FEB
14
2018

Ketten Katával

gruppen

Egy vidéki városban van cégem egy társammal. Nemrég Budapestre utaztunk üzleti ügyben, potenciális vevőkkel próbáltunk nyélbe ütni egy elég komolynak ígérkező üzletet. Egy csendes környéken lévő kellemes kis hotelben szálltunk meg. Kemény egész napos tárgyalások voltak, mindig reggelente elhagytuk a szállodát és csak késő délután értünk vissza, amikor is rögtön bezuhantunk az ágyainkba. Ráadásul, olyan hosszasan elhúzódtak, hogy a recepciós srác már jól ismert minket és magától adta a szobánk kulcsát, ha meglátott minket. Aztán végre sikerült megállapodnunk a partnerekkel, amivel biztosítottuk a cég jövőjét egy időre. Ünneplésként megvacsoráztunk egy jó étteremben, majd bedobtunk pár italt egy bárban, de mivel azért fárasztó volt az elmúlt hét, nem volt kedvünk átmulatni az éjszakát és késő este visszamentünk a hotelbe.

FEB
13
2018

Dóra

hetero, tini, diák

13:45
Csengőszó.
Máté feleszmélt gondolataiból. Ránézett farmernadrágjára, s miután a látott után érezte is az erekciót, lassan felcsúszott székében, majd körülkémlelt, remélve, hogy senki más nem vette észre izgatottságát. A barátnője (mint olyan, barát, aki lányból van), aki mi tagadás, egészen jól néz ki ma, talán ezért is gondolt rá az előbb úgy. Pulcsiját vette fel és barátnőivel beszélgetett. A tanár már kiment. A háttérben elhangzott "milyenóraleszúszás" után Máté felállt, elpakolt asztaláról, az úszáscucca felé nyúlt, majd elindult lefelé, ám mielőtt kilépett volna a földszinti ajtón az udvarra, egy érces férfi hang megállította azzal a kérésével, hogy tudna-e segíteni neki lehordani néhány zsákot az alagsorba.
A zsákokban valami keményporszerű dolog volt, 3 levitt adag után kiszáradt kezét nadrágjának szárához dörzsölte.

*  *  *

A lehetetlen valóra válása

homo

Bevezető: A történet főhőse, egy még mindig nagyon fiatal fiú.
Ezt a történetemet az egyik „barátnőm” nővérének a vőlegényének egyik sógorának nagyobbik öccsétől kaptam.
A saját nevem kivételével mindenki nevét megváltoztattam, a születésnapok dátumait +/- 1 nappal elcsúsztattam. Engem Matyinak hívnak, és 20 éves vagyok, hisz 1996. június 21-én születtem. Egy nővérem és egy öcsém van. A nővéremet Esztinek, míg az öcsémet Bélusnak hívják. A két legjobb barátomat pedig Konrádnak és Zsombinak hívják. Az öcsém 25 hónappal és 8 nappal fiatalabb, (míg a nővérem 39 hónappal és 10 nappal idősebb) nálam. Zsombi 25 nappal idősebb, Konrád pedig 37 nappal fiatalabb nálam. A lényeges dolgok 2010. május 8-án, szombaton kezdődött meg. Először az édesanyámat 7-8 éves, míg az öcsémet 10-11 éves koromtól majdhogynem napi szinten masszíroztam, így érkeztünk el az előbb már említett máj.

FEB
12
2018

Katám kezdete 3. rész

családi, szűz, apa-lánya

A zuhany után mindenki a helyére ment lefeküdni, de aludni egyikünk sem tudott az éjszaka fennmaradó részén. Én csak hánykolódtam az ágyban és végig a történtekre gondoltam, Istenem leszopott a lányom, és aztán még a seggét is megdugtam. Annyira állt a farkam, hogy reggel még egyszer kivertem Katám seggére gondolva. Nem kellett volna, mert a reggelinél Kata szó nélkül elém térdelt és leszopott.
- Egészségedre!
- Köszönöm kicsim, de anyád mindjárt itthon van és ebből semmit sem vehet észre.
- Tudom, hidd el nem is fog. Alig várom az a három napot.
- Vasárnap reggel elmegy és csak hétfő este jön haza, lesz időnk egymásra. Most pedig sipirc az iskolába, és senkinek egy szót sem.
- OK tudom. Szeretlek!
- Szeretlek!

*  *  *

Párcsere egy hétre 3. rész

hetero, nyaralás, anál, vibrátor

Az első nap után az éjszaka sem telt el esemény nélkül. Párom vagy félre értelmezte, vagy direkt azért, hogy engem húzzon, elküldte az első nap eseményeit egy videó üzenetben.
Kleonak és nekem sem kellett több. Csináltunk egy újabb videót válaszként, és az első videóval együtt elküldtük.
Vártam valamiféle választ feleségemtől, de szóra sem méltatta az üzenetünket.
Másnap hajnalban motoszkálásra ébredtem. Ágyasom ébresztgetett. Az ablakon kitekintve láttam, hogy épp hogy csak hajnalodik.
- Menjünk úszni! - mondta
Mit tehettem mást, felkaptam a fürdőshortom és résnyire nyitott szemmel követtem őt a közeli partra. Nagyon fáradt voltam és zavart a fény, de mikor megtekintettem a felkelő napot, ahogy a vízből kiemelkedik, megtöltődtem energiával. Kleo a ruháit ledobálva a vízbe futott és engem hívogatott. Megláttam a kis fiatal testét és én is vetkőzésbe kezdtem.

*  *  *
FEB
09
2018

Az én kis szeretőm 4. rész

családi, szűz, anya-fia

Visszatértünk a földre, ha lehet ezt így mondani. Bár épp most élvezett egy hatalmasat, a puncim éhesen követelte a folytatást, a lényeget, amiért ez az egész történt. Hátra néztem, láttam, rajta hogy ő is akarja folytatni. Rámosolyogtam, és felnyúlva megfogtam a farkát, és finoman húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Rögtön éreztem, hogy van még benne erő. Nem volt hiába az a sok edzés és készülődés. Pár pillanat múlva már fölötte is térdeltem, felkészülve arra, hogy a puncimba fogadjam a fiam forró csillogóan pulzáló farkát. Ajkaimmal lassan simogatni kezdtem a hímtagját. Ahogy hozzáértem beleremegtem a gyönyörbe. Pár kör után már újra kőkemény volt a farka. Belenéztem a szemébe, és ott volt az izgalom a vágy és még mindig az határtalan csodálat és szeretet, amivel először rám nézett.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 19. rész

hetero

Lorena a következő héten előre betáblázta magát programokkal. A legfontosabbak közé tartozott a felvételi az általa kinézett egyetemre, a legizgalmasabbak közé pedig egy randi egy, az egyik társkeresőn megismert pasival. Ezeken kívül a külsejével is foglalkozni akart, így hétfő délelőtt előhalászta szekrénye mélyéről, és felpróbálta a tönkrement, fekete színű, hosszú szárú, magassarkú bőrcsizmáját, amit évekkel ezelőtt csak néhány alkalommal hordott. Megkönnyebbülve vette tudomásul, hogy a rég nem látott darab még mindig jó a lábára. Be is adta egy cipőszervizbe, mielőtt megérkezett a fodrászhoz, hogy hosszú, világosbarna haját sötétbarnára festesse.
Kedden folytatta külsejének feldobását: a rendszeresen sportoló-táncoló Vivi győzködésére, Timivel együtt kondibérletet vásárolt, a lakhelyük központjában lévő edzőteremben.

FEB
08
2018

Tökéletes orgazmus

hetero, vibrátor

A ’szokásos tiszteletkörök’ után - ami egy ezer éves várakozásnak tűnt – felmehettünk a hálószobánkba. A gyerekek addig a nagyszülőkkel maradtak. S megmutathatta meglepetését. Nem is értettem, mit akarhat, hiszen én csak őt vártam. Őszintén szólva, csak azt vártam, mikor esik már nekem. Nem is értettem, hogyan tud a meglepetéssel foglalkozni. De elővett egy fekete kis szatyrot a táskából. A kis szatyorban pedig volt egy szexlap, amihez DVD is volt ajándékba, és egy fekete dobozt is rejtett a kis fekete ’csodazsák’. Az újságot gyorsan átlapoztam, de jobbra számítottam, így inkább csalódtam benne. De akkor még ez sem ronthatta el a kedvemet.
- Mi van a dobozban?
- Nyisd ki, ha szeretnéd, már most kipróbálhatjuk!
Izgatottan, kíváncsian nyitottam ki. Egy szilikon vibrátor volt, pink, olyan nyuszi jellegű, de mégis komoly és egyben elegáns. Ami pedig a legfontosabb, víz alatt is használható. Ez a ’szívembe’ talált.

*  *  *

Torz vágyak örvényében 1. rész

s/m, tini, diák

Térdre ereszkedem előtte, felnézek, és azt figyelem, ahogy ügyetlen, az izgalomtól remegő kézzel kapcsolja ki fekete bőrövét, húzza le rajta lassan a cipzárt. Kiszabadítja a már kemény farkát, párat nyom rajta, és megadja nekem a lehetőséget, hogy gyönyörködjem káprázatos erekciójának puszta méretében és szépségében. A diákok azt suttogták, hogy bármilyen kis pöcs, mégis Ferinek van a legnagyobb töke a suliban. Tudom, hogy megőrültem, de amióta a férjem... azt tette..., az addig jól ismert világom fülsiketítő zajjal omlott össze. És most én Bárdossy Anita arra készülők, hogy leszopom a tanítványomat.
Összefut a nyál a számban. Agyamba vér tolul, és összezavarja az érzékeimet. Ilyet még nem éreztem, pedig már nem egy pasit láttam... sőt, de most valahogy a lebukástól való félelem, a tiltott gyümölcs édességével keveredve perverz vágyakkal önti el agyamat. Arcomat melegnek érzem.