A+ A-

Asszony a boltban

38 éves nő vagyok 2 gyerekkel, férjjel. Szexuális életünk nincs, egyszer kaptam ízelítőt abból, milyen a szex igazából, egy uszodában..
Egy alkalommal esküvőn vettem részt az unokatestvéremnél. Férjem nem jött velem mert nem szereti a lagzit, gyerekeim táborban voltak. Én éjfélig maradtam és utána kocsiba vágtam magam indultam haza Pécsre. Kicsit féltem, mert azért ittam alkoholt, de reméltem nem ütközöm rendőrbe. Az út kb. két órás volt és én nagyon megszomjaztam. Persze éjjel sehol semmi nyitva, de azért végül találtam egy non-stop büfét, megálltam és bementem. Nem sokan voltak ott, rajtam kívül talán 8-an. Ebből volt egy fiatal motoros társaság 5 fiú meg egy lány, jókedvű és kissé ittas társaság volt. A lány teljes erőből csókolózott egy fiúval aki nyíltan tapogatta közben melleit. Aztán a fiú meg a lány elvonultak a WC irányába.
Rajtam az esküvőn viselt ruha volt, rövid szoknya bugyival, melltartó és egy vékony kivágott selyemblúz, ami azért nagy 100 feletti melleimhez némi belátást engedett. Észrevettem hogy a fiatal fiuk sokszor bámulják melleim, sőt észrevettem hogy szoknyám is felcsúszott és bugyim elővillan, amit észre is vettek és nyíltan bámulták. Rögtön lehúztam szoknyám, blúzommal nem tudtam mit csinálni. Zavaromban kimentem a WC-re. Szép tiszta mosdó volt, beültem az egyik fülkébe végeztem a dolgom, mikor a mellettem levő fülkéből egyértelmű zajokat hallottam. Szeretkezés zaját. Női és férfi lihegést és a test csattogását. Na gondoltam ezek is idejönnek dugni, nyilván a kinn látott fiatal csókolózó pár volt az. Elvégeztem a dolgom, de nem hagyott a dolog nyugodni, óvatosan ráléptem a WC-csésze tetejére és átnéztem. A lány lehúzott bugyival előrehajolva állt és a fiú hátulról dugta. Néha megmarkolta a lány kicsi melleit a lány pedig rátámaszkodott a csészére. Néztem egy ideig aztán a fiú elsült, előtte megfordult és a fiú a szájába verte ki. Szép nagy farka volt a fiúnak. A fiú a végén hirtelen felnézett rám, én ijedtemben azonnal visszaültem a csészére, félve hogy észrevették hogy kukkolok. A pár nem szólt semmit, kimentek.
Én maradtam egy kicsit féltem kimenni, de aztán csak kimentem. Gyorsan megkerestem a kiszolgálót mondtam fizetni akarok. Láttam hogy a társaság összesúg és lopva nézegetnek.
Aztán az egyik fiú odajött egy korsó sörrel a kezében hozzám és dicsérni kezdett. Próbáltam lerázni, de a fiú ragaszkodott hozzá hogy adjak neki egy csókot. Tiltakoztam erre lefogott, el akartam menni erre a dulakodásra a fiú a kezében levő sört véletlenül rámöntötte. A sör ráömlött blúzomra teljes egészében. Nagyon mérges lettem, a fiú is megszeppent és a kiszolgáló is rászólt hogy hagyjon békén. Leült de én ott álltam csupa nedves blúzzal, a vékony selyeming teljesen átázott, a nedves ruhán át melleim vonala világosan látszott mellbimbóim pedig teljesen átlátszottak. Gyorsan kimentem a mosdóba és megpróbáltam lemosni a blúzom, ezzel azt értem el hogy immár a teljes blúz eleje teljesen nedves lett.
Ekkor jött be a lány, akit láttam szex közben. Elnézést kért a fiuk nevében és azt tanácsolta hogy a kézszárítónál szárítsam meg.
Levettem ingem és szárítani kezdtem. A lány megdicsérte melleim, mondván ilyen klassz nagy melleket szeretne ő is. Mondtam hogy két szülés és szoptatás után vagyok és sokat sportolok azért ilyenek. Ő erre azt mondta biztos láttam a WC-be neki mekkora melle van, mire elvörösödtem, de ő elmosolyodott mondván ne legyek zavarba semmi baj.
Kiment én szárítottam tovább a ruhám, pár perc telt el és bejött a csaj, megkérdezte nem zavarna-e ha bejönne a fiújával, mert megint szexelni akarnak és máshova nem tudnak menni.
Teljesen zavartan azt mondtam nem zavar, mire kiszólt és bejött a fiúja. Ekkor kaptam észbe hogy én meztelen felsőtesttel vagyok, a fiú nyíltan meg is bámulta őket, mire a csaj rászólt ne a nagy dudákat lesd velem akarsz dugni nem?
A fiú erre hozzáfordult és elkezdtek csókolózni. Most nem mentek be egy fülkébe, hanem tőlem pár méterre a lány levette szoknyáját és bugyiját ingét kigombolta a fiu letérdelt és benyalt neki.
Teljesen zavarba jöttem hogy tőlem pár méterre csinálják. Elhatároztam elmegyek, közbe a fiú is levette nadrágját és a lány letérdelve kezdte szopizni. Nagyon szép farka volt csak bámultam. A fiú észrevette és megkérdezte a férjemnek nincs ilyen? Mondom dehogyis van és semmit se tud vele. Pedig ilyen dögöd picsát értékelhetne mondta.
Teljesen elvörösödtem: dögös picsa lettem kétgyerekes asszony létemre. De a fiú nem állt le:
Kevés csajnak van ilyen klassz kemény és nagy csöcse mint neked - mondta. Biztos jól lehet vele csöcsörészni, gondolom szereted ha megfogdossák őket.
Én hülye válaszoltam: hát persze szeretem, csak nincs rá jelentkező.
-Ilyen cicikre mindenki bukik mondta.
Gondoltam mostmár éppen ideje befejezni a szárítkozást. Valahogy nem zavart már hogy a fiú látja meztelen melleim és hogy mellettem dugnak. A fiú ugyanis éppen berakta a lánynak farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2014. 12. 14. vasárnap 07:22
7P
#13 A57L 2013. 07. 8. hétfő 08:06
Jó írás.
#12 papi 2013. 04. 16. kedd 06:03
Leírhatnád azt a megváltozott életet is
#11 sikamika 2012. 05. 1. kedd 19:01
hát jo kis ribanc smile
#10 attika 2008. 05. 6. kedd 17:41
Szuper. Szeretnélek megismerni.
#9 sfu 2008. 05. 5. hétfő 16:36
Kit érdekkel hogy kamu?Nem ez a lényeg!!!
#8 Kukac 2003. 08. 10. vasárnap 12:51
Álmodik a nyomor...
#7 TheChronic 2003. 08. 10. vasárnap 11:12
Teljesen igazad van,Melody.De azért jó a sztori!
#6 Melody 2003. 08. 10. vasárnap 10:35
Természetesen pozitív a véleményem, TheChronic... Csak tudod, az életben a dolgok ennél jóval összetettebben működnek, -szerintem.
#5 TheChronic 2003. 08. 9. szombat 20:30
Ne haragudj,Melody,de nem értem,mit akarsz mondani...most ez pozitív,vagy negatív?
Szerintem jól döntött.Az ő esetében "tisztességről" olyan értelemben nem beszélhetünk,hogy egy ilyen férjet megcsalni nem vétek,hanem természetes lehetőség.Aki nem is akar örömet adni a másiknak,arra nem kell tekintettel lenni.
#4 Melody 2003. 08. 9. szombat 07:38
Hát igen! Egy tisztességes Nőnek ez tényleg nagy dilemma: 'maradjak örömtelenül tisztességes vagy éljem ki magam kedvemre...'
Pláne, ha a végén ilyen "szép" szavakkal meg is "dicsérik" teljesítményedet a srácok.
De tudod mit? -Akinek nem inge, ne vegye magára!!!

#3 Shadow 2003. 08. 8. péntek 22:29
ja-ja nekem is rémlik vmi...
#2 TheChronic 2003. 08. 8. péntek 21:00
Egész jó,bár mintha már lett volna korábban.
#1 Törté-Net 2003. 08. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?