Hírek

OKT.
18.
2017

Színpadi parti

Istvánt a barátnőjével egy privát partira megy, keveset tud arról, hogy mi fog történni vele, és Verával. Amikor belépet a kapun nem gondolta, hogy eddigi élete legvadabb gangbangjét látja, és a barátnője is részt vesz benne.
Megismertem egy nagyon gazdag gyár tulajdonost, Kálmánt. A cégem egy szoftvert fejlesztet számukra. Nagyon meg volt elégedve a munkánkkal. Ő volt az idősebb, az 50 - es éviben járt, és azt hiszem, igazi barátságot kötöttünk, ezért hívót meg minket a barátnőmmel egy vacsorára. Tudom, hogy tetszett a barátnőm, mert szinte levetkőztette a szemével, amikor úgy gondolta, senki sem figyeli őket! Vera forró szőke, ideális csípővel szép mellekkel kívánatos nő volt. Kálmán egy napon meglátogatott a munkahelyemen, és azt mondta, hogy a barátja egy privát partit tart a birtokán, megkérdezte tőlem, hogy szeretnék - e a barátnőmmel a partira elmenni.


OKT.
17.
2017

10 év nem múlik el nyomtalan 1. rész

Azt mondtad, 10 év nem múlik el nyomtalanul.. kutya-macska, tűz és víz, mégis kulcs és kulcslyuk.. bárhogy lehet nevezni. Szerintem, mi többször gyűlöltük egymást, mint szerettük, mégis bizonyos tények tagadhatatlanok. Bizton állíthatja mindkettőnk, hogy a másiknál jobb szeretője soha életében nem volt, talán nem is lesz. Mégis átharapnánk egymás torkát egy együtt töltött hét után. Hol Te dobtál ki engem, hol én téged, de az utunk számtalanszor keresztezte, keresztezi egymást a mai napig is.
Akkor is így volt, 2008. júliusában..... Sírtam, egyetlen tiszta gondolat nem volt a fejemben, csak őt, Ferit láttam a másikkal, aki miatt elhagyott, kidobott és akkor jöttél megint Te. Te, aki majdnem pepitában megcsináltad ezt velem pár évvel azelőtt, csak egyvalami volt más, megmondtad az elején, hogy nem akarsz engem, csak „kitöltjük” az időt.


Alku

A fiam szobájában ülök az ágyon és merev farokkal hallgatom ahogy az anyját dugja a hálószobánkban. Talán arra gondolhattok hogy egy aprópöcsű kukkoló vagyok, aki arra gerjed be, hogy hallgatja a felesége és a fia baszását. Vagy arra, hogy a fiam egy megtermett férfi és hatalmas dákója lopta el gyönyörű anyját a férjétől. Hát tévedtek.
Először is a farka sehol sincs az enyémhez képest. Ezt tapasztalatból tudom. Másodszor a fiam az államig ér. Vékony, sápadt és lényegében szőrtelen. Néha lánynak nézik. Harmadszor egyáltalán nem „lopta el” az anyját tőlem. Valójában ő könyörgött azért, hogy megbaszhassa, mert magának képtelen volt lányt szerezni. Először visszautasítottam, de az anyja - aki mindig sajnálatot érzett iránta - könyörgött hogy engedjem meg. Végül egy feltétellel belementem. Minden alkalommal amikor megdugja az anyját, én is megdugom őt. Megteszi amit akarok, azt veszi fel amit akarok és úgy csinál ahogy mondom neki.


OKT.
16.
2017

A borosgazda 6. rész

Másnap megérkezett Károly a belső építész, Ágnes unszolására azonnal munkába is állt. Estére kész terveket terített ki előttünk, igaz csak enni, és inni ált meg. Károly következő képen képzelte el a belső teret, a főbejáraton belépve jobbra egy konyhát álmodott meg. Elől fehér, hátul fekete mosogatóval, balra egy irodát külön mosdóval. Tovább haladva jobbra a férfi, balra a női vendég toalett kapott helyet. Aztán kinyílik a tér egy hatalmas terembe érünk ahol akár száz ember is helyet tud foglalni. A nagy teremből nyílik, egy kisebb ahol tíz-tizenöt ember tud nyugodtan szórakozni. Volt még egy helyiség a rajzokon, amit nem tudtam mire vélni. Károly szerint Ágnes külön kérése volt, hogy legyen egy vendégszoba, és lett. Természetese külön külső bejárattal, az épült hátulján. Egy kis előtérbe érve jobbra egy mini fürdőszoba, tusolóval, mosdóval, toalettel. Balra pedig az alig húsz négyzetméteres vendégszoba helyezkedett el.


Elhanyagolt anyámat megdugtam

Anyám 53 éves, 155 cm magas 54 kg rövid világos barna hajú nő. Jelenleg csak én élek vele egy háztartásban 27 évesen, az öcsém hétvégén jár haza. Apám külföldön dolgozik már legalább tíz éve. Mostanában nagyon sok a veszekedés, anyám többször szidja apámat, hogy már nem működik úgy a cerkája ahogy kéne, folyamatosan részeg, és nincs szexuális életük már évek óta. Amióta rátaláltam interneten a családi szex anya-fia kategóriára, annyira megtetszett, hogy eldöntöttem meg akarom dugni anyámat. Eleinte nem tudtam hogyan is férkőzzek a közelébe, de mivel apám nem törődött vele rendszeresen, így a dolgom könnyebb volt mint amire számítottam. Gyerekkorom óta nem volt takargatás, a szülők mindig csupaszon járkáltak tehát láthattam anyám pináját, melleit, seggét. Kezdetben csak fantáziáltam arról, hogy a szőrös pináját ujjazom, nyalom, megdugom, később már a bugyijait szagolgatva vertem a farkam.


OKT.
13.
2017

Egy beteljesült álom

Egy üzlet és reménybeli állás szervezése kapcsán majd’ egy évet „társadalmi munkában” kellett dolgoznom. A szerteágazó és sok embert megmozgató ügylet egyik résztvevője ismét csak a „biztosítós csaj” volt. Időközben kiderült, hogy egy közös ismerős révén már évekkel korábban találkoznunk kellett, de egyikünk sem emlékezett a másikra. Az üzlet végül is sikeres lett, s mindketten az új cégnél kaptunk állást.
A munka temérdek volt, és nagyon sokszor a késő éjszakába nyúltak a megbeszélések. Kiderült, hogy valójában nem is ellenszenves, csak sokat beszél és nem kicsit harsány. Ezzel leginkább gátlásait igyekszik palástolni. Ahogy egyre jobban megismertem, mind világosabbá vált, hogy minket egy tőről metszettek. Ha elkezdtem egy mondatot, ő majdnem mindig be tudta fejezni. A legbizalmasabb üzleti információk alapján szinte szó szerint ugyanarra a következtetésre jutottunk.


Huncut Manka újratöltve...

Mankával az első kaland után keveset találkoztunk, soha ki nem mondva, de egyetértve kalandként könyveltük el az együtt töltött éjszakát. Ám az azért a minősége miatt, és a kettőnk közt mindig érezhető vibrálás miatt várható volt, hogy lesz folytatás... Lett is. És Manka azóta is különleges helyet foglal el szívemben, mert akkor este két titkos vágyamat is elsőként teljesítette. Akkoriban költöztünk egy nagyobb, két külön lakrésszel is rendelkező hatalmas családi házba, és mivel sok testvérem van, nagy kiterjed baráti körrel büszkélkedtünk, így mindig akadt valaki vendég nálunk. Esténként szép társaságok összejöttek kicsit lazulni, beszélgetni, iszogatni. Mankáék is bejáratosak voltak hugom révén, és párszor megfordult nálunk. Időnként viccelődött, hogy majd jön és megmossa a hátam, mikor látta, hogy fürdeni megyek, de sosem tette meg.


OKT.
12.
2017

Edina, a vad nő 2-3. rész

A munkahelyen általánossá váltak a látogatásaim Edina irodájában. A diszkréció megóvása mellett igyekeztünk minél több időt együtt tölteni. Közös reggeli kávé, ebéd, megbeszélések követték egymást és nem maradtak el az érintések csókok, simogatások sem.
A munkaidő végeztével általában kiürültek az irodák és mi bezártuk az iroda ajtaját és egymásnak estünk. Kezdetben csak vad csókok és simogatások voltak. Végül nem tudtunk ellenállni. Kigomboltam Edina blúzát és kiemeltem a telt melleket a melltartóból. Szívtam, marcangoltam, nyelvemmel simogattam őket, míg a nyögései egyre hangosabbak nem lettek, majd éreztem, ahogy megvonaglik a kezem között és elélvez.
- Őrült vagy mondta. Mi lesz, ha valaki ránk nyit?
- Nem érdekel, akarlak! – mondtam és egyik kezemmel a mellét masszíroztam, míg a másikkal a szoknyáját próbáltam felhúzni, hogy a pinájához érhessek.