Hírek

SZEPT.
30.
2014

A haverom anyja

A nevem Márton, 17 éves vagyok. Egy kisebb faluban élek, a falu legnagyobb utcájában.
Szinte az összes barátom ebben az utcában lakik csakúgy, mint a legjobb barátom. Peti a szomszédban élt édesanyjával Ildivel és betegeskedő mamájával Magdi nénivel. Elég sokat szoktunk találkozni Petivel, XBOX-ozni szoktunk nálunk, illetve sokat járunk ki a többi haverunkkal focizni a helyi pályára.
Egyik nyári nap, Peti felhívott, hogy menjek át hozzá XBOX-ozni és nézzem meg a számítógépét, mert valami vírust kapott, utána meg kimennénk a pályára játszani. Egy szép kertes házban éltek, nagyon igényes az egész telek a házzal együtt. Megálltam a kapu előtt majd megnyomtam a csengőt. Körülbelül fél perc telt el, akkor Ildi kilépett a ház ajtaján, majd lesétált a lépcsőn egyenesen a kapuig. Ildi 42 éves fekete hajú érett nő, Peti apjával már 10 éve szakítottak és Ildiknek...


Az autószerelő és az idegen

Csak Neonak hívom, az igazi neve Mickey, egy szürke hétköznapon sétált be a műhelyembe és vele az életembe.
Az idegen a Matrix filmhez hasonlatos Neo figurát jelenített meg, a bakancs, fekete farmer, póló és hosszú kabát jó adag vagányságot kölcsönzött neki, felfelé zselézett hajáról nem is beszélve.
- Igen? - kérdeztem elnyújtott hangon, nem szenteltem neki különösebb figyelmet, divatmajomnak tűnt, bár alaposabban megnézve, arca keménysége, és jeges pillantása kicsit sem tűnt mű-keménynek.
- Nem jó a fékkar, javítás kell!
- Hát elő tudom jegyezni - mondtam a megszokott tempómban, kikászálódtam az aknából, fülem mögül lekaptam a szikével hegyezett ceruzámat és az asztal felé indultam, hogy megnézzem a naptárt, mikor van szabad hely.


SZEPT.
29.
2014

Augusztus 20.

Augusztus 20-a volt. Fesztivál, sörsátrak, édesség mindenfelé. Húsok és kolbászok sültek, na meg persze a szokásos sátrak, játékok, ruhák, szőnyegek, szerszámok és más hasonlók.
Mint minden évben ezen a nyáron is a nagynénémnél nyaraltam. Mindig úgy időzítettem, hogy a tűzijátékot láthassam. Mindig megnéztük. Igaz sose valamelyik térről, hanem a lakása ablakából, szerencsés helyen lakott így mindent lehetett látni. Nagynéném 45 éves rövid szőke göndör hajú szép arcú, átlagos testalkatú, de az átlagosnál jóval, nagyobb mellekkel rendelkező nő volt. Számomra ő volt, A NŐ. Imádtam, 17 éves suhanc létemre belé voltam bolondulva. Fel is dolgoztam én őt többször, ilyenkor esténként elalvás előtt, nagyokat élvezve a paplanra mert hát nőkkel úgy voltam mint Pista bácsi az antiszemitizmussal.(Pista bácsit kérdik hogy van e faluban antiszemitizmus? Mire az...


Anytime, anywhere 2. rész

Több alkohol volt benne mint legutóbbi találkozásuk alkalmával, ahogy kinyitotta a kocsi ajtaját, mintha egy négykerekű kocsmából dugta volna ki a fejét.
- Helló ismerős lány! Mi is a neved?!
- Amy.
- Amy! Elvihetlek egy darabon?! Vagy inkább gyalogolni szeretnél?
- Hát... - Amy csak pár pillanatig habozott. Joshua részeg volt, ittas vezetés, baleset, halál... de Joshua itt volt egyedül, kihalt útszakasz, hátsó ülés, szex... egyértelmű volt a döntés.
- Veled mennék... .
- Pattanj be hátra, elöl nagy a kupi!
A lány inkább bemászott mint bepattant az óriási autó hátsó ülésére. Az anyósülésen tényleg nagy volt a kupi, Joshua turkált egy kicsit aztán hátranyújtott neki egy félig kiürült vodkásüveget. Amy elfogadta és alaposan meg is húzta, bár megint kezdtek felgyorsulni körülötte a dolgok, az agya jelzett neki hogy nem helyes amit...


SZEPT.
28.
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Újdonság: Amennyiben képregény-fordításához nem érzel magadban elég nyelvi vagy grafikai tudást, lehetőséged van párban végezni, ez esetben csak az egyik tudásra van szükséged. Bővebben erről itt olvashatsz. :)
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


SZEPT.
26.
2014

André kalandjai Onániában 2. rész – Látnivalók a nudista kempingben

Bár André tudta, hogy a nudista strandnak a naturisták szerint semmi köze a szexhez, kiadós sétái során jó pár nőt látott, aki férfi partnerének farkát markolta vagy uram bocsá' verte, sőt szopta, amitől aztán újra meg újra felizgult.
Kedvelt rejtekhelyéről, a bokrokkal borított magas homokdűnéről lepillantva néha még egy-egy tengerparti kúrásnak is szemtanúja volt.


Szilveszteri szűz leány

A szilvesztert egy barátunk házában ünnepeltük abban az évben. Jó sokat kellett hozzá utazni, így időben elindultunk.
Az elsők között érkeztünk, így mire a többiek elkezdtek befutni, mi már eléggé megalapoztuk a hangulatot. Ez is az a tipikus középsulis házibulik egyike volt. Jött a sok haver meg ismerős és jópárukkal érkezett egy-két új arc. Az egyik lány elhozat magával gyerekkori barátnőjét is, akit eddig nem ismertünk.
Vékony, középmagas lány volt hosszú, hullámos barna hajjal. Egy plusz pohár kíséretében gyorsan be is mutatkoztam neki, majd átadtam a poharat. Beszélgetni kezdtünk, közben iszogattunk. Előkerültek házi "koktélok" is, melyek nem kevés alkoholt tartalmaztak. Ahogy telt-múlt az idő, a agátlások is egyre jobban oldódtak.


SZEPT.
25.
2014

Egyszer élünk...

Sohasem voltam oda a kosárlabdáért, tulajdonképpen alig ütöttem meg a közepes szintet a középiskolai felméréseken. Az egyetemen tovább folytattam a jól megszokott röplabdát, ráadásul kiskorom óta libero vagyok. A fogadó, a csapatban lévő legalacsonyabb lányok posztja, egyébként sem szeretek túlzottan sokat ugrálni. Mivel vett rá, hogy az ő „vegyes” csapatában legyek az egyedüli lány? Ki tudna ellenállni egy ilyen szempárnak..?
- Réka, kicsim... jobb kezes vagy. Miért akarsz jobb ziccert, a bal lábadról ugorva dobni?
- Bement, vagy nem?
- Itt nem ez a lényeg!
- Oh... értem. Eddig azt hittem, hogy pontokra megy ki a játék. – mondtam neki gúnyos mosollyal. Az egészből elegem volt már, órák óta játszottunk. – Nem tudhatok mindent elsőre.