A+ A-

Megrontásom tanulságos története 2. rész

Kiderült, hogy nemcsak engem léptettek elő, hanem anyámat is elküldték egy három hetes angliai továbbképzésre. Mivel apám napestig a számítógépe képernyője előtt gubbasztott, igazából egyedül maradtam. Új ruhákat kaptam, elküldtek egy szépségszalonba. Amikor először, igazi magas sarkúba, miniszoknyába, combfixbe mélyebben kivágott blúzba végigsétáltam a folyosón begyűjtöttem pár elismerő pillantást. Már nem szégyelltem magam. Egyre jobban élveztem, hogy szép vagyok, hogy tetszem másoknak.
Vivien kedvesen bánt velem, és tartotta a szavát. Eleinte megkönnyebbültem, majd lassan megfordult a dolog. Olyan jó volt mellette lenni, beszélgetni vele. Álmaim visszatérő vendégeként, már az is felderítette a napomat, ha csak rám mosolygott. Nagyon megijesztettek az érzéseim! Nem lehettek szerelmes egy nőbe – mondogattam magamba.
Egyik reggel magához hivatott:
- Ezt neked vettem – mondta és egy kis dobozt csúsztatott elém. Kinyitottam, egy gyönyörű nyaklánc volt benne
- Köszönöm – ért fülig a szám – csodálatosan szép. Biztos, hogy megérdemlem?
- Persze. – simogatta meg hajamat – Meg aztán amikor eljössz a szülinapi bulimba ne bizsuk legyenek rajta.
Nem bírtam türtőztetni magam – a nyakába ugrottam és úgy csókoltam, mintha nem létezne a holnap. Amikor elhúzódtam tőle, a szemei színtiszta zöld lánggal égtek.
- Köszönöm!
Megint megcsókolt, lágyabban és fájdalmasan finoman.
- Nincs mit.
A kezemet a csípőjére csúsztattam, és a fejemet a mellkasára hajtottam.
- Szeretnék a tiéd lenni. – suttogtam.
- Nem lehet – mondta
- Miért? – kérdeztem sírásra görbülő szájjal.
- Megígértem neked – mosolygott. és úgy kapott az ajkaim után, mint aki hetek óta nem evett. Ebben a csókban nem volt semmi lassú. Ez a csók új szintre emelte a csábítást.
Hagytam, hogy egész lényem felolvadjon a csókjában, ami nem is volt annyira nehéz, hiszen úgy ivott belőlem, mint akitől túlságosan hosszú ideig vonták meg a vizet.
A kezét a csípőmre tette, és közelebb vont magához. Karjaimat a nyakába fontam. Elindult velem, az ereim pedig lüktető tűzzel teltek meg. Lábával berúgta az ajtót és bementünk az irodája melletti parányi pihenő szobába. Letett az ágyra, én pedig hanyatt dőltem a közepén.
Csak annyi időre szakadt el tőlem, míg a fején keresztül lerántotta ruháját, utána fölém hajolt, és a kezével megsimította az arcomat. Szakavatott kézzel csomagolt ki a blúzomból, majd finoman összecsippentette a melltartóm szélét, és félrehúzta előbb az egyik kosarat, majd a másikat is. A hűvös levegő kényeztette ágaskodó mellbimbóimat. Mostanra deréktól felfelé teljesen meztelen voltam. - Mennyire csodálatosan szép vagy, Noémi! Az én kis Mimim.
A kezével a mellemet simította végig, és ahogyan a bőre az enyémhez ért, a vállamat hátrafeszítve nyomakodtam hozzá. Mondott valamit, ami túlságosan halk volt ahhoz, hogy megértsem, és az egyik hüvelykujjával végigsimított a mellbimbómon. A fejem mellett megfeszült a karja. Felnézett, majd a tekintete lejjebb kúszott, és a kezét a szoknyám gombjára tette. Kérdés csillant a tekintetében, én pedig bólintottam, mert mindenképpen tudni akartam, hogy többet is fog- e tenni, hogy megpróbál-e elmenni addig a pontig, amitől annyira tartok.
Pillanatok múlva már csak egy szál bugyiban feküdtem az ágyán, ő pedig lassan és kínzóan kényeztetni kezdte a testemet. Az ajkaink összeértek, és ő egész súlyát az egyik könyökére helyezte. A csókjai lassúak és egyre mélyebbek lettek, miközben a keze elindult lefelé. Az érintésein érződött, hogy nem először csinálja, és a csókjai izgatóan simítottak végig az államon, majd le a nyakamon.
Egy pillanatra mozdulatlanná merevedtem, közvetlenül az előtt, hogy az ajkai a mellbimbómra tapadtak volna. A vérem izzó láva lett, a csípőm pedig egyre csak mozgott, kis köröket írva le. Erősen beszívta a bimbót, a keze pedig lassan végigsimította a hasamat, azután becsúszott a bugyim alá. A lábujjaim begörbültek, amikor megérintette a csiklómat. Új, sokkal erősebb érzések lüktettek végig bennem. A fejem hátrahanyatlott, ő pedig a szájával lassan elindult lefelé, miközben az ujjaival folyamatosan simogatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2019. 02. 21. csütörtök 10:32
Ez már nem volt olyan jó
#11 Barkas 2019. 01. 3. csütörtök 17:04
Tetszik
#10 deajk2008 2018. 12. 26. szerda 07:29
Érdekes lett... folytasd 9p
#9 cscsu50 2018. 11. 14. szerda 21:10
türhető
#8 joe013 2018. 11. 14. szerda 20:02
nagyon gyenge.......
#7 sunyilo 2018. 11. 14. szerda 19:40
Nem az igazi...
#6 Andreas6 2018. 11. 14. szerda 06:44
Nem kellene folytatni...
#5 feherfabia 2018. 11. 14. szerda 06:10
Közepes! 5P
#4 veteran 2018. 11. 14. szerda 04:49
Így utólag nem érdekes.
#3 A57L 2018. 11. 14. szerda 04:06
Nagyon halovány.
#2 joozsi 2018. 11. 14. szerda 01:51
"elszánt, kutat, akar" ???.
#1 Törté-Net 2018. 11. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?