JÚN
22
2011

Concerto hegedűre és vonóra

hetero

globelia szemszögéből

Már alig vártam, hogy megérkezzél. Kérted, meztelenül nyissak ajtót. Teljesítem a kívánságodat. Egy üvegpezsgőt hoztál a hónod alatt, ebből is láthatom különleges éjszaka lesz a mai. Míg levetkőzöl, poharakat keresek. Pukkan a dugó, mezítelen combomra is jut a léből. Először onnan nyalogatod fel, majd jókedvűen koccintunk. Csókolózunk. Egy kortyot a számba veszek, és átadom a szádba. Aztán Te is. Fuldoklom a nevetéstől, de lenyelem, amit nem, az végig csorog a mellemen. Az a pár csepp már a Tiéd. Mámorító az érzés, nem csak a pezsgőtől.

Legutóbb koncerten voltunk. Nagyon jó volt a hegedűs. Kértél, mi is rendezhetnénk egy házi koncertet kettesben. Izgalmas ötletnek találtam. A fülembe suttogtad, hogy tetszik a hegedűm. Egy zene szakosnak ez akkor is gyönyörű bók, ha éppen zongorista. Nem csak az ujjaimat,...

*  *  *

Edzés után 2. rész

homo

Félig álló farokkal követtem újdonsült szeretőm nedves lábnyomait a hálószobába. Az ajtón belépve már a megszokott luxus fogadott és egy hatalmas ágy.
Az ágyon pedig Adrián feküdt a hasán lehunyt szemmel.
Az egyik lábát egy kicsit felhúzta, így feneke még hívogatóbb volt. A kis ribanc...

Felmásztam az ágyra és fölé kerekedtem. Finoman belecsókoltam a nyakába, amitől azonnal remegés futott rajta végig. Majd a nyelvemmel cirógattam a nyakszirtjét. A következő remegést akkor éreztem, amikor keményedő farkam hozzáért csupasz fenekéhez. Lassan haladtam lefelé a hátán, kiélvezve izmainak játékát és csodálatos férfias illatát. Végigcsókoltam a gerince mentén, egészen a fenekéig. Itt megálltam egy pillanatra. Két kézzel gyengéden húztam szét farpofáit, hogy megcsodálhassam gyönyörű ánuszát. Izmos, hívogató lyuk volt. Sehol egy szőrszál és...

JÚN
21
2011

Ájulás 7. rész

hetero

Befejező rész

Végignézett a társaságon, megsimogatta a mellette fekvő Ernő testét, szép lassan az izzadt mellen át le a farkáig. Odahajolt, egy csókot nyomott rá, majd megszólalt:
- Ezt kár lett volna kihagyni. - Laurához fordult, rámosolygott és megkérdezte: - Élsz még? Ahogy elnézem, rendesen elintéztek.
- Szerintem meghaltam. Mint akit egy mozdony ütött el. Mi történt, mi az hogy elintéztek?
- Semmi, csak a fiúk megtalálták a lakáskulcsodat, idehozták, én meg úgy gondoltam, hogy ezért a becsületességért megérdemelnek egy kis jutalmat. Te voltál a bonusz...
- Csak nem? Mindegyik megbaszott? - nézett le Laura meggyötört ölére - Atyavilág, akkor értem, miért akarok atomjaimra esni.

*  *  *

Laura különös kívánsága

gruppen

A galéria üvegajtajában Laura még egy gyors pillantással végigméri tükörképét. Láthatóan elégedett az eredménnyel: frizura rendben, smink a tökéletesnél alig egy árnyalattal feltűnőbb, decens kosztüme az illendőnél csak két centivel enged többet látni a cicikből, a szoknya feszül a fenekén és a harisnya csipkéje kivillan, mikor lép. Egy cinkos mosoly rám, és belépünk...
Már elég sokan téblábolnak a képek előtt, vagy csevegnek kis csoportokba verődve. A fotók alapján azonnal felismerem Philipet: egy oszlopnak támaszkodva, pohárral a kezében egyedül álldogál, és a bejáratot figyeli. Széles mosollyal örül Laurának. A barátinál alig bizalmasabb öleléssel és puszival üdvözlik egymást - de akinek van hozzá szeme, érezhet valami szokatlant a szokványos jelenetben...

JÚN
20
2011

Egy fiú babaországban 11. rész

családi

Vasárnap volt. Kim és Lee este 8 órakor értek haza, és pár kifogással lerázták Maria és nővéreik kérdéseit, és ennyivel elintézettnek tekintették, vagy legalábbis annak gondolták.

Ma jött el a nap, amiben Lee és April megegyeztek, hogy mindent elmondjanak a család maradékának. Az egész éjszakát végigidegeskedték, alig aludtak, azt sem jól, a gondolataik a másnapi várható történésekről nem hagyták őket aludni.

- Készen áll, Lee? – kérdezte April, ahogy kidugta a fejét a hálószobája ajtaján. Két óra volt, szép napsütés.
- Micsoda, most? – kérdezte Lee meglepetve, hogy Aprill ilyen korán ki akarja fecsegni a híreket a családnak.

*  *  *

Kamasz tavasz 4-5. rész

hetero

4. rész

Felengedett a föld, és tűnyi vékonyságú zöld szálak könyököltek ki egyik napról a másikra. Gyerekkocsis anyukák lepték el a parkot. A padokat átfestették, foghíjaikat pótolták.
B tanár úrnak is vadonatúj bal 3-as csillant meg a szájában, miközben széles lendülettel magyarázta a fizika rejtelmeit. Sanyi szerint B tanár úr valami hajnövesztőt is használ, mert a fején tárolt készletéből az a néhány szál vészesen rákapcsolt.
Beindulni látszott az a néhány srác is az osztályból, akik eddig a szüzesség nyűgjét és kínját nyögték. Reggel kézen fogva láttam andalogni – mint két vaklégy – Lajost és egy ismeretlen, nem túl mutatós csajt, és látszott elvarázsolt arcukon, hogy vagy már átvezették egymást a tűzkeresztségen, vagy éppen oda tartanak, csak közben útba ejtik egy kicsit a sulit is.

JÚN
17
2011

Kamasz tavasz 3. rész

hetero

Szorgos tűhegyek zizzentek vállaimon és homlokomba húzott kapucnim átnedvesedő csúcsán. Amint megtelt egy-egy vízgyűjtő óriáscsepp, gyorsuló irammal cipőm orrát bombázta kitartóan.
Kapucni? Ő úgy mondja, valamiféle murisan bűbájos nyelven: tutyi.
Minden fordulónál újra az arcomba martak a fenyegető, mikroszkopikus jégcsapok, mintha vissza akarnának tartani. Elképzeltem, ahogy a mélyszürke, mindent betakaró gomolyból nekierednek, és a sietős léptek kihalni készülő utcájában rábukkannak a lassan, tétova őrszemként fel-alá sétáló, kétes alakra... Messziről megcéloznak, és hangosan koppannak, vagy toccsannak, attól függően, mennyire sikerül ellensúlyozniuk a széllökéseket.

*  *  *

Undor és gerjedelem

hetero

Valójában sosem tudtam igazán, mi az a szerelem. Másfél évig együtt voltam valakivel, aki elvárta, hogy tudhasson rólam mindent, de közben én nem tudtam róla semmit. Karácsony után három nappal szakított velem, és istenemre, annyira még sohasem voltam padlón. De hát ilyen ez a szerelem! Két hónapon keresztül vergődtem a lét-nem lét között. Végül aztán fogtam a motyómat, és elmentem szórakozni a barátaimmal.

Két potenciális szexpartnerjelölt is megjelent a színen, és én hébe-hóba foglalkoztam is velük. Az egyik egy Krisztián nevű fiú volt, akinek a vonzerejét a hasán levő kockák biztosították. A másik Dani, aki még egy nálam is alacsonyabb, okos srác volt. Ültünk egy szórakozóhelyen, ittuk a sörünket, szívtuk a ciginket, és beszélgettünk a lét elviselhetetlen könnyűségéről. Krisztián többször is burkoltan közölte velem, hogy szeretne szexuális...

JÚN
16
2011

Vissza a régi iskolába... 1 rész

hetero

16 éves vagyok. A régi sulimban nagyon sokan szerettek. Az általános elvégzése után viszont ugyebár el kell szakadni a régi barátoktól, és irány az új suli. Jobb esetben elengednek a régi isitársak, rosszabb esetben mindig vissza kell járkálni különböző eseményekre vigyorogni. Ez a sztori is egy ilyenen megmozduláson történt meg.

Kiszálltam a kocsiból, amivel a szülök vittek az általános elé. Ők elhajtottak, én pedig siettem be, mert akkor már 5 perce csúsztam a programról. Végül behuppantam a névre szóló helyecskémre a két legjobb ismerősöm közé és elkezdtem fáradságtól pislogó szemekkel bámulni a műsort. Egy ideig félálomba figyeltem a történéseket, amikor is a konferanszié bejelentett valami tánccsoportot. A koreográfia valami dübörgő zenére ment, amit nem is igazán élveztem. A dal közepénél a táncosok behoztak valami fehér csomagot, amiből a...

*  *  *

Laura ébredése 12. fejezet

leszbi

Rina számára még minden teljesen új volt és Laura elhatározta, hogy megmutatja neki, milyen mély vágyakozást érez iránta. Maga mellé húzta a meztelen lányt, aki még mindig kábult volt az elsöprő erejű orgazmustól, és hevesen megcsókolta őt.
- Ez vagy te - ismételte, végigcsókolva Rina gyönyörű nyakát és vállait, a füleit, a tarkóját, az arcát, majd ismét visszatért a lány érzéki ajkaihoz. - Ha csak rád nézek, úgy érzem, felforrok a vágytól. Szeretnélek megdugni, belekóstolni az édes puncidba és elkövetni mindent, hogy eljuss a csúcsra.
- Istenem, tényleg? - lihegte Rina. - Azt akarod, hogy még egyszer átéljem ezt. Úgy értem, még egy férfi sem tudta ezt kiváltani belőlem. Ilyen gyorsan egymás után- de érted.