A+ A-

Hurrá nyaralunk!

Megcsörrent a vekker. Reggel öt óra. Frissen pattanok föl az ágyamból, de rég is vártam erre, itt a szabadság. Idestova öt éve nem voltunk nyaralni. Most végre indulhatunk. Az összes csomagunk már az autóban, egy gyors mosdás, és kalandra fel. Még alig pirkad, az utak szinte üresek, egy kicsit álmosan, de azért jókedvuen rójuk a kilométereket. Horvátországban foglaltunk szállást egy naturista kempingben. Fogy a távolság, és ahogy az ido elorehalad, gondolataink is úgy merülnek el a nyaralás tervezgetésében. De jó lenne találni egy kellemes párt, akivel eltölthetnénk az idot, és ha
sikerül akár egy kellemes kis szex is kikerekedhetne belole. Ahogy közeledünk, egyre no a feszültség, hiszen csak telefonon foglaltunk szállást, mi lesz, ha nem vették komolyan. De az ember optimista, így elhessegettük a kétségeinket. Aztán feltunik a tábla, Monsena, megérkeztünk. Nagyon kellemes a meglepetés, vártak bennünket, apartmanunk kitakarítva, tisztán vár bennünket. Gyönyöru szép mediterrán stílusú házikóban fogunk lakni az elkövetkezo két hétben. Négy apartman van egy házban, középen elválasztva, mint egymás tükörképei, ketto alul, ketto felül. Bevittük csomagjainkat és kipakoltunk a szekrényekbe. A szoba berendezése egyszeru, de nagyon ízléses volt. Egy hatalmas méretu ágy, két kis szekrényke, egy asztal és két fotel volt a berendezés. A fürdoszoba is kicsi, de mindennel felszerelve. A tíz órás út után egy kicsit elfáradva, és végre megszabadulva minden ruhámtól, hiszen naturista kempingbe voltunk, elnyúltam az ágyon. Valószínuleg azonnal el is aludtam, és gyönyöru álmom volt.
A feleségem szólt, nem akarsz szeretkezni? Dehogyisnem, válaszoltam. Arra ébredtem, hogy buja szájával rábukott a farkamra, és teljes erobedobással szívta a makkomat. Ez hihetetlen - gondoltam ez a no mindig kívánja a szexet. Egy kicsit pihentünk, aztán lementünk a partra. Csodálatos, köves, de gyorsan mélyülo part tartozott a kempinghez. Kinyújtóztunk a szivacsainkon, és akkor villant belém, két hétig nem érdekel semmi, nem érdekelnek a gondok, csak a szép dolgok, a sex és az élvezet számít. A víz csodálatos volt, langyos és simogató. Hihetetlenül tiszta, és áttetszo. Feleségem fél a mélységtol, így csak egyedül hódoltam a víz alatti világ szépségeinek. Búvárszemüveggel, és uszonyokkal felszerelve csodálkoztam rá erre az ismeretlen világra. Elfáradtam, úgy gondoltam, egy kicsit kifekszem a napra. Éva természetesen nem hazudtolta meg önmagát, azzal fogadott, hogy kinézett magának egy szép párt. Valóban nagyon szépek voltak, fiatalabbak pár évvel, mint mi. A lány arányos alkatú nagy mellu, és nagyon szép feneku, a fiú kisportolt alkatú, szemmel láthatóan is nagy farkú. Elhessegettem magamtól a gondolatot, hiszen pihenni jöttünk, ez még ráér pár napig. Mivel teljes panziót vásároltunk, hamarosan kellett mennünk vacsorázni. Rendkívül kellemes meglepetés volt számomra a horvát konyha, nagyon finoman foznek. Mindketten ínyencek vagyunk, így ez a szempont semmiképpen nem volt számunkra közömbös. Este felfedezoútra indultunk a campingben, és hamarosan rátaláltunk az egyik étteremre. Mellette volt egy csúszda, egy fiatal lánycsapat vette éppen birtokba. Mi tagadás a sok fiatal szép meztelen lánytesttol bizony ágaskodni kezdett a muszer.
- Nézd csak ok azok - szólt a feleségem, és a strandon látott pár ült a mellettünk lévo asztalhoz. A zene nagyon kellemes, és vérpezsdíto volt, így nem csoda, hogy még én is, aki köztudottan botlábú, táncra perdültem. Éva a lábam közé lépett, és éreztem forró combját a farkamon. Egy hosszú séta, és egy rövid, de intenzív szeretkezés után nyugovóra tértünk, hiszen nagyon hosszú volt a nap. Néhány másodpercnek tunt az egész alvás, mikor félálomban, jól ismert hangokat hallottam. Egy noi hang sóhajtozott, és sikongatott, mellette egy férfi hörgése hallatszott. Felültem az ágyban, természetesen a feleségem már ébren volt. Hallod, mondta, szerintem basznak a szomszédban, és máris keményen markolta a faszomat. Már tudtam, hogy az alvás ára egy jó kiadós dugás lesz. De most nagyon könyörületes volt velem, beérte egy alapos szopással, és szó szerint a szájában a faszommal elaludt. Nagyon gyorsan reggel lett. Kimentem az erkélyre, és meghallottam, hogy a szomszédban németül beszélnek. Sajnos csak egy kicsit beszélem a nyelvet, bár némi türelemmel mindent megértek, és el is tudok magyarázni.
A két erkélyt vastag, üvegtéglákból rakott fal választotta el, így csak a sziluettjüket láttam. Elfogott a kíváncsiság, kik laknak mellettünk két hétig. Ahol az épület fala és az üveg találkozott, volt egy kis rés. Közelhajoltam és megpróbáltam átkukucskálni. Némi kis helyezkedés árán sikerült is, ez aztán a meglepetés, az Éva által kinézett pár volt az. Elmosolyodtam, nem igaz, hogy ennek a nonek micsoda megérzései vannak, ha a szexrol van szó. Elmondtam neki, hát nem volt elkeseredve egy cseppet sem. Legalább a parti után nem kell messze menni, mondta nevetve. És hogy fogsz velük beszélni, kérdeztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.81 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Enigma 2018. 09. 11. kedd 14:12
Unalmas volt...
#7 sunyilo 2018. 09. 6. csütörtök 21:21
Élvezhetetlen, igénytelen "írás".
#6 Zoy11 2018. 09. 6. csütörtök 18:50
Nagyon jo.
Kar volt lepontozni....
#5 cscsu50 2018. 09. 6. csütörtök 17:09
nem rossz.
#4 Andreas6 2018. 09. 6. csütörtök 12:03
Pár hiba? Tele van hibával. Ha már magyarul írsz, egy magyar tabulatúra sem fog anyagilag tönkretenni. Összességében nem tetszett.
#3 feherfabia 2018. 09. 6. csütörtök 06:28
Tetszett!8P
#2 A57L 2018. 09. 6. csütörtök 04:09
Pár hiba van benne,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2018. 09. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?