A+ A-

Élményfűrdőzés

Szép fényes meleg nyári nap volt, tökéletes nap arra hogy az ember elmenjen a családjával egy fürdőbe. Anikó is így gondolta, mikor 2 gyerekével együtt lepakolt az egyik nyugágyra, majd megmártózott a kellemesen hűsítő vízben.
Fél órával később elégedetten nyúlt végig a nyugágyon. Szerettet fürdőbe járni, szerette nézni a nőket és a lányokat és elábrándozni a testüket nézegetve. Nem tudták sokan, még a gyerekei se, hogy „két kapura” játszik. A medence túl oldalán épp egy család pakolászott le. Egy kicsit elnézte őket. Apa anya és két fiú. 12-14 évesek lehettek. Azért tűntek fel neki mert elkapta a nagyobbik fiú tekintetét amint éppen őt nézte az öltözőből kijövet. Újabb fél órával még egy úszás után nyugodtan relaxált a nyugágyon mikor megérzett magán egy idegen tekintetett. Napszemüvegén keresztül körül nézett de nem látott senkit. Bele telt egy pár percbe, míg meglátta a kukkolóját. A fiú volt az a medence egy távolabbi pontján ült és pont őt nézte. Anikónak nem tetszett a dolog először, de aztán valami bizsergés kapta el ahogy a fiút nézte a napszemüveg mögül. Érezte hogy a fiú szemei bejárják a testét és lassan megszabadítják a bikinijétől. Először furcsa volt, de aztán megtetszett neki a gondolat hogy egy 14 éves fiú így nézi.
Gondolta szerez neki egy jó napot. Finoman simogatni kezdte a melleit a fürdőruhán keresztül, majd szépen egyre lejjebb haladt. Kicsit elfordult bízva abban hogy a fiút ezzel közelebb csalhatja. Igaza is lett. A fiú szépen lassan óvatosan közeledett felé a vízben. Figyelte ahogy lopja a távolságot köztük. Mikor elég közel ért. Visszafordult, és mintha csak véletlen lenne lábait letette a nyugágy két oldalán jókora belátást nyújtva ezzel a fiúnak. Majd finoman simogatni kezdte a szeméremdombját a ruhán keresztül. Látta ahogy a fiú szoborrá kövülten nézi a vízben az előadását. Finoman körül nézett hogy más látja e az előadást de mindenki mással volt elfoglalva. Finoman félre húzta a bikinit, megmutatva a fiúnak mindent. Kicsit még izgatta is magát. Látta hogy a fiú már semmi másra nem tud figyelni mint az ő puncijára. Mosolyogva tolta fel a szemüvegét, és immár úgy nézte a fiút. Ekkor a fiú felpillantott és a szemük találkozott. A fiú erre megijedt és elpirulva elúszott.
Ő finoman visszarendezte magát és úgy csinált mintha semmi nem történt volna. Ám a kis előadása meghozta a kedvét és bizony nem csak a fiatal hódolóját de saját magát is sikerült felizgatnia. Úgy gondolta ha már belekezdett, folytatja is a játékot. Kedvére volt a szex nyilvános helyen, pláne ha az egy ilyen fiatal szűz farkincával lehet megejteni. Körül nézett és látta hogy a fiú épp az egyik jakuzzi medencébe mászott bele. Tökéletes gondolta. A jakuzzik mély építésűek körülöttük fal hogy olyan könnyen ne lehessen belátni. Gyorsan a fiú után ment. Éppen egyedül volt, gyorsan bemászott mellé. Látta hogy a fiú rögtön felismerte, és rögtön zavarba is jött, de ő csak kedvesen rámosolygott és leült a medence távolabbi pontjára. Ám ekkor egy be nem tervezett dolog jött. Egy 4 fős baráti társaság mászott be a medencébe és ültek le közéjük. Ő mikor látta hogy jönnek gyorsan a fiú mellé ült. A fiú ki akart menni de finoman rátette a kezét a combjára és maradásra bírta. A társaságban az egyik lány nagyon megtetszett neki, de látta hogy a fiúnak is megakadt rajta a szeme. Karcsú, szép vérvörös ajkakkal és két óriási nagy mellel. A feltűnést az okozza, hogy a bikinije 2 darab kicsi háromszögből áll, melyek épp hogy eltakarják a bimbóit, ráadásul úgy néz ki mintha még egy számmal kisebb is lenne a kelleténél.
A társaság elmélyülten beszélgetett, nem is törődtek velük. És akkor beindult a buborékoztatás középen. Ekkor kioldotta a fiú fürdőgatyáját a víz alatt és benyúlva elkezdte masszírozni a farkát. Kellemes meglepetésként érte hogy a fiúnak nagyobb szerszáma volt a vártnál. A fiú nagyon izgult míg körülöttük a társaság vidáman beszélgetett, és nem is törődtek velük. Semmit se vettek észre a mellettük zajló dologból. Közben a fiú kezét finoman a lába közé irányította és finom megmutató mozdulatokkal jelezte neki hogy mit is csináljon ott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.65 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008
2018. 12. 20. csütörtök 10:56
Ez számomra túl rövidre sikeredett... 8p Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2018. 11. 14. szerda 21:26
fantáziálás Válaszolok rá!
#8 joe013
2018. 11. 14. szerda 20:15
közepes fantáziálás........ Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 11. 14. szerda 19:36
Jó lett. Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 11. 14. szerda 06:50
Elég nagy étvágya van. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 11. 14. szerda 06:02
Fantáziának jó! 4P Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 11. 14. szerda 04:55
Igazi kurva anya létére. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 11. 14. szerda 04:07
Szuper kis írás.8P Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 11. 14. szerda 02:10
Jó kis csaj. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 11. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!