Hírek

NOV.
21.
2017

Imádok kurvázni

Imádok kurvázni, kurvapecér vagyok. élményeim szívesen leírom. Felhívtam a csajt. Meglepően kedves volt a telefonban,kellemes női hang. Nyoma sem volt bármiféle nagyképűségnek, lenéző stílusnak, vagy hazugságnak
Ami jellemző, sok lányra, hogy meg beszéljük az idő pontot, mi vendégek türelmesen várunk, aztán telefonálluk, és akkor egyszerűen fel sem veszik , vagy közlik,hogy nem alkalmas.
Sok lánynak lenne mit tanulni, jó modorból, illemtanból.
- Szia, mehetek hozzád? - kérdeztem
- Igen, mikor szeretnél jönni? - így a csaj.
- Most - mondtam.
- Masszást vagy, szeretkezés?
- Szeretkezés - válaszoltam
Soha nem veszek igénybe masszást vidékilány.hu hirdetőtől. Ha ilyen szolgáltatás kell, akkor elmegyek egy szalonba. Itteni Nőtől nekem csak sex sex sex. Abban maradtunk, hogy negyed óra múlva telefonálok az általam már jól ismert ház elől. Zsebre vágtam a telefont és indultam.


Barátnőm apja 3. rész

Soha nem fogom megtudni, hogyan tudtam épségben hazaérni azon az éjjel. Próbáltam az útra koncentrálni, de a gondolataim minduntalan visszavittek a kibaszott Danhez. A fájdalom a fenekemben sem segített ebben, ráadásul éreztem a lábam között valami nedvességet, ami valószínűleg a fenekemből szivárgó sperma volt.
Azt hiszem, a legjobban az zavart, ahogy Dan – nevezzük a nevén – elcsábított. Amikor beléptem a nyári lakba, tudtam, hogy valami lesz, de én leginkább arra számítottam, hogy újra leszop, esetleg én is kiverem neki. Arra nem, hogy kinyalja a lyukam és berakja a farkát a seggembe. De amikor a szex hevében rájöttem, hogy mire készül, az efféle dolgok iránti tartózkodásom elolvadt egy pillanat alatt, és az ellenállás legkisebb jelét sem mutattam. Ráadásul a kezdeni fájdalmat leszámítva pokolian élveztem.


NOV.
20.
2017

Chat-en szerzett történetek 10. rész

Amikor elértem azt az életkort, hogy kezdtek érdekelni a csajok meg a szex, rájöttem, hogy valami miatt az idősebb nők indítanak be. A suliban a tanárnőimről fantáziáltam, otthon meg a szomszéd Marika néniről, vagy a boltos nőciről aki kb. 40 lehetett amikor én 14. Egy idősebb haverom mondta, hogy van ez az Ödipusz komplexus, meg van olyan, hogy a gyerek tudat alatt az anyjára izgul és ez állhat nálam is a háttérben. De nem hittem neki mert nekem anyám soha nem bukkant fel a fantáziálásaimban. Mondjuk ez nem is csoda. Lehet nem illik ilyet mondani, de anyámra szerintem még egy vak koldusnak se állna fel a farka. Nem is értem, hogy apám mit látott benne és nem csodálkozom azon, hogy kétéves koromban elvált tőle. Anyám kövér, csúnya, igénytelen és buta nő. Tudom ez így kissé erősnek tűnik, de tényleg ez van. A 160 cm - es magasságához van vagy 90 kg.


Szabályosan 7-10. rész

7. rész - Penny
Felsikoltottam és a paplant magamra rántottam. Irvine professzor kiabálni kezdett, ismerős hangja végighangzott a szobán, ahogy dühösen nekirontott Elliot professzornak, hangos csattanás hangzott a szobán keresztül, mikor a gonosz, nyitott tenyerével pofon vágta őt, de Elliot professzor meg sem mozdult.
- Mi a faszt csinálsz? - A nő felemelte a kezét, hogy újra megpofozza, de ő elkapta a kezét.
- Semmi közöd hozzá. – mondta nyugodt, egyenletes hangon Elliot professzor. – Kifelé!
- … Egy diákkal? – Kérdezte megtört hangon és ahogy rám nézett, könnyek gyűltek a sötét szemében.
A lepedőt a mellkasomhoz szorítva felültem, nem tudtam, hogy mit tegyek. Míg Elliot professzor forró, ijesztő fajta volt, addig Irvine professzor túlságosan is rémisztő. Ő volt a legszigorúbb a gimnáziumban és az egész jogi egyetemen, plusz ő volt a büntetőjogi professzorom. És most kapott rajta az ágyban az egyik tanárommal.


NOV.
17.
2017

Bepróbálkoztam anyámnál

Zolinak hívnak 26 éves vagyok. Jelenleg anyámmal élek itthon, apám külföldön dolgozik és három hetente jár haza. Körülbelül 18 éves korom óta izgat az a dolog, hogy anyámnál valamit elérjek, hogy a közelébe tudjak férkőzni. A kapcsolat átlagosnak mondható közöttünk, mindenről el tudunk beszélgetni egymással. Gyerekkorom óta úgy nőttem fel, hogy a családban nem volt tabu a meztelenül járkálás, ezért nem kellett leskelődnöm soha, mindig láttam anyám szőrös punciját. Egyébként ő most 52 éves 160 cm, 54 kg. Apám már 10 éve külföldön dolgozik ezalatt a házasságuk eléggé tönkre ment, ha haza is jön apám 2-3 napra akkor is veszekednek és már nincs közöttük nemi élet, pedig anyám állandóan be van rá gerjedve de apám inkább kocsmába jár, lerészegedik, vagy tévézik. Már-már olyan dolgokat hallok ki a veszekedésből, hogy anyám kiabálja, hogy nem áll fel apámnak, nem tudja kielégíteni, de megcsalni meg nem csalja, sosem volt más pasi nála.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 15. rész

Lorena a szex és az orgazmusai után, felpörgött hangulatban végigbulizta az éjszakát. Reggel hatig maradt a szórakozóhelyen. Hazaérve szinte egyből az ágyába dőlt, aztán csak délután kettő körül ébredt fel. A kávétól kissé magához tért ugyan, de fáradtan és másnaposan töltötte el Újév napját.
***************************
Hétfő
Lorena délután, az éjfekete ég alatt sietősen lépkedett Sanyi háza felé. Kinyitotta a kiskaput, majd belépett az ajtón, és levette kabátját meg a cipőjét. A lépcső felé haladva megpillantotta Sanyi szüleit, akik néhány ismerősükkel beszélgettek a lenti nappaliban. Rájuk köszönt, aztán elindult a lépcsőn keresztül a felső szint irányába. Bekopogott a srác szobájának ajtaján, utána óvatosan benyitott. Sanyi a számítógépe előtt ült a fekete színű, forgó karosszékében. A sötét szobában a világító monitor adta az egyetlen fényforrást, a gép hangszóróiból pedig halk zene szűrődött ki.


NOV.
16.
2017

Eszter estéje

- Csendben!
Eszter kinyitotta az ajtót és besurrant a lakásába. Este volt már. Tekintettel arra, milyen késő is van, biztos volt benne, hogy a férje már alszik, de nem ez lett volna az első alkalom, hogy téved. A csinos fiatal nő letérdelt, hogy levegye a magas sarkút, amit magával vitt mintsem viselt, nehogy zajt keltsen.
- Na, szép! - Szólt egy mogorva hang.
- Csendben! - Suttogta Eszter miközben hátra pillantott a válla fölött. Az ajtóban Tamás állt, egy termetes srác, aki hazahozta Eszter-t.
- Miért is? - Tamás kacsintott miközben belépett.
- Alszik a férjem, - sziszegte Eszter és felnézett. Fel akart állni, de Tamás keze Eszter vállára nehezedett és visszanyomta a földre.
- A férjed? - Tamás kuncogott. - Biztos nem viselkedtél volna úgy ma este, ha a férjed is elkísér.


Mosaic Stories - Ma cherie

Nem volt vesztegetni való időnk. Szerencsére a szomszéd vágányon éppen nem volt vonat, és a sínpárokat általában elválasztó drótkerítés is hiányzott. Már nyúltam a csomagjainkért, hogy az egyszerűség kedvéért még előttünk landoljon. Hátunkon a táskákkal egyikünk sem fért volna ki.
- Én ezt nem tudom megcsinálni - hallottam útitársnőm lemondó hangját.
- Ugyan már! - feleltem gyorsan. - Te mész előre. Nem lesz semmi baj!
Sietségem átragadt rá is. Az ablakhoz közeli ülésre lépve egyik, majd másik lábát is áttette a peremen, de elég kényelmetlen lehetett a vonaton belüli kapaszkodón csimpaszkodni, ezért gyorsan elengedte. Leért.
Nem volt kifejezetten lassú, de ez alatt a rövid idő alatt a kaller már előkotorta a kulcsot és próbálta kívülről a zárba illeszteni. Ő sem volt teljesen nyugodt állapotban, mint látszott. Elvigyorodtam és barátnőmet utánozva hamarosan én is kívülről lógtam a vonaton.