A+ A-

Gyönyörteli örökség 2. rész

Eva könnyű uzsonnával fogadta őket. Saláta, friss aludttej került az asztalra. De ők nem igen tudtak enni, izgalommal töltötte el őket a várható felfedezés. Végül Eva leszedte az asztalt, és ők végigmehettek a folyosón, majd benyitottak a lakosztályba. Marika egyből a zongorán álló képhez sietett volna, de Imre nem engedte. Magához vonta, és hosszan, forrón megcsókolta. Az asszony a felindultságtól remegve simult férje karjaiba. Imre pedig boldogan csókolta meg az arcát, majd nyakát, végül pedig a fülét. Megfogta gyöngéden kedvese fejét, és nyelvét beledugta a fülébe, majd nyalni kezdett. Marika felnyögött a gyönyörtől, szinte megbénította ez a kényeztetés. Hallotta, ahogy kedvese nyelve benne jár, egyre hevesebben vette a levegőt, majd elélvezett. Imre mosolyogva puszilta meg, és most már ő maga is a zongora felé indult. Ketten fogták meg a képet, és emelték meg. A zongora mögött a könyvszekrény megmozdult. Imre oda lépett, és belökte, és tényleg, mint régi kalandfilmekben egy lépcső vezetett lefelé. A falon villanykapcsoló. Imre megfogta Marika kezét, és elindultak lefelé. Hamarosan egy vaskapuhoz értek, Imre lenyomta a kilincset, és beléptek a barlangba. A kellemes félhomályt hamarosan megszokta a szemük. Hatalmas, szőnyegekkel borított barlangba érkeznek le. Az egyik végében egy szabálytalan alakú medence, csövekkel, beülőkkel, és furcsa WC-tetőnek kinéző dolgokkal. A másik oldalon lukuluszi lakomákhoz illő asztal, rajta gyümölcsökkel, itallal, egy másikon pedig mindenféle szexuális segédeszközök, és beöntéshez való dolgok. Körötte keveretek. A falról hatalmas lcd tv lóg, a másik sarokban pedig egy hatalmas franciaágy, melyen akár 16 - 20 ember is elfért. Végül, a terem közepén egy üvegfalú kabin áll, benne egymással szemben felállított toalettekkel.
- Huh - nézett körül Marika, - itt eltölthetünk egy hetet, és egy percet sem fogunk unatkozni.
- Pontosan - mosolygott Imre, -egy hetet, amennyit kaptunk a Nénitől.
- Nos? - kérdezte várakozás teljesen Marika.
- Gyere, élvezzük ki - vonta magához a férfi, és az egyik keveretre vonta. Szája az asszony száját kutatta, remegő keze kedvese blúza alá siklott. Újra forró csókban olvadtak össze.
- Vetkőzzünk - súgta Marika, és lehámozta Imréről az inget, aztán magáról a blúzt. A férfi mohó szemmel nézett rá, és gyorsan lerúgta magáról a cipőt, majd ha már nagyon kívánta az asszonyt, egyben vette le a nadrágot és az alsógatyát, aztán letérdelt az asszony elé, és rózsaszín bugyijába nyúlt, ami már nedves volt az asszony ölétől. Lassan, kéjesen húzta le róla, élvezettel nézte, ahogyan előtűnik az asszony hasa, aztán a közeli keveretre ültette kedvesét, aki így félig ülő, félig fekvő helyzetbe került. Széttárva combjait, várta, hogy Imre hozzáérjen. A férfi pedig előre hajolt, és belenyalintott a nedves szeméremajkak közé. Lassú mozdulatokkal nyalta az asszony szemérmét, az pedig ismét remegve élvezett el.
- Gyere, nézzük meg a medencét - húzta fel kedvesét a férfi, mikor az már újra egyenletesen vette a levegőt. A medence közelebbről még káprázatosabb volt. Belső világítása hívogatóan kék volt. Imre ment be elsőnek, kellemesen langyos volt a víz. A medence oldala pedig átlátszó volt, az üvegfal mögött halak úszkáltak. Imre kíváncsian úszta végig a partvonalat. A WC-nek látszó valamik, tényleg WC-k voltak. Két lépcsőt megmászva lehetett rájuk ülni, nyolc darab volt belőlük. Mellettük csövek jöttek ki a medence oldalából, legtöbbjük párban, végük különböző végbélcsőben végződött.
- Vajon, melyikből mi jöhet?
- Nem tudom - emelte fel az egyiket a férfi. - Ebből talán tej, vagy kefir.
- Honnan kezdjük? - nézett körül az asszony.
- Balról jobbra? - kérdezte a férfi.
- Jó - úszott az asszony a medence bal fele felé, majd kezébe vette a klysóba végződő csövet. Nézegette, amíg Imre oda nem ért.
- Hasalj fel ide, mutatott a medence szélébe erre a dologra kialakított vájatra, Imre pedig megtette. Marika síkosító után nézett, majd egy kis csapot talált a csövek mellett. Jól gondolta, megnyomva síkosító csöppent az ujjára. Nyomott a cső végére is, majd bekente Imre elétárulkozó fenekét is. A férfi felnyögött, mikor a cső belécsúszott, aztán megérezte a finom melegvíz áramlását, ahogy az asszony nyomkodni kezdte a klysót. Érezte, ahogy pénisze emelkedni kezd, és Marika hozzásimulva nyúl előre, hogy elérje azt, aztán az édes, kicsi kéz rákulcsolódott, és húzogatni kezdi rajta a bőrt. A csap mellett számláló mutatta a bevitt mennyiséget. Két liter folyt be, aztán Marika kihúzta a csövet, majd Imre megfordult.
- Ülj a WC-re - kérte az asszony, Imre pedig fellépdelt a lépcsőkön, felnyitotta a tetőt, és leült. Marika a lábai közé térdelt, és elnyelte a merev péniszt. A férfira rátört a gyönyör. Zihálva élvezte az asszony nyelvét, aztán reszketve elélvezett, majd boldog megkönnyebbüléssel ürített. Marika alulról nézett fel rá mosolygós szemmel. Szerette, ahogy a férfi élvez.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Loene 2014. 02. 21. péntek 00:42
Hmm... hát ez egyre durvább lesz... nagyon jó írás ez is.
#8 A57L 2013. 10. 29. kedd 04:46
Jó írás.
#7 gaborthefirst 2013. 07. 25. csütörtök 04:17
Hát ez valami nagyon szép volt footlove! smile 10 pont. Kösz, üdv!
#6 Jakobinus 2013. 05. 30. csütörtök 09:09
Nem kötözködésképpen, de "Körötte keveretek", illetve "...és az egyik keveretre vonta", helyesen "kerevet"!
#5 Rinaldo 2013. 05. 30. csütörtök 08:57
Jó történet.
#4 hairy_pussy 2013. 05. 30. csütörtök 06:33
10p
#3 genius33 2013. 05. 30. csütörtök 05:11
Uhh ez igy kemény volt korán reggel de jó nyes
#2 papi 2013. 05. 30. csütörtök 04:57
Jobb mint az előző, folytasd
#1 Törté-Net 2013. 05. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?