A+ A-

Rita 2. rész

Mindig rajongtam a szép fehérneműkért. Szeretkezés előtt mindig a legszexisebbet szoktam felvenni, mert úgy érzem, ez megtisztelése annak, akivel perceken belül boldog leszek. Legalább ilyen fontosnak tartom a frissen mosott ágyneműt is. Ennek ellenére nagyon szeretek utcán fehérnemű nélkül járni, persze nem amikor munkába megyek, ott szigorúan a legdiszkrétebb vagyok. Barátnőmmel, Lucy - vel, ha együtt megyünk színházba, vagy bárhova, a szoknya alá többnyire nem veszünk bugyit. Melltartót sem szoktam venni, szeretem, ha a blúzom izgatja a mellbimbóimat, amik megkeményednek és majdnem kibökik az anyagot. Bugyi nélkül, pedig nagyon izgis tud lenni.
Visszatérve a szép fehérneműhöz. Úgy kéthetenként szoktam újat venni. Van egy butik, ahol gyakran vásárolok, és az eladónő el szokta nekem tenni a legszebbeket.
Egy késő délután betértem ide és az eladónő akkor pakolta ki dobozokat.
- A legjobbkor jöttél, - mondta - éppen most rendezem az új árut.
- Nem akarok zavarni, - mondtam - inkább holnap visszajövök.
- Dehogy zavarsz, válogass nyugodtan, nekem még sok dolgom van. - válaszolta - addig én bezárom a boltot. Ajánlott egy szép piros együttest, és még néhány izgalmas színt. Bementem a próbafülkébe, levetkőztem, és felvettem a piros együttest. A melltartót viszont nem tudtam bekapcsolni.
- Hogy tetszik? - kérdezte.
- Gyönyörű, - válaszoltam - de nem működik a kapocs.
- Majd segítek. - ajánlotta és elhúzta a függönyt - Már bezártam, nem kell függöny, nem lehet belátni.
A tükörben láttam, hogy mögöttem áll és sokat sejtetően tanulmányozza a testemet.
- Nagyon tetszik, - mondtam - ezt megveszem. Kapcsold ki kérlek a melltartót!
Kikapcsolta, és levette rólam, de közben végigsimította a vállamat és a nyakamat. Ekkor megállt és mintha várt volna valamit. A keze a vállamon volt, megsimogattam és odavezettem a mellemhez.
- Nagyon szép vagy. Mi a neved? - kérdeztem és közelebb simultam hozzá.
- Mary vagyok - mondta. Meglepett, hogy ő már tudta a nevemet.
Kigombolta a köpenyét és a sarokba dobta. Rajta is csak bugyi volt. Szembefordultam vele és átöleltem. Mary olyan hevesen ölelte és csókolta végig a testemet, mintha évek óta erre várt volna. A mellemet kitátott szájjal szopta, a nyelve fantasztikusan vibrált a bimbóm hegyén. Mit "szépítsem" állatira élveztem. A puncim nedvei folyni kezdtek az új bugyiba, ami még ki sem volt fizetve. Letérdelt előttem, átölelte a popsimat, majd lassan letolta az új bugyit.
- Gyögyörű a puncid - mondta és nyelvét bedugta a nyílásba. Rögtön megtalálta a csiklómat, és úgy vibrált rajta, mint az előbb a mellbimbómon. Aztán hanyatt feküdt a padlón és kérte guggoljak fölé. Én megtettem, mire kitárult pinámat nagyon mohón nyalni kezdte. Különös erővel szívta a csiklómat, és ez valami csodálatos élmény volt. Mielőtt elélveztem volna bedugta az ujját a pinámba és pillanatok alatt megtalálta a G - pontomat, és masszírozni kezdte, de közben a hüvelyk ujja a csiklómon volt. Rövidesen óriásit élveztem, szinte elsötétült előttem a világ.
- Hihetetlen, hogy micsoda érzéke és gyakorlata van. - gondoltam - Ezt a nőt meg kell becsülni, mert tőle csak tanulni lehet.
Miután rendbe szedtük magunkat, Mary ajánlotta, hogy igyunk meg egy kávét együtt. Mialatt a kávét ittuk, elmondta, hogy nagyon élvezte velem a szerelmet.
Mary egyedül él, de az üzlet tulajdonosa időnként meg szokta látogatni. Idős, cukorbeteg ember és már a "fegyvere" sem működik igazán, de ettől függetlenül, nagyon izgalmas éjszakákat töltenek együtt.
Én rögtön a lényegre tértem, elmondtam, hogy a barátnőmmel, Lucyvel lakunk egy lakásban és a mi titkunk az, hogy legjobban a beöntést szeretjük, és ezzel nagyon sok boldogságot nyújtunk egymásnak. Persze a leszbikus szexet is nagyon élvezzük együtt. Mary elmondta hogy neki is van titka: ő állandóan két golyót hord a pinájában, amikben másik golyók gurigáznak, így egész nap izgalmi állapotban van. Ezek nélkül nem is érzi jól magát. Már én is láttam ilyen golyókat képen, de nem tudtam mire valók. Elmondta, hogy nagyon élvezi a leszbikus szexet, és nagyon tetszem neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:19
Egész jó.
#4 jatekos 2008. 06. 30. hétfő 14:11
Kitűnő történet, végre eltér a sablonoktól!
#3 Tell 2002. 07. 15. hétfő 12:15
Nem rossz nem rossz, de mintha nem lett volna elég ideje az ironak és összesüritette.Azé 8 ponty
#2 andrew 2002. 07. 15. hétfő 00:45
A sztori nem rossz, de mintha már olvastam volna vhol... Talán az FHM-ben, vagy ilyesmi magazinban. Erősítsetek vagy cáfoljatok meg, plíz...
#1 Törté-Net 2002. 07. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?