A+ A-

Balatoni nyaralás 4. rész

Ahogy a krémes tenyere a hátamhoz ért, és elkezdte beledörzsölni a napvédőkrémet a bőrömbe, beleborzongtam. Hát még amikor éreztem, hogy a keze egyre lejjebb csúszik a hátamon, le egészen a derekamig. Kiváncsi voltam ő is be meri-e kenni a fenekemet, mint ahogy az előbb én neki, de nem kellett sokáig várnom, percekkel később a tenyerét már a fenekemen éreztem. Rutinosan nyitottam szét én is a lábaimat, ahogy percekkel korábban ő is ugyanígy tett. Finoman csúszott lejjebb a keze a combomra, külső-belső oldalán csúszkálva, mindenhol bekrémezett. A hatás most sem maradt el. Meg sem mertem mozdulni, hiszen újra merevedésem lett ettől a finom, percekig tartó kényeztetéstől.
- Na most már nem fogsz leégni. – mondta büszkén, elkönyvelve hogy megmentett egy leégéstől.
- Azt nem, csak beégni fogok, de azt nagyon. – gondoltam magamban. Jóideig maradtam még hason fekve, közben a két lurkó is visszatért, immár a fürdőnadrágjukat magukra véve kezdtek el focizni az udvaron. Ezen a napon inkább ők voltak aktívabbak, mi Danival a kellemes semmittevést választottuk, azaz még órákig süttettük a hasunkat, a napozóágyakon. Délután 2 óra körül Daninak eszébe jutott, hogy mégiscsak jó lenne szétnézni a fenyvesi strandon is. Mi is felkaptuk magunkra a fürdőnadrágjainkat, és ismét 4-esben kimentünk hát a strandra. Elég sokan voltak, de volt még azért hely. Letelepedtünk egy nagyobb fa alá, hogy árnyékban legyünk. Mondanom sem kell, Dani rögtön a csajokat kezdte el stírölni, a tesóinkkal együtt. Én is megbámultam a felhozatalt, de nem kifejezetten csajvadászati céllal. Meglepetésemre Márk és Tomi is csorgatták a nyálukat rendesen, és egy-két szaftosabb megjegyzést is sikerült tenniük a csajokat pásztázva, pedig még „csak” 14 évesek, és mindketten tapasztalatlanok. A nap strandolós fele azzal telt, hogy a kisebb-nagyobb távú úszkálások mellett a magunkkal hozott teniszlabdát dobáltuk egymásnak a vízben, időnként – főleg Daninak köszönhetően – nem csak 4-esben, hanem egy-két csaj társaságában is. 18 óra környékére már mindenki szétázott bőrrel jött ki a vízből, ezért úgy döntöttünk inkább visszatérünk a nyaralóba. Az öcskösök azonnal a napozóágyakra huppantak, míg én bementem a házba, és miután levettem magamról a vizes fürdőgatyát és szárazra törölköztem, a szobánkba vonultam és kiterültem az ágyon. Percekkel később kopogást hallottam, majd Dani haverom hangját:
- Bent vagy?
Miután visszaszóltam, hogy nyugodtan bejöhet, én pedig kiterülve feküdtem az ágyon, leült mellém, és beszélgetni kezdtünk. A fő téma a strandon látott csajok voltak, különösképpen azok akik beálltak velünk labdát dobálni. Kérdezte hogy mi a véleményem róluk, és hogy nekem melyik tetszett jobban, mert neki Anita nagyon bejött. Anita egy szőkésbarna hajú, kék szemű, nagyjából Danival egymagas, vékonyka kis csaj volt, a kétrészes fürdőruhája megmutatta majdnem mindenét, a félgömb alakú fenekét, a szép, korához képest jól kifejlett melleit. Danitól ránézésre 1 vagy 2 évvel volt fiatalabb. Nekem nem tűnt úgy a strandon, hogy Anita bármi komolyabban benne lenne akár velem, akár a haverommal, és ezt Danival is közöltem, aki elszomorodva, de helyeslően bólogatott. Végül belenyugodva a helyzetbe azzal zártuk a beszélgetést, hogy marad a jól bevált módszer, a jobbkezünk mindig segít ha kell. Ezzel Dani hirtelen előkapta a mobilját, majd bepötyögött valamit, és mosolyogva mutatta meg a videót a telóján, amire rákattintott. Pornó volt. A spanom felfeküdt mellém az ágyra, és bal kezével a telefont fogva középre nyújtotta hogy én is lássam. Nem kellett sok, szemmel látható volt ahogy Dani cerkája megemelkedik a rövidnadrágja alatt, mint ahogyan az enyém is, hiszen meztelen voltam. Dani markolászni kezdte a farkát a gatyáján keresztül, majd csakhamar be is csúsztatta a kezét, és mivel elég egyértelmű mozdulatokat tett a kezével, egyből levágtam hogy mit csinál. Én sem bírtam már tovább türtőztetni magam, hasonlóképpen magamhoz nyúltam én is, és verni kezdtem a farkam. Dani egy hirtelen mozdulattal elővette a farkát, és tovább húzgálta. Ránéztem, mire ő rámmosolygott, és folytatta a verést. Makkja egyre pirosodott ahogy ráncigálta rajta a fitymáját le-fel, engem pedig annyira izgalomba hozott a látvány, hogy elkezdett ragacsosodni a farkam, ahogy egyre gyakrabban jött ki belőle az előváladék. Dani hirtelen megemelte a derekát, és félkézzel lehámozta magáról a nadrágját. Most már ő is meztelenül feküdt mellettem.
- Így kényelmesebb. – mondta, és már folytatta is tovább a hokizást.
Kissé széjjelebb tette a lábait, időnként megsímogatva a golyóit verte tovább. Éreztem, hogy nekem már nem kell sok, hiszen Dani magasan meredező fasza, és az izgalmi állapottól duplájára nőtt zacsijának látványa megtette a hatását. Kitört belőlem a vulkán, telelőve a hasamat, mire Dani oda is nézett és méggyorsabban kezdte verni magának. Jólesett élvezni egy nagyot, és tovább bámultam Danit hoki közben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 83FaNa04 2019. 03. 9. szombat 17:05
Szerintem kitűnő történet! Remélem, hogy lesz még folytatása!
#9 Leni-n-85 2019. 02. 16. szombat 20:14
Nagyon jó történet. Kár, hogy nincs folytatás!
#8 juharobert 2018. 11. 17. szombat 05:47
szerintem nagyon jó!
#7 karim 2018. 11. 13. kedd 22:06
Nagyon jó story! Alig várom a folytatást, remélem lesz még néhány rész!
#6 sunyilo 2018. 11. 13. kedd 19:29
Ez nem tetszik...
#5 91boy 2018. 11. 13. kedd 15:45
Folytasd légyszi, nekem nagyon tetszik smile
#4 veteran 2018. 11. 13. kedd 09:11
Ellehet olvasni, de én nem csinálnám.
#3 cscsu50 2018. 11. 13. kedd 08:20
a homo nem az én műfajom
#2 A57L 2018. 11. 13. kedd 03:43
A műfajában nem rossz.
#1 Törté-Net 2018. 11. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?