A+ A-

Andi és Zoli 1. rész

A következő esemény jó néhány évvel az első után történt, de talán mind közül ez volt a legjobb. Ezért gondoltam, hogy az időrendi sorrendet felrúgva, következzen most ez.
Egy nyári hétvégén történt, hogy egy barátom (hívjuk őt Zoltánnak) és felesége (aki legyen Zsuzsi) átugrottak hozzánk egy "csak úgy" látogatásra. Nem volt megbeszélve, egyszer csak betoppantak, hogy : helló nem zavarunk!?
- Persze hogy nem! Örülünk hogy itt vagytok!
A gyerekek a város túlsó végén "nyaraltak" a nagymamánál. Ilyenkor persze az első pár óra nagyon vidáman telik a gyerekek nélkül. Végre kedvem szerint válogathatok a DVD gyűjteményemből, nem kell félni tőle, hogy valamelyik kicsit kiveri a frász a kedvenc műfajom valamely remekművétől. (Horror, , Fantasy, krimi) Mell Gibson és Segal kedvére öldökölhet, törheti a csontokat, a gyerekek nem zavarnak. Nejem is boldogan húzódik be a kerti un. sanetli menedéket nyújtó árnyába kedvenc magazinjaival. Szóval vidáman telt a gyermektelenség első néhány órája. Andival, a feleségemmel már az első magányos órában végigkeféltük szinte az egész házat, így most már csak az ejtőzés maradt. Estig. Mert akkor aztán kezdenek hiányozni a kicsik. Olyan üres a ház nélkülük.
Szóval ezt az idillt zavarta meg a csengő hangja. De tényleg örültünk nekik. Annak ellenére, hogy elég sűrűn találkozunk, szóval nem afféle távoli barát. Igazság szerint csak néhány utcányira lakunk egymástól.
Zoltán, aki tudott a mi kis Péterrel alkotott hármasunkról, már többször is volt együtt a feleségemmel, és valami azt súgta, hogy most sem a sör miatt jött át. Ráadásul elhozta a nejét is. Jó kis esete lesz ez, gondoltam, és már mentem is a hűtőhöz, hogy igyunk valamit. Néhány sör és a lányok jóvoltából némi bor is elfogyott. Aztán ahogy az a kerti bulikon lenni szokott előkerült a bogrács. Szóval főtt a vacsora, fogyott a sör. Jól éreztük magunkat. Beszélgettünk, nevetgéltünk, ettünk, ittunk, afféle igazi nyári este kerekedett a látogatásból. Aztán szép lassan besötétedett, mi pedig behúzódtunk az étkezőbe, mert hát a szúnyogok...
Zoltánnak jutott eszébe a kártya. Elővettük hát a paklit és snapszerezni kezdtünk. Gyorsan telt az idő és az elfogyasztott különböző alkoholtartalmú italok hatására egyre emelkedettebb lett a hangulat. Zoli vigyázott, hogy a lányok pohara soha ne legyen üres. Később visszagondolva, tulajdonképpen egész délután csak a lányokat itatta. Éjjel, valamikor 10 óra felé tettem szóvá a dolgot a teraszon, cigizés közben.
- Mindenáron le akarod itatni a lányokat - kérdeztem Zolitól
- Igen! Csak az a baj, hogy elfogyott az édes borod a többit meg nem nagyon isszák.
- Elfogyott? ült ki az arcomra a hitetlenség - Öt üveggel volt baszki!
Nem volt mit tenni, átmentünk a közeli éjjel - nappaliba utánpótlásért. A bolt talán ha két percre van tőlünk gyalog, úgyhogy nagyon gyorsan visszaértünk, és folytattuk a játékot. A lányok most már Martinit ittak mert gondoltuk azzal gyorsabban haladunk mint a borral.
Zoli vetette fel, hogy jó ez a játék, de egy kicsit unalmas így tét nélkül. Mert hát OK hogy rovásokat és bunkócskákat rajzolgatunk egymásnak, de hát mégiscsak felnőttek vagyunk. Mi lenne, ha mondjuk csókokban játszanánk vagy valami....
Mosolyogva figyeltem, hogy mi fog ebből kisülni. A lányok az elfogyasztott alkohol hatására nevetgéltek és cikizték Zolit, mert hát valljuk be ő sem volt már teljesen józan. Na és persze én sem. Aztán végül is megpróbáltuk a játékban a Zoltán által kitalált új szabályokat alkalmazni, több kevesebb sikerrel. Az volt a lényeg, hogy a győztes (vagy győztesek) kapnak egy csókot a vesztestől (vagy vesztesektől) de csak szigorúan az ellentétes nem esetén. Az első két kör úgy sült el, hogy vagy a két lány vagy a két fiú alkotott párt és akkor a csókot nyilván mindenki a saját párjától kapta. Mivel ez így nem volt túl érdekes, módosítottuk a szabályt annyiban, hogy saját párral nem érvényes. Ez így már izgibb lett volna, csak akkor meg az lett a baj, hogy a csókból egy egyszerű arc puszi lett. Az alapvető hiba az, hogy a lányok nem ittak még eleget, gondoltam magamban. Lejátszottunk még néhány kört és aztán cigi szünetet tartottunk. Zolival kimentünk a teraszra, a lányok még előbb elmentek pisilni. Szerencsére hűek maradtak a jó szokásukhoz, hogy párban járnak WC - re, így maradt egy - két percünk megbeszélni a stratégiát Zolival. Ő is látta, hogy a lányok még nincsenek "kész" ezért azt találtuk ki, hogy nem muszáj csókolózni, ki lehet váltani egy itallal. Nyilván a vesztes iszik és nyilván azt amit a győztes tölt neki. Itt aztán beismerem, volt egy kis csalás a dologban. Beláttuk ugyanis, hogy a lányok jobban bírják a piát mint mi, és az ugye nem pálya, ha mi elalszunk és ők kettesben buliznak tovább. A csalás tehát abból állt, hogy amíg a barátom szóval tartotta a lányokat a teraszon, én egy házipálinkás üvegben csináltam magunknak egy kis higított pálinkát. Pontosabban szólva pálinkás vizet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 09. 13. vasárnap 06:46
NEM ROSSZ!
#4 Bikmakkocska 2013. 05. 15. szerda 18:39
Túlzásba vitte az író. Túl sok pia, nem hihető ezáltal a sztori. Max.5.
#3 fakutya 2011. 11. 9. szerda 12:11
gyenge. Részeg nők. Még jó h nem dobta ki a taccsot a farkára...
#2 gyuri0926 2011. 11. 9. szerda 07:52
Tudod azért nem feltétlenül az egészség őre az ánuszból , a szájba nyomni egyből . Inkább ne folytasd , annyíra nem jó ez , részeg nökkel.
#1 Törté-Net 2011. 11. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?