A+ A-

Én, John és Evelin

Felcsigázott a gondolat, hogy lesz még valaki az ágyunkban rajtunk kívül. Nem mintha John nem lenne eszméletlen szexi. A három év házasság átalakított bennünk valamit, egyértelműbbé váltunk egymás számára. Azonnal tudom, hogy mikor mit hogyan szeretne. Ez dinamikát kölcsönöz a hálószobánkban is, azonban picit unalmasabbá teszi a dolgokat. Fiatal nő vagyok még, megérdemlem az izgalmakat.
A barátnőm, Mira mesélt arról, hogy van ilyen app, amit csak letöltök a telefonomra, regisztrálok, beállítom a preferenciáimat és találkozhatok bárkivel. Akik ezen az alkalmazáson fent vannak, bármit bevállalnak. Legális, mert nem fizetünk egymásnak, mindenki a saját és egymás szórakoztatására használja. Mira nem próbálta még, de olyan beleéléssel mesélt, hogy szerintem titkon már regisztrált. Kíváncsi lennék az ő történetére is.
A férjemnek egy hét gondolkodási időt adtam. Borzasztó hosszú volt ez az idő. Majdnem minden este fiatal lányokkal álmodtam. Vékony csípők, kerek fenekek, kacér cicik lebegtek előttem buja fekete és vörös csipkébe burkolva. Lassan testetöltött, elképzeltem, ahogy megérinti a mellemet, borzongás fut át, megkeményedik a bimbóm, megcsókolom az ajkát, beleharapok, felnyög, de közelebb húzódik hozzám. Megmarkolja a mellemet, majd a kezével lefelé vándorol és a nedves bugyimba nyomja...
John végül természetesen beleegyezett. Voltak kérdései, de egy szombat délután eloszlattam minden kételyét. Hosszan csináltuk a nappali kanapéján.
Kedd délutánra terveztük az alkalmat. A lányt én választottam ki. Evelin a képeken magas volt és vékony, törékeny testalkatú. Arca naívan bájos. Jól sminkelt, de semmi extrém árnyalat. Ő volt az első, akin megakadt a szemem, valószínűleg márványfehér bőre gerjesztett fel bennem valami ősi, antik vágyat. Izgalom töltött el amikor ráírtam. Kedvesen, illendően válaszolt és megegyeztünk a keddi öt órában.
Kiöltöztünk, mert úgy gondoltuk, hogy meg kell adni a módját az első hármasunknak. John szürke nadrágot és egy elegáns kékcsíkos inget vett fel, amit felül nem gombolt be teljesen. Én egy bordó dresszt, ami kiválóan illett a hajam színéhez. A térdemig se ért és szép ívelt dekoltázsa csábító volt.
Ott ültünk a nappaliban a kanapén, ahol három napja a férjem keményen megdugott, mindketten zavarban voltunk. A szoknyám szélét babráltam. Előttünk a kisasztalon pezsgő, hogy oldja a feszültséget.
Csengettek.
John felállt, az én gyomrom összerándult.
Kisétált az ajtó felé, én egyedül maradtam a szobában. Vajon milyen lesz? Vajon John ügyes lesz-e? Élvezni fogom, vagy végig ilyen ideges leszek? Ezeregy kérdés röpködött a fejemben.
Ketten jöttek vissza, John mellett egy fiatal fekete hajú csaj. Rövid, fekete ruha van rajta, amely végig a testéhez tapad, láttatva, de nem felfedve ezzel mindent. A dekoltázsa nincs kivágva, helyette csipkéből készült rózsák futották be a mellkasát. Alatta kiviláglott a szinte hófehér bőre. Ú! A bal karján tetoválások voltak! Nem tudtam kivenni pontosan, hogy micsoda, de én is nagy tetkós vagyok. Elmúlt minden izgalmam. Ez a csaj kívánatos, én kívántam, John, ahogy láttam, hogy szemügyre veszi ezt az ártatlan teremtést, szintén: azonnal megkínálta pezsgővel és leültette közénk a kanapéra.
- Tudod, nem kell izgulnod - mondtam miután koccintottunk. - Nekünk is ez az első alkalom.
- De azért... jól átgondoltuk - tette hozzá John és rám mosolyog.
- Abszolút. Elvégeztük a házifeladatot - kontráztam rá.
A lány kényelembe helyezte magát, ellazult. Éreztem, hogy megbízik bennünk. Néha csengőbongón felnevetett, kérdeztük, hogy mit lehet róla tudni, mivel foglalkozik. Kicsit közelebb akartunk kerülni hozzá szellemileg is, mielőtt testileg megismerjük egymást.
Hirtelen megkívántam. Elegem lett a körítésből. A lány testét akartam érinteni kívülről és belülről is.
- Nincs jobb az új tapasztalatoknál - kezdtem bele a felvezető mondókámba. Kacéran néztem rá, hogy értse miről van szó és ujjaimat megtáncoltattam a térdén.
- Azért kerestünk harmadikat, hogy érdekesebbé tegyük a szeretkezéseinket. Az örömünket meg akarjuk osztani valakivel. Ez egyfajta szórakozás... együtt.
- Szóval... - Evelin magabiztosan a szemembe nézett - ezt akarod csinálni? Most rögtön?
- Ha neked is jó - válaszoltam. - Állj fel kérlek!
Mindhárman felálltunk, közel egymáshoz. John lesegítette róla a kistáskát. Miközben én megcsókoltam a rózsaszín rúzsos ajkakat a lány mögött álló férfim a fenekét símogatta.
Hevesen vert a lány szíve, éreztem ahogy átöleltem. Teljesen átadta magát a csókjaimnak.
- Finom ízed van - mondtam két csók között - Miért nem kóstolod meg most a férjemet is?
Mire kimondtam már megfordult és nyelve John szájában szaladgált. Kereste a közös gyönyört.
Én is azt kerestem és meg is találtam. Felhúztam a ruháját a csípője fölé és feltűnt a borotvált, sima, fiatal pina. A lány meglepődött, talán gyors volt neki, de John nem akarta elengedni, tovább smárolt vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo
2018. 09. 6. csütörtök 21:19
Jó lett. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 09. 6. csütörtök 17:15
Érzéki együttlét. Válaszolok rá!
#5 paper942
2018. 09. 6. csütörtök 15:15
Az 5 pontnál többet érő történet! Szerintem jó! Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 09. 6. csütörtök 06:52
Szerintem nagyon izgi ki történet! Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 09. 6. csütörtök 04:07
Érzéki,izgató együttlét. Válaszolok rá!
#2 Bizse42
2018. 09. 6. csütörtök 01:56
Nekem nagyon tetszett ez a "HÁRMAS" ! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!