A+ A-

Tóparton

A kis társasházi kaland után Mesivel ha csak tehettük, kerestük egymás társaságát. Néhány nappal a közös napfürdőzés után megkeresett, hogy a közeli tópartra vigyük el a gyerekeket strandolni. Természetesen igent mondtam. Bepakoltunk az autómba, és mint egy fél óra alatt már ott is voltunk. Az egyik ismerősöm révén sikerült az egyik vízparti ház kulcsait megszerezni, ami végül is, nem is a parton van, mert a ház a vízben cölöpökre épült. A nádtetős épület nagyon színvonalasan berendezett formás épület, nagy napozó tarasszal. A gyerekek hamar belevetették magukat a vízbe, és mivel már elég idősek, valamint jól úsznak, különösebben nem kellet rájuk felügyelni. Mesit végigvezettem a házban, megmutattam neki minden helyiséget. Az egyik szobában egy kicsit elidőztünk. Mesi ledobta a ruháit át akart öltözni, de én kértem, hogy ne siessen annyira. Ahogy ott állt előttem meztelenül a formás barna teste, az izgató mellei valamint az imádott fazonra igazított puncija szinte vonzotta a tekintetemet.
Odaléptem hozzá és elkezdtem simogatni a testét, majd apró csókokat leheltem rá. A csodálatos mellbimbói szinte azonnal reagáltak az érintésemre, az udvarukból kiemelkedve rövidesen keményen ágaskodtak. Azonnal odahajoltam és felváltva a számba vettem, majd finoman szopni kezdtem. Amint már ezt korábban is megtapasztaltam, a mellei a rendkívül érzékenyek. Két kezével megfogta a fejemet és lágyan cirógatva egyre jobban odaszorított az ugyan csak hullámzó kebleire. Ezt követően átvette az irányítást, egyre lejjebb haladva letérdepelve elém a rövidnadrágomat szép lassan lehúzta és már is a szájában volt a "legjobb barátja". Csak álltam és gyönyörködtem benne, ahogy a szájába ki-becsúszik a farkam, közben a formás mellei közé is befogta és úgy kényeztetett tovább. Lassan az egyik asztalhoz araszoltunk és ráfektettem, majd a combjai közé fúrtam az arcom. A már korábban megízlelt borotvált kis punciját először csak az ajkaimmal érintettem apró csókokkat szórva rá, majd a nyelvemmel kóstoltam bele. Amikor már teljesen átnedvesedett, örömmel ittam minden kincsét.
Megfogta a fejem és újra a melleire húzott, közben a kezével a farkamat ügyesen a helyes kis puncijába csúsztatta. Ajkaimmal ismét a fantasztikus mellbimbóit izgattam, majd finoman szívogatni kezdtem, amit Ő rendkívül élvezett. A lábait a vállamra véve folytattuk tovább, a farkammal a gyönyörű kis puncijában jó mélyen behatolva. Egy rövid idő után hasra fordítottam és hátulról hatoltam be a kitárulkozó puncijába, egyik újammal közben a fenekét is izgatva. Hamar a csúcs közelébe értünk, ekkor újra elém térdelt és ismét a szájába vette a farkam.
- Olyan finom punci íze van, és én ezt annyira imádom. - mondta, amin egy kicsit meglepődtem, de majd a következőkben még erre visszatérek. Felemeltem és megcsókoltam, tényleg nagyon finom punci ízt éreztem én is a nyelvén, ami azonban már az én saját nedvemmel is keveredett. Ekkor már nem bírtam tovább lágyan visszatoltam a fejét a farkam felé - amire azonban már nem is volt szükség, mert magától is egyre lejjebb csúszott - szájába vette és abban a pillanatban, elélveztem. A farkamból bőségesen előtörő spermafolyamot élvezettel nyelte.
Egy rövid ideig még eljátszadozott vele majd átöltöztünk és kimentünk napozni, majd a gyerekekkel egy kiadós úszás után egy jót ebédeltünk. Ebéd után a gyerekek előre mentek a szabad strandra a barátaikhoz röplabdázni. A házhoz tartozott egy csónak is így elhatároztuk, hogy kievezünk a vízre napozni. A nádas szélében csónakázva azonban találtunk egy remek napozó helyet. Elég távol a házaktól egy horgász stégnél kötöttünk ki. A nap továbbra is erősen sütött és körülöttünk csak víz és a remek panoráma. Úsztunk egy jót a hűs vízben - természetesen meztelenül - majd kifeküdtünk a stégre napozni. Mesi szépen lebarnult teste mellett feküdtem újra. Egy kis idő elteltével a víz, a remek környezet, a "látvány" újra vágyat ébresztett bennem. Elkezdtem simogatni a melleit, majd ráhajolva az ajkammal kezdtem el izgatni. A teste a szokásos módon reagált, a mellbimbói egy kettőre jelezték, hogy mennyire élvezik a cirógatást.
Ő eközben kezével a testén egyre lejjebb araszolva a lába közé nyúlt és a "kis mókuskáját" kezdte körkörösen simogatni, a középső ujját lágyan becsúsztatva a "gyönyör kapuján", majd az ajkamhoz tette és örömmel vettem a számba a finom nedveivel átitatott ujját. A csodálatos cickóival elég sokáig játszadoztam - nagyon izgató volt - és Ő is rendkívül élvezte. Kezemmel követve az övét, én is elkezdtem lágyan cirógatni a punciját, közben természetesen a melleiről sem feledkeztem el. Lágyan szívogattam, finoman harapdáltam, majd egyre lejjebb haladva apró csókokat leheltem a testére. Leérkezve az ölébe már rendkívül fel volt izgulva, a puncija teljesen átnedvesedett bőségesen ontva azokat az isteni nedveket. A nyelvemmel kezelésbe vettem, először a csiklóját majd az egész mókuskáját bejártam, közben a nedveitől sikamlós nyelvemet felkínálva kéjes csókokat váltottunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 7. péntek 08:15
Jó.
#3 listike 2014. 05. 1. csütörtök 06:55
Nagyon jó.
#2 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:06
Elég jó.
#1 Törté-Net 2004. 04. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?