MÁR
14
2012

Tábori emlék

leszbi, nyaralás, munkatárs

Sok választásom nem volt, kénytelen voltam elvállalni a tábort. Persze a vezetőséget is megértem. Menjenek elsősorban a család nélküliek. Fiatal pályakezdőként ezt az elvet elfogadtam. Amúgy se lehet rettenetes egy művészeti iskola táborát vezetni Szlovákiában, az Ipoly mentén. Ezek a gyerekek nem linkelni jönnek velünk, nekem meg tényleg kitelt a nyári szünetből.
Második héten jártunk, mikor egy vihar miatt kénytelen voltam megosztani sátramat egy szlovák nevelőtanárral. Ezek a régi katonai sátrak bár tágasak voltak, de szellősek is, és kiöregedett ponyva feszült rajtuk. Puff, egyiket telibe kapta egy vastagabb ág, és máris az én személyes zónámból csíptek el egy fekvőhelynyit a lakteremből. Így került hozzám Idna, a kedves barna szlovák lány, aki a másik oldalért volt a felelős. Ugyanúgy húzták csőbe, ahogy engem; nem volt még családja. Végülis őt bántam a...

MÁR
13
2012

Felnyomni valakit

hetero, diák

A tanári ajtaja előtt leültem egy padra. Nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá. Egy tanárnál meggyanúsítani egy másikat? Méghozzá diáklétemre? Úgy éreztem, nem végződhet jól. De muszáj volt. Biztos vannak rá bizonyítékok. Amúgy szavahihető fiú vagyok, tehát ezzel nem lehet gond. Meg kellett próbálnom. Ahogyan így vaciláltam, megláttam a lányt. Egyedül volt. Felém tartott. Nem álltam fel, csak pislogtam rá felfelé.
– Ugye, nem köpsz be?
– De, azt tervezem.
– Nem is mered.
– Fogadjunk?
Ekkor megenyhült a lány.
– Tudod, hogy nem bánod meg, hogyha nem köpsz be?
Eközben egyik lábát feltette mellém a padra, így elég mélyre beláthattam a szoknyája alá. Azt láttam, hogy nem volt rajta bugyi, de a combja közét már nem tudtam kivenni. Lehajolt hozzám, kezét a vállamra tette. Tekintetem átvándorolt melleire. Másik kezével egy pillanatra a...

*  *  *

Húzd meg a hajam

s/m, férj-feleség

– Jesszusom, Annalee, mit csináltál?
Jacob a hajamat bámulta, én pedig igyekeztem állhatatos maradni. Elvégre az én hajam volt, úgy vágattam le, ahogy akartam. És emiatt nem éreztem magam kellemetlenül. Jelentéktelen volt az ok, amiért Jacob kiakadt. Időnk kilencvenöt százalékában nem törődött azzal, hogy milyen a hajam. Sem a színe, sem a fazonja nem érdekelte. Csupán a maradék öt százalékban babusgatta a hajamat.
– Nekem tetszik – sóhajtottam fel. – Nézd, emiatt most ne akadj ki. Kellett már valami új, úgyhogy fogtam magam és megcsináltattam. Majd megszokod.
Azzal nekiláttam vacsorát készíteni, eltökélten arra, hogy ott és akkor véget vetek a pörlekedésnek.
– De hát tudod, mennyire szeretem a hajadat. Azaz szerettem – helyesbített. Mind a mondat tartalmából, mind a hangjából bosszúság csengett ki.

MÁR
12
2012

Laura unokahúgom, az első szerelmem

családi

Laura és én gyakorlatilag testvérek vagyunk. Elméletileg csak unokatestvérek, de rengeteg időt töltöttünk együtt, míg felnőttünk, és nemrégen hozzánk is költözött. Ő 18 éves, csak egy évvel fiatalabb nálam. Mindkettőnknek teljesen semmirekellő szülei vannak. Amikor az apját bekasztlizták, és az anyja túlságosan be volt állva ahhoz, hogy törődjön vele, velünk élt tovább, ami azért jobb volt, bár nem túl sokkal. Az apám évekkel ezelőtt lelépett és édesanyám is máshol volt az idő többségében.
A lakásnak, ahol laktunk csak két hálószobája volt. Aznap, amikor Laura anyja lepasszolta, emlékszem, anyám azt mondta:
- Hát, az fenemód biztos, hogy nem az én szobámban fog aludni. Kettőtöknek kell megoldania.

*  *  *

Lakásavató 1. fejezet

hetero, humor

Katy-nek hívták. Biztos ismeritek ezt a típust: fiatal, kísérletező, lázadó, teli energiával, és egy kicsit mindenkivel kikezd, akivel csak találkozik. Az egyik moziban dolgozott a városban. Magas volt, 22 éves, hosszú, barna hajú, izgató testű.
Ez az éjszaka is úgy kezdődött, mint bármelyik másik az utóbbi években, amikor volt egy kis időm egyedül: moziba mentem. Amikor beléptem, megláttam Katyt a pult mögött: mosolyogva, csöndesen végezte a dolgát. Törzsvendégnek számítottam, látásból már ismertük egymást, így én is kaptam egy mosolygós üdvözlést:
- Hogy vagy?
- Jól.
- Megnézel valamit?
- Nem, csak a popcorn szaga hiányzott.
- Hát ez elég gyenge poén volt.

*  *  *
MÁR
09
2012

Kalandozások a családban

családi, szűz

Hívjatok Döncinek. Az igazi nevem az Prekobcsák Dénes, de a barátaim csak Döncinek hívnak és ennek történetnek én vagyok a főszereplője és az eddigi szexuális életemet meséli el kissé egyedi formában az én szemszögemből.
Egy viszonylag normális családban éltünk, élünk. Van egy 2 évvel fiatalabb testvérem Andrea és egy 3 évvel fiatalabb testvérem Emese és persze egy mai napig gyönyörű édesanyám aki 16 évvel idősebb és egy velünk élő édesapám aki 22 évvel idősebb mint én.
De hogy megértsétek az egész történetemet, egy kicsit vissza kell menni az időben, úgy néhány évet.
Anyu, akinek én egy fiatalkori kalandja után lettem, egész fiatalon pontosan 16 évesen szült meg engem. Utána feleségül ment az apámhoz és még szült neki két csodálatosan szép leány gyereket. A szüleim minket már egész kicsi korunktól arra szokattak, hogy külön szobában...

*  *  *

Utazásaim 1. rész

hetero, közlekedés, szűz, tini

Az életünk egy nagy utazás. Megírták már sokan. Versekben, dalokban, történetekben, visszatérő téma a "művészlelkek" körében. Egy utazás lehet egyszerű, és egészen összetett, sok apró részletre kiterjedő, mint amiről a következőkben szó lesz. Számomra egyszerre volt egy izgalmas mellékszálakkal, és tapasztalatokkal sűrített korai felnőtté válás, szerelmi, lelki tapasztalások egész sora, és tényleges utazás, olyan kölyök fejjel vonatra ülős. A legelső történetem is pont így kezdődött.
13 éves voltam. Barátaim még pörgettyűs játékokkal mulatták az időt, engem már 2 éve csak a lányok foglalkoztattak. Már volt két barátnőm is! A másodiknak még a kezét is megmertem fogni!:)

MÁR
08
2012

Kelet vonzásában (részlet)

leszbi

Semmi kedvem nem volt itt lenni. Ahelyett, hogy a barátaimmal szórakoznék valahol a tengerparton, itt kell nyaralnom a szüleimmel Dubai-ban. Csodás! Egész nap unatkozhatom majd a medence szélén koktélt szürcsölgetve egyedül. Ugyanis az fix, hogy nem fogok velük lógni, mint valami óvodás. Még mit nem! Ha már elrángattak magukkal, akkor viseljék is a következményeket!
'Ne vágj már ilyen képet! Majd meglátod micsoda luxusszállodába megyünk. Apád a legjobbat foglalta le.'- próbált kicsit jobb kedvre deríteni anyám, miközben a szálloda felé tartottunk a transzferrel.
Én csak elhúztam a számat. És kit érdekel az a hülye szálloda? Ugyanolyan, mint az összes többi, ahol eddig voltunk. Csak azért sem fogok jó pofát vágni hozzá! Tüntetőleg látványosan elfordultam az ablak felé, a mellem előtt keresztbe tett karral. Csak néztem a mellettünk elsuhanó tájat és utálkoztam...

*  *  *

Zsolt, a táborvezető

hetero, szűz

Kedd reggel volt. A lovastáborba igyekeztem, a régi, bőrüléses, piros-fehér busz zötykölődött velem a kátyús úton. Hazajártam éjszakára aludni, így minden reggel busszal jártam be. Mikor megérkeztem, a táborvezető, Zsolt rögtön elém jött.
- Szia Juditkám. Minden rendben? Jól aludtál? - kérdezte. Mindig becézgetett, imádtam, olyan édesen hangzott a nevem a szájából. Ráadásul minden nap megkérdezte, hogy hogyan aludtam. Érdekes volt, mivel sokszor még édesanyám sem kérdezi meg, nemhogy egy táborvezető.
- Heló, igen, jól aludtam - mi mást mondhattam volna?!
- Rendben - ezzel elment, én meg mentem a pályára lovagolni. Nap végére alaposan elfáradtam, mikor Zsolt ismét elém jött.