JÚL
26
2018

Jégkirálynő

hetero, szűz, tini, diák

Sötét volt, rémisztően sötét, remegő lábakkal sétáltam végig az annyira jól ismert utcán, de most mégis olyan idegennek, és elhagyatottnak tűnt. Már csak két ház, és otthon vagyok – gondoltam magamban, és megszaporáztam a lépteimet, közben a zsebembe csúsztattam a kezem, és megszorítottam a lakáskulcsot. Elhaladva a Haris ház mellett, ott ahol Ő lakott, akibe már kiskorom óta szerelmes vagyok, reménytelenül, és viszonzatlanul. Ben Haris, a legmenőbb, leghelyesebb és legszexisebb fiú az egész suliban. A focicsapat kapusa, szóval igazi izomkolosszus, és annyira jóképű, mint azok a görög istenekről mintázott szobrok a múzeumban.
Persze, egy ilyen pasi még csak egy pillantásra sem méltat egy olyan lányt, mint én, mert valljuk be, nem vagyok szép, sőt ami azt illeti, rusnya vagyok, mint a bűn. Végre a házunk elé értem, és azonnal a kulcslyukba dugtam a kulcsot, majd belépve a házba, azonnal magamra zártam azt.

*  *  *

Nyár az öcsivel és az uncsival 2. rész

homo

Másnap reggel, igaz korábban ébredtem, mint a fiúk, de még így is sikerült körülbelül délig aludnom. A Nap az ablakon keresztül már - már szinte égeti a hasamat. De a "kora reggeli" kínzó melegről egyből elvonja a figyelmemet az öcsi és az uncsi látványa, akik édesen szunyókáltak még rajtam fekve, keresztül - kasul. "Meg ne mozdulj!" Parancsoltam önmagamnak gondolatban. Mint mikor a kiskutyád rajtad fekve alszik el. De akármennyire is gyönyörködtető volta két meztelen fiatal test látványa, nem bírtam már tovább. Melegem volt, izzadtam és már kényszerített a szokásos reggeli rutinom, hogy keljek ki az ágyból. Igyekeztem minél óvatosabban leemelni magamról őket. Nem sikerült. Mind ketten nyöszörögve és szerte szét nyújtózkodva ébredtek fel.

JÚL
25
2018

Izgalmakra vágyódva 3. rész

hetero

Ausztriai szállóban töltött fergeteges éjszakámat követő reggelen elég nehezen ébredtem. Elhasználtnak és lelakottnak éreztem magam. Ebben az érzésemben a tükörképem is megerősített. Elhasználtságom nem csak a sajgó puncimon és popsilyukamon látszott és érződött, hanem az arcomon és a testemen is. Elkenődött a sminkem a rúzsomat mintha egy kisgyerek szétkente volna a szám körül, hajamban, arcomon, mellkasomon rám száradt ondófoltok ékeskedtek. Testem egy-két pontján kisebb karmolás és zöldes foltokat fedeztem fel. Jobbnak láttam mielőbb venni egy forró zuhanyt egy alapos hajmosással egybekötve, majd mielőbb felöltözni mielőtt Tomi meglátná nem éppen fényes állapotom.
Szerencsére, mire Tomi felkelt én már felöltözve nézegettem az e-mail fiókomat, hogy jött e valami fontosabb levél.

*  *  *

Randi magammal

maszturbáció, iroda

Mosolyogva szálltam ki a fürdőkádból. Ma randizom magammal. Megszárítottam a hajam, sminkeltem és 5 percig álltam a szekrény előtt: mit is vegyek fel? Végül egy fekete csipkemelltartó, egy antracitszürke harisnya és egy fekete egyberészes ruha mellett döntöttem. Bugyi nem kell. Végignéztem magam a tükörben. 40 éves múltam, bár nem látszik rajtam. Nem vagyok a mai divatos plázacica alkat, de mindenem kerek és eredeti.
Bezártam az ajtót, leszaladtam a kocsihoz. Persze esett, ernyő az irodában. Indítottam, eszembe jutott, hogy tankolni kell. El fogok késni. Aztán megint mosolyogtam, mert arra gondoltam, hogy amióta a saját cégem ügyvezetője vagyok, az “elkéstem”, mint fogalom, kiesett az életemből.
Napok óta izgatott vagyok. Rendeltem egy új, háromágú vibrátort, bár az anál nem az én műfajom. Mivel mindig is izgatott az irodai szex, úgy döntöttem, hogy bent fogom kipróbálni.

JÚL
24
2018

Két malomban 1. rész

hetero, munkatárs, férj-feleség

Judit csendesen üldögélt, gondolataiba merülve a kád szélén. Mi lesz most? Hogy mondja el férjének mi történt? 18 éve házas Gáborral. Gyerekkori szerelem teljesedett ki házassággá. Pár napja még semmi baj nem volt. Illetve ez nem teljesen igaz mert, a munkahelyén már hetek óta elindult benne a vonzalom egyik kollegája Péter iránt. Aki 10 évvel volt fiatalabb nála. Hetek óta incselkedtek egymással, ami egyre több erotikus töltetett kapott szép lassan forró vibrálás keletkezet kettöjük közt. Pedig Minden olyan szép és jó volt az életében eddig. Gábor a gyerekek, minta család. Jó munka, kis ház, kerttel... távolodni látszott
Most hazaérve az céges meetingről, nagyon mocskosnak és aljasnak érezte magát. Hiába fürdött le a lelke nem tisztult meg. Lelkiismerete marcangolta, úgy érezte minden elveszett. Pár napja mikor elindult Gábor segített össze csomagolni, ő vitte ki a buszhoz.

*  *  *

Coming Out - Az első valódi

homo

Ezt a történetet sem jómagam találtam ki. Ez az egyik legjobb haverommal történt meg. Nem kell nagyon meglepődni, hogy ez már nem az első történetem, amelynél egy-egy haveromra, vagy annak testvérére hivatkozok, hogy tőle kaptam meg. Nekem, az exemnek és a jelenlegi páromnak valamint az öcsémnek és az Ő exének valamint új párjának egy elég nagy kb. 250-300 főből álló baráti társaságunk van, melyből többen közös és régi haverok, így azok a fiúk is, akik a történet főhősei. A történetet Palitól kaptam és az Ő kérésére küldöm el. A szöveg megfogalmazása az „Ő műve”. Én csak ezt a pár soros kiegészítőt írtam hozzá. Remélem, hogy a hosszú bevezető ellenére is sokaknak felkeltettem az érdeklődését és végig fogják olvasni. Jó szórakozást.
Pali vagyok, 18 éves múltam januárban. Édesapám 2 éves voltam, amikor elhunyt. Anyu egyedül nevelt fel engem. A mostani férjével (Tomi) kb. 1,5 éve jöttek össze.

JÚL
23
2018

Elkóborló kéz

családi, testvérek

** AMY **
Minden nagy dolog egy aprósággal kezdődik. Amy vagyok. A szüleimmel és a bátyámmal élek egy tömbház negyedik emeletén. Mark technikusnak tanul a helyi főiskolán én pedig gimnáziumba járok. Sohasem volt sok pénzünk és a város egy meglehetősen szerény negyedében lakunk, de mindig szerető család voltunk. Egyszerű örömök - ez volt a kulcs a boldogságunkhoz. Az egyik ilyen a közös tv nézés volt. Régen mindannyian a kanapéra telepedtünk, néha betakarózva, néha nem, és együtt néztük a műsorokat. Ahogy Mark és én egyre nagyobbak lettünk apa az ablak melletti fotelbe szorult. Természetesen voltak barátaink és eljártunk ide-oda, de a heti két-három ilyen közös alkalom megmaradt. Kölyökként Mark és én gyakran összebújtunk a pléd alatt és felváltva hajtottuk fejünket a másik vállára. Kényelmes és ártatlan dolog volt.

*  *  *

Nagyvad

hetero, munkatárs

Ingatlanügynökként dolgozva a kedvenc részem a „vadászat”, legalábbis én így hívom azt a feladatot, amikor az utcát róva figyelem a környezetet, beszédbe elegyedek vadidegen emberekkel, vagy a már korábbi portyákról jól ismertekkel és el-elkapok egy-két potenciális eladnivalót. Kevesen szeretik ezt, mert munkaigényes becserkészni az eladókat, bizalmat építeni ki velük, de... én szeretek vadászni, szeretem a változatos újdonságokat. Ennek az a következménye, hogy ha egy-egy új kollega érkezik, általában velem küldik el, hogy tanulja meg hogyan kell ezt igazán jól csinálni. Nem mondom, hogy örülök ennek a kitüntetésnek, mert az újoncok nagy része bőven nem érik meg a fáradtságot, de néha akad egy-két gyöngyszem. A tegnap belépett legalább jól néz ki és van az egész megjelenésében valami, ami megmozgatja a fantáziámat.

*  *  *
JÚL
20
2018

Minta

családi, iroda, anya-fia

Dr Maria Ramirez komoly gondban volt. Az egyik hűtőt nem állították be megfelelően és a benne levő minták használhatatlanná váltak. Egyszerű technikusi figyelmetlenség volt, de a helyzet most nem volt egyszerű. Maria a labor hivatalos vezetőjeként felelt azért, hogy minden rendben működjön. Még komplikáltabbá tette a dolgot, hogy esélyes volt a Kutatás és Fejlesztés részleg hamarosan megüresedő posztjának betöltésére. Egyike lehetne annak a néhány nőnek, aki valaha ezt a címet viselte. Most nem jöhet szóba semmilyen kudarc.
A munkát a tervek szerint pontosan 10-kor kezdték volna. Egy óra múlva. A halasztás nem opció. Igazából egyetlen kémcsőnyi sperma is elegendő lett volna ahhoz hogy az aznapra tervezett méréseket elvégezzék és időt nyerve beszerezzék a hiányzó mennyiséget. De honnan vegyen? Kellett valaki aki hajlandó egy kis mintát adni. Azon gondolkodott hogy kihez fordulhatna, de tétovázott. Ez nem illett hozzá.