DEC
18
2017
DEC
15
2017

Orchid - Így kérj bocsánatot

hetero

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Orchid kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Orchid összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Alex ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.
Orchid arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Alex, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg.

*  *  *

Dr. Szöszi rendel

gruppen

Mai napom mondhatnám nem igazán mozgalmas, de még van mára két páciensem, bevallom vártam őket, hisz két potens és eléggé jóképű kandúr.. Gondoltam csinosan, s kicsit kihívóan öltözöm, felvettem hát a rövidebb köpenyem, s mivel kit is elég tikkasztó meleg van, hát bevallom nem sok minden van alatta, csupán fehérnemű..S hogy milyen, hát az legyen a fantázia szüleménye, de ígérhetem nem okozom vele csalódást betegeim számára. Abban a percben kopogtatnak, sietve tipegek a magas sarkú cipőmben s pici köpenyemben, hogy minél hamarabb nyissak ajtót, bár előtte megállok, hogy nem vegyék észre mennyire vártam már őket.. smink rendben, punci is eléggé izgatott már, hát nem várathatom tovább a kedves urakat..Mikor ajtót nyitok szinte szólni sem tudnak a meglepettségtől, hisz előttük áll egy szőke hajú csaj, dekoltázst villantó szerelésben, combfixben.. magas sarkú cipőben..

*  *  *
DEC
14
2017

Kedves Látogatóink!

Egy előrehozott karácsonyi ajándék esett be a fa alá a Törté-Net-en. Szép kerek, meggyőző számhoz érkeztünk, a történetek száma elérte a 9000-et az idén már 16 éves Törté-Net-en! :)
Hogy ezt még többet mondó számokkal is kifejezzük, ez több, mint 132 millió karaktert, azaz kb. 33 ezer A4-es oldalnyi történetet jelent.

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás!
És természetesen köszönjük összes olvasónknak is a folyamatos bizalmat, igyekszünk továbbra is méltónak lenni rá, és fenntartani a színvonalat!

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!

*  *  *

Testvérszerelem 2. rész

családi, tini, testvérek, illusztrált

Ettől kezdve rendszeresen pettingeztünk. Nem is gondoltam volna, hogy még fokozódhat a Kerstin utáni vágyam. Mondanom se kell, hogy az érzelmi kapcsolatunk továbbra is remek volt, de azt tudtam, hogy előbb-utóbb (inkább előbb, mint utóbb) le kell feküdnöm vele.
Annál is inkább, mert a bakfis lány közben gyönyörű nővé érett, és érezhetően ő is vágyott a szexre. Gyakorta mászkált a lakásban egy szál bugyiban, és ha elment mellettem- lehet, hogy véletlenül, de az is lehet, hogy bosszantani akart - meztelen mellével többször is hozzám ért. Annyira nem szégyellte magát előttem, hogy többször is bejött fürödni, amikor zuhanyoztam, s egyszer még arra is megkért, hogy kölcsönösen borotváljuk le egymás szeméremszőrzetét. Bár az akció eléggé felizgatott mindkettőnket, ezúttal sem dugtunk, csak pettingeztünk.

*  *  *

Egy szüzesség története

hetero, szűz

Elgondolkozva lépett ki a zuhany alól, észre sem vette, hogy egy ideje szájtátva bámulom a teste idomait az üvegtéglákon keresztül.Mikor fel pillantott arcomat elöntötte a pír, lesütöttem a szemem. Nevetés bukott ki belőle, oda lépett hozzám és felemelte a fejem. Kényszerített, hogy a szemébe nézzek, nem akartam, szégyelltem magam.
Kezemet megfogta és a farkához szorította. Próbáltam szabadulni, de nem engedte se ő, se a lában nem volt képes megmozdulni.Régóta játszadoztam a gondolattal, hogy milyen lehet a meztelen teste, csókjainak az íze és ami még jobban érdekelt, hogy milyen szerető lehet. Ott állt előttem, teljes meztelen valójában, haja vizesen lógott a szemébe,testéről minden vízcsepp legördülni készült. Lélegzet visszafojtva vártam mi fog történni.

DEC
13
2017

A szőke ciklon

gruppen

Egyszerű mozizásnak indult az éjszaka. Haverom jött értem, akkor tette le a jogsiját, úgyhogy ennek örömére elkérte szombat estére a kocsit, hogy elmenjünk moziba és enni utána. Korán jött és volt még egy óra a filmig szóval azon törtük a fejünket, hogy mit is csináljunk. Nyár volt, éjszakára ugyan lehűlt az idő egy kicsit, de még mindig meleg volt.
- Tudom már, - mondtam neki. - Menj a Citadellához, talán szerencsénk lesz. - a citadella egy night club volt a városban. A név onnan jött, hogy valamikor egy katonai épületnek indult a régi időkben, de a rendszerváltással abba maradt, majd 10 évig állt üresen, drogosok számára menedékként, mikor is megvették és szórakozó helyé építették. A város egyetlen ilyen klubja és ilyenkor mindig nagy a buli arra felé. Persze nem igazán voltunk bulizós típusok soha, ezt hűen mutatja az is, hogy még sose mertünk bemenni ide.

*  *  *

Borozás a folyóparton

hetero, diák

A parti sétány deszkázott mólóján ücsörögtek az éjszakában és egyre többet tudtak meg a lányról, aki új volt a főiskolán és így a társaságban is. Az olcsó vörösbor gondoskodott a jó hangulatról és a gátlások lassú lerombolásáról, így a témák is egyre bensőségesebbek lettek, egy idő után egymás személyiségének a megismerése lett a fő téma, miközben nagyokat nevettek magukon és egymáson.
Az este szép lassan elrepült és bár az alkohol fűtötte a testüket (és bizonyosan a lelküket is) fázni kezdtek. Visszaindultak a kollégiumba, ahová erősen spiccesen érkeztek meg, amire a benti meleg csak rátett egy lapáttal. Miután vigyorogva elköszöntek egymástól, ki-ki elindult a maga szobája felé. Feri a földszinten lakott. Miután a konyhába belépett, meglepve tapasztalta, hogy a hálószoba ajtaja zárva van! „A vén kujon!”- gondolta miközben mosolyra húzódott a szája, hiszem pontosan tudta, hogy szobatársa hölgytársaságot kapott az estére.

DEC
12
2017

Hotelszoba

hetero

Hangos volt a zene, mindenki táncolt, csodálatos esküvő volt összességében. Elvált szülők gyerekeként mindkét szülőm második lakodalmát átélhettem, ez most édesapámé volt. Balatonon voltunk, a polgári esküvő után egy hotelba vonultunk, ahol a lagzit tartották, és ahol mindenki szállást kapott. A barátommal Ákossal érkeztem. Egész este vibrált köztünk a levegő, ahogy táncoltunk, és annyira közel volt. Éreztem a szívdobogását, a lélegzését...Mintha látta volna, hogy mit is szeretnék, vagy mintha tudta volna, épp mire gondolok, megragadta a karom, és felkísért az emeletre, ahol már átvettük a szobánkat. Szó nélkül nyitotta ki az ajtót a kártyával, majd határozottan becsapta. Gyönyörű kék szemeivel a szemembe nézett, szinte éreztem, ahogy zuhanok a tekintetében, ahogy elveszek, mint mindig...