A+ A-

A masszázs

Szerelmemnek
Egyik péntek este éppen hazaértem edzésről, amikor szerelmem, Viki csókot nyomott a számra, hogy rohan is, mert shoppingolni mennek, barátnője Nóri már a ház előtt várja. Gondoltam magamban, ez nagyon jó ötlet, hiszen engem kihagynak belőle, kinek van kedve két nővel a pláza boltjait járni. Elköszönt és én birtokba vettem a fürdőszobát. Bekészítettem magamnak egy kis bort, zenét és észre sem vettem, hogy elrepült az idő. Már csak arra lettem figyelmes, hogy nem vagyok egyedül, Viki is hazaért. Kimentem, hogy üdvözöljem, de legnagyobb meglepetésemre Nóri is feljött, még szerencse, hogy törölközőben és nem egy szál semmiben sétáltam ki. Üdvözöltem őket, aztán elmesélték, hogy nem tudtak venni semmi jó „rucit”, így most bánatukban feljöttek egyet borozni. Gondoltam semmi akadálya, hiszen vége a hétnek, holnap pedig semmi dolgunk, hát miért ne ihatnánk?
Aztán ahogy telt, múlt az idő, mindenről beszélgettünk, persze a munkáinkról is. A lányok nem győzték túllicitálni egymást, hogy kinek van rosszabb munkahelye és kinek milyen fárasztó. Aztán valaki előhozta, hogy már olyan munkahelyek is vannak, ahol a cégnek saját masszőre van, hogy egy fárasztó nap után, egy kicsit átmozgassa dolgozók berozsdásodott végtagjait. Álmodoztak, hogy egy ilyen munkahely kellene nekik is. Aztán már a sokadik pohár után, az alkoholtól felbátorodva bedobtam, hogy:
- Ha gondoljátok, szívesen átmasszírozlak titeket!
Mondtam mindezt mindenféle átgondolás, tervezés, vagy hátsó szándék nélkül, tényleg csak a jó szándék mondatta velem. Nóri felnevetett, hogy persze… de kedvesem Viki, széttett kezekkel azt mondta:
- Miért ne?
Kicsit meg is lepődtem ezen, de aztán csak annyit mondott, hogy mivel vagy két tucat poros, koszos ruhát felpróbáltak a boltokban, előtte jó volna lezuhanyozniuk. Aztán szépen sorban birtokba vették a fürdőszobát, először Viki, majd Nóri ment ki. Nóri még egy borotvát is kért a szerelmemtől, gondoltam is magamban, milyen otthonosan érzi magát itt nálunk.
Aztán amire mindenki végzett, én kicsit előkészítettem a terepet. A francia ágyunkat leterítettem egy tiszta, óriási ágytakaróval, gyertyákat gyújtottam és egy relaxációs cd-t is bedobtam a lejátszóba. Természetesen egy minimális hangulatfényt kapcsoltam, papírtörlő, zsebkendő, testápoló és babaolaj sem hiányzott. Egy fekete melegítőt vettem fel, fehér trikóval, hogy megteremtsem a masszázsszalonok hangulatát. Aztán beinvitáltam őket.
Már csak törölközőben léptek be a hálószobánkba, kérték, hogy forduljak el, amíg lefekszenek az ágyra, hogy ne lássak semmit. Amire kinyitottam a szemem, már mindketten hason feküdtek, egymástól épp akkora távolságra, hogy közéjük férjek térdelve. Nagyon tetszett nekik a rögtönzött masszázsszalon, teljesen fel lettek tőle dobódva. A törölközőt a fenekükig lecsúsztatták, gondolom bugyi volt rajtuk, felül nem viseltek már semmit, de nem is láthattam semmit belőlük, hiszen hason voltak. Aztán nekiláttam.
Végiglocsoltam a testüket olajjal, úgy hogy egyik testet bal, a másikat jobb kézzel simogattam. Közöttük térdeltem, arcomat az ő arcuk irányába fordítottam. Ők egymás felé néztek és jókat nevettek, ahogy csiklandoztam őket. Végig beszélgettünk, szinte ugyanabban a hangulatban, ahogy odakint a nappaliban borozás közben. Aztán ahogy ellazultak, egyre ritkábban szólaltak meg, átadták magukat a relaxációs zenének és a kezeimnek. Egyre erősebben masszíroztam őket, hangos nyögésekkel nyugtázták, hogy jól csinálom. Végigmentem a nyaktól egészen a derekig, de a vállakat, karokat és a lábukat sem hagytam ki. Aztán Viki szólt, hogy nagyon melege van és megkért, hogy vegyem le róla a törölközőt és persze a fenekét is szeretné, ha kicsit átmozgatnám. Így is tettem.
Levettem a törölközőt és nagy meglepetésemre, nem volt rajta bugyi. Aztán folytattam a masszázst, majd szemrehányóan rám szólt:
- Nórinak szerinted nincs melege?
Nóri felnevetett és biccenteni próbált, amennyire tudott hason, oldalra fordított fejjel. Hát levettem róla is. Ott feküdt előttem két gyönyörű bombázó, talpig meztelenül, csillogó olajos bőrrel. A kedvesem szőke, fehér bőrű, dús szőke, nagyon hosszú haja van, kék szemek, babaarc. Nóri ugyanez, csak fordítva. Szolis barna bőr, barna haj, barna szemek. Mint két Barbiebaba. Mindkét lány izmos, sportos testalkatú, széles csípő, formás „nagy” fenék, amolyan „minden férfi álma” alkat. Vikinek nincs nagy cicije, viszont amik vannak, tökéletes formájúak. Imádok őket. Nóri viszont mű cicit hord. Amikor elkészült neki, küldött is képet Vikinek, amit természetesen megmutatott nekem is. Hát igen, meg is beszéltük, hogy egy ilyet nekünk is be kell majd szerezni.
Na, aztán visszatérve a masszázsra: Ott feküdt előttem a két tünemény, akiknek már egy tenyérnyi testük sem volt már fedve. Olajat locsoltam a kezembe, majd a fenekükre kentem és finoman, majd egyre erősödve kezdtem eldolgozni rajtuk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Bizse42 2019. 02. 12. kedd 14:42
Ilyen élvezetesen megírt szeretkezést már régen olvastam. Nem csak "KELLEMES" volt, hanem "ÉLVZETES" is. Én nem szégyellem magam, ami a szívemen, a számom is! Nekem nagyon tetszett, el is "ÉLVEZTEM" rajta, több alkalommal!
#11 zsuzsika 2019. 02. 12. kedd 10:03
Kellemes.
#10 zoltan611230 2018. 09. 11. kedd 02:10
Nekem nagyon jó.
#9 sunyilo 2018. 09. 10. hétfő 21:01
Tetszett.
#8 gsins 2018. 09. 10. hétfő 14:59
@Andreas6: Hát ezen hatalmasat nevettem. smile Próbáltam megfejteni, hogy miért nem írtam helyesen az említett szavakat és erre jutottam: A közel negyven évem alatt, szinte 100%, hogy soha nem írtam le korábban az "ujjazás" szót, így meg sem tanultam helyesen leírni! smile Gondolom, ahogy gépeltem simán leírtam, ahogy szoktam (más szövegkörnyezetben, más jelentéssel...) és mivel a word nem javította (hiszen az "új" helyes), így fel sem tűnt.
Mindenesetre köszönöm, a jövőben biztosan figyelni fogok rá. Viszont, ha ez befolyásolja a sztori értékelését, akkor szólni kell a szerkesztőknek, hogy két szavazás legyen:
01: Fogalmazás, sztori minősége, milyensége.
02: Helyesírás, nyelvtan.
Így nem igazán kaphat valós infót az olvasó, ha az értékelések alapján kezd el mazsolázni és érdeklődni a történetek iránt. Lehet egy írás hibátlan nyelvtanilag, ha a sztorija csapnivaló. Viszont egy-egy hibán simán átsiklik az ember (hacsak, nem hiba keresése a cél), ha a sztori elég érdekes.
Köszönöm a hozzászólásokat és a pontokat!
#7 veteran 2018. 09. 10. hétfő 14:04
Tetszett.
#6 Andreas6 2018. 09. 10. hétfő 10:45
Egész jó, még a helyesírás is jó lenne, ha nem írnál állandóan "újat" és "újjazást" ujj és ujjazás helyett. Érdekes, hogy más hibát nem láttam, ezt viszont sűrűn...
#5 cscsu50 2018. 09. 10. hétfő 09:06
jól sikerült!
#4 listike 2018. 09. 10. hétfő 08:28
Ügyrs ki írás volt.
#3 feherfabia 2018. 09. 10. hétfő 07:10
Egèsz jòl sikerült!
#2 A57L 2018. 09. 10. hétfő 04:55
Tetszett,kellemes és jó írás.8P
#1 Törté-Net 2018. 09. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?