A+ A-

Perverzek násza

Gondoltam egy fél deci segít, hogy oldja a feszültségem és jó társaság legyek. Gyorsan lenyeltem amíg ő a mosdóban volt. Amíg várakoztam felmértem a helyet. Hangulatos, és igényes kis kocsma volt. Kezdett sötétedni és egyre több fiatal baráti társaság jelent meg. Én először jártam nem csak ott, de még a városban is. Kitty miatt jöttem el a hétvégére, hogy személyesen is megismerkedjünk ha már a neten annyira „intim” kapcsolatba kerültünk.
A tumblr-on kezdtem el vele ismerkedni ami úgy indult, hogy nagyon megtetszett neki a blogom ahová a legextrémebb perverzióimról posztoltam pornó képeket és videókat. Az ő blogja is hasonló tartalmakkal bírt, így hamar találtunk közös témákat. Egy kis csetelés után el is kezdtünk egymásnak fotókat küldeni magunkról meztelenül előszőr arc nélkül, majd az idő előre haladtával fokozatosan az arcunk is szerepelt a képeken. Nagyon egymásra gerjedtünk, és eljött az idő, hogy meglátogassam.
Számtalanszor leírtuk, hogy mit csinálnánk egymással, és most, hogy elérhető távolságban van nagyon izgultam, hogy mennyit sikerül ebből valóra váltani, és nem akartam neki sem csalódást okozni.
Kíváncsi voltam vajon milyen szexuális élményekkel gazdagodok, és reméltem, hogy sikerül kihasználnom, hogy egy perverz, szexi csajjal leszek együtt a hétvégén. Imádkoztam, hogy flottul menjen minden és ne jöjjön közbe semmi. Annyi előnyöm volt, hogy már tudtam mik azok amik beinidítják.
Jó volt újra megpillantani amikor visszajött a mosdóból fülig érő mosollyal, és ragyogó szemekkel. Írtó szexin nézett ki a szürke, egyrészes, pántos kis ruhájában, ami jól kihangsúlyozta a formás melleit és nem sokat takart a lábaiból sem.
Eleinte még nem csak a szexről beszéltünk, mert mint kiderült nagyon jó a humora és sok közös témát találtunk. Ő a húszas évei elején, én a végén járok, de kettőnk közül neki voltak extrémebb erotikus élményei.
Kiültünk egy sörpadra és iszogattunk miközben éreztem magamon a sok irigykedő férfi tekintetét. Nagyon jó érzés és büszkeség fogott el amikor észrevettem, ahogy megbámulják, és olyankor finoman meg is markoltam a fenekét vagy ahol értem éppen. Az volt a lényeg, hogy érzékeltessem a többi kannal, hogy ő most az enyém.
A fogdosást én kezdtem el,de ő volt az aki intenzívebben folytatta, és ahogy egyre több alkoholt ivott egyre szemérmetlenebbül. A pöcsöm keményen állt, és szépen kirajzolódott a ruhán keresztül. Nagyon tetszett neki és nagyokat viháncolva dörzsölgette. Én odafigyeltem, hogy ne rúgjak be ezért zavarban voltam amikor egyre feltünöbben elkezdte maszírozni, de őrjítően izgatott. Néha észre vettem, hogy mások is látják fiúk-lányok egyaránt. Nem tudtam eldönteni, hogy szégyent érzek vagy izgatottságot. Legszívesebben megszopattam volna ott helyben felállva az asztalra. Ennek ellenére mégis megálljt intettem amikor már elő is akarta venni, de igaz, hogy akkor már szó szoros értelmében részeg volt. Zavart, hogy ilyen hamar, és ilyen kevés szesztől ilyen állapotba került, de nem tudhattam előre.
Gondoltam haza viszem és megkezdtük a 45 perces sétát az albérletéig. Nagyon jópofa és szórakoztató volt részegen, de minden második mondata a baszásról szólt. Én is elég szex mániás vagyok, de úgy tűnt, hogy ő még rajtam is túl tesz. Egy parkosított sétáló téren jártunk, amikor már egyre hallgatagabb lett és panaszkodott, hogy nem érzi jól magát. Én közben oldalról támasztottam, és a kezem a ruhája alatt a csupasz fenekét markolta
Hirtelen leszaladt a járdáról egy bokorhoz, előrehajolt és hányni kezdett. Gondoltam -Remek! Nem adtam sok esélyt rá, hogy ma még dugni fogunk. Kihasználtam, hogy nem látja és megigazgattam a nadrágban meredező faszomat, úgy hogy azért maszíroztam is rajta egy keveset.
Kezdtem egyre feszültebb lenni a szituáció miatt, mert nagyon megakartam már dugni. Ekkor bevillant, hogy ő nem egy hétköznapi lány. Szétnéztem,és a sötét parkban nem láttam egy árva lelket sem. Éreztem, hogy egyre hevesebben ver a szívem, mert nem tudtam, hogy fog elsülni amit tenni készülök. Oda mentem mögé, felhajtottam a ruháját, és lehúztam a tangabugyiját.
Bár ő alig tudott szerintem magáról, de ösztönösen elkezdett örömömre pucsítani. Eszméletlen látvány volt végre élőben is megpillantani a csodaszép punciját, és tökéletes kerek segglyukát, amivel nagyon hívogatott már hetek óta. Nagyon sok fényképet küldött nekem ebből a szögből és többször kivertem rá, most viszont előttem volt életnagyságban. A faszom majd szét durrant miközben elkezdtem finoman nyalni a puncijától az ánuszáig. Elölről felváltva hallottam az okádás, és a kéj hangjait. Kigomboltam a nadrágom és kiszabadítottam a szűk helyen sínylődő szerszámom, ami nagyon felszabadító érzés volt.
Mohón faltam a punciját és a seggét, majd felálltam a guggolásból és oda dörzsölgettem a pöcsöm egy darabig, majd betoltam a lucskos pinájába. El sem akartam, hinni, hogy végre felhúzhattam a farkamra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Bizse42
2018. 09. 10. hétfő 23:37
Tetszett! Várom a "négyes" találkozást... Válaszolok rá!
#12 veteran
2018. 09. 10. hétfő 14:37
Igazi perverz írás,nekem ez már sok lenne,de olvasva elmegy. Válaszolok rá!
#11 perverzsrac
2018. 09. 8. szombat 22:04
Köszönöm! Gondoltam, hogy megosztó lesz és érthető is. A címével próbáltam utalni rá, hogy nem egy lightosabb történet, de legközelebb majd még figyelmesebb leszek. Paviov, nem tervezem túl komolyan venni az írogatást ezért nem szükséges de köszönöm! Majd legközelebb megpróbálok figyelmesebb lenni. Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2018. 09. 7. péntek 22:23
Igazi perverzió. Folytasd nyugodtan, akinek nem tetszik, az majd olvassa az Esti Hrlapoi. Ja, azt nem... Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2018. 09. 7. péntek 20:10
Van fantáziád, kitalálsz új dolgokat, ez jó. De sok a helyesírási és központozási hiba. Érdemes lenne valakivel átnézetni publikálás előtt. Én is szívesen vállalkozom rá. Válaszolok rá!
#8 listike
2018. 09. 7. péntek 11:33
Nagyon undorító, ne legyen folytatás. Válaszolok rá!
#7 sztbali
2018. 09. 7. péntek 09:21
Perverz, de jó. Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 09. 7. péntek 08:57
folytasd Válaszolok rá!
#5 gyuri0926
2018. 09. 7. péntek 08:21
Részeg nőt dugni , furcsa gusztusod van , nekem ez nem jön be. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 09. 7. péntek 06:09
Tetszett ! 8P Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 09. 7. péntek 06:06
Ez már túl van azon, amit még el tudok fogadni. Undorodom. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 7. péntek 04:05
Jó kis perverz írás.8P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!