Hírek

NOV.
14.
2018

Megrontásom tanulságos története 2. rész

Kiderült, hogy nemcsak engem léptettek elő, hanem anyámat is elküldték egy három hetes angliai továbbképzésre. Mivel apám napestig a számítógépe képernyője előtt gubbasztott, igazából egyedül maradtam. Új ruhákat kaptam, elküldtek egy szépségszalonba. Amikor először, igazi magas sarkúba, miniszoknyába, combfixbe mélyebben kivágott blúzba végigsétáltam a folyosón begyűjtöttem pár elismerő pillantást. Már nem szégyelltem magam. Egyre jobban élveztem, hogy szép vagyok, hogy tetszem másoknak.
Vivien kedvesen bánt velem, és tartotta a szavát. Eleinte megkönnyebbültem, majd lassan megfordult a dolog. Olyan jó volt mellette lenni, beszélgetni vele. Álmaim visszatérő vendégeként, már az is felderítette a napomat, ha csak rám mosolygott. Nagyon megijesztettek az érzéseim! Nem lehettek szerelmes egy nőbe – mondogattam magamba.


Élményfűrdőzés

Szép fényes meleg nyári nap volt, tökéletes nap arra hogy az ember elmenjen a családjával egy fürdőbe. Anikó is így gondolta, mikor 2 gyerekével együtt lepakolt az egyik nyugágyra, majd megmártózott a kellemesen hűsítő vízben.
Fél órával később elégedetten nyúlt végig a nyugágyon. Szerettet fürdőbe járni, szerette nézni a nőket és a lányokat és elábrándozni a testüket nézegetve. Nem tudták sokan, még a gyerekei se, hogy „két kapura” játszik. A medence túl oldalán épp egy család pakolászott le. Egy kicsit elnézte őket. Apa anya és két fiú. 12-14 évesek lehettek. Azért tűntek fel neki mert elkapta a nagyobbik fiú tekintetét amint éppen őt nézte az öltözőből kijövet. Újabb fél órával még egy úszás után nyugodtan relaxált a nyugágyon mikor megérzett magán egy idegen tekintetett. Napszemüvegén keresztül körül nézett de nem látott senkit. Bele telt egy pár percbe, míg meglátta a kukkolóját.


NOV.
13.
2018

Az elhanyagolt feleség

Az ismerős nő, akiről írok egy elhanyagolt nagyon csinos feleség 40-es nő volt!
A férje egy alkoholista férfi, aki nem igazán törődött a csinos feleségével csak a munka és az ital érdekelte, későn is járt haza és mindég részeg volt, vagy, hogy 10 napokra is távol volt a munkája miatt.
A nő hűséges volt hozzá nagyon sokáig hiba kérlelte, hogy hagyjon fel az alkohollal és foglalkozzon vele, sajnos gyerekük nem volt.
A munkahelyen megismerkedett egy 35 éves nős férfival, aki csapta neki a szelet, sokáig nem is engedett a csábításnak, hiszen nős férfi volt!
De csak nem hagyott neki békén és egyre sikamlósabb szex ígért neki meg hogy nagyon megdugja és kielégíti teljes mértékben.
Sokáig ellen ált a kísértésnek, míg egy napon megbolondította és igent mondott!


Balatoni nyaralás 4. rész

Ahogy a krémes tenyere a hátamhoz ért, és elkezdte beledörzsölni a napvédőkrémet a bőrömbe, beleborzongtam. Hát még amikor éreztem, hogy a keze egyre lejjebb csúszik a hátamon, le egészen a derekamig. Kiváncsi voltam ő is be meri-e kenni a fenekemet, mint ahogy az előbb én neki, de nem kellett sokáig várnom, percekkel később a tenyerét már a fenekemen éreztem. Rutinosan nyitottam szét én is a lábaimat, ahogy percekkel korábban ő is ugyanígy tett. Finoman csúszott lejjebb a keze a combomra, külső-belső oldalán csúszkálva, mindenhol bekrémezett. A hatás most sem maradt el. Meg sem mertem mozdulni, hiszen újra merevedésem lett ettől a finom, percekig tartó kényeztetéstől.
- Na most már nem fogsz leégni. – mondta büszkén, elkönyvelve hogy megmentett egy leégéstől.


NOV.
12.
2018

Megrontásom tanulságos története 3. rész

Mindaz, ami a partin történt olyan borzasztó, undorító, és élvezetes volt, hogy egy ideig nem szívesen emlékeztem rá. Talán én, Noémi ott sem voltam. Vivien kis szeretője Mimi ugrott be helyettem.
Ezúttal vajszínű, ujjatlan selyemruhát viselt. Nem volt háta sem, az elejét kerek gallér tartotta, amelyet strasszok csillogó sora díszített. A ruha miniszoknyája ideális volt az estélyre. A hosszú, vékony harisnyatartó pántok és a harisnyák szegélye, amelyhez kapcsolódnak, mintegy bekeretezik a női ágyékot, - mondta Tóni - és nyilvánvalóvá teszik, minek is kell a figyelem középpontjába kerülnie. A tapadós, sima nylon és a szoros tartópántok arra szolgáltak, hogy figyelmeztessék viselőjüket: feneke, combjai és szemérme maga is buján közszemlére van téve.


Karrierépítés másodosztályon

A kerekek egyhangú kattogását csak a fel – felcsendülő manelék (olyan román mulatós zene) trágár ritmusai törték meg. A vonat ragadt a koszttól, a budija veszélyesebb volt, mint egy gázkamra és mindezek tetejébe nemrég egy igen „vidám” társaság szállt fel a szomszéd kupéba. Végül is megérdemlem mindezt. A bíróság három napja mondta ki válásom, pontot téve egy undorító per végére. A volt férjem sztárügyvédje egy haszonleső, frigid és semmirekellő nőszemélyt faragott belőlem, aki meg sem próbált igazi otthont teremteni a nálánál húsz évvel öregebb, keményen dolgozó üzletember számára. Summa summarum nem kaptam semmit. Itt állok hát, pontosabban ülök, 32 évesen, munka és lakás nélkül, lelkileg felkészülve az újabb megaláztatásokra, amelyeket majd a szüleim zúdítanak rám, amikor beköltözöm hozzájuk.


NOV.
9.
2018

Aki jól kártyázik

A férfi rettenetesen unta magát a birtokon. Két éve költözött a kúriába, amihez hatalmas földek és erdők tartoztak. A kusza, rendezetlen birtok- és pénzügyeket már az első tavasszal elrendezte. A nagyapjától örökölte a területet és a hozzá tartozó „poklot”, ahogy a családban nevezték a környéket, de leginkább az embereket. A parasztokat buta és mindenféle ostoba hiedelmektől félő gyülekezetnek tartották a többiek, de ő egészen jól szót értett velük.
Miután megszervezte a birtokot és a hozzá tartozó embereket, a következő évben a birtok közepén lévő házat építtette újra. Gyönyörű szép, világos, boltozatos, de legfőképp divatos lett. A falu lelkésze és a bíró rendszeresen jártak hozzá ebédre, illetve a rokonai is felkeresték nyaranta. Elismert, sikeres ember lett belőle. A nagynénje, aki felnevelte elismerően szólt róla, már csak egy feleségért imádkozott a teremtőhöz.


Moziban...

Ez az élmény egy hete történt velem és úgy gondoltam, megosztom veletek is ezt a számomra fantasztikus délutánt!
Én egy 16 éves lány vagyok, és már fél éve van egy barátom, akit nagyon szeretek. A koromhoz képest fejlett vagyok, ami eleinte zavart, de a fiúk körében inkább a hasznomra vált..
Hétvégén elmentünk moziba, egy elég régi filmre, a barátom kifejezetten az utolsó sorba kérte a jegyeket, azt mondta, onnan jobban lehet látni… Előbb bementünk, mint ahogy kezdődött és láttuk, hogy rajtunk kívül 5-en vannak, de mind jóval előrébb ült, mint mi. A barátom ekkor rám mosolygott és megcsókolt. Nagyon jól csókolt, valahogy mindig tudta, hogy én milyen csókra vágyom…
Ez persze most is így volt, engem elöntött a forróság, ahogy a nyelvemmel játszott. Így töltöttük a következő öt percet, aztán elkezdődött a film. Tomi egy ideig a kezemet fogta, aztán egyszer csak rátette a combomra a kezét és elkezdte simogatni.