A+ A-

Valóra vált álom

Időnként nekem is túl szépen hangzik, hogy igaz legyen, mégis ez a két szó fejezi ki mit érzek, a maga egyszerűségében és tökéletességében, amikor végigtekintek eddigi életemen.
Ha születésem előtt valaki azt kérdezte volna:
- Vállalod azt a sok szart? Az elcseszett gyerekkorodat? Hogy vonzó lány létedre gátlásokkal és ostoba félelmekkel teli tinédzser éveket élj? Hogy miután lemaradtál a fiatal éveidről, a húszas éveid derekán váratlanul rádtaláljon
a mennyország, és az lehess, aki mindig is lenni szerettél volna, de a kishitűséged és a szorongásaid megakadályoztak benne?
Valószínűleg azt mondtam volna:
- Hát ... jó! Vágjunk bele!
A számtalan hiba, amik miatt fogtam a fejem, hogy lehetek ennyire lúzer... Ha összejöttem volna azzal a helyes fiúval, aki annak idején annyira tetszett... milyen szépek is lehettek volna az elvesztegetett tinédzser éveim...
Mégis, ha nem így alakult volna minden, a legapróbb ballépésekkel együtt, más szálakon futott volna az életem, és talán azóta is állómunkával szenvednék valahol kevés pénzért, a szüleimnél lakva arról álmodozva,
bár egyszer albérletbe költözhetnék. Minden nyomorúságom, minden egyes rossz döntésem vezetett el, hogy azon a borús, életunt napon jókor legyek jó helyen, és egy régi ismerős révén megtaláljon a szerencse.
Elöször éreztem azt, hogy enyém is a világ. Nem mintha milliomos lennék, de mivel nincsenek nagyzoló vágyaim, mondhatni annak érzem magam, mert eleget keresek ahhoz, hogy egyedül élve is mindenem meglegyen, és ne függjek másoktól
ráadásul kényelmes munkával, amit szeretek is csinálni. Csodálatosan felszabadító érzés! Mintha az ember józanul is mámorban úszna! Azelőtt hagytam elszaladni magam mellett az életet, de amint ajtót nyitottam az ismeretlennek...
megjutalmazott az őrangyalom? Vagy egyszerűen én engedtem be az életet? Így esett, hogy azon a napsütéses nyár eleji hétfő reggelen, a szabadságom első napján, úgy pattantam ki az ágyból, akár kislánykoromban egy-egy karácsony reggelen.
Mélyet szippantva a külvárosi frisslevegőből, percekig gyönyörködtem a tájban az ugyan hitelből vásárolt, mégis a saját kis kertesházam erkélyemen állva. Néhány utcára a fák lombja között felfigyeltem valami étteremfélére.
Gondoltam nem rendelek, hanem egy gyors zuhany után elsétálok megreggelizni. Nagyjából megismerkedtem már a környékkel, de arra még nem jártam. Az erkélyemről kiszemelt objektumhoz közeledve láttam, hogy egy pizzéria vár tárt ajtókkal engem.
Kértem egy kávét amíg készítették a pizzát. A pultos lány nem volt valami bőbeszédű, úgyhogy unaloműzésként körbenéztem a kávéra várva. Megakadt a tekintetem egy helyes 30 körüli csajon, aki az ablak melletti asztalnál ült.
A pultost leszámítva, az asztaloknál ülő nők közül egyedül ő viselt miniszoknyát és mélydekoltázsú felsőt, pedig azokban a hetekben már a délelőtti órákban is meg lehetett sülni a melegtől.
Végigszaladt a szemem a fekete magassarkú szandálban tündöklő lábfején, a keresztbetett combjain át, a melléig, míg ő a tányérjára meredve mit sem sejtve falatozott.
- Kész a kávé! - szólt a pultos csaj.
- Köszi! - mosolyogtam. A munkájához képest nem igazán tűnt vendégszeretőnek. Ha legalább egy árnyalatnyi életkedv lett volna abban, ahogy rám néz, kapja a borravalót. De hát ugye...
A pulthoz közeli asztalhoz ültem elszopogatni a finom meleg kávét. A pohár mélyén kalandozva, a szemem sarkából úgy éreztem, mintha engem nézne az a csaj, akinek képzeletben épp a melleibe temettem az arcom,
amikor a pultos megzavarta elérhetetlennek hitt ábrándjaim. Amikor összeakadt a tekintetünk, egy másodpercre reflexből félrepillantottam, de egyből visszafordultam felé, amitől hirtelen másfelé nézett.
Magam sem tudtam miért, de odamentem hozzá. Vonzónak tartottam, de nem fölszedni akartam, elsőre fel se merült bennem, hogy azért nézne, mert tetszem neki, elvégre nők vagyunk, meg azt leszámítva, hogy valamit nézett rajtam,
nem úgy tűnt, mintha flörtölne velem, csak gondoltam ez talán jó alkalom, hogy ismerőst szerezzek a környéken.
- Szia! - köszönt vissza kedvesen, a szemeivel azt fűrkészve, mit akarhatok.
- Egy pillanatra úgy tűnt, mintha ismernénk egymást valahonnan.
- Ja ne haragudj! - elmosolyodott.- Csak elbambultam azon, ahogy szürcsölted a kávét! Mindjárt kérek is egyet!
- Semmi baj! - rám ragadt a mosolya.- Te is itt laksz a környéken?
- Ühüm. Pár utcára innen a mező szélén. Ülj csak le! Hajni vagyok! - nyújtotta a kezét derűsen.
- Anna!
Megbizsergett a tenyerem, amikor kezet fogtunk. Egyszerre volt kellemes és meglepő, mert nővel ilyet még nem éreztem. Tudtam magamról, hogy a nőkhöz is vonzódom, de ez volt az első alkalom,
hogy olyan nővel beszélgettem, aki kifejezetten az esetem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Jani47
2018. 11. 8. csütörtök 07:07
Csak a drog nem kéne.amugy jó. Válaszolok rá!
#12 Enigma
2018. 09. 11. kedd 15:51
Itt ott pongyolább, mint amit megszoktam tőled, de még így is bőven minőségi. smile
Kár, hogy ritkán írsz újat. Válaszolok rá!
#11 RAVETRAIN
2018. 09. 7. péntek 10:16
Ja meg Szilvi92 is én vagyok a Természet csodájával és hasonló finomságokkal smile Válaszolok rá!
#10 RAVETRAIN
2018. 09. 7. péntek 10:15
Köszönöm kedves Bizse! Írtam már eleget az elmúlt években.
Szemezgess, ha szeretnél :- ) Nagy örömmel tölt el, hogy ennyire tetszett neked!!!
Amúgy én egy biszexuális férfi vagyok, aki arról fantáziál, hogy a következő életében biszexuális nőként élvezheti a szexuális gyönyöröket :- )
Annak idején Annaahh néven írtam a szerintem legizgalmasabb és számomra ennél is élvezetesebb leszbi történeteket. Az egyik már évek óta a top 10- ben van. Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 09. 6. csütörtök 21:13
Nagyon jól írsz. Csakhát a szex olyan mint a paprikáskrumpi: kolbász nélkül is lehet csinálni, de azért kolbásszal az igazi... Válaszolok rá!
#8 Bizse42
2018. 09. 5. szerda 21:41
Kedves RAVETRAIN! Én nő létemre háromszor elolvastam és mind háromszor elélveztem! Nagyon izgi volt. A felvezetés/rávezetés a lényegre, gyönyörűen volt megfogalmazva. GRATULÁLOK NEKED ezekért a kis apró gyönyörökért. Kritikával ne nagyon törődj, ezek a fiúk talán nem a leszbikus dolgokat szeretik.

Én nem vagyok leszbi, és még sohasem voltam egy másik nővel, de nagyon átéltem.
Remélem kedvet kapsz a folytatásához. Én felbátorítanálak erre! Válaszolok rá!
#7 RAVETRAIN
2018. 09. 5. szerda 10:25
Nem mondom, hogy visszatértem, de évente egyszer még odapirítok :- )
Örülök, ha élveztétek! Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 09. 5. szerda 07:19
jó.Közepes, folytatás 3-asban? Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 09. 5. szerda 06:33
Egész jó. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 09. 5. szerda 06:29
Szerintem egy 6 pontos! Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 09. 5. szerda 04:07
Nem rossz,de nem is jó.Közepes olvasmány. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 09. 5. szerda 03:33
Igaz, hogy leszbi de tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!