Hírek

NOV.
8.
2017

Tökéletes Este - Niall szemszöge

Izgatottan parkoltam le barátnőm háza előtt. ma van a harmadik évfordulónk és elhatároztam, hogy valami különlegeset adok neki. Már mindennel kész voltam, már csak őt kellett oda vinnem, de annyira izgultam, hogy a tenyerem tiszta nedves lett. Dobogó szívvel szálltam ki a kocsiból, majd elindultam a bejárati ajtó felé. Nem szóltam neki a jöttemről, ez is a meglepetéshez tartozik. Még mindig izgatottan nyomtam meg a csengőt, mire visszafojtott lélegzettel vártam az ajtó nyílását.
- Niall – kiáltott fel Sophi mikor meglátott, majd örömmel ugrott a nyakamba. Ezt szerettem benne a legjobban, már az is örömet okozott neki, hogy meglát, pedig még nem is látta a meglepetésemet. – Nem úgy volt, hogy ma egész nap próbáltok, és nem tudunk találkozni? – alig bírtam elfojtani a kikívánkozó mosolyomat.


Első alkalom Anikóval

Egy előző történetemben Anikóról már meséltem, és céloztam az első alkalmunkra, amikor egy jót sexeltünk. Emlékszem arra az estére. Együtt mentünk bulizni, szokás szerint. Egy srác tetszett neki, akit meg akart szerezni magának estére, sajnos nem jött össze. Nekem sem sikerült túl jól az este, három lány is lekoptatott, valahogy nem ment aznap este a flörtölés, olyan dolgokba belesült a "dumám", hogy én szégyelltem magamat. Így aztán hajnali egy körül már együtt iszogattunk csak. Nem vagyok részeges típus, tudom hol kezdődik nálam a határ, így már csak kóláztam, és mivel nem jött össze semmi, így azt terveztem, hogy visszamegyek a koliba. Anikó is jött velem, nem volt kedve tovább maradni neki sem.
A koliba visszaérve szobatársam is pont akkor érkezett. Gábornak hívták, a srác meleg volt.


NOV.
7.
2017

A tanárnő és a mariska 3. rész

Sándor bácsi szerencsénkre aznap megpróbálta megdönteni a fél óra alatt elfogyasztott fröccsök egyéni rekordját, ezért békésen szunyókált kis kuckójában. Nem volt könnyű elválnom Dóritól, főleg miután megkérdezte, hogy ha már úgyis albérletben lakom, nincs e kedvem hozzájuk költözni, mert akkor minden nap láthatjuk (?) egymást. Bárhogy is faggattam cigiéről nem mondott semmit. Adott viszont egy tippet:
- Az autópálya leágazásától nem messze, bent az erdőben van egy fitnesz klub. Olyan tipikusan hülye neve van: „Vad orchideák”, az a központ.
– És hogy jutok be? – kérdeztem.
– Gondolom elég zártkörű hely.
– Az olyan szép nőket, mint te, ott mindig szívesen látják. – vigyorgott. – Meg aztán, rólad már hallottak.
Nem volt könnyű megtalálnom a keresett földutat, mely pár méter és egy 90 fokos kanyar után tükörsima aszfalttá változott.


Egy tini srác érdeklődése egy érett pasi után

Én Karim vagyok és 28. évemben járok. Apám még 1979-ben hazájából, Törökországból érkezett Magyarországra, méghozzá egyetemi tanulmányokat folytatni. Itt ismerkedett meg az édesanyámmal, akikkel szinte rögtön egymásba szerettek. Az egyetem végét követően nagyjából 1 évvel házasságot kötöttek. Aztán (kb. 3 évnyi házasság után) 1989-ben megszülettem én. Elég korán, már 12 éves koromban szembesültem vele, hogy én a fiúk iránt érdeklődök. Addigra már elkezdtem focizni. A gimnázium alatt úgy testnevelő tanárt és egyben edzőt kaptam. Apám 20 éves volt, amikor kijött Magyarországra, szóval most 58 éves. András pedig 6 évvel még nála is idősebb!
Én 16 évesen 175-180 cm magas, 70-75 kg voltam. Fekete hajam volt-van. Az egyik szemem fekete, a másik szemem szürkés barna. A bőrszínem barnás.


NOV.
6.
2017

Testvérszerelem 1. rész

A szerelem a legszebb dolog a világon, de nem mindegy, hogy kik szeretik egymást. Például ha nem két ismeretlen ember szeret egymásba, hanem két testvér, akkor az maga a pokol. Az emberek, de sokszor a szülők is incestusról, azaz vérfertőzésről beszélnek.
Én mindennél jobban szeretem a húgomat, és ő is engem.
Gyakran hallani, hogy egy gyerek hátrányos helyzetben érzi magát, ha kistestvére születik. Nálam ez abszolút nem így volt. Én első pillanattól fogva a szívembe zártam a kishúgomat.
Három éves voltam, amikor világra jött, és én teljesen odavoltam.
Attól kezdve minden körülötte forgott. Az én életem is. És irtó büszke voltam, hogy az első szó, amit kimondott, az én nevem volt.
Az első perctől kezdve jó volt a kapcsolatunk. Nem volt köztünk se veszekedés, se irigység, se harag, egy rossz szó se esett köztünk, mint más testvéreknél.


Vickie a könyvtárban 1. rész - A hátsó polcoknál

Vickie egész délelőtt egy pornóregényt olvasott az íróasztalánál, miközben úgy tett, mintha dolgozna. Bizsergést érzett a lábai között, finoman dörzsölgette punciját a vékony szoknyáján át. Bosszúsan nézett fel, amikor egy árnyék vetült a könyvére, és valaki köhhentett egyet, hogy magára vonja a lány figyelmét.
– Igen, tessék! – csattant fel, és szemügyre vette ügyfelét. Rögtön megbánta a kemény hangnemet. Az asztalánál egy feltűnően jóképű fiatalember állt tweed kabátban. Több könyv is volt a karjai alatt, és kedvesen nézett a lányra
– Attól tartok, egy kis segítségre lenne szükségem. Egy órája keresek egy bizonyos könyvet, de nem jártam szerencsével. Tudna segíteni?
Még jó, hogy kisegítenélek, mondta magában Vickie, és azonnal elpirult a merész gondolataitól. – Természetesen, mit keres?


NOV.
3.
2017

Úszkálás utáni szórakozás

Egy forró nyári nap délutánján úszkáltam a medencénkben. Az úszás közben nem gondoltam semmire, csak úsztam. A múlt héten vége lett az érettséginek és az ősszel fogom elkezdeni a egyetemet, így hát nem kellett semmire sem gondolnom csak arra, hogy le hűtsem magam ezen a forró napon.
- Ethan! Nem baj, hogy csatlakozok hozzád? – hallottam a kérdést a medence széléről.
A hang felé fordulok és ott látom Daniella nénikémet egy tűzpiros bikiniben. A tűzpiros bikini elégé kiemelte a hatalmas mellét és a szép kerek fenekét. Daniel nénikém mindig egy könnyűvérű nőcske volt, mindig szerzet magának férfit annyit amennyit csak akart. Éppen ezért az anyámmal majdnem minden nap veszekedtek az ilyen események miatt. Mivel az anyám még mindig az első férjével volt (aki az apám) és Daniella nénikém már megint elvált és kitudja már hányadszor.


Szex ötödikben

Pierre egy olyan fickó volt, akinek folyton állt a fasza. Azt mondta, nem tehet róla, és folyton valami VIII. Henriket emlegetett, akinek szintén forróbb volt a vére a kelleténél. Én nem tudom, de abban már az első pillanatban biztos voltam, hogy nem szeretném úgy végezni, ahogy szegény Boleyn Anna – már tudniillik, hogy leütötték a csinos kis buksiját.
Az én fejecském még mindig a helyén van, és a puncim is, erről magatok is meggyőződhettek, ha veszitek a bátorságot, és egyszer csak úgy l’art pour l’art becsusszantjátok a kezeteket a bugyikámba!
Pierre megtette, és nem is bánta meg...
Szóval, kis kalandunk egy csodaszép és napsütéses márciusi délelőttön kezdődött. Én fagyit nyaltam egy Cascade-kirakat előtt, Pierre pedig épp arra hajtott a szuper BMW-jén.