A+ A-

Viki az új osztályból

Új év, új osztály. A nevem Ádám, csak egy átlagos srác aki most lett kilencedikes egy gimnáziumban. Most szeptemberben leszek tizenöt éves és már kurvára elegem van abból, hogy még sosem voltam egy lánnyal sem. Igaz volt már barátnőm nyolcadik osztályban, de egy kellemes kis orálnál sosem jutottunk tovább, mivel ő mindig ezzel jött „Tizenhat éves korom előtt nem akarom elveszíteni, nem vagyok picsa!” kijelentésével.
De térjünk rá az eredeti történetre ami miatt igazából belekezdtem az egészbe. Az egész szeptember elsején kezdődött. Hét óra tizenöt perckor kezdődött az első tanítási óra, semmi kedvem nem volt bemenni, de hát melyik gyereknek van?! Az én legnagyobb szerencsémre persze, hogy senkit nem ismertem az új osztályból... Amint beléptem az osztályterembe egyből kiszúrtam a tanáripadnál az osztályfőnököt aki ott volt a beiratkozásnál is.
- Jó reggelt, foglaljon helyet azonnal kezdődik az évnyitó. - Mondta és intett, hogy fáradjak beljebb.
- Jó reggelt - válaszoltam kissé még félénken.
Szét is néztem a teremben gyorsan és azt véltem felfedezni, hogy szinte mindenki párban ül és láthatólag korábbról ismerik is egymást.
- Kurva élet. - Futott át hirtelen az agyamon a gondolat.
Nagyon nem akartam egyedül beülni egy üres padba így körülnéztem, hogy kik is ülnek egyedül. Egy pad volt csupán ahol csak egy tanuló ült, az is a leghátsó padsorban. Nem is figyeltem ki volt, gyorsan fogtam magamat és beültem mellé, ne legyen már kínos, hogy állok ott az ajtóban, mint fasz a lakodalomban. Na szóval, le is ültem a lány mellé, de eddig még szemügyre sem tudtam venni őt, mivel elkezdődött a Himnusz és állhattunk is fel amint leültem. A Himnusz közben míg álltunk a szemem oda tévedt a mellettem ülő lányra és elképedve vettem észre milyen gyönyörű is Ő valójában. A háta közepéig leérő hosszú szőkésbarna haj, szép formás nagy mellek, karcsú derék és meglehetősen igen látványosan kerek fenékkel lett megáldva. Komolyan mondom nektek ilyen gyönyörű fiatal lányt még soha életemben nem láttam... Úgy elkalandozott a tekintetem a testén, hogy kisebb erekcióm támad, de szerencsére vége is lett a Himnusznak így le is ültem gyorsan, észre ne vegye már mi dudorodik ott, elég „cink” helyzet lett volna az biztos. Miután kényelmesen elhelyezkedtem és az osztályfőnök elkezdte mondani az unalma, szokásos mondanivalóit megszólítottam a lányt:
- Heló. Ugye nem baj, hogy csak úgy leültem melléd? Nem akartam egyedül ülni. Amúgy a nevem Ádám, örvendek. - Mondtam elmosolyodva.
És akkor meg is hallottam a leggyönyörűbb hangot amit valaha is hallottam. Itt el is döntöttem magamban, nekem kell ez a lány, le akarom vetkőztetni és kényeztetni itt és most.
- Szia. Nem, dehogyis, már megijedtem, hogy egyedül kell ülnöm, bevallom akkor borzasztóan unatkoznék - válaszolt ő is szintén mosolyogva. - Az én nevem Viktória, de ki nem állhatom ebben a formában, szólíts csak Vikinek. - Ahogy ezt kimondta még szélesebb lett a mosoly az arcán, ami természetes nagyon jól állt neki. Gyönyörű volt az arca is.
Az óra további része elég unalmasnak tűnt, ezért elővettem egy mangát és elkezdtem olvasni. Miután unalmasnak bizonyult a manga is inkább letettem és elhatároztam érdeklődök még a padtársamnál egy kicsit.
- Megkérdezhetem, hogy Te a város melyik részéből valósi vagy? Csak kíváncsiságból.
- Persze, a külvárosban lakom anyukámmal és a hét éves kishúgommal egy szép kertes házban, de csak most költöztünk ide pár hete. Na és Te?
- Én sajnos a városban lakom, de mindennél jobban szeretnék egy kertes házban. - Jelentettem ki. - Nem szeretnék tolakodó vagy illetlen lenni, de megkérdezhetném miért nem él apukád veletek? - Világ életemben ilyen kíváncsi természet voltam.
- Igazából azért nem mert távol tartási végzést intézett el az anyukám ellene mivel egy részeges senkiházi és sokszor bántotta anyukámat. Kicsi voltam még nem is ismerem, nem is tekintem az apámnak.
- Ezt sajnálattal hallom.
- Na és veled mi a helyzet? Tesók, barátnő? - Érdeklődött.
- Nincs testvérem és jelenleg barátnőm sem, éppen a nyár közepén szakítottam volt barátnőmmel, kissé gyerekesnek találtam.
Valamiért ezen a mondatomon elmosolyodott. Szépen el is telt a nap és elkövetkezett az utolsó osztályfőnöki óra, mivel csak azt tartottak ma. Ezzel az alkalommal most ő szólított meg engem:
- Nem lenne kedved estefele találkozni és sétálni? Úgy sem ismerem a környéket és jól esne ha valaki körbe vezetne.
Én persze egyből kaptam az alkalmon és elég nemes egyszerűséggel hirtelen ennyit nyögtem ki:
- Hogy ne lenne kedvem. Ezer örömmel. - Szinte mosolyogtam. - Megmondod hol és mikor találkozzunk és megyek is eléd.
Azt mondta találkozzunk fél hétkor a külvárosi játszótéren. Én bele is egyeztem és amint vége lett a sulinak mentem is haza lefürödni, átöltözni, belőni a hajam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 shatter 2016. 01. 3. vasárnap 11:13
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett mindenkinek a történetem.
Sajnos az elmúlt egy évben egyáltalán nem volt esélyem folytatni az írást, de a közeljövőben ígérem folytatni fogom a történetet.
És persze megpróbálkozok új történetekkel is!
#17 tomi19 2014. 12. 28. vasárnap 13:17
Jó volt folytasd 10 pont.
#16 A57L 2014. 09. 18. csütörtök 06:28
Egész jó történet.
#15 listike 2014. 09. 11. csütörtök 16:10
Nagyon jó volt, folytatsd.
#14 Ropesz 2014. 09. 11. csütörtök 11:31
Jöhet a folytatás.
#13 Horgász 2014. 09. 9. kedd 10:44
Jóféle 10 pont,jöhet a folytatás smile
#12 shatter 2014. 09. 7. vasárnap 20:11
Köszönöm! Amint lesz időm folytatom is.
#11 rockycellar 2014. 09. 6. szombat 19:47
Jó lett, lehetne folytatni is
#10 sztbali 2014. 09. 5. péntek 13:50
Jó és jöhet a folytatás.
#9 gyagya15 2014. 09. 5. péntek 12:58
#8 veteran 2014. 09. 5. péntek 09:02
Nagyon jó.
#7 zsuzsika 2014. 09. 5. péntek 08:22
Jó.
#6 Andreas6 2014. 09. 5. péntek 08:13
Nagyon jó, de azért még lehet kicsit fejlődni.
#5 Rinaldo 2014. 09. 5. péntek 07:16
Jöhet a folytatás.
#4 papi 2014. 09. 5. péntek 07:12
Jöhet a folytatás és megy a pont.
#3 cityoftroy 2014. 09. 5. péntek 06:55
Nagyon jó! Jöhet a többi is.
#2 feherfabia 2014. 09. 5. péntek 06:09
Nagyon jó!!!10P
#1 Törté-Net 2014. 09. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?