A+ A-

Partyban

Lassan sétálva haza a munkából, az éledő természetet csodálod. Lassacskán nyílnak majd a fák a virágok, hó már sehol nem takarja el a pázsitokat, parkolókban a jég már nem okoz baleseteket... Kitavaszodni igyekszik a világ. Kellemes, bár még kissé hűvös szellő fogadja az utcán a fejüket sétára adókat... kora délután van, igazából még alig múlt el az ebédidő. Az emberek zöme vagy még a munkahelyén van, az irodákban ülnek vagy délutános műszakra készülnek még indulás előtt otthon. Az iskolákban és más intézményekben is folynak még az oktatások, foglalkozások így az utca szinte a tied. A parkokban sincsenek jelen a kint lógó naplopók sem, hiszen ahhoz még nincs elég meleg a szabadban, de téged az üresség pompás hangulatba hoz... nem véletlenül vagy te itt, éppen most. Nem véletlenül maradt ki az ebédszünet, pontosan jó okkal most vetted ki a csúszó-idődet, amivel a rugalmas munkaidő csodája biztosított neked.
Persze nem elhanyagolható hogy mióta több mint egy hónapja csak és kizárólag gyalog vagy hajlandó munkába be- s onnan hazajárni. Több mint egy hónapja hogy kerülsz minden tömegközlekedési lehetőséget, emiatt igencsak fel tud halmozódni egy kis plusz idő az irodában és már többen észrevették odabent is, hogy más előnye is van ennek az életmódnak.
Nem csak idegenek, már magad is észrevetted hogy a hasad laposabb, a feneked és combod feszesebb a folyamatos mozgástól és itt az ideje hogy lassan két hónap kihagyás után végre annak is megmutasd akinek igazán számítania kell. Kis mosolyra húzódik az arcod, inkább magadnak fogadkozva mint a külvilágnak, de el is érkeztünk ezzel korai haza látogatásod okához. Nem véletlen, hogy pont ma, amikor a férjed születésnapja van korábban indulsz haza. Figyelsz a környezet éledésére mégis buzog benned a tettvágy hogy végre otthon legyél, elkezdhesd az előkészületeket a hálóban, a konyhában és nem utolsó sorban magadon abban a piros szatén babydoll-al amit a múlt héten vásároltál külön erre az alkalomra. Elkacérkodsz a gondolattal, mikor a buszmegálló mellett haladsz el, hogy mindjárt érkezik a neked megfelelő járat, de megállás nélkül halad tovább a gondolat is és te is a buszmegállóból. Ahogy a buszra gondolsz eszedbe jut a legutolsó buszozásod kalandja s ezzel együtt a hónapok óta utolsó szexuális élményed. Az eseményeket idézve félszeg izgalom fut végig a gerinceden s erősen koncentrálnod kell, hogy erről a szégyenletes, undorító esetről vissza tudj kanyarodni az egészséges vonzalom felé, amit két hónap nyolc nap eltelte után végre a férjed felé tudsz irányítani.
A történtek mély nyomot hagytak benned, és legalább egy hét kellett mire tudtál a történtek képei nélkül aludni de eljött a pillanat hogy teljesen elfelejtsd az esetet és ott folytasd a házasságod ahol két hónapja kissé megakadt. Nem tartod magad nagyon lelkizős embernek, sőt kimondottan büszke vagy egyszerű szürkeségedre és arra hogy igen is ebben találtad meg a boldogságot. A házaséletedben bekövetkezett aprócska akadás okát megkeresni sem kell sem terapeuta sem pszichiáter, hiszen az okok általában a legegyszerűbben, ha az ember hajlandó belátni ezeket józanésszel. Büszkeséggel töltő racionális gondolkodásodnak nem kell nagy akadályokat feszegetni, egyszerűen csak új a szituáció ami az utóbbi időben - s remélhetőleg már nem olyan sokáig tartva - otthon kialakult. Egyszerű, és bármennyire örömhír is volt a férjed előléptetése és az ezzel együtt járó plusz munkaórák, a megbeszélések, a képzések de még az oly ritka otthon végzett papírmunka is mind kettőtöktől von el időt. Bár nem sokat, de sok kicsi sokra megy, egy-egy órával vagy félórával kevesebb naponta nem hangzik vészesen, mégis ha összeadjuk azzal hogy a fiad az osztályban történt összetűzések végett iskolaváltásra adta a fejét s a kollégiumból nem sokkal karácsony után, a félév végén hazaköltözött hogy a helyi gimiben szorosabb szülői felügyelettel folytathassa a tanulmányait, már nem is érthetetlen, sőt kimondottan adja magát a megoldás hogy miért is rekedt kissé háttérbe mostanában a szex a férjeddel.
A házasságod boldogsága nem kevesebb mint a te épp aktuális boldogságod mikor sétálva tervezgeted az otthoni teendőid. Amikor a lépcsőházba érsz és várod a liftet, kissé topogsz izgalmadban és türelmetlenségedben s mikor az ajtódhoz érsz és a kulcsot a zárba csúsztatod már nem bíród ki hogy kéjes mosolyodban végig ne nyald az ajkaid...
... ám belépve a lakásba a pillanat varázsa azonnal elszáll.
Ami a lakásban fogad, arra nem voltál felkészülve. A nappaliban a tv megy, a dohányzóasztalon egy kinyitott pizzás doboz a kanapéban pedig a fiad kólázva és ebédelve valami egyszerű akciófilmet néz. Amint belépsz mosolyra húzza a száját:
- Elmaradt az utolsó két órám. Láttam, hogy főztél de nem volt kedvem a borsófőzelékhez. Haragszol?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 SilentG
2018. 09. 19. szerda 14:00
Szerintem folytasd csak, de csatlakozva az elöttem szólók egyetlen építő hozzászólásához az aktus részt bizony jobban ki kellett volna dolgozni, mert fájóan rövidre sikerült!
Tán a lehurrogók az életben a hortyogó férj szerepét játszák. smile (Nincs viccesebb annál, mikor egy szexuális tartalmú oldalon erkölcsösködünk.) Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2018. 09. 6. csütörtök 21:08
Jobb lenne, ha nem írnál több ilyent... Válaszolok rá!
#9 Bizse42
2018. 09. 6. csütörtök 00:06
NE LEGYEN FOLYTATÁS!!!!! (Élvezhetetlen írás) Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 09. 5. szerda 07:45
Ez nem tetszett! Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 09. 5. szerda 07:12
Soha többet ne írj. Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 09. 5. szerda 06:56
Nem tetszett!4P Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 09. 5. szerda 06:45
Tényleg ribanc. Válaszolok rá!
#4 Pavlov
2018. 09. 5. szerda 05:07
Jó a szexjelenet meg a feszültség a karakterek között. Viszont a bevezetőt túlírtad, míg a végét összecsaptad. A folytatást érdemes lenne valakivel átnézetni - én is szívesen vállalom. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 09. 5. szerda 04:05
El kell fogadni,hogy ilyen is van. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 09. 5. szerda 03:38
Nekem durva. Nem kellene folytatni. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!