Hírek

NOV.
13.
2018

Balatoni nyaralás 4. rész

Ahogy a krémes tenyere a hátamhoz ért, és elkezdte beledörzsölni a napvédőkrémet a bőrömbe, beleborzongtam. Hát még amikor éreztem, hogy a keze egyre lejjebb csúszik a hátamon, le egészen a derekamig. Kiváncsi voltam ő is be meri-e kenni a fenekemet, mint ahogy az előbb én neki, de nem kellett sokáig várnom, percekkel később a tenyerét már a fenekemen éreztem. Rutinosan nyitottam szét én is a lábaimat, ahogy percekkel korábban ő is ugyanígy tett. Finoman csúszott lejjebb a keze a combomra, külső-belső oldalán csúszkálva, mindenhol bekrémezett. A hatás most sem maradt el. Meg sem mertem mozdulni, hiszen újra merevedésem lett ettől a finom, percekig tartó kényeztetéstől.
- Na most már nem fogsz leégni. – mondta büszkén, elkönyvelve hogy megmentett egy leégéstől.


NOV.
12.
2018

Megrontásom tanulságos története 3. rész

Mindaz, ami a partin történt olyan borzasztó, undorító, és élvezetes volt, hogy egy ideig nem szívesen emlékeztem rá. Talán én, Noémi ott sem voltam. Vivien kis szeretője Mimi ugrott be helyettem.
Ezúttal vajszínű, ujjatlan selyemruhát viselt. Nem volt háta sem, az elejét kerek gallér tartotta, amelyet strasszok csillogó sora díszített. A ruha miniszoknyája ideális volt az estélyre. A hosszú, vékony harisnyatartó pántok és a harisnyák szegélye, amelyhez kapcsolódnak, mintegy bekeretezik a női ágyékot, - mondta Tóni - és nyilvánvalóvá teszik, minek is kell a figyelem középpontjába kerülnie. A tapadós, sima nylon és a szoros tartópántok arra szolgáltak, hogy figyelmeztessék viselőjüket: feneke, combjai és szemérme maga is buján közszemlére van téve.


Karrierépítés másodosztályon

A kerekek egyhangú kattogását csak a fel – felcsendülő manelék (olyan román mulatós zene) trágár ritmusai törték meg. A vonat ragadt a koszttól, a budija veszélyesebb volt, mint egy gázkamra és mindezek tetejébe nemrég egy igen „vidám” társaság szállt fel a szomszéd kupéba. Végül is megérdemlem mindezt. A bíróság három napja mondta ki válásom, pontot téve egy undorító per végére. A volt férjem sztárügyvédje egy haszonleső, frigid és semmirekellő nőszemélyt faragott belőlem, aki meg sem próbált igazi otthont teremteni a nálánál húsz évvel öregebb, keményen dolgozó üzletember számára. Summa summarum nem kaptam semmit. Itt állok hát, pontosabban ülök, 32 évesen, munka és lakás nélkül, lelkileg felkészülve az újabb megaláztatásokra, amelyeket majd a szüleim zúdítanak rám, amikor beköltözöm hozzájuk.


NOV.
9.
2018

Aki jól kártyázik

A férfi rettenetesen unta magát a birtokon. Két éve költözött a kúriába, amihez hatalmas földek és erdők tartoztak. A kusza, rendezetlen birtok- és pénzügyeket már az első tavasszal elrendezte. A nagyapjától örökölte a területet és a hozzá tartozó „poklot”, ahogy a családban nevezték a környéket, de leginkább az embereket. A parasztokat buta és mindenféle ostoba hiedelmektől félő gyülekezetnek tartották a többiek, de ő egészen jól szót értett velük.
Miután megszervezte a birtokot és a hozzá tartozó embereket, a következő évben a birtok közepén lévő házat építtette újra. Gyönyörű szép, világos, boltozatos, de legfőképp divatos lett. A falu lelkésze és a bíró rendszeresen jártak hozzá ebédre, illetve a rokonai is felkeresték nyaranta. Elismert, sikeres ember lett belőle. A nagynénje, aki felnevelte elismerően szólt róla, már csak egy feleségért imádkozott a teremtőhöz.


Moziban...

Ez az élmény egy hete történt velem és úgy gondoltam, megosztom veletek is ezt a számomra fantasztikus délutánt!
Én egy 16 éves lány vagyok, és már fél éve van egy barátom, akit nagyon szeretek. A koromhoz képest fejlett vagyok, ami eleinte zavart, de a fiúk körében inkább a hasznomra vált..
Hétvégén elmentünk moziba, egy elég régi filmre, a barátom kifejezetten az utolsó sorba kérte a jegyeket, azt mondta, onnan jobban lehet látni… Előbb bementünk, mint ahogy kezdődött és láttuk, hogy rajtunk kívül 5-en vannak, de mind jóval előrébb ült, mint mi. A barátom ekkor rám mosolygott és megcsókolt. Nagyon jól csókolt, valahogy mindig tudta, hogy én milyen csókra vágyom…
Ez persze most is így volt, engem elöntött a forróság, ahogy a nyelvemmel játszott. Így töltöttük a következő öt percet, aztán elkezdődött a film. Tomi egy ideig a kezemet fogta, aztán egyszer csak rátette a combomra a kezét és elkezdte simogatni.


NOV.
8.
2018

Kör/forgalom

A mozgólépcső-csúcsra érve már láttam Schwartz fejét. Pillanatokkal később a többiekét is. Persze... én vagyok megint az uccsó. (Mint majdnem mindig, csessze meg. Már mindjárt kilenc)
A brancs már összeállt mire megérkeztem a míting pontra. Besasszéztam a körbe smaci ide-oda a csajoknak, pacsi a csatároknak.
- na a későn kelők, beértek mi? - morog Csárli
- ühüm, idősebbek előbb is abbahagyhatják - jattolok vele
- Na, mi lesz? Körforgalom? - rugózik Schwartz - vaaaagy... Florida Zsuzsikának? - pusszant Zsú fülére.
Ezek a nagy péntek délutáni problémák itten. Hova csapódik a banda. Pár helyről már kitiltottak, van amit mi untunk meg. Tormához most nem megyünk... mert nem. Különben is a muterjától enyhén parázunk. (Trisa néni egy jutasi őrmester és egy hiéna keveréke, bár... fergeteges mennyiségű rakott krumplit tud szerkeszteni, ha olyanja van neki.)


Koleszban történt

Pár évvel ezelőtt hozzámb@sztak egy nyelvszakos diplomát. Az egyetem volt az első biztonságos hely alkoholproblémás édesapámtól és mesteren vetettem magamnak még két év biztonságot. A gond: anyagiak miatt koliba kellett költöznöm. A kollégium gondolata nem tartozott a legcsábítóbbak közé. De valami benne igen: a többi srác.
Gimiben tudatosult bennem, hogy az utcán kb. minden nyolc nő után két srácot is végignézek. Aztán nagy bambaságomban vagy nekimegyek egy póznának, vagy elfelejtek leszállni a buszról. Akkor azt gondoltam, nincs ezzel semmi gond, ettől még normális vagyok. Ezt erősítették meg a tizenkettedikes cumik és kézimunkák egy-egy házibuliban a gólyalányoktól, majd egy cserbenhagyásos gázolás nem sokkal érettségi előtt. Azaz a csaj is és én is nagyon el akartuk veszteni, megtörtént, majd lefürödtünk és sose láttuk egymást többet.


NOV.
7.
2018

A basszusgitáros

18 éves vagyok, hat éve basszusgitározok, két éve alapítottuk az együttest, kezdünk terjedni, már van egy állandó rajongótáborunk, igaz még nem nagy. Általában klubokban lépünk fel. Az egyik fellépésünk után már gyalogoltam az éjszakai buszhoz, mikor valaki leszólított. Egy híresebb zenekar énekesnője volt, Anitaként mutatkozott be - persze már tudtam a nevét. Eléggé bejött nekem, nem tagadom. Középmagas, szőke, vállig érő haj, modellalkat. Kinek ne tetszene? Elég meglepő volt, amikor azzal állt elő, hogy szeretne pár számot közösen csinálni a zenekarunkkal, mert lenyűgözte őt az egész koncertünk. Persze dagadt a mellem a büszkeségtől. Azóta elég jól összebarátkoztunk. Egyik nap azzal állt elő, hogy jó lenne, ha előzenekarként eljönnénk egy párizsi fellépésükre, persze rögtön igent mondtam, és a többieknek sem volt ellenvetése.