Hírek

SZEPT.
21.
2017

Éva néni

1 rész.
Az utcában, ahol lakom, sok eladó ház van. A szomszéd ház is eladásra került, hamar el is kelt. Egy házaspár vette meg, Éva és Péter. Budapestiek, mindketten nyugdíjas pedagógusok. Hamarosan átjöttek bemutatkozni, barátság alakult ki közöttünk, letegeződtünk. Péter hetvenéves, Éva jóval fiatalabb, hatvankét éves, molett, nagy mellű, nagyfarú hölgy. Egyszer Péter nagyon beteg lett, kórházba került, úgy tűnt, bent kell töltenie egy-két hónapot is talán. Éva sokat jött át beszélgetni. A nejem éppen dolgozni volt, amikor Éva átjött, hogy segítsek neki, nem indul az autójuk. Megnéztem, lemerült az akkumulátor, felraktam tölteni. Éva közben a csomagtartóban keresett valamit, teljesen be volt hajolva, hátulról néztem. Egy otthonka volt rajta, alatta melltartó és bugyi. Az otthonka annyira átlátszó volt, hogy tisztán láttam fehér bugyiját a nagy seggén. Nem tudtam a szemem levenni róla, teljesen belefeledkeztem a bámulásába.


Egy kis tinicsaj bemocskolása 1. rész

Kedves Tina!
Mióta nem beszéltünk, sokat gondolkoztam rajtad. Még soha nem találkoztam olyan tiszta, jó, erkölcsös, harmonikus jelenséggel, amilyen te vagy. Ez akkor meg is zavart. Olyan vagy, mint a túl erős fény. Az ember inkább elkapja a tekintetét. Mert látva, tapasztalva, érezve azt, ahogy élsz, működsz, beszélsz, ragyogsz, melletted mindenki csak bűnösnek, alávalónak, sötétebbnek érezheti magát. Azt hiszem, én is ezért mutattam feléd a rosszabbik énemet. Mert azt piszkálta fel az átható fényed. Ezt sajnálom. Ugyanakkor te is tudod, Édes F., hogy nem végeztünk.
Az első kis lépések történtek csak meg köztünk. Nem kicsinylem le a fontosságukat - félre ne érts! -, de az csak az út eleje volt. Szóval tekintsük most át, hogy mit végeztünk el, milyen eredmények születtek eddig, és mik a ránk váró feladatok.


SZEPT.
20.
2017

A zuhanás

I.
Lassan nyitogatta a szemét, fejébe éles fájdalom hasított. Félhomály, és egy ismeretlen madár vijjogó hangja fogadta. Érezte, hogy be van szorulva, és üvegcserepek borítják elöl kék kezeslábasát. Utolsó emléke még a zuhanás előttről, hogy a pilóta belereccsen a mikrofonba valami érthetetlent, és a légi kísérő hölgy arca megrándul. Aztán előrerepült a székek között, és a szerszámos ládája fejbe vágta. A roncs még füstölgött, ő pedig vérzett. Oldalt, a hasa körül mély vágás húzódott, s az egyik keze és válla be volt szorulva a roncsok közé. Megpróbált fészkelődni, de nem nagyon ment. Szédült, és minden egyes rántásnál majd megőrült a fájdalomtól. Apránként kiszabadította magát mégis, nem kis tornamutatványok árán. Az utasok egy része még a roncsok között hevert, senki sem maradt életben. A gép által leborotvált erdőrész a nagy vadon közepén aprócska csík volt csupán madártávlatból. Alig észrevehető.


Candy is dandy... 1. rész

Utálatosan nyirkos őszi péntek este volt, azzal az éles, hideg széllel, amitől legalább öt fokkal hidegebbnek érződik az amúgy is hűvös.
Vera fázósan húzta össze magán a farmerdzsekijét. Aznap este nem öltözött ki túlságosan, tornacipő, póló és tessék-lássék miniszoknya egy kicsit érdekesebb türkiz harisnya. Nem csajozni indult, csak táncolni egyet. Egyenlőre egymagában, úgyis odaeszi a fene a szokásos társaságot. Nem sok melegbározási lehetőség volt, az embernek gyorsan akadtak ismerősei abban a pár lebujban.
Meggyorsította a lépteit. Nem volt túl jó ötlet az a harisnya ebben a piszok hidegben, de most a félúton túl visszafordulni már nem lett volna okosabb döntés.
A hely bejáratánál a negyvenes csajcsávó biztonsági szokás szerint elkérte az igazolványt. Az igazat megvallva Vera nem csodálkozott volna, ha a nő ismert volna mindenkit aki rendszeresen lejárt.


SZEPT.
19.
2017

Simona és a masszőr

Meleg tavaszi délután volt, mikor Simona belépett a szalonba. Kissé félve, mégis kecses léptekkel közelítette meg a recepciós pultot. Nem volt túl magas, talán kicsivel több, mint 160 cm, de hosszú combjait, melyen kedvenc szűk farmerja feszült minden nő ismerőse titkon irigyelte. Vékony alkata ellenére feneke feszes, kifejezetten kerek, mellei tenyérbe illőek, formásak, ruganyosak voltak. Alkata közelített a tökéleteshez, bár ő ezt messze nem így gondolta.
Bátortalanságát a pult túloldalán álló recepciós hölgy határozott, de kedves köszönése oldotta. Miután tisztázták, hogy melyik masszőrhöz jött a recepciós udvariasan a megfelelő helyiségbe kísérte, és elmagyarázta, mi hogyan működik, majd magára hagyta.
Simona gyorsan megszabadult ruháitól, majd egy falatnyi kis tangában, a törölközőt a fenekére terítve végigfeküdt a masszázsasztalon.


Az utolsó nyár Zolival

Hajtottuk a csajokat, eljártunk bulizni és a délutáni találkozókat leszámítva igazából egy szót sem ejtettünk soha az ekkora már rendszeressé váló sajátos filmnézési szokásunkról... Ekkor már hetek, hónapok óta ápoltuk le egymást rendszeresen (azért persze nem minden nap), vagy csak vertük ki együtt, de ez mind remek lehetőség volt arra, hogy egymás testét a legapróbb részletekig felfedezzük és négyszemközt nyíltan beszéljünk vágyainkról. Amellett, hogy szerettük volna a világ szinte összes jó nőjét megdugni, egymás iránt is hevesen érdeklődtünk, de szóba kerültek perverzióink is. Ő például mindenáron szeretett volna kopaszra borotválni, ami ellen a nyár közeledtével nem is volt sok problémám, így ezen hamar átestünk. Én burkoltan célozgattam a pisiszex iránti vonzalmamra, és abban mindketten egyetértettünk, hogy az orális dolgoknál jó lenne egy szintet továbblépni.


SZEPT.
18.
2017

Unokanővérem

Tegnap előtt felmentem az unokanővéremékhez, mert megígértem nekik, hogy bevezetem az áramot a melléképületükbe, ahol eddig esténként csak viharlámpával tudtak világítani. Az élettársa nem kimondottan műszaki zseni, én meg már szereltem sokhelyen, be villanyt.
Majdnem dél volt, hogy odaértem hozzájuk, és elkezdtem a munkát. Már elmúlt 16 óra, mire sikerült végeznem. Közben az élettársa elment dolgozni, a gyerekek meg az iskolából a barátaikhoz mentek, hogy ne legyenek láb alatt, és ott nyugodtabban tudnak tanulni is.
Mivel elég koszos lettem, mire végeztem a véséssel, meg a falfúrással, unokanővérem javasolta, hogy zuhanyozzak le ami előtte többször is előfordult.
Most sem kellett kétszer mondani, mert elég kényelmetlenül éreztem magam koszosan.


Gabi és a fiúk 3. rész

Az együtt töltött hétvége után természetesen megváltozott a fiúkhoz fűződő kapcsolatom. A szoros barátság átalakult, de hogy mivé azt azóta sem tudtam megfogalmazni. A hazaérkezés után kissé zavarban voltunk egymás előtt, de néhány nap múlva átbeszéltük a történteket és utána minden visszatért a régi kerékvágásba. De persze voltak változások is. Észrevettem, hogy a fiúk kissé féltékenyen vették, ha más sráccal beszélgettem a suliban vagy utána. Nem szóltak ugyan egy szót sem, de a tekintetükből mindent ki lehetett olvasni, főleg nekem, hiszen már gyermekkoruk óta ismertem őket. Rossz kislány voltam, mert nekem kifejezetten tetszett ez a szituáció, így sokszor még szándékosan rá is játszottam.
A közösen eltöltött éjszaka óta, néhány üdvözlő puszit vagy baráti ölelést leszámítva nem volt semmiféle testi kapcsolatom velük. Ezt közösen beszéltük meg, azt akartuk hogy minden ami történt és ami történni fog maradjon a mi titkunk.


SZEPT.
15.
2017

Lánya szerelme

Margaret mindig is szeretettel vonzódott az apjához, csak akkor, amikor tizenhét esztendős lett, rájött, milyen mély a szerelme apja iránt. Gyermekkorától kezdve az apja mindig is támogatta a zenei törekvéseit, ugyanakkor segítette a gyakorlati élethez szükséges készségeket, és betöltötte azt a rést, amelyet a részeges anya nem tudott ellátni, aki aztán később elhagyta a családot, és így Margaret az apjával maradt , azonban Margaret Így boldogabb volt, hiszen apja mindent megadott neki. Először az apja iránti vágya és szeretete érzése öngyilkos hajlamot ébresztett benne, de minél több időt töltött vele, annál inkább a szerelem támadt fel benne. Látta, hogy a testét többször ki jönni a zuhanyzóból, annak ellenére, hogy kicsit pocakos volt, neki tökéletesen megfelelt. Néhányszor látta, amikor maszturbál a szobájában.