Hírek

JAN.
21.
2015

Az első szex

Az élet nagyon pocsék, de ha egy jót szexelsz minden megváltozik. Így volt ez velem is. Egészen addig nagyon pocsék volt az életem. Egy napon viszont megváltozott minden.
Egy szokásos péntek éjszakán mentünk a haverokkal inni. Akkor még nem sejtettem mi fog történni. Éjfél körül betértünk egy kocsmába. Én aznap józan voltam, de a haverok mind egy szálig be voltak rúgva, úgyhogy elindultam új embereket megismerni. Akkor ismertem meg Angélát, aki nagyon szexi nő volt, a gyönyörű szép fekete szemeivel, hosszú fekete hajával, két nagy és kerek mellével, hosszú sima lábaival és formás fenekével. Egy igazi istennő. Egyből rágyorsultam. Még nem tudtam hogy a vonzalom kölcsönös, úgyhogy csak beszélgetünk az élet rejtelmeiről.


JAN.
20.
2015

Riley 5. fejezet

- Itt Kincade - Cade hangja reszelős volt az álmosságtól. Az éjjeliszekrényen álló óra szerint még csak reggel nyolc óra volt, és a halálon kívül nem tudott semmit elképzelni, ami elfogadhatóvá tette volna a telefonhívást. Miután szétáztak a forró fürdőben, ő és Trevor lehozták Riley-t, megszárították, és eltették magukat éjszakára. Még csak tizenegy óra volt, de az előző éjszakai alváshiánytól ők is ugyanolyan félholtak voltak, mint a lány. Fel sem vette volna a mobilját, ha nem az étterem számát jelzi ki.
- Szia Cade, itt Annie.
- Igen, Annie, mizujs?
- Halló, főnök - szólt bele Annie, a hangja csöpögött a sajnálkozástól. - Annyira rosszul érzem magam, amiért felhívtalak, de nem hallottam rólad, és nem is láttalak a hétvégén. Csak tudni akartam, minden rendben van-e. A múlt éjszaka egy kicsit őrültekháza volt a klubban, és az új...


Couch Surfing 2. rész

Megkezdtem a kelet-európai túrám második szakaszát – és az előző napi berlini megállóm után most az „Arany városba” érkeztem. A „telekocsim” a híres Károly-híd közelében rakott ki – innen csak néhány lépésnyire van a centrum. Azt ugyan sajnos még nem tudtam, melyik környéken lesz az aznapi kanapém, mert Gabrielle (vagy röviden Gabi) nem akarta elárulni a meghívójában. De a találkozót a városháza csillagászati órája alá beszéltük meg – egy nagyon emlékezetes találkozót.
Mivel még volt egy félórányi időm, úgy döntöttem, benézek egy közeli kávézóba. Amint a kávémat akartam kifizetni, saját bőrömön tapasztaltam meg a turisták lehúzást. Az euró átváltási árfolyama csillagászati volt – illett a városháza órájához. Aztán visszamentem a megbeszélt helyre, és vártam néhány percet. Hirtelen egy kéz érintette meg a vállamat. Megfordultam,...


JAN.
19.
2015

Családban marad 5. rész - Pálmival 10 év múlva - Újra együtt

Több mint tíz év telt el, mióta végleg lezártnak tekintettük a családban a "keresztül - kasul, mindenki a másikkal" kérdést.
Annak idején 2003 - ban Pálmival, feleségem unokatestvérével, és anyósommal beszéltük meg, hogy véget vetünk az egymással való szexnek, miután többször, és a legváltozatosabb módokon kielégítettük egymást.
Ez teljesen jól sikerült, hiszen hosszú éveken át senki sem közeledett a másikhoz, pedig alkalom bőven lett volna rá.
Mi a feleségemmel értelemszerűen rendszeresen voltunk anyósomék vendégei, de Pálmiékkal is évente több alkalommal találkoztunk a családi összejövetelek alkalmával.
Időközben mindenki megtalálta a saját kis életében azokat a pontokat, amik segítettek abban, hogy ne ácsingózzon a másik iránt.


Tanyasi csirke 3. rész

Életemben még nem volt ilyem fárasztó napom, mint ez a csütörtök. Még a nap sem kelt fel, amikor Eszmi rám támadt és „megszabadított a bundámtól” Az is igaz, hogy mikor este végre egyedül maradtam, és felvettem az új ruhámat alig ismertem magamra. Miska szerint még anyám sem nézett ki ilyen jól fiatalkorában. Annuska is megdicsért és persze Eszmi is áradozott egy sor arról, hogy milyen szexi vagyok de egy kis irigység is vegyült a szavaiba. Reggel elvitt egy szoliba, hogy „egy kis szint kapjak” majd következett a barátnője, aki „szinte ingyen” megcsinálta a körmeinket - soha nem hittem volna, hogy ennyi pénzt fogok kiadni egy kis festékre és műanyagdarabkákra - majd jött a fodrász, aki egy „izgató frizurát” varázsolt a fejemre és végül a pláza, ahol bevásároltunk. Amikor először felvettem azt a fehér „nyakba akasztható, hátul mélyen kivágott ruhakölteményt”...


JAN.
16.
2015

Após 2. rész

Az előző részben elmeséltem egy - mondjuk ki bátran-elsősorban kukkollós élményemet, amelyben a lányom enyelgését élveztük végig /ha nem is teljesen/ élete párjával, de most térjünk vissza, ahhoz a bizonyos szombati naphoz és az említett hiányérzetemhez. Talán Katinkám - mint már említettem volt, Ő a párom – formás kebleire gondoltam, vagy talán másra, mindenesetre hamarosan észleltem, hogy meglehetősen jelentős erekcióm támadt.
Nem sürgettek üzleti ügyeim, így még megengedtem magamnak egy kis henyélést. Ezt időnként megtehetem, hiszen magam ura vagyok, pontosabban családi vállalkozásunkban
Meglehetősen rugalmasan tudjuk beosztani a munkát, persze ha kell mindenki vállalja akár


Riley 4. fejezet

Riley a valaha látott legnagyobb próbafülkében állt egy sor tükör előtt. Aznap már az ötödik üzletben voltak. Annyi ruhát vettek, amennyivel egy hadsereget fel lehetett volna öltöztetni.
Korábban a fiúk megnézték a harmadrangú társasházat, amelyben lakott, és mindketten dühbe gurultak. Nem volt biztonsági szolgálat, rossz volt a környék, a lakás pedig olyan régi és lelakott volt, hogy biztosra vették, egy éven belül lebontják. Miközben a lány összecsomagolt annyi holmit, amennyiről azt gondolta, elég két hétre, a fiúk folyamatosan dühöngtek. Riley nem értette, miért csinálnak belőle ekkora ügyet. Ennyit engedhetett meg magának, és bár nem volt tetőtéri luxuslakás, szerinte azért egész helyes volt. Azt javasolták, biztonsági háló gyanánt keresnek neki egy tisztességes lakást, mert történjék bármi, soha nem hagynák, hogy visszatérjen ebbe a lyukba. A lány...


JAN.
15.
2015

Péter és én

Évekkel ezelőtt történt az eset, mégis mintha tegnap lett volna…
Egy kis kocsmában dolgoztam, ami a lakásomtól negyed órára volt. A vendégkör szinte mindig ugyanaz volt, így hamar összebarátkoztam néhány vendéggel. Az egyik „cimborám” bemutatta a rokonát, Pétert. Mondta, hogy feltétlenül meg kell ismernem, mert teljesen egyedi stílusa van.
Hát tényleg az volt. Akár azt is mondhattam volna, hogy bunkó, de miután jobban megismertem, nem tudtam haragudni rá. Kedveltem őt. Megtudtam, hogy van élettársa meg egy kisfia. Ráadásul a hölgyeménnyel nem nagyon szívleltük egymást.
Péter egyre gyakrabban jött be kávézni, vagy csak egy kólát ivott és ment is. Nem nagyon beszélgettünk, mégis jó volt, amikor megláttam.