MÁR
26
2012
MÁR
23
2012

Szeretkezés este

hetero, anál

Már alig vártam, hogy hazaérjen. Éreztem, ahogy egész nap átjárja a testemet a vágy, hogy végre átöleljen, megérintsen. Már majdnem megőrültem a várakozástól, minden perc egy órának tűnt, de tudtam, hogy már nem kell sokáig várnom Rá.
A biztonság kedvéért, vettem egy üveg bort – hiszen, ahogy azt mindketten tudtuk – a bor mámorító hatásától mindig nagyon beindulok. Nem gondoltam, hogy szükségem lesz most erre az édes nedűre, hiszen egész testemmel akartam őt, érezni, ahogy belém hatol. És egyébként is, most gyors letámadásra készültem. Már rég nem láttuk egymást, előző nap érkeztem, de mindketten fáradtak voltunk, így csak összeölelkezve elaludtunk.
Hosszú volt ez a 10 nap. Már hozzászoktam a közelségéhez, sajnos így a hiánya még mardosóbb, mint eddig valaha. Persze nem csak a testi vágy az, ami eluralkodik ilyenkor rajtam, hanem a lelke, a jelleme...

*  *  *

Lakásavató 3. fejezet

gruppen, anál, humor

- Most hol van?
- Még alszik. Eléggé kifáradt az éjjel.
- Te kis mohó! Mit csináltatok még?
- Mindenfélét, de meg akarta dugni a fenekemet is, azt már nem engedtem. Hagytam, hogy kényeztesse, egyik ujját be is nyomta, amikor kutyapózban dugtunk, a zuhany alatt meg kinyalta. Nem is volt rossz, csak tegnap este még nem akartam elveszíteni az anális szüzességemet.
- Miért? Túl durva volt?
- Nem, tulajdonképpen egész jól csinálta. Többször is elélveztem, mielőtt a fenekembe dugta volna a hüvelykujját, és nagyon finoman csinálta, centinként, és az igazat megvallva közben olyan keményen baszott, hogy alig éreztem az ujját a fenekemben. Amikor elélveztem, még a lábujjaim is görcsbe rándultak!

MÁR
22
2012

Szertelenségeink 1. rész

hetero

- Mindjárt jövök. - kiáltottam a szobából, meghallva kinyílt a bejárati ajtó.
- Jól van. Készülődj csak! - jött a válasz, de szinte már meglepődni sem volt időm, mert a párom már lépett is be hozzám.
- Jaj! Te vagy az? - kérdeztem nem titkolva riadalmamat.
- Miért? Kire számítottál? - kérdezett vissza.
- Azt hittem a Gyula az. (Nevezzük így a munkatársamat.) Mert ahogy végeztünk az esti vetélkedő előkészületeivel, megbeszéltük együtt megyünk le a partra. - válaszoltam, de már-már alig tudtam befejezni, mert a szavamba vágott.
- Az imént futottam össze vele, azt hiszem épp elindult - mondta és hozzám lépett, hogy átöleljen. Elég vicces volt a helyzet, mert a fürdőruhám még a bokámnál volt, vagyis ott álltam vele szemben meztelenül. Próbáltam ugyan lehajolni, hogy gyorsan magamra rántsam, de már nem tudtam kitérni ölelése elől.

*  *  *

A hentes 1. fejezet

hetero

A penge gyöngéden hatolt az izomba, majd könnyedén végigfutott benne. Mesteri tudásra valló mozdulat volt. A hússzelet finoman hanyatlott a vágódeszkára.
Sötétvörösen izzott, feléledt a kés érintésétől. A hentes bal kezével a jókora hátszínre tenyerelt, a jobbjával szeletelt tovább. A tenyeremben éreztem a hűvös, rugalmas anyag érintését. Láttam, amint a kés belemegy az élettelen, kemény húsba, és tátongó sebet ejt rajta. Az acél végigsiklott a sötét domborulaton, villogott a penge és a csempézett fal.
A hentes egymás mellé rakta a hússzeleteket a vágódeszkán. Tompán cuppantak, mintha megcsókolták volna a fát.
Késheggyel nekilátott a húsdarabok előkészítéséhez, és a zsíros részek lemetszése közben sárga foszlányokat repített a csempézett falra. Letépett egy zsírpapírt a kampóról, a közepére helyezett egy szeletet, aztán a tetejére...

*  *  *
MÁR
21
2012

Hol farkasok üzekednek...

hetero

Kora reggel van, alig néhányan lézengenek a szupermarketben. A karikás szemű árufeltöltők elmerülnek szokásos rutintevékenységeikben. Tekintetem izgató alakú, vörös hajú nőn akad meg, végtelenbe vesző polcsorok között pillantom meg, amint az édességet keresgél.
Abban a pillanatban megkívánom, lelkemből gejzírként tör fel a vágy. Szemem beissza formás domborulatai látványát. Kiterjesztem a tudatomat, ráterítem kéjsóvár vágyam köpönyegét. Mágiám láthatatlan spirálként örvénylik körülötte. Hirtelen mellette termek, minden nehézség nélkül szelem át a kettőnk közti távolságot.
Sugárzik belőlem az erő. Úgy teszek, mintha csak az egyik csokoládét akarnám levenni, ugyanarról a polcról, amelyikről ő. ám mozdulatom iránya megváltozik; finoman határozottsággal megsimogatom combja belső oldalát, tenyerem besiklik a térd felett véget érő szoknya...

*  *  *

A vágy villamosa 1. rész

leszbi

Már megint vagy húsz percig nem jött a villamos. A járdaszigeten úgy álldogált az embertömeg, mint pingvinek a jégtáblán. Huh, jön a szardínia effektus! Mosdatlan, nehéz szagú népekkel körülvéve kell utaznom haza. Minden másnap ez a helyzet.
Befut a szerelvény. Felsodródom, s ösztönösen mély levegőt veszek, mint aki merülni készül. Nagy nehezen záródik az ajtó. Hátulról egy férfi oldaltáskája vág belém, de legalább háttal áll nekem, ez is valami. Amint az első gyorsításoktól, fékezésektől összerázódik a közönség, egyszer csak érzem, hogy finom illat úszik az orromba. Előttem egy molett nő áll, a festett szőke, sűrű hajából, a pihés nyakáról száll felém. Nagyon finom, vaníliás, szegfűszeges, fahéjas, ópiumos, a legjobb keleti füstölők árasztanak hasonló illatot. Újabb fékezés, és a testem önkéntelenül rányomódik a nő ruganyos fenekére.

MÁR
20
2012

John Smith 1. rész

hetero

Leparkoltam az épület előtt. Az autóm sokkal inkább keltette bennem azt az érzést, hogy lefulladt, mint azt hogy én magam állítottam le. Felnéztem az első szélvédőn keresztül az előttem magasodó rozzant épületre. Randall garzonja valahol a harmadikon van. Nem sokkal múlt éjfél. Ahogy kiszálltam az autóból újra arcon csapott a forró éjszakai levegő. Egy pillanatra a kínai mosodák állott forró ájerére emlékeztetett. Csak ott nincs ilyen húgyszag. Koszos külváros ez, vér, szar és húgy bukéja terjeng a levegőben. Pont olyan, mint Randall a maga 160 centis paca testével és olaszosan nyírt zsíros bajszával. Mindennek tetejébe piszok meleg van. Gyilkos ez a nyár.
A harmadik próbálkozásra sikerült becsuknom a rozzant kocsi ajtaját, amire néhány macska a kukákból kiugorva a sötétbe szaladt. Amott valahol az éjszakában néhány kutya csahol láncra verve, de lassan elnyomta a...

*  *  *

Én, a kém

s/m, leskelődés

Ó, ez az, tündérke! Ringasd csak a csípődet, szivi! Rázd a tested!
Ben az ablakán át kukucskálva nézte a nap fénypontját. Az a rugalmas testű, nagymellű szőkeség, aki a szomszédos irodaépületben dolgozott, mindennap szinte percnyi pontossággal ugyanabban az időben érkezett és távozott. Bennek fogalma sem volt, hogy hívhatják vagy hogy mit is csinál a napi nyolc órában hétfőtől péntekig, azt viszont tudta, hogy az alakja megmozgatta az ő fantáziáját.
Sovány, de nem vézna, s csípője hívogató fenékbe torkollott. Nadrágot szeretett hordani, és Ben szerint ez tökéletesen kihozta a segge formáját. Melle mintha a fenekének tükörképe lett volna; nagy volt és kerek. Mesésen ringatóztak azok a mellek, mikor a nő elhaladt Ben fülkéje előtt a parkolóban. Egy reggel késve jött, Ben pedig azon tűnődött, vajon hol lehet. Aztán egyszer csak futva jelent meg. Mindkét kezét...