A+ A-

Nikol elcsábítja a nevelt fiát 2. rész

Connor pár óra elteltével felébredve meglátja a még mindig mellette pucéran békésen alvó mostoha anyját. Az udvarról beszűrődő fényben fürdőző Nikol meztelen testét figyelve eszébe jutnak a pár órával ezelőtti események. Megvalósult a legnagyobb, de egyben a legperverzebb álma. Nevelő anyja a gyönyörű és a híres színésznő Nikol elvette a szüzességét. A következő pillanatban kétségei is feltámadnak. Most vajon mi lesz? Mit kellene csinálnia, vagy mondania, vagy egyáltalán, hogy kellene ezen túl viselkednie a nevelő anyjával? Száz, meg száz kérdés kavarog a fejében, amikor látja, hogy felébred Nikol is. A színésznő lassan kinyitja a szemét, majd álmos szemekkel rá néz a nevelt fiára.
- Connor? Te mit keresel a...?
Nikol hangja elakad, amikor meglátja, hogy a nevelt fia anyaszült meztelenen hever mellette.
- Ó, te jó ég Connor... !? - mondja, miközben felülve észreveszi, hogy nem is a saját szobájában van, hanem nevelt fiáéban. Nikol lenézve önmagára felocsúdik, hogy ő is anyaszült meztelen. Karjait maga elé kapva próbálja melleit és az ágyékát eltakarni a Connor szemei elöl, miközben próbál felkelni az ágyról.
- Oh, jaj, ez nem csak álom volt?... A saját fiam... ! Ezt nem hiszem el!... Óh, édes istenem mit tettem? - mondja Nikol teljesen kétségbe esve nevelt fia ágya előtt karjaival a meztelen melleit és punciját takarva. Connor közben szótlanul figyeli a zavarában teljesen elvörösödő nevelő anyját, ahogy az-az ő széken
heverő egyik pólóját felkapja, majd hátat fordítva neki kissé behajolva belebújik. A fiú szemei egyenesen a gyönyörű nevelő anyja meztelen seggére siklanak, ahol a félhomály ellenére is látni véli a combjai között a punciját, amiből a spermája még mindig szivárog. Nikol rettentő zavarban van, de igyekezik a körülményekhez képest kissé megnyugodni, majd lassan megfordulva azt mondja.
- Kérlek Connor, vegyél magadra valamit.
A fiú felállva az ágyról magára kap egy bokszoló alsót, majd visszaheveredik.
- Connor most minden képen meg kell beszélnünk, hogy most mi történt... Kérlek próbálj megbocsátani meg nekem, nagyon sajnálok mindent! Ennek nem lett volna szabad soha megtörténnie!... Nem lett volna szabad annyit innom... és akkor nem csinálok ekkora butaságot.
- Kérlek, nyugodj meg anya! - próbálja Connor kicsit megnyugtatni az ágya előtt idegesen fel-alá járkáló nevelőanyját, mind hiába.
- Hogy nyugodhatnák meg, amikor az imént gyakorlatilag megerőszakoltalak?... Te jó ég én vagyok az anyád, te meg a fiam!... Igaz, hogy nem én szültelek meg, de attól te mindig is az én kis fiam maradsz. De ez tegnap este minden megváltozott. Örökre megváltozott amikor...!
- Anya, kérlek, ne érez a történtek miatt bűntudatot, mert hiszen én is leállíthattam volna a.. dolgokat, de nem tettem.
- Jaj, drágám te nem vagy hibás cseppet sem, csak én. Egyedül én, hiszen én vagyok a felnőtt, te még csak egy kisfiú vagy. Én vagyok az anyád. Egy anya pedig soha.. soha -.. Nikol nem tudja folytatni, mert nem tudja türtőztetni magát, hogy ne sírja el magát. Úgy érzi, elhagyja a lábát minden ereje, ezért leül az ágy szélére, majd a könnyei elerednek. Sírni kezd.
- Kérlek, anya ne sírjál. - mondja, Connor vigasztalandóan, majd folytatja - Tudod, anya tegnap este volt az eddigi életem legjobb estéje, amikor végre elveszítetem a szüzességem, mindezt ráadásul a világ legcsodálatosabb nőjével. Veled.
- Jaj, Connor, drágám tudod, hogy ez nem helyes. - mondja a könnyeit törölgetve Nikol - Egy rendes anyának eszébe sem jut,... ilyen. Oh, jaj, én egy rettenetes anya vagyok. - mondja a sírástól ismét elcsukló hangon Nikol.
- Te vagy a legcsodálatosabb anya a világon és nagyon örülök, hogy veled vesztettem el a szüzességemet.
- Jaj, drágám, amit tettünk az vérfertőzés. Tudod mit jelent az?
- Persze, hogy tudom, de nem érdekel, mert csodálatos volt! Különben is te valójában a mostoha anyám vagy nem pedig a vérszerinti. - válaszolja Connor.
Nikol-t ezek a szavak meglepik, majd rövidesen kissé lenyugodva megszólal.
- Figyelj rám, Connor, mert ez nagyon fontos! Ha bárki is a történtekről tudomást szerez, akkor én nagyon komoly bajba kerülök. Ez alatt nem csak a vérfertőzést értem, hanem a pedofíliát, mert te még csak 15 éves vagy és a törvény szemébe, az olyan felnőtt, aki ilyen fiatallal kerül, szexuális viszonyba az pedofíliát követ el, ami a nagyon súlyos bűncselekmény. Börtönbe is kerülhetek miatta.
Arról nem is beszélve, hogy vége lesz a karrieremnek. Az egész világon minden újság azzal lesz tele, hogy mit csináltam veled.. Nikol az utolsó szavai kiejtésekor ismét elkezd zokogni. Connor ekkor átöleli vigasztalandó nevelő anyját, aki úgy sir tovább.
- Nyugodj, meg anya kérlek. Ígérem, nem fogja soha senki sem megtudni, hogy mi történt, erre esküszöm. - mondja Connor miközben szorosan magához öleli a zokogó nevelő anyját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 06. 23. csütörtök 06:51
Nagyon jò!
#8 fingerlis 2015. 11. 10. kedd 10:58
..........."megtettem"............klassz volt !!
#7 Koriander 2014. 08. 17. vasárnap 15:20
Ebbe a sztoriban még sok van, lehet fokozni, jöhet a folytatás!
#6 listike 2013. 09. 4. szerda 07:37
Sokat váratott magára a 2.rész, de megérte.
#5 genius33 2013. 09. 2. hétfő 18:12
Kissé kimért és sok a szóismétlés. De nemrossz.
#4 veteran 2013. 09. 2. hétfő 09:42
Remek szerkesztés, szex lehetne részletesebb.
#3 Rinaldo 2013. 09. 2. hétfő 06:30
Reméltem,hogy seggbe is dugja.
#2 papi 2013. 09. 2. hétfő 04:50
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 09. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?