A+ A-

Selena és Tia

Nem tudom, mi van velem mostanában. Állandóan a lányokat bámulom. Annyi jó nő szaladgál az utcán! Legalább tízszer annyi, mint jó hapsi. De lehet, hogy húszszor. Sajnálom magunkat, lányokat, tegnapelőtt a metrón láttam egy gyönyörű szőkét, tegnapdélután a közértben egy bombasztikus vörösre figyeltem fel, este pedig...
Elmentünk a discóba, a szokásos kis lánycsapat, ahogy az lenni szokott. Nem vadászni járunk ugyan, de az ember önkéntelenül is vizslatja a kínálatot. Az az egy-két szemrevaló srác, aki lézengett, már foglalt volt, aki meg harapott volna, az nem tetszett. A szokásos nóta. De a lányok! Csak úgy hemzsegtek a szebbnél szebb csajok a parketten. Komolyan, nem vagyok leszbikus, nem is gondoltam még a dologra soha, s elképzelni sem tudtam volna, hogy én és egy lány...
De az a magast fekete hajú szépség egyszerűen megragadta a fantáziám. Négy másik csajjal volt, fiúmentesen. Szűk, fehér miniszoknya, és gömbölyű melleit alig takaró top feszült tökéletes testén.
És az a duzzadt, érzéki száj... Akaratlanul is elképzeltem, milyen lenne megcsókolni. Aztán elszégyelltem magam, s erőnek erejével elfordítottam a fejem. De időnként automatikusan rápillantottam, majd mikor eltűnt, meg is nyugodtam. Pár óra múlva a női mosdóban, futottam össze vele. Előttem állt a csaphoz vezető sorban. Hátrafordult, és rám mosolygott. Mintha a villám csapott volna belém!
A leggyönyörűbb nő volt, akit életemben láttam, a világosban még egyértelműbbé vált.
Visszamosolyogtam rá. Ekkor újra elfordult, s véletlenül hozzámért a popsija. "Bocs!" - mondtam, s elhúzódtam. Újra rám nézett, s újra hozzámért, most a mellével. "Ugyan nem történt semmi!"- nevetett rám. Senki sem látta, de most már szabályosan nekem dőlt. Körülbelül egy magasak voltunk.
Annyira zavarba jöttem, hogy nem is szóltam semmit, miután elvégeztük dolgunkat, s csapnál újra találkoztunk. Addigra szinte senki sem maradt a mosdóban, s lány direkt sokáig törölgette a kezét, megvárta, míg mindenki ki kimegy. Akkor mélyen a szemembe nézett, és mosolyogva bemutatkozott. "Tia vagyok. Nagyon tetszel." Kezdem felbátorodni. ,,Én Selena vagyok, s hasonlókat mondhatok rólad."
Gyengéden megfogta a kezem, és magához húzott. "Leszbi vagy?" - kérdezte, s én megráztam a fejem. "Ne félj, gyere velem!" És behúzott magával a WC - be. Bezárta mögöttünk az ajtót, és se szó, se beszéd, megcsókolt. Viszonoztam a finom, de követelődző csókot, beengedtem szemtelen nyelvét a számba, s átöleltem. Tia türelmetlenül belemarkolt a fenekembe majd a melleimre tette a kezét, s ezt lihegte: "Akarlak! Most!" Felhajtotta a pólóm, és két kezébe fogta a melleim. Azonnal bekapta az egyik mellbimbóm, és szopni kezdte. Ilyen puha, duzzadt ajkak még soha nem cuppogtak a mellemen... Halkan felsóhajtottam. Ez tovább tüzelte a lányt. Gyorsan kibújt a fölsőjéből, egy mozdulattal ledobta a szoknyáját, kilépett a bugyijából, és meztelenül hozzám simult. Gyönyörű melleit a melleimhez préselte, vénuszdombját a vénuszdombomhoz simította. Csak felhajtotta a szoknyám. félrehúzta a bugyim, vaskos mozdulattal bekapta az ujját, majd a szeméremajkaim közé simította. Megkereste a csiklóm, és dörzsölni kezdte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike
2014. 12. 14. vasárnap 10:38
Közepes. Válaszolok rá!
#3 papi
2014. 04. 22. kedd 04:45
Egész jó Válaszolok rá!
#2 A57L
2013. 12. 28. szombat 04:56
Nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2011. 07. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!