jobbnál jobb üzletkötésekhez segítette.

FEB
06
2018

Magasabb szintre léptünk

hetero, anál

- Te tisztára hülye vagy! - közölte párom, de éreztem, hogy előző mondandóm nagyon beindította. Hüvelye szorosabban fonódott hímvesszőm köré, feneke görcsösen megszorította benne járkáló mutatóujjamat és kicsit meg is mozdult, mélyebbre engedte magába dorongomat. Az előbb közöltem vele, hogy képzelje az ujjam helyére Józsi dorongját, amint lassan beléhatol és kitölti a végbelét.
Olvastunk valami Tantra szexről, hogy lassabban, meg csak egymására figyeljünk, meg ilyesmi. Valójában egész jó volt. Párom lovagló ülésbe helyezkedett rám, így láttam a teljes felsőtestét, csodálatos melleit (melyeket a mai napig nem tudok megunni!), valamint lenézve láttam, hogy pinájában hogy nyelődik el férfiasságom és igyekeztünk csak néha mozdulni. Közben beszélgettünk. Ekkor hangzott el a fenti párbeszéd.

*  *  *

Kanári kaland 3. rész

homo

Nappal. Úgy érzem magam, mint egy kifacsart citrom, amelyet leöntöttek a lavór spermával. Szédülök, nyilall a fenekem, de mindezeket még elviselném, ha nem kínozna a tudat, hogy egy köcsögöt csináltak belőlem. Megpróbálok talpra állni, de annyira fáj a fejem, hogy elsőre nem sikerül. Nagy nehezen, tántorogva megtalálom a fürdőszobát és belemászok a kádba. Percekig semmi, erőt gyűjtök, hogy megeresszem a vizet. Nekem már annyi, gondolom. Ha nem is Aids-et, de szifiliszt, vagy hepatitiszt, vagy valami hasonló betegséget biztos elkaptam. A hideg víz valamennyire észhez térit, de még mindig nagyon magam alatt vagyok.
A konyhában Alfredo ténykedik. Parányi miniszoknyát és melltartót visel. Amint felém fordul, látom, hogy már ki is sminkelte magát. Hosszú fekete haja kibontva omlik a vállára, dióbarna szemeiből nőies melegség sugárzik.

FEB
05
2018

Családi szilveszter

családi, szilveszter, szűz, tini, nagynéni/nagybácsi

Az ital melege átjárta Emesét. Legalábbis azt hiszem, hogy így hívnak. Isteni volt az érzés, ahogy szinte kiszakadva önmagamból táncoltam unokatestvérem karjaiba. Felnézek. Fekete szeme tűzzel a vágytól, ahogy rám tekint. Kellek neki. Tudom. Már abban a pillanatban éreztem, amikor felém nyújtotta az első pezsgőspoharat. És mindezt a csodát az ECB igazgatójának köszönhetem, aki elküldte apát félévre, hogy felügyelje a thaiföldi gyáruk beindítását. Keze lejjebb csúszik derekamról és megérinti a popsimat. Úgy teszek, mintha nem venném észre, de már sajnálom, hogy nadrág és nem szoknya van rajtam. Akkor benyúlhatna alá és… . Nagyon szép fiú. Magas, kicsit barna bőrű, inkább ruganyos, mint izmos. Olyan, mint egy zsákmányra leső gepárd.
Megfeszült a karja körülöttem, és hirtelen minden megváltozott. A szája lecsapott a számra, éreztem, hogy a nyelve utat keres ajkaim között.

*  *  *

Gabriella 2. rész

hetero

Óvatosan tapogatózni kezdtem magam mellett az ágyamon. Gabi már nem volt ott. Fogalmam sem volt mikor mehetett el. Csalódottan botorkáltam villanyt kapcsolni. Az ágyam szélére ültem és próbáltam összerakni gondolatban mi is történhetett. Ő akarta? Én akartam? Miket is műveltem? Elvált? Mi a fasz is történik körülöttem??
Telefonomat kézbe véve tudatosult bennem, hogy majd délig aludtam. Fahordás, pia, kefélés ki tudja meddig bizony odatesz az embernek! Nem voltam tisztában mit is akarok, de önkitlenül is kikerestem a bátyám számát. Nem sokat kellett várni, hogy egy jókedvű hang szóljon bele.
- Na mizu öcskös? Eszedbe jutottam? Baj van talán??
- Cső bratyesz. Nincs baj, csak valamit csiripeltek a madarak, ami nekem nem teljesen tiszta. Talán lehet, hogy elfelejtetted, hogy az öcséd vagyok és pár dolgot nem közöltél velem.

*  *  *
FEB
02
2018

Annika és Liza 1. rész

családi, szűz, tini, unokatestvérek, illusztrált


Végre itt volt a nyári szünidő! A 15 éves vörös hajú Annika unokatestvérével, a nála egy évvel idősebb Lizával heverészett Liza gyerekszobájában. A két lány annyira hasonlított egymásra, hogy bárki azt hihette volna róluk, hogy testvérek. Mindkettőjüknek göndör vörösesbarna haja volt, és arcvonásaik is nagyon hasonlítottak. A különbség csak az volt a két lány között, hogy a 16 éves Lizának nagyobb mellei voltak, mint unokahúgának, barna volt a szeme és Annikáénál valamivel sötétebb arcbőre tele volt szeplőkkel.
Egymás mellett fekve összedugták a fejüket és egy prospektusszerű színes füzetben lapozgattak. Mindkét kislányon csak rövid sortnadrág és ujjatlan blúz volt, strandpapucsuk az ágy mellett hevert.

*  *  *

Csak egy kirándulás? 1. rész - Simon

szűz, tini, diák

- Simon! - édesanyja kiáltása éles fájdalomként hasított a tudatába - El fogsz késni!
- Csak még 5 perc, kérlek...
- Nem, fél órája is 5 percet kértél. Ha nem kelsz fel, én nem viszlek be.
- Jó, jó rendben - megpróbálta kidörzsölni az álmosságot a szeméből, de nem járt sikerrel. Gyorsan átöltözött a tegnap már előkészített ruhába, és leronhant reggelezni. Anyjának most kivételesen igaza volt. Vagyis csak majdnem. Abban a pillanatban áldotta azt a néhány jófej buszvezetőt, aki megvárja a rohanó fiút 2 táskával a kezében. De a lényeg, hogy fennt volt a buszon, és nyugodtan tudott terpeszkedni kettő helyen is. Már lassan beletörődőtt abba, hogy egyedül kell végigutaznia azt a 35 percet a suliig, amikor látta Sophie-t felszállni a buszra. Elképesztően csábítóan nézett ki, pedig még a szempillaspirált is lehagyta. Egy lenge pólót vett fel egy olyan "picsagatyával", ami szinte mindent láthatóvá tett.

*  *  *