FEB
24
2011

Egy érdekes szilveszter

hetero

Még 2000 szilveszterén játszódik történetünk, egy Isten háta mögötti kis faluban... Szüleimmel sikerült megegyeznem, hogy ne legyenek otthon, mert házibulit szeretnénk tartani, mondanom sem kell, hogy nagyon nehezen álltak rá a dologra. Barátaim és az én meggyőzőerőm végül elégnek bizonyult, így neki lehetett állni a szervezkedésnek. Őrült mennyiségű alkoholt szereztünk be, és mind ehhez rengeteg petárdát. Átalakítottuk a ház földszintjét, mindent a bulinak rendelve alá. Olyan 10 emberre számítottunk. Szilveszter délelőttjén siralmasan nézett ki a helyzet, tekintve, hogy a meghívott 7 lányból és 2 srácból (négyünkön kívül) még csak 2 lány és a két srác jelzett vissza, így hát nekiindultunk, hogy kiderítsük mi is lesz este.

*  *  *

Munkahelyi szerelem

s/m

Évek óta kerülgették egymást a munkahelyükön. Az első pillanatban, amikor találkoztak, különös vonzalom alakult ki köztük, de egyikük sem mert kezdeményezni. Peti egyedül élt, vidékről költözött fel a főváros mellé. Edina eléggé zárkózott lány volt, nem sokat tudtak a kollégái a magánéletéről. A két fiatal sokat beszélgetett, amikor csak tehették, de közös programot sohasem szerveztek. Aztán egyik beszélgetésük közben a visszahúzódó lány rászánta magát, hogy elhívja a fiút egy esti sétára. Megbeszélték, hogy péntek délután találkoznak, és a Margit-szigeten sétálnak egy nagyot. Pontosan ott voltak mindketten a megbeszélt időben és helyen. Edina ugyanolyan szolidan volt öltözve, mint ahogyan a munkahelyén is. Hosszú, egyenes, fekete haja a vállaira omlott. Rövid ujjas világos blúzban és térdig érő szoknyában volt. Csinos alakját...

FEB
23
2011

Társasjáték - Az ötödik szint

gruppen

- Tehát akkor megyünk tovább! – vezette tovább Laci a játékot, mi pedig nem ellenkeztünk. - A feladatom: "Szopogasd az egyik lány melleit addig, amíg el nem kezd nyögni a kéjtől!" - olvasta fel Laci az utolsó szintre érkezve feladatát. Talán túlságosan is reménykedve néztem rá, és ebből arra következtetett, hogy nem bírnám csendben sokáig, így inkább Nórit választotta. Beletúrta fejét nagy mellei közé, és nyelvével játszott a bimbókon. Nóri keze a puncijához vándorolt, de Laci észrevette, és elhúzta onnan. Persze Laci nyelvtechnikája elég jó volt, így nem tartott tovább egy percnél, és Nóri az orgazmushoz közel elkezdett magas hangon nyögdécselni, amit aztán nagyon megbánt, mert a kényeztetés rögtön abbamaradt, hiába próbálta Laci fejét ott tartani kezével. Így már ő is majdnem elment, a lányok közül talán Panni volt még a legkevésbé...

*  *  *

Hétfő reggel, avagy újra beépítve 1. rész - Hétfő

hetero

A telefon sikolyként robbant bele a hajnal törékeny testébe. A puha takaró alól egy kéz nyúlt ki tapogatva, s felkapcsolta a kis éjjeli lámpát. Addigra viszont a készülék újabbat csörrent, erre a kéz álomittas tulajdonosa idegesen kapta fel a kagylót. Nem volt hozzászokva a korai ébresztésekhez, így most úgy érezte, képes lenne még megölni is azt, aki arra vetemedett, hogy pont őt hívja fel. - Igen, tessék - dörmögte. A lámpa fénye egyenesen az arcába csapott. A rövid barna hajú férfi, mélyen ülő kék szemekkel, éles arcélével, szögletes állával igencsak bosszúsnak és haragosnak tűnt. A harmincas éveit taposta, de a borostás arca megkorosította.

FEB
22
2011

Az állásinterjú 5. rész

hetero

Az elmúlt pár hónapban sokat gondoltam rá. A zsarolót – mint kiderült egy biztonsági őrt, aki így próbálta meg szerény jövedelmét kiegészíteni – lebuktattuk és eltávolítottuk, és miután a fél cég oda járt ebédidőben, az ügyet csendesen besöpörtük a szőnyeg alá. A kistárgyalóra pedig lakat került. De Alexandrának mennie kellett, így állapodtam meg a nagyfőnökkel. Nyilvánvaló "érdemeim" miatt én voltam a számára az értékesebb. És a veszélyesebb. Mégis kicsinyes bosszút akart állni, és megmutatni, ki a nagyobb kutya. Persze a válságra hivatkoztunk, de később mégiscsak kaptam egy négyórás bányarémet a bérszámfejtésről titkárnőnek. Tété, a legjobb cimborám az egyetem óta, most lassan szürcsölte jéghideg sörét a bárban.

*  *  *

A magazinos pasi 3. rész - Kislány a szomszédból

homo

Lassan nyomtam Laci popsijába a péniszem. A barátom a hátán feküdt a lábai széttárva a magasban voltak, a karjaim tartották őket. Fütyije a hasfalán mozgott. Végbele szorosan tapadt a szerszámomra a síkosító ellenére. Szerettem benne lenni, nagy élményt okozott. A farpofáimat Bandi markolászta és a nyelvével a zacsimat és a popsi lyukamat nyalogatta. Ujjaival vazelint kent a hátsó bejáratomra, majd bunkójával nekifeszült. Bejáratott popsimnak már nem kellett sok előkészítés, csak úgy magába szívta a férfi méretes dorongját. Mikor felnyársalt Bandi megállt, átadta nekem az irányítást. Ha hárman háromfele mozgunk, azzal senki sem jár jól, így mikor Laciba nyomtam a dákóm, a Bandié épp kifelé csúszott belőlem, és ellenkezőleg. Három férfitest szorosan zilált egymáson, Bandi a fülembe szuszogott és édes szavakat mormolt:

FEB
21
2011

Nyári szellő

családi

Pár évvel ezelőtt, egy jónak ígérkező nyár elején kezdődik a történetem, amelyet azóta is életem egyik legkedvesebb időszakaként tartok számon. Bár az eltelt évek alatt sokszor akadtak olyan pillanatok, amikor előző kijelentésem szöges ellentétét éltem át, az ilyen emlékek általában mégis megszépülnek. Na de hadd kezdjem a legelején, elővezetve e tragikomédia kiindulási pontját és okait is. Egy szép nyári estén éppen utazási irodák prospektusait lapozgattam, és széles vigyorral a képemen konstatáltam, hogy végre – a szüleimtől való elszakadás után először – sikerült külön munkákból annyi pénzt összeszednem, hogy kedvemre elmehessek nyaralni. Bár a lakás árának jelentős részét drága megboldogult mamámnak köszönhettem, az elmúlt három évben azért gürcöltem még az amúgy szabadságként kiírt napjaimban is, hogy azt a kis kölcsönt vissza...

*  *  *

Zsuska és Zsoska 5. rész

hetero

Nem tudom, hogy olvastam el az írást, mert már a negyedik sornál eleredt a könnyem. Mindenesetre aznap éjjel kirohantam a Keletibe, felültem a soproni vonatra, hogy megyek utána. Egész úton a levelet olvastam, talán ezért sem ült be a kupéba senki, mert amikor meglátták, hogy egy bomlott agyú, síró óriás ül bent, gyorsan továbbálltak. A határőrök Kónynál zavartak le a vonatról. Akkor még engedély kellett belépni a határsávba, persze nekem nem volt. Nem tudom, talán a termetem, talán ahogy kinéztem, akadályozta meg a vékony civil ruhás határőrt abban, hogy előállítson. A legnagyobb szerencsémre, mert ha megtalálják a levelet nálam, akkor nincs mese, rám varrják a büntetést, és még Zsuska anyját is meghurcolják. A hideg éjszakában aztán valahogy magamhoz tértem, visszautaztam Pestre.

*  *  *
FEB
18
2011

Kéjes keresztutak

hetero

Előzmény: Álom és Valóság a vonaton A vonat tovább zötyögött velem hazafelé. Kezdtem összeszedni magam. A néni rendesen szóval tartott. Beszélgetésünk alatt - ami abból állt, hogy a néni beszélt, én hallgattam - megismertem a faluja minden lakóját. Megosztott velem minden pikáns témát, amiről tudott. (De jó, hogy nem ott élek!) A nénike szóval tartott elég sokáig, és Keszthely előtt szállt le az egyik kisebb állomáson. Utána csend lett. (Végre!) A vonat közben kezdett közeledni a végállomáshoz. Nekiláttam készülődni, mert nem szerettem volna a vonat végén leszállni, és sokat előre gyalogolni a peronon. Így hát elindultam előre. Ez a kocsisrész teljesen üres volt, legalábbis úgy tűnt.