Hírek

NOV.
3.
2014

Kicsapongásaim 5. rész

Kis idő múlva a srác kerített egy üveg bort meg rágcsálni valót is, hogy tovább heverészve az ágyon pihenhessük ki édes fáradalmainkat. Olyan volt mintha ki tudja hányadik szeretkezésünkön lettünk volna már túl. A lehető legnagyobb természetességgel és fesztelenséggel érintettük, simogattuk meg érzékien egymást, vagy épp összebújtunk, egymáshoz simultunk miközben beszélgettünk az imént átélt élményeinkről.
A nem kevéssé izgató diskurzusunknak látható jelei lettek. Vagyis szép lassan újra harcra készen ágaskodott partnerünk fasza, amit már tétlenséggel sem partnernőm, sem én nem szemlélhettünk.
- Mit szólnátok - kezdte a csaj - ha most úgy basznánk, hogy hol beléd - fordult felém - hol meg belém - támaszkodott fel négykézlábra és hátra nyúlva már igazította is pinája bejáratához barátjának merev farkát - csusszanna be ez a gyönyörűség -...


OKT.
31.
2014

Jótestvéri viszony 2. rész

- Végre itthon! -tárta szét karjait Anett, mintha át akarta volna ölelni a nappalit, a kis csomagját ledobta a fotel mellé és beledőlt- Ma már csak lustálkodni fogunk, napozni. Bekensz majd naptejjel Kornél?
- Persze, hogy bekenlek, úgy sincs más választásod!
Bekapcsoltam a ventilátort, mert kezdett meleg lenni, de ahogy beindult a pásztázó mozgás jobbra-balra, és Anettra fújta a levegőt, könnyedén libbentette a hasára a vékony nyári ruhát. Nem kapkodott takargatni magát, pedig a fehér kis tangájába csak úgy domborodott a puncija. Megbabonázva néztem azt a keskeny fehér anyagot ami sejtelmesen mutatta a húgom öröm kapúját. Aztán mintha távolról hallottam volna, hogy szólítanak.


Erőszak - Lynn

Úgy volt, hogy azon a nyári szombat délutánon Shannal és a többiekkel találkozom és elmegyünk a közeli tóhoz lábat lógatni, meg hülyülni. Ám kedvenc barátnőm végül nem ért rá, így magamra maradtam a srácokkal. Thark autójában ülve, kifelé bámultam az ablakon és fél füllel hallgattam Ned és Zack hülyülését. Éreztem, ahogy a srác szabad kezét ezúttal is combomra csúsztatja. Thark és köztem olykor több volt, mint haveri viszony, de nem volt a pasim. Azon a napon azonban csókkal üdvözölt, amire a többiek rögtön lehurrogtak minket, hogy ne előttük faljuk már föl egymást. Az autóval végül a külváros legnagyobb parkja, a Sayovan park mellett álltunk meg. A srácok nagymenő stílusban szálltak ki, majd rögtön rágyújtottak egy cigire. Thark kérdőn felém nyújtotta a nyitott dobozt, de én megráztam a fejem. Ő megvonta a vállát.


OKT.
30.
2014

Gyök egy

- Elmegyünk, Gyök, és whiskey-vel koccintunk a Koboldban! Egyszer vagyunk 18! És nincs apelláta!
- Rendben, Döme, menjünk... De csak mert ilyen szépen kérsz...
A két fiú vállbabokszolta egymást, majd elváltak. Órára mentek, mindketten, csak más tárgyra és terembe. Gyerekkori barátok voltak, együtt jóban-rosszban, ketten a világ ellen. Két outsider, igazi barátok nélkül.
Gyök volt a szerencsésebb. Magas, vékony, szálkás fiú volt, rövid szőke hajjal és ijesztően hideg kék szemmel. Utolsó éves gimnazista volt, annak minden nyűgjével. Rugdalták a tanárai, főleg a matematikus, de ott volt a legnagyobb gond, vagy inkább kihívás, Lili.
Lili osztálytárs volt, az örök unikornis. Sose tudott hozzá a haverság szintjénél közelebb kerülni. A lány rejtőzködött. Bő ruhákban járt, lapos cipőben,senki nem tudta, hogy is néz ki igazán. Rakoncátlan vörös...


A lakótársak

20 éves lehettem, amikor elkezdődött a nagybetűs élet számomra azzal az egyszerű eseménnyel, hogy felvettek az egyetemre. A költözés szükséges volt a távolság miatt, úgyhogy albérletkereséssel indult az egész. Korlátozott anyagi lehetőségek miatt nem sok lakás jöhetett szóba, de viszonylag könnyen megtaláltam a tökéletes helyet – gondoltam én. Közel a suli, viszonylag olcsó, és két csaj keres lakótársat. Amikor elindultam lakás nézőbe még nem sejtettem, hogy mi lesz a vége. Megérkezést követően laza 10 perc beszélgetés után, amikor már kb. másfélszer annyit is adtam volna a szobáért (annyira tökéletes volt minden szempontból), közölte velem az egyik lány, Mia, hogy csak udvariasságból engedték, hogy megnézzem, mert valószínűleg nem olvastam el rendesen a hirdetést, mert abban írták, hogy kizárólag LÁNY lakótársat keresnek. Ekkor lesújtva elkullogtam, megnézni...


OKT.
29.
2014

Szilánkok 6. rész - Ébenfekete és elefántcsont, avagy néger farok fehér feleségben

Jópár hete, sőt majd' két hónapja volt már, hogy a feleségem nem akart ágyba bújni velem.
Jobb híján a közeli, felkapott sörözőben üldögéltem és arra lettem figyelmes, hogy egy hatalmas néger fickó lépett be a helyiségbe.
Igazi atléta termetű óriás. Pont úgy jött ki a lépés, hogy a mellettem levő székre zöttyent le a bárpultnál.
Kis idő elteltével már beszélgettünk is, mindenféléről, természetesen angolul.
Olyan természtességgel váltottunk egyik témából a másikba, mintha csak régi ismerősök lennénk.
Feljött persze a szex téma is.
Nem akartam mgosztani vele az életemnek ezeket az információit, de annyira fesztelenül lehetett vele dumálni, hogy a végén kibukott belőlem az aktuális keserűség.


Ne hagyd abba!

- Ne... kérlek, hagyd abba...
- Tudom, hogy szereted. Máskülönben nem ragaszkodnál annyira hozzám.
Gyűlölte, hogy igaza van és hogy ilyen nyersen fejezi ki magát. Bárhogy is próbálkozott a lány csöndben maradni, képtelen volt rá, mikor úgy érintette...
- Ne fogd vissza magad – suttogta a férfi a füleibe. – Legalább két szoba választ el a többiektől.
Mikor a lány megérezte a férfi ujjait a mellbimbóján, már hangosan felnyögött. A falhoz szorította és a hátának préselődve simogatta a testét, ami minden egyes alkalommal megőrjítette a lányt.
- Akkor sem csinálhatjuk itt... - vékonyodott el a hangja, mint mindig, mikor a férfi felizgatta őt. – Kérlek... hagyj...


OKT.
28.
2014

Orvosi kezelés

Az egyik ismerősöm orvosnak tanult. Jó ideig nem láttuk egymást, mivel a baráti körben akadtak gondok korábban.
Cimborám azon a nyáron ismét összeröffentette a régi bandát, hogy menjünk el a nyaralójukba egy laza hétvégére megemlékezni a régi szép gondtalan évekre.
A leutazás elég soká tartott, lévén a hely a világ végén van, a ház meg még azon is túl. Az úton sztorizgattunk, meg mindenki elmesélte, hogy mi történt vele, amióta nem láttuk egymást.
Kora este lett, mire leértünk. A társaság egy része már korábban odaért; ez meg is látszott rajtuk. Gyorsan kerestünk magunknak egy ágyat, majd igyekeztünk behozni a lemaradást. A vacsora már vígan rotyogott a bográcsban így a korábban érkezettekkel beszélgettünk.