FEB
18
2011

Juli beavatása 3. rész

gruppen

Eltelt a nyár, az ősz mióta a Lacival összejöttem. Minden lehetőséget kihasználtam, hogy érezzem a hatalmas szerszámát. Néha elég nehéz volt szabaddá tenni magam, máskor meg Ő volt elfoglalva (nem én voltam az egyetlen nála). Azért sok mindenen átestem. Sok élvezetben volt részem. Teljesen megváltozott az életem. Olyan világ tárult föl előttem, amiről azelőtt nem is álmodtam. Igazából fölfedeztem a testemet, fölfedeztem, mennyire érzéki vagyok. Ja és még egy, fölfedeztem azt is, hogy igazából az tetszik, ha elengedhetem magam, és hogy is mondjam, ha használnak. Ami azt jelenti, hogy élvezem, ha tárgya vagyok a szexuális játéknak. Persze azért éreznem kell, hogy van határ. A Laci nagyon jó szerető. Van amikor nem győz babusgatni, simogatni, máskor pedig vad mint egy oroszlán (nekem ez tetszik igazán ),különösen akkor vadul be, ha sikítok. Ilyenkor kitör a...

FEB
17
2011

Zsuska és Zsoska 4. rész

hetero

Így ismerkedtem meg életem legnagyobb szerelmével. Nagyon boldogok voltunk. Pénzünk nem volt, ezért egész nap csatangoltunk a városban, de foghattuk egymás kezét, nézhettünk a másik szemébe, csókolhattuk az arcát, száját. Három hónapig tartott a boldogságunk. Ezalatt egyszer sem feküdtünk le egymással, főleg azért, mert nem volt hol. Aztán eljött a tanév vége. Fantasztikus terveim voltak nyárra. Amíg Zsuska az érettségire tanult, én a Józsefvárosi pályaudvaron pakoltam a vagonokat. Szerencsémre a termetem miatt nem kérdezték, hogy hány éves vagyok, és a munkájukat féltőn őrző alkalmiak is gyorsan befogadtak, hiszen a második naptól – ha szörnyű kínok között is – álltam a versenyt.

*  *  *

Selyem és fiú 3. rész

hetero

(A szerelmem. Alszik. Lassan veszi a levegőt, és én nagyon szépnek látom. Pár órája annak, hogy a hajamba markolt, belém hatolt, simogatott, szeretgetett. Mégis messze jár tőlem, egy másik világban, abban, amit én nem láthatok, amiben nem vagyok ott... talán Párizsban jár, talán egy másik nővel...) Marie régóta nyugtalanul aludt, rémálmok gyötörték. Lánya és alkalmazottja eközben bejárta Párizst, órákig csókolóztak, beszélgettek, sugdolóztak. Szerelmesek voltak. Zsombornak Párizs egy húsz éves fiatal gyönyörű nő lett, és imádta. Lemondta a munkáit, csak azokat vállalta el, melyekben nem kellett kielégítenie testi vágyakat. - Szeretném Nina, ha ma nálam aludnál.

FEB
16
2011

Ájulás 3. rész

hetero

– Tedd le, ne zavartasd magad – szólt, oda sem nézve a szobába belépő srácnak. Fenekét pedig már újra Péter felé nyomta, aki folytatta a lassú, kényelmes dugást. Ekkor egy tenyér simult a mellére, majd egy másik a hasa alját kezdte kényeztetni, mind közelebb araszolva puncija felé. Laura gyors fejszámolást végzett, s nem volt nehéz rájönnie, hogy immáron két pasas is foglalkozik a testével. Először megijedt, ilyen élményben eddig csak egyszer, zsenge leány korában volt része. – Ez az, gyere te is! – döntött immár hangosan. „Ez talán már tényleg használ, nem akarok rá gondolni, élvezni akarok, élvezni!” – fordult meg a fejében és tenyerére támaszkodva nagyobb teret engedett az újonnan érkezettnek. A fürdőszobai srác a melleit masszírozta, bimbóit dörzsölte, és egy ujja rátalált a duzzadt csiklóra. Laura egyre jobban kezdte magát érezni, amikor...

*  *  *

Venezia 9. rész

leszbi

Venezia a világ legtöbb embere számára nem jelentett többet, mint pusztán Velence hatalmas megalopoliszát, mely lassan már akkorára nő, mint London, Párizs, Róma, Berlin, vagy akár New York, Tokió és Bombay. Akárhol szóba került a kis állam, mindenkinek a hatalmas üveg épületek, a fényűző paloták, a gondolák százai és a tengerek teljhatalmú ura jutott eszébe. Azonban ez nem volt minden. Venezia ennél jóval nagyobb volt. Nagyobb és több. A gigantikus város mellett, mely már régen túlnőtte és bekebelezte azokat a városokat, amelyekkel a reneszánsz idején kíméletlen háborút folytatott, nagy kiterjedésű érintetlen természet is elterült a kis ország területén. Venezia nem szimplán egy város volt. Magába foglalta annak a területnek majdnem az egészét, amely egykoron Veneto néven Olaszország tartománya volt. Sőt, túl is nyúlt annak határain. Így bár teljes...

FEB
15
2011

Tina és Tom

hetero

Csodálatos és romantikus két hét következett. Minden estét egymással töltöttünk, bolyongtunk az utcákon, meghitten vacsoráztunk eldugott és hangulatos éttermekben, szeretkeztünk hajnalig. Tom léte teljesen felszabadított, szárnyaltam mellette, sosem éreztem ezt a fajta szabadságot és szerelmet korábban egyetlen kapcsolatomban sem. Hajnalban a csókjaira ébredtem, ahogy gyengéden az ujjai hegyével végigsimítja a testem, a szájába veszi a melleim vagy a lábaim közé fekszik és a nyelvével ,szájával gyengéden végigcsókolja a combom. Szerette ha simogatom a haját, ha játszom a fürtjeivel. Hétvégeken kirándulni mentünk, ősz volt, sétáltunk az erdőben, csókolóztunk, volt hogy a hideg elől egy meleg panzióba menekültünk, ahol szerelmeskedés után különös meséket és történeteket meséltünk egymásnak. Tom gyakran furcsán melankólikus verseket rögtönzött, amelyekben...

*  *  *

Gyóntatás

s/m

Juliska már napok óta gyötrődött azon, hogy el kellene mennie az atyához gyónni. Mert bizony nagy az ő bűne..... odaadta magát a Pistának. Vasárnap délután sorbaállt a gyóntatószék előtt, de magát csak legutoljára hagyta. Amikor beült, vett egy nagy levegőt és kinyögte: - Atyám, nagy az én bűnöm. - Igazán? És mi történt? - Hát azt nem mondhatom el..... – sóhajtozott Juliska. - De hát azért jöttél hogy meggyónd. – noszogatta őt a fiatal atya. - De nem merem. – irult-pirult Juliska. - Hogyhogy nem mered? – kérdezte az atya. – Mi lehet olyan nagy bűn hogy nem mered elmondani? - Az történt, hogy ..... szóval ..... a Pistivel. – kezdett akadozva válaszolni Juliska.

FEB
14
2011

Titok

családi

Minden nőnek van egy-két aprócska titka. Titkok, melyekre oly' szívesen emlékezünk vissza, s melyeket oly' féltve őrzünk, hogy soha semmilyen körülmények közt nem árulnánk el senkinek. Ha kitudódna, azonnal elvesztené izgalmas kis varázsát, hiszen többé már nem lenne titok, no meg... legtöbbünk életrajzában igazi szégyenfoltot hagyna. Van egy mondás, mi szerint, ha nem mondhatod el senkinek, mondd el mindenkinek. Nos, nekem is van egy izgalmas kis titkom, melyet szeretnék most veletek megosztani. A nevem Tímea és 24 éves vagyok, fodrászként dolgozom. Természetesen, ezt a rokonság minden tagja pofátlanul kihasználja, s képesek a legváratlanabb időpontokban, akár az otthonomban is zaklatni.

*  *  *

Zsuska és Zsoska 3. rész

hetero

Így mentem haza, mint egy alvajáró. Egyszerűen nem hittem el, hogy Zsuska és Zsoska lettünk egymásnak röpke két óra leforgása alatt, amikor hónapokon keresztül még megszólítani sem mertem. Öveges professzor valamit a suliban hagyhatott, mert pont akkor ment vissza az iskolába. Rám nézett, látszott rajta, ismer valahonnan, még köszönt is. Talán tanítványának hitt. Megfogadtam, Juli akárhogy próbálkozik, nem engedem magam. Mától kezdve csak Zsuska létezik a számomra. Esküdni azonban nem mertem magamnak. Mindenesetre elhatároztam, az öcsémmel együtt megyek le hozzájuk a táskámért. Mire hazaértem, kezdett esteledni. A sötét lépcsőházban ott várt az a dagadt picsa, kikerülni sem lehetett.

FEB
11
2011

Határtalan élvezetek 2. rész

gruppen

Mónika vagyok 34 éves férjes asszony. Két éve az élvezeteknek élek, mióta először tapasztaltam meg milyen is ha teljesen szétbasznak. A munkások másnap reggel meg is jelentek. Két korábbi partnerem elmondhatta a többieknek is mi történt, mert már a megérkezésükkor észrevettem, hogy amint kimentem az újságért szinte levetkőztettek a szemükkel. Bár ennek az alapját én adtam meg, mivel egy selyem köntösben tipegtem végig közöttük. Puncim azonnal izgalomba jött tekintetüktől. Visszatérve a lakásba azonnal nekiláttam a készülődésnek. Nem akartam csalódást okozni a férfiaknak, elviselhetetlen volt a gondolat, mi lesz, ha nem tartanak elég kívánatosnak és nem basznak ma is meg.