A+ A-

A borosgazda 12. rész

Már véget ért a vacsora, mulatott a nép. Le kellett mennem a pincébe borért, amit távozáskor magukkal vihettek a vendégek, természetesen pénzért. Három és öt literes műanyagballonokat töltöttünk meg, és ezeket árultuk kedvezményes áron. Dóri felajánlotta, hogy segít felpakolni. Dórival nagyon meg voltam elégedve, ügyes, csendes lány volt. A vendégekkel nagyon tudott bánni, jól beszélt németül. Eddig nőként nem igen figyeltem fel rá, pedig észrevehettem volna, ahogy néz rám. Leértünk a pincébe, kíváncsian mászott fel az egyik létrán, hogy belenézzen a legnagyobb hordónkba.
- Vigyázz, mert csúszik! - figyelmeztettem.
Alig mondtam ki a létra félig kicsúszott alóla, a hordó szélébe kapaszkodott.
- Jaj, segítség! - kiáltotta.
Eldobáltam mindent ami a kezembe volt, és oda rohantam. Vissza állítottam a létrát, megfogtam, hogy le tudjon mászni. Az ijedségtől még mindig lihegve mászott le felé, aztán félúton megállt.
- Húh főnök, nagyon megijedtem!
- Mert olyan vagy mint egy rossz gyerek - simogattam meg nevetve a lábait.
Rövid farmer szoknya volt rajt, feljebb csúsztattam a kezem, már a combjai belső felét simogattam. Kicsit előre hajolt, kitolta a fenekét, szinte felkínálta magát. Lássuk meddig mehetünk el, megsimogattam a fenekét, hagyta. Aztán kezem a lábai közé csúsztattam, és megsimogattam a punciját bugyin keresztül. Beleremegett, és felnyögött, mintha biztatna, hogy folytassam. Feneke így a létrán állva pont fej magasságba volt. Feltűrtem a szoknyáját a derekáig, és lehúztam a bugyiját. Megcsókolgattam, megharapdáltam a formás popókat, kezdett izgatni ez a kislány, kemény merevedésem volt.
- Fordulj meg - kértem.
Szó nélkül eleget tett a kérésemnek, egy rövidre nyírt, hamvas, fiatal puncival néztem farkasszemet.
- Gyönyörű vagy - sóhajtottam.
Megnyalogattam a vérbő szeméremajkakat, aztán nyelvem a hüvelybe toltam. Finom íze volt, egyre hangosabb zihálással nyugtázta az igyekezetemet. Amikor az izzó kis csiklóját megnyaltam, teste összerándult. Ujjam a hüvelybe toltam, és nyelvemmel a klitoriszra összpontosítottam. Hangosan felnyögött és belekapaszkodott a hajamba. Finoman beszívtam a csiklóját, szopogattam és köröztem rajta a nyelvemmel, egészen addig, amíg a csúcsra nem ért. Felsikoltott, teste összerándult, benedvesítette arcom gyönyörének nedveivel. Kiengedtem a csiklóját a számból, és csak csókolgattam a pináját, amíg, le nem csillapodott. Le segítettem a létráról, átölelte a nyakam, és szenvedélyesen szájon csókolt.
- Csodálatos volt - súgta.
Ahogy hozzám simult érezhette, hogy még mindig keményen ágaskodik a fegyverem. Mosolyogva megsimogatta nadrágon keresztül.
- És veled mi lesz?
- Rád bízom magam - húztam közelebb magamhoz.
Kigombolta a sliccem, elővette a farkam, és a lucskos puncihoz dörgölte. Majd finoman fejni kezdte, aztán megfordult, előre hajolt megkapaszkodva a hordók alatt lévő gerendában. Nem kellett nógatni, mögé álltam, és egy határozott mozdulattal behatoltam a nedves résbe. Megragadtam a seggét, és magam felé húztam, egyre keményebben lökve magamat belé. Kellemes szűk puncija hamar a csúcsra juttatott. Beleborzongva a kéjbe lüktetve élveztem a lányba. Farkam lomhán csúszott ki a meggyötört hüvelyből, amelyből lassan folyt ki a spermám végig a lány combján. Átöleltem, és hálásan szájon csókoltam.
- Nagyon finom voltál - dicsértem meg.
- Látod még fizetned sem kellett érte. Miért vártál eddig?
Most döbbentem rá, hogy Nikivel kibeszéltek engem. Az is most derült ki számomra, hogy Dóri vonzódik hozzám. Én hülye hagytam egész nyáron parlagon heverni ezt a finom kis puncit. Próbáltam helyre hozni a balgaságomat.
- Ez csak az előleg volt ugye, remélem lesz még folytatás? - öleltem át ismét.
- Eddig sem rajtam múlott - cukkolt tovább.
Fentről kiabáltak, hogy siessünk, mert indul a csoport. Gyorsan felcipekedtünk, Dóri árulta a bort, én pedig elmentem a számlát megcsinálni. A lányok összerámoltak az étteremben, és a konyhában is. Már indult is Gyula úr járata, bosszantott, hogy nem tudtam Dórival beszélni a következő találkozásunkról. Amikor beszállt az autóba egy cetlit csúsztatott a kezembe.„Éjfélkor a templom előtt várlak” állt a papíron. Siettem, Mammát hazafuvaroztam, most is rám akart mászni, de kitértem előle. Azt tudtam, hogy a közeljövőben rá kell szánnom egy kis időt, mert már nem bír magával. Nyomtam a gázt, hogy időben odaérjek. Dóri valóban ott várt, izgatottan ült be az autóba.
- Hova megyünk? - kérdezte.
- Ahova szeretnél, rád bízom.
- Oké, akkor menjünk le a strandra fürödni.
- De nincs nálam fürdőnadrág.
- Nem baj, nálam sincs fürdőruha.
Jól hangzott, kezdett érdekelni a dolog. A strandra a kerítés mellett másztunk be, szerencsére rajtunk kívül senki nem volt ott. Gyorsan levetkőztünk, és a vízbe gázoltunk. A hold fénye ezüstösen csillogott a feketének tűnő víztükrön. Először hidegnek tűnt a víz, de aztán kezdett kellemes lenni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika
2019. 02. 18. hétfő 09:50
Változatlanul jó Válaszolok rá!
#11 deajk2008
2018. 12. 20. csütörtök 10:49
Az análszex mindig felizgat... 8p Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2018. 11. 16. péntek 11:21
remek írás Válaszolok rá!
#9 Bizse42
2018. 11. 15. csütörtök 23:22
Imádom, ha a "hátsó" bejáratot dugják! Ráélveztem én is vagy kétszer.... Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 11. 15. csütörtök 22:02
Ez is jó lett. Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 11. 15. csütörtök 07:54
Változatlanul kiváló.- Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 11. 15. csütörtök 06:57
Jó élete van ennek a pasasnak. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 11. 15. csütörtök 06:21
Talán egy fokkal gyengébb mint az előzőek!8 P Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 11. 15. csütörtök 05:32
Ez is remek. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 11. 15. csütörtök 03:40
Ogreenak nagyon jó írásai vannak,ez is szuper. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 11. 15. csütörtök 02:11
Jó ez is,mint mindegyik. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 11. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!