A+ A-

Lüktet, csúszik és feszít

A történet teljességéhez először is névtelenül bemutatkoznék. 21 éves lány vagyok. Ami a külsőmet illeti, a mellem nem túl nagy és nem túl kicsi, viszont elég feszes, kis, rózsaszín, hegyes bimbókkal. Amit a legjobban szeretek magamon, az a fenekem. A lábaimhoz képest talán kicsit aránytalanul is nagy, de eddig még nem volt rá panasz, a barátom például kifejezetten szereti és mellé hál’ istennek még örököltem anyám homokóra alkatát is. A hajam természetes sötétbarna - tipikusan olyan arcú lánynak tartom magam, aki smink nélkül a "semmi extra" kategóriába tartozik, átlagos, tipikus lányos – sőt, már - már kislányos - arcvonásokkal, talán a szám az egyetlen, ami kiemelkedik. Ha kisminkelem magam, a barátom szerint szajhás, "ú de megdugnálak" arcom lesz. Hát, kinek mi.
1 éve járok Gáborral és ez az egy év volt számomra a bevezetés a szexualitásba. 17 évesen vesztettem el a szüzességemet, az egyik barátom haverjával, házibuliban. Nem vagyok rá büszke. Aztán persze volt aki kihasznált, beudvarolta magát pár dugásért, én naivan bedőltem, majd koptatott. Mielőtt találkoztam volna Gáborral, egy hosszabbnak mondott kapcsolatom volt, Danival. Nagy farka volt, de nem igen tudta használni. Misszionáriuson és kutyapózon kívül mást nem ismert és hát szerintem azt se tudta mi fán terem a csikló. Bár nem mondhatom biztosra, hogy szar volt az ágyban... másfél perc alapján nem szabad ítélkezni, ugyebár.
Szóval az történt, hogy ellaposodott a kapcsolatunk, én többre vágytam, szakítottam és belevetettem magam a szingli élet rejtelmeibe, a bulizásokba, új társaságokba. Így ismertem meg az egyik szórakozó helyen Őt. Volt valami a jellemében, ami megfogott, határozott volt, de nem parancsolgató. Volt humora, folyamatosan bókolt, olyan erotikusan méregetett, hogy már a tekintetétől is benedvesedtem, szinte falt a szemével, persze diszkréten. Kedves volt és figyelmes és nem utolsó sorban amolyan „apakomplexust” váltott ki belőlem a határozottságával, a mély, szexi hangjával, a széles vállaival, a vastag ujjaival. Szerelem volt első látásra.
Idővel, neki hála felpezsdült a szexuális életem, úgy éreztem, nem is akarok semmi mást, csak dugni, éjjel - nappal. Na nem akárkivel, csak vele. Eléggé domináns volt az ágyban, de nem az a fajta, aki mellett úgy érzed magad, mint egy játékszer, mint egy ürítésre használt guminő. Azt mondta, őt az izgatja fel, ahogy élvezek. Szex közben 3 orgazmusig meg sem áll (mármint nálam), iszonyat sokáig bírja élvezés nélkül, és ha mégis "korábban" jár közel hozzá, egyszerűen nem hagyja, hogy kielégítsem.
Soha senki nem nyalt még ki azelőtt mint Ő, soha senkinek nem engedtem, hogy a farkát a tiltott zónába csúsztassa, soha, senkinek nem nyeltem még le, és soha, senki nem csinált még velem mocskos, perverz dolgokat úgy, hogy azt én is akartam volna, sőt kérjem, vagy akár csak egy picike kedvet is mutassak a téma iránt. Őt kivéve.
A kapcsolatunk másról sem szólt, mint kikötözés, olaj, anál, vibrátor, orál, "félrehúzott bugyi" szex, szeretkezés, baszás, szerepjáték, messengeres izgatások, bekötött szem, gyertyafény, és nyílt helyen történő, sutyiban punci izgatás. Mikor - mi.
De mint minden kapcsolatban, itt is eljött, hogy ennyi már nem elég. Hogy többre vágyok, még többre, olyan lettem, mint egy telhetetlen kisgyerek, akinek elfogyott a csokija. Anál közben sokszor titkon elképzeltem, hogy Gáborral, és egy másik, számomra szexuálisan idegen férfival szexelek, hogy Gábor hátulról, a másik pedig elölről kefél.
Gábor gyakran használt rajtam segédeszközöket, például, amikor 4 hónapja voltunk együtt, vett egy vibrátort. Először zavarban voltam, nem tudtam, hogy megsértődjek, vagy örüljek. Aztán örültem. A legjobb érzés a világon, amikor bevan kötve a szemed, meztelenül fekszel kikötözve és nem tudod, mikor fog hozzád érni, vagy hol, és mivel. Aztán hozzád ér. Lassan a csiklódhoz érinti a rezgő vibrátort és kicsit ott tartja. A légzésed szaporodik, érzed a vibrálást a csiklódon, egyre jobban. Majd lassan, nagyon lassan elkezdi lefelé mozgatni, a bejárat felé. Kínzó lassúsággal becsúsztatja. Miközben egyre jobban érzed a rezgő, feszítő érzést, nagyon gyengéden, szinte alig - alig hozzáérve puszilgatja a csiklódat, majd a nyelvével, pont a csiklód leghegyét "simogatja", közben mozgatja benned a rezgő, átmelegedett, feszítő tárgyat.
Legalábbis azt hittem, nincs ennél jobb érzés. De, van.
Mielőtt megvette volna azt a kis rezgő csodát, már volt szerencsém Gábor által megtapasztalni a gyengéd, olajban, csikóizgatásban és gyönyörökben gazdag anális szexet. Az első alkalommal puhatolózva tért rá a témára, nem erőltette, talán ezért is mentem bele. Szex előtt elmondta, hogy az exe is fél tőle, de mint mindennek, ennek is megvannak a trükkjei, lassan kell csinálni, fokozatosan és teljesen fel kell izgulnom ahhoz, hogy élvezzem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ulysses 2017. 04. 1. szombat 19:02
Az elején az adatok felsorolása nagyon gagyi. Az akció rész kellemes, de az egészet tekintve csak közepes.
#9 Pavlov 2015. 07. 29. szerda 01:18
A sztori kissé suta, de a szex jó.
#8 cscsu50 2015. 07. 16. csütörtök 15:44
Jó sztori
#7 veteran 2015. 07. 16. csütörtök 09:52
Nagyon jó.
#6 AlexHun 2015. 07. 16. csütörtök 09:00
Végre!!! Szuper történet!!!
#5 papi 2015. 07. 16. csütörtök 08:30
Nem rossz
#4 Rinaldo 2015. 07. 16. csütörtök 06:57
Szuper.
#3 hairy_pussy 2015. 07. 16. csütörtök 06:38
nagyon jó
#2 feherfabia 2015. 07. 16. csütörtök 05:42
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2015. 07. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?