Hírek

AUG.
30.
2023

Édes kísértés 1. rész

Roxanne betrappolt a házba és ledobta a telefonját. Csodás! Nem lesz halloween-party, és esély sem lesz arra, hogy egyedül kapjon egy kis édességet. Jake éppen most hívta fel, hogy lemondja a találkát, azzal a kifogással, hogy a nagymamája beteg, pedig parti zaját hallotta a háttérben. Nem mintha Jake számított volna, és valljuk be, valószínűleg nem kap cukrot sem ma este, sem más este, de ez mindennek a határa volt.
Roxxie az órájára nézett, sóhajtott és a fejét rázta. Barátaival azt tervezték, hogy egy folyami körutazásra indulnak egy olyan hajón, amelyet mindannyian fizettek. A hajó indulása előtt kellett volna a kikötőbe érnie, de Jake-nek köszönhetően késne. Már tizenöt perc...


Szemüveg nélkül

Szerénytelenség nélkül állíthatom hogy egész jól nézek ki. 160 körüli magasság, a melleim elég fejlettek, szép arcom van, vállig érő sötétszőke hajam és kék szemem. Ja és igen, szemüveget hordok. Mindig is hordtam, de soha nem gondoltam rá. Berci azonban igen.
Nálam egy évvel idősebb fiú volt. Nagyon aranyos volt – pontosabban be kell vallanom hogy most is az. A lényeg az, hogy azt mondta, hogy a szemüveg miatt úgy nézek ki, mint egy bagoly, és folyton nyaggatott, hogy tegyem el, amikor randizunk. Én viszont szinte vak vagyok nélküle! Emellett persze folyamatosan próbált bejutni a bugyimba, de mire számítottam, végül is fiú volt, nem?
Én azonban nem engedtem neki. Megcsókoltam, és...


A fagyizás ára 1. rész

Nem is lehettem volna boldogabb. Csodálatos időt töltöttem a családommal a tengerparton. Ezek a kötődő pillanatok tették az életet élni érdemessé. Éppen most költöztünk egy új, nagyobb házba, a jelentős béremeléssel járó új munkahelyem miatt. Nincs is jobb annál, mint nyertes lenni, és ellátni családot mindennel, amire szükségük van. Igen, az élet jó volt.
Ahogy mentünk az ösvényen az autónk felé, a legkisebb lányom meglátott egy fagylaltozót. Felnézett rám azokkal a nagy kék szemeivel, és esdeklő tekintettel azt mondta:
– Apa, kaphatnánk egy kis fagylaltot? Olyan csodálatos nap volt, és meleg van, és...
Feltartottam a kezem, hogy megállítsam a mondat közepén. Mindig nehéz volt...


AUG.
29.
2023

Trilógia 3. rész - Elfogadás

Előszó:

Az élet már gyerekként rávezetett arra, hogy vannak dolgok amik ellen nem lehet, nem kell harcolni, mert belerokkanok. Persze van ami ellen jó döntésekkel lehet védekezni, kihátrálni belőle. Így lettem elfogadó, mentálisan, lelkileg és testileg. Hívő vallásosnak tartom magam, de nem az a fajta bálvány imádó, templomba járó. Bensőmben jelen van még a harcos, küzdő oldal is, ami ha felszínre tör mindig sikerre visz.

Elbeszélés:

... Egy hónap múlva már át is cuccolt Csaba hozzám és árulta a mamája házát. A fiammal skypon közöltem és mutattam be. Természetesen helyeselte. Boldogságot kívánt. Én élveztem Csabával az életet, a meztelenséget és a minden napi...


Tao szex

Azt mondta a barátnőm, hogy a jóga segíteni fog. Az utóbbi időben feszült vagyok, ideges, hamar fölkapom a vizet, érzékeny vagyok. Sokat dolgozom, szinte semmi szabadidőt nem hagyok magamnak, de csak azért, hogy ne legyen időm gondolkodni.

Nem akarok gondolkodni, mert ha megteszem, akkor mindig az a szemét pasi jut eszembe, akit igaz én dobtam, de azért mert állandóan féltékenykedett, és a vége mindig az volt a vitáknak, hogy megpofozott. A szakításunk után, ami szintén pofonokkal végződött, kiderült, hogy azért volt ő féltékeny, mert ő lépett félre, és arra gondolt, hogy ha ő megteszi, akkor biztosan én is. Férfi logika.

Na és most Mari unszolására elindultunk jógázni. Azt...


A part 1. rész

Az állomás peronján álltam, és némán füstölögtem magamban. Éppen lekéstem a vonatomat, ami most tizenöt perc várakozást jelentett. Nem mintha különösebben siettem volna, csak egyszerűen utáltam várni.
A tekintetem nem fókuszált semmire, de hirtelen egy lány sétált egyenesen felém. A telefonját nézegette és ujjai elmosódva jártak. Készültem kitérni az útjából, de aztán... Az arca! Gyönyörű volt!
Maradtam a helyemen, és vártam, amíg közelebb ér. Észreveszi, hogy mindjárt összefut velem? Az utolsó pillanatban torpant meg. Meglepetten nézett fel.
– Ó! Bocsánat! Ez fontos volt és elmerültem benne. – mondta.
Sokkos állapotban voltam. Hogy lehet valaki ilyen szép? Ilyen lányokat,...


AUG.
28.
2023

Biliárd 2. rész

Felemelte a fenekét a biliárdasztalról, lecsúsztatta a bugyiját a lábujjai mellett, majd átnyújtotta nekem. Átdobtam a szobán. A kezem még hajított, amikor Crista ujjai kigombolták és kicipzározták a farmeremet. Simán lecsúsztatta a nadrágomat a csípőmön és a lábamon. Majd oldalra ejtette.

Végre meztelenül! A cuki húgom és a bátyja szeretőkké készültek válni! A tiltottság ellenére mindketten elragadtatottan boldogok voltunk. Egy pillantás a duzzadt erekciómra azt a benyomást keltheti, hogy ez az egész a szexről szól. Egy másik pillantás Crista csöpögő puncijára erősítheti a benyomást. De nem MINDEN a szexről szól! A vágyról ÉS a szerelemről szól!

– Gyönyörű a... Micsodád!...


A vihar

Magam:

Kora őszi pénteken gondolva egyet, az Alacsony Tátrába ugrottam el túrázni. Kis sátor, termozsák, kevés élelem. Csodásan indult a nap. Hatalmas fák, madarak, őzikék, és a lényeg: a friss, tiszta hegyilevegő. Életkedvem az egekben. Repült az idő, kezdett sötétedni. Keresni kellett egy sátorozó helyet. Hirtelen nagyot dörrent az ég. A fák lombjától fel sem tűnt a vihar közeledte, és miért is hoztam volna váltó ruhát, vagy eső elleni védelmet? Előbb csak csepergett, majd egyre nagyobb cseppekben esett, míg le nem szakadt az ég. Szerencsémre, – vagy a fentiek irányítására – hirtelen egy kis tisztás tárult elém, a szélén takaros házzal, udvarán autóval, az ablakából fény...


Nudisták

Gyakran jártunk a Studland Beach-re, a szüleim, a húgom és én. Könnyen megközelíthető volt a gyönyörű homokdűnék mögött. A komphoz legközelebbi strand végén családok gyűltek össze, de ahogy lefelé sétáltunk, kevesebb gyerek és több pár volt. Még egy kicsit tovább menve a ruhák már választhatóvá váltak. Heteroszexuális és meleg párok feküdtek arrafelé, hogy felfrissítsék a barnulásukat. Akadt néhány furcsaság is. Elbűvölten néztem egy nap, amint egy ötvenes éveiben járó meztelen nő bokáig sétál a sekély vízen, és egy fényes aranylánc volt erősítve a borotvált szeméremajkaira.
A szüleim nem szerették a tömeget, ezért mindig elsétáltunk a komptól a nudista rész felé, mielőtt leraktuk a...