Összezárva

Szavazás átlaga: 7.82 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2022. július 27.
Hossz: 11 796 karakter
Elolvasva: 881 alkalommal
Az idilli külvárosban hétágra süt a nap ezen a csodás, szeptemberi reggelen. A felnőttek örülnek, hogy jó néhány hónapig nem tér vissza a kánikula, ellenben a gyerekekkel akiknek a hosszú gondtalan nyár után ismét az iskolapadba kell készülődniük. Tina álmosan botorkál a konyhaasztalhoz, ahol édesanyjának hála, készen várja a gőzölgő kávé, tejjel és két cukorral ahogyan szereti, valamint a frissítő narancslé és a tojásos pirítós, ami a harmatgyenge lábakon álló reményei szerint erőt ad a nehéz kezdéshez. A szülei bentlakásos iskolába küldték, amiért leírhatatlanul megorrolt rájuk, de lévén hogy nincs mit tenni, beletörődik sorsába, a kávéscsésze fölé szontyolodva. Előző éjjel sokáig kimaradt a kis félrenyalt frizurájú fiúkájával, élvezni az együtt töltött utolsó órákat.
– Lesznek ott új barátaid! – bíztatja az anyja, de Tinát nem hatja meg a kedves mosoly, se az íncsiklandó reggeli, amibe édesanyja a szívét lelkét beleadta.
Néhány utcával arrébb Maya, mindeközben élete első leszbikus álmát alussza, mialatt odalenn a családja már javában a reggelit majszolgatja. A szomszéd lányról álmodik, aki jobban mondva már kész nő, egy 26 éves szőke bombázó, aki szabadon élheti mindennapjait a pénzes palija mellett. Se tanulnia nem kell, se dolgozni... alhat míg kedve tartja, csupán a kutyusával kell foglalkoznia és azzal, vajon az egzotikus levélmintás vagy a rózsaszín bikinijét vegye föl mielőtt csobbanna egyet a kertjükben fekvő szégyentelenül hatalmas medencében, a reggeli latte elszürcsölgetése után. Mintha az a medence a puszta jelenlétével azt sugallná a szomszédoknak, valamint az utcán járó kelőknek: Nézd, nekünk milyen jó dolgunk van! Maya a szíve mélyén irigykedett a nőre. Gyakran elmerengett rajta, bár ő is már huszonéves lehetne, és eltartaná valaki. Ezzel egy időben felettébb vonzónak találta azt a nőt. Egész nyáron titkon arra vágyott, bár adódna valami indok, amivel a nő áthívná magához egy hétköznap délelőttön, amikor se az ő szülei, se a nő férje nem tudhatnák. Olykor elképzelte milyen lenne, ha a nő ”úgy” közeledne felé... s legbelül tudta, egy percig sem ellenkezne vele, ha a hálószobájába invitálná egy fergeteges, nő-nő közötti bujálkodásra. És most mindez végre megtörténik. Az álmában:
Maya önfeledten lubickol a medencében. A szabadság úszik. Meztelenül. Ügyet sem vetve rá, hogy a nő figyeli őt a függöny mögül. A nő kijön hozzá. Levetkőzik, és beveti magát mellé a vízbe.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.82 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2022. augusztus 3. 11:44
#5
Nálam nem nyerő a csak leszbi.
1
Andreas6
2022. július 27. 06:31
#3
Nekem ez túl szirupos.
1
a
angel234
2022. július 27. 04:53
#2
Jól megírt leszbi történet.
1
T
Törté-Net
2022. július 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1