Hírek


NOV.
21.
2014

Papi - Alexa naplójából

Június 15.
Juhé! Buli van! Leérettségiztem! A szóbeli is simán ment! Mindenki bekaphatja! Megvan az érettségim!
Június 17.
Felhívott a Lajos apja, hogy kapott 2 főre szóló beutalót a Honvédségtől a Balatonra. A Lajos kisírta, hogy engem vigyen magával (végre nem rontom otthon a levegőt). Nem is olyan köcsög ez a mostohafater! Augusztus 10-én kell találkoznunk Pesten és 7 éjszakára lemehetek a Balcsira. Még sohasem voltam a Balcsin! Anyám már rinyált, hogy neki nincs pénze az egyéb költségekre, ha akarok menni, akkor szerezzek lóvét. OK mutti, a pénzt elintézem!
A Papit már nem láttam vagy 3-4 éve biztosan. A Lajos meg az apja összevesztek azon, hogy anyám meg a a faterom állandóan seggrészegek. Azóta nem is jött le hozzánk. Amúgy jó fej az öreg, csak egy kicsit vaskalapos. Katonatiszt volt, most meg nyugger. Egyszer büszkén mondogatta, hogy ő nem 40 évesen...


Szende lány

Eszes lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt. Persze a barátja elhagyta egy másik lányért. Barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen egy kicsit bevállalósabb lány. Szoli, ruha vásárlás, kihívó sminkek és minden ami kell.
Az iskolában rögtön megnőtt az érdeklődés iránta. Élvezte, ahogy mindenki az ő seggét nézi vagy éppen azt várja mikor hajol le valamelyik feszes kis mini szoknyájában. Eljött a gólyabál napja, Veronika ekkor már otthonosan élte új világát és tudta nagy sikere lesz az egész iskola előtt. A disco elkezdődött és a rejtett italozások szépen lassan segítettek abban, hogy mindenki levetkőzze gátlásait, Veronika csak táncolt és élvezte ahogy a pasik zsonganak körülötte. Érezte ahogy a kezek megfogják a seggét és az utolsó hülye gyerek is kéjesen mosolyog rá, erre ő csak egy szép mosollyal reagált...


NOV.
20.
2014

Közös takarítás

A nevem Niki. 33 - éves elvált nő vagyok egy Balaton - parti városkából. Férjemmel 1 éve váltunk el és én azóta saját házamban berendezett fodrászatot vezetek, jól bejáratott vendégkörrel. Magamról talán még annyit, hogy vállig érő barna hajam, szép arcom, formás nagy melleim, barna bőröm és kerek fenekem van. Barátom nincs, mert nem is akarok senkit közel engedni magamhoz egyelőre.
A szexuális életem a másfél év alatt, csak és kizárólag a maszturbálásra korlátozódott. Szex hiányomat mutatja, hogy ezúton napi három - négy alkalommal is könnyítek magamon. A nap bármely szakában, segédeszközök bevonásával. Szexuális játékszerek tárháza áll már rendelkezésemre és nem vetem meg maszti közben a játékokat sem. Imádom, ha megvan a veszélye, hogy megláthatnak vagy meghallhatnak. Próbálom feldobni unalmas és szex mentes napjaimat de már kifogyok az...


B-vel a föld körül - Elefántünnep

- B! Gyere már, B! Még a végén lemaradsz. - Horkantottam egyet és egy pöfékeléssel kifújtam frufrum egy kósza tincsét az arcomból. Szalma néha az őrületbe tudott kergetni. Az a sok energia, ami belé szorult, jól jött, amikor már-már lehetetlennek tűnő helyzeteket kellett megoldani. Olyan volt, mint egy macska. Bárhonnan hajították ki az ablakon, mindig talpra esett. Persze csak képletesen, de róla még azt is el tudtam volna képzelni, hogy szó szerint is így van. De ugyanakkor egyes esetekben egyáltalán nem jött jól, hogy nem képes öt percig azon a szexi fenekén maradni. Neki mindig mennie kell valahova. És ha ő kilövi magát, semmi sem tereli el a célja felől.
Pedig itt lett volna mi elterelje. Ez a hatalmas, két Budapestnyi város úgy lüktetett, úgy vibrált körülöttünk, mintha csak egy nagy élő organizmus lenne. Azonban, a méreteiben mutatkozó erőltetett hasonlóságon...


NOV.
19.
2014

Futókaland - Alex spicces lesz

- Mindjárt megvagyok! - kiáltja le Kyara barátnőjének az emeleti fürdőszobából.
Kyara fönt a fürdőben készülődik, borotválja magát, majd tusolási szertartásba fog.
- Aha! Ismerlek! Addig olvasgatok, ne aggódj, majd kitalálunk valamit Sammel, ha befut!
- ... csak hagyj nekem is belőle! - Hallatszott gurgulázó hangja...bár kétlem, hogy arra gondolt, ami ezt követően történt.
Alex várta is meg nem is, hogy befusson Sam mielőtt Kyara elkészülne. Nemrégen járt a srác a Kyarával, jól megvoltak, bár nem úgy festett, hogy bármelyiküknek is élete Nagy Ő-jét jelentené a másik. Töltött magának egy pohár fehérbort, Kyara mindig tartott igen klassz évjáratokat otthon. Ahogy belemerült valami igen elmés cikk olvasásába jól esett a hűvös észak-olasz fehérborból kortyolnia. Futókalandok, nahát!


Egy magányos nő 1. rész

A No feltüzelve lépett ki a zuhanyzóból. Fülledt nyári este volt, fehér frottír köntösét is csak megszokásból terítette a vállára, amíg a nappaliig ért. A szokásos esti maszturbációjához szükséges kellékeket már jó elore kikészítette, mindig nagyon megadta a módját az elokészületeknek, már az elkövetkezendo élvezet elore vetítéseként, mintegy elojáték izgatta fel a különbözo segédeszközök, ruhák rendezgetése. Tulajdonképpen hobbija, szórakozása, egyáltalán magánélete nem is nagyon volt ezen kívül. Negyvenes évei derekán járt, nem is igazán hitt benne, hogy valaha is párkapcsolatban élvezheti még a szexuális együttlét gyönyörét. Pedig az élete 10 évvel ezelottig maga volt a családanyák álma. Férjével még a gimnázium alatt ismerkedett meg, a foiskolát már az elso gyerekük érkezése miatt szakította félbe. Szülei ellenezték, mégis hozzá ment, a férfi...


NOV.
18.
2014

Oroszlánkirály

Még dübörög a fülemben a zene, a város nem alszik, csak kicsit vagyok rosszul, hányni nem fogok. Menekülök valami elől, üldöz, mar a fájdalom, elvesztettem azt, akit szerettem. De így hová jutok?
A napok szürkén egybefolytak, mint az esőcseppek az ablakomon. Tulajdonképpen miért is sírok utána? Nem is szeretett, az utóbbi hónapokban szexelni sem akart velem. Minek foglalkozom vele? Miért idegesít, hogy talán van neki más? Minden ujjamra találok egy olyat, mint ő. Mindennap részeg vagyok. Mi van?
Azt se tudom, mikor szakított velem. Egy hete, kettő? Nem is érdekel. Csak a fájdalomra emlékszem, a többi mind homályos. Nem emlékszem arra, hogy mit tettem, csak a barátaim elbeszéléséből tudom, hogy teljesen szétéltem a testem. Néhány részeg nap után azért kezdtem jobban lenni, sírni egyáltalán nem tudtam, és valamiféle hideg közönyt éreztem iránta, ha rá gondoltam....


Egyetlen módon

Harry Piton; Harry 19 éves, Voldemortnak és a halálfalóknak végük. Az ellenük folytatott közös küzdelem megszüntette Harry és Piton között a gyűlöleletet, helyébe először megértés, majd bizalom és bajtársiasság, végül barátság lépett. Itt kezdődik a történet. Hangos csilingelés és dudaszó vált ki az Abszol utat benépesítő emberek keltette morajból. Hamarosan feltűnt a hang forrása is, egy megbűvölt tricikli, aminek oldalát az aznapi Mágikus Hírharang lapjai borították be, és amely igencsak fel volt pakolva az említett sajtótermék példányaival. Időről-időre egy szöveg futott végig az újság lapjai fölötti fehér sávon, és ugyanakkor egy fülsiketítő férfihang hallatszott, amint a szöveget olvassa.