A+ A-

Petráék felfedezik a világot 5. rész - A szabályok

A fiúk megszeppenve indultak a szobába. A benti világosság nyilvánvalóvá és valóságossá tette meztelenségüket. Kicsit zavartan néztek a három gyönyörű lányra, akik szintén kíváncsian fürkészték őket.
Vera most is határozottan vette a kezébe a dolgokat:
- Figyeljetek! Azt határoztuk el, hogy játszunk… Sok minden történt a mai nap és nagyon remélem, hogy még sok minden fog… Elmondom nektek a játék lényegét! Kicsit hasonlít, a felelsz vagy mersz-re! Mindenki kap egy kis papírlapot, amire felírja, hogy, milyen titkos vágyai vannak: mit csináljanak a többiek vele vagy nélküle. A szabály az, hogy az először viszonylag lájtosnak kell lenni a feladatnak! A következő már lehet vadabb és teljesen elengedheted a fantáziádat! Ha az első beválik, mehet a második kör! Mindannyian szüzek vagyunk, és nem szeretnénk elsietni. Összekeverjük a cédulákat, aztán kihúzzuk őket a dobozból, és ha mindenki egyetért, akkor megcsináljuk…
- Benne vagytok?
Fiúk csak bólintani tudtak, Annyira izgatottak voltak, hogy nem tudtak megszólalni. Hiába elégültek ki nem sokkal ezelőtt, kezdődő erekciójuk nyilvánvalóvá tette állapotukat.
- Tessék, itt vannak a papírok!
Mindenki elkezdett írogatni, miközben lesték egymást. A meztelen testek látványa hatott mindenkire. Petra felállt.
- Hozok egy kis piát – mondta.
- Elkísérlek! Jó?- csatlakozott hozzá Andris is.
- Köszönöm - mondta elpirulva a lány.
Elindultak kifelé és már az ajtóban átkarolták egymást. Ahogy kiértek a lámpafény köréből úgy ölelkeztek össze, mint akik már régen várnak erre.
A magasabb András lehajolt, hogy megcsókolja a lányt.
Nem ütközött ellenállásba. Petra nyitott ajakkal várta, hogy András nyelve behatoljon a szájába. Vad nyelvcsatába kezdtek és ölelték egymást szorosan.
A fiú farka kemény volt a lány pedig érezte ezt és azt is, hogy olyan nedves amilyen most, még sosem volt.
Mégis kibontakozott a fiú karjaiból és azt mondta:
- Vegyünk nekik piát, mert különben gyanút fognak! Megbeszéltük, hogy nem fogunk egymás nélkül szexelni! – sóhajtott- Bár most nagyon kívánom! De be kell tartanunk az ígéretünket!
Andris ránézett. Tudta, hogy most hiába beszélne, nem tudná meggyőzni Petrát, hogy változtassa meg a véleményét. Megfordultak és gyorsan elindultak a szeszek irányába. Felszerelkeztek mindenféle rövid itallal és sörrel. Elindultak vissza a világosság felé. Andris annyit mondott:
- Csókolj meg még egyszer! - nem kellett kétszer mondani. Petra úgy repült rá Andris szájára, mint éhes méhecske a virágporral teli rózsára.
Miután lerakták a kezükből az éppen felvett innivalókat, összeforrtak. A kezük kalandozott a másik hátán. Andris végigsimított a lány fenekén, vágatán a nedves punciig. Petra ezt egy hangos sóhajjal értékelte, majd azt mondta:
- Most már tényleg mennünk kell! –
Elindultak a lámpa felé és nemsokára meg is érkeztek.
Addig azonban a szobában is sok minden történt. Az ottmaradó 4 fiatal gyorsan végzett az irományokkal. Nórinak az az ötlete támadt, hogy valami zenét tesz be, és „véletlenül” egy lassú számot tartalmazó mappára kattintott az MP3 lejátszóján. A fiúk értékelték az ötletet. Mivel mindenki leírta már a vágyait, felkérték a lányokat táncolni. Nóri Ádámmal, Vera pedig Dáviddal simult össze. Mindkét pár az összesimulás pillanatában elkezdett csókolózni.
Szinte falták egymás ajkát. Kezeikkel felfedező úton voltak. Egymás testét szinte teljesen végig tapogatták, ameddig elértek. Egyáltalán nem fogták vissza magukat, mint a kintiek. Így amikor Petra és Andris megérkezett igencsak felzaklatott, álló farkú és lihegő táncosokat találtak.
Fel is háborodtak.
- Mi kint tartjuk a megbeszélteket és nem esünk egymásnak, és ahogy kimegyünk ti meg megszegitek, amit megbeszéltünk?- Petra hangja egy kicsit haragos volt.
A bent levők lesütötték a szemüket.
- Jól van, igazatok van! Gyorsan írjátok le az ötleteket és kezdjük a játékot, mert mindenki fel van ajzva! Ne durcizz már! – Nóri odaperdült Petra elé és szájon csókolta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 joe013
2018. 11. 19. hétfő 21:20
hát elég rövid.... Válaszolok rá!
#10 sztbali
2018. 11. 17. szombat 12:21
Túl rövid ez a rész. 2-3 részt tölts fel egyszerre mint az előzőt és akkor jó lesz. Válaszolok rá!
#9 XXIII.István
2018. 11. 17. szombat 10:17
Aranyos, de végtelen naív. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 11. 17. szombat 10:00
Kedves tini történet kezdete... Válaszolok rá!
#7 Bizse42
2018. 11. 16. péntek 23:34
Szép, érzelgős tini izgalmak kezdődhetnének, ha folytatódik majd a történet írása.. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 11. 16. péntek 11:31
alakul! Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 11. 16. péntek 09:20
Kevés... Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2018. 11. 16. péntek 06:57
Jó ez is. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 11. 16. péntek 06:02
Azért alakul! 7P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 11. 16. péntek 03:46
Ez nem sikerült annyira jól,csak közepes szint. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 11. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!