A+ A-

Tanulságos vakáció 1. rész

- Ronda, kövér ribanc – ordította Lukács miközben leköpött. A nyála végigfolyt a nyakamon, majd kis tétovázás után a mellem felé indult. Felálltam és úgy vágtam pofon, hogy osztálytársam a falnak szédült.
- Már késő! – Vigyorogtam. – Mindenki látni fogja a netten a kis farkincádat, ha nem szerzed meg az apucidtól a tételeket.
- De ha megtudja, nekem végen – görbült le a szája. – Kérlek – remegett a hangja – bármit megadok. Nem akarsz pénzt? – Villant fel a szeme. – Ti úgyis, olyan csórók vagytok.
Ekkor kapta a második pofont. Ez egy kicsit erősebbre sikeredett, szemüvege lerepült és eltört. A berontó szolgálatos tanár számára a napnál világosabb volt minden: az amúgy is „kezelhetetlen” Evelin megverte az igazgató fiát. Véleményét kollegái is osztották, így aztán egyhangúan megszavazták a kicsapásomat, amit ők „eltanácsolásnak” neveztek. Már csak az volt a kérdés, hogy mi történjen velem. Anyám külföldön nővérkedett, apám már csecsemőkoromba elhagyott bennünket, a nagyiék pedig, akiknél laktam, hát … elég korlátoltak és maradiak voltak. Közben jött a vakáció és az megbeszélték oszival, hogy elküldenek „nyaralni” a nagybátyámhoz, és ha az ottani suli ősztől befogad, hozzá költözöm. Anyám eleinte ellenezte a tervüket, de végül kénytelen volt beleegyezni. Több mint ezer kilométerre tőlünk amúgy sem sokat tehetett. Legfeljebb hazajöhetett volna vigyázni a lányára, de ez természetesen szóba sem került.
Összecsomagoltam a cuccomat. Nem volt sok ruhám. Annak a faszfej Lukácsnak igaza volt, nem vetett fel minket a pénz. Felemeltem az asztalról gyerekkori fényképemet. Téged biztos nem viszlek magammal! – csaptam dühösen a földhöz. Akkoriban még szép voltam. A hosszú fekete hajam megmaradt, de az arcom, a testem megváltozott. Ha valaki rám néz – mondta valaki – csak azért nem veszi észre a nagy orromat, mert azt találgatja, hogy mennyi botox van, telt ajkaimba. Honnan is lenne nekünk arra zsozsónk? Az alakom. Ahogy peregtek az évek, úgy kezdtem el egyre jobban hasonlítani a dédnagyanyámhoz, akinek egyetlen érdeme, hogy 8 gyereket szült. A csípőm szélesedett, a melleim egyre nagyobbak és teltebbek lettek és bárhogy edzettem, rohangáltam, úsztam, a combjaim megvastagodtak és a fenekem kezdett egy úgy kinézni, mint egy twerkelő néger csajszié egy rapszámba. És, bár már basztam egy-két fiúval, ribanc azért nem vagyok. Az a kis hülye meg komolyan azt hitte, hogy a számba veszek a töppedt szerszámát?!
Nagybátyám ki se jött elém az állomásra. Majd egy órát gyalogoltam a panziójáig vezető poros mellékutón harmincfokos hőségben. Mire megérkeztem facsarni lehetett a ruhámból az izzadtságot. Mivel csengőt nem találtam kopogtam a zöldre festett vaskapun. Nem történt semmi, csak egy hatalmas kutya volt rám kíváncsi. Kíváncsian kinézett egy résen. Ököllel megdöngetem a bejáratott, mire ő ugatni kezdett. Erre, egy mély férfihang rászólt, hogy kuss Dinó!
- Azta dud… - harapja el a szó végét, amikor meglátott. – Tebelőled aztán jó kis csaj lett.
- Szia – vörösödöm el.
- Szervusz Evelin – ölel magához – bocs, hogy nem mentem ki eléd, de rengeteg dolgom volt itthon. Nemsokára – karolt belém – jönnek a vendégek. Na, hogy tetszik a ház?
- Gyönyörű – szakad ki belőlem. – Olyan, mint egy villa a Rózsadombon.
- Az talán nem – mosolyog – de a tetőtérből manzárdot csináltam, van, medencém, jacuzzim és minden más, ami egy pénzes turistának kell.
- Rég jártam nálad.
- Nem én hibám, hogy anyád nem hozott el – mordul fel, majd vállamat átölve bekísér a szobámba. – Nem túl nagy, de remélem jó lesz. Most – puszilja meg homlokomat – öltözz át, mert még megfázol, olyan izzadt vagy. Nem mintha – fordul vissza– nem szeretném a nedves csajokat.
Döbbentem nézzem az becsukódó ajtót. Ez a Péter most kikezdett velem? Biztos csak képzelődőm – döntöm el. Hiszen csak a kis pisis unokahúga vagyok. Mit érdeklem én, ezt a magas, jókötésű férfias pasit. És, ahogy rám nézett a sötétzöld szemeivel! Vajon mi csinálnék, ha igaziból átölelne? Megcsókolna?
Rokonok vagytok! – sikolt a lelkiismeretem, de nem érdekel, mit akar mondani. Még soha nem voltam igazi férfival. Azok a srácok, akikkel divatból lefeküdtem nem igazán számítottak. Nem sokkal voltak tapasztaltabbak, mint én, és bár jó velük a szex, Péternek még a pillantása is jobban feltüzelt, mint a kamatyolás velük.
Miközben a gulyást kanalazom a szemem sarkából figyelem, ahogy a melleimet bámulja. A legszellősebb pántos topomat vettem fel. Amikor váratlanul felnézzek, találkozik a tekintetünk. Mosolyogva megfogja az államat.
- Ha a suliba is ilyen ruhákba jártál már értem miért rúgtak ki.
- Meleg van! – csattanok fel.
- Aha – dünnyög – nekem tetszik, de ha a vendégeim előtt is ebben fogsz melózni, nem lesz egy nyugodt éjszakád sem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 FlyEagle
2019. 02. 20. szerda 12:38
nem rossz Válaszolok rá!
#15 zsuzsika
2019. 02. 20. szerda 10:15
Jó kezdet! Válaszolok rá!
#14 Speedcop
2018. 11. 22. csütörtök 07:54
Hajrá... Válaszolok rá!
#13 joe013
2018. 11. 19. hétfő 21:04
egész jól kezdődik.... Válaszolok rá!
#12 sztbali
2018. 11. 17. szombat 12:13
Érdekes kezdés és a folytatásból kiderülhet, hogy mennyire jó. Válaszolok rá!
#11 sunyilo
2018. 11. 17. szombat 10:06
Jóóól kezdődik... Válaszolok rá!
#10 Bizse42
2018. 11. 16. péntek 23:06
Szókimondó, erotikus, kapcsolat kezd kibontakozódéi. Várom a folytatást nagyon. Válaszolok rá!
#9 genius33
2018. 11. 16. péntek 20:23
Háát nemrossz eddig Válaszolok rá!
#8 listike
2018. 11. 16. péntek 14:05
Jó kezdet, bízzunk benne, hogy a többi sem lesz rosszabb. Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 11. 16. péntek 11:52
Jó kezdet! Válaszolok rá!
#6 jonhsmith
2018. 11. 16. péntek 09:59
Várom a folytatást! Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 11. 16. péntek 08:58
Ez igen! Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 11. 16. péntek 06:19
Jó kezdet! Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 11. 16. péntek 03:44
Ez nem rossz,majd meglátjuk a többit is. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 11. 16. péntek 02:06
Ez igen,jól kezdődik. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 11. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!