Első állásom története 13. rész

Szavazás átlaga: 7.47 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 4.
Hossz: 18 522 karakter
Elolvasva: 1 224 alkalommal
Frissen ébredtem. Kéjesen nyújtózkodtam egyet, s közben visszagondoltam a tegnapi estére. Mintha még most is érezném a finom ujjak gyengéd érintéseit. Jól van Éva, megtetted, biztattam magam. És biztos voltam benne, hogy legalább még egyszer visszamegyek hozzájuk. A korábbi sok vad szeretkezések után kell, hogy valaki gyengéd legyen hozzám. No meg alig várom, hogy a férfi nagy farka – visszagondolva, amik eddig jártak bennem, azok közül a legnagyobb – belefúródjon a torkomba, és a „második pinámban” hihetetlen élvezetekhez juttasson. Irány a fürdőszoba, majd felöltöztem és mentem reggelizni. Most kiéltem magam, csak finomságokat szedtem össze magamnak, mindenből egy keveset, és dőzsöltem. Utána a presszó, ahol megkaptam a szokásos jó erős kávémat. Kimentem az üdülő elé, megnézni milyen az idő, mert ez meghatározza, mennyi embert várhatok a könyvtárban. Jó idő volt, tehát valószínűleg nem lesznek sokan. Kinyitottam, és olvasni kezdtem az újságokat. Jó másfél óra múlva jöttek ketten, majd később még hárman. Így legalább volt egy kis lehetőségem beszélgetni. Délben zártam, és mentem ebédelni. Utána nem maradhatott el a kávé és a Martini. Már egy óra is elmúlt, amikor bementem Gyuszi irodájába.

– No, hogy sikerült a „szüzességed” elvesztése? Élvezted? – kérdezte.

Neki láttam elmesélni a történteket, szépen sorjában mindent, és azt sem hallgattam el, hogy mikor mit éreztem a kényeztetések alatt.

– Igazad volt Gyuszi. Ilyen finom kényeztetést még egyetlen férfitől se kaptam, tényleg csak egy nő lehet erre képes. Megpróbáltam nagyjából ugyanúgy viszonozni, de ezt még nekem tanulni, érezni kellene. Viszont akkora farok, amivel a férje rendelkezik, még nem volt bennem, pedig te is tudod, hogy ittlétem szűk három hete alatt sokan megfordultak a lábaim között. Nem ígértem nekik, hogy még találkozunk hármaban, de legalább egyszer még meglátogatom őket, mert ezt a faszt a torkomban akarom érezni. -

– Szóval az én farkam nem elég nagy neked? -

– Ne beszélj így Gyuszi! Itt nem összehasonlításokról beszéltem. Egyszerűen megállapítottam, hogy nagyobb, mint a többi, ami bennem volt. Én maximálisan elégedett vagyok a te méreteddel, a számban becsúszik a torkomba, amit nagyon szeretek, a másik két lyuknál pedig, eddig is tökéletesen ki tudtál elégíteni. Csak egy kérdés, ha már beszéltünk róla: mikor juthatok újra hozzá? -

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.47 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Waderlaci
2023. április 4. 10:30
#7
A már megszokott jó írás újra. Nagyon jó sorozat, és eddig minden része. 
1
Ulysses
2023. április 4. 07:50
#6
Juj, azok a monológok! Ember nem beszélget így! Megtöri a sztori lendületét. Szerintem a partner libidóját is agyoncsapná. Szerencsére nem vagyunk egyformák!
1
Andreas6
2023. április 4. 07:33
#5
Elég jó volt. Bár vannak benne hibák, de nem olyan mennyiségben, hogy élvezhetetlenné tették volna ezt az írást.
0
Fluxus
2023. április 4. 07:06
#4
Ez a rész nem tetszett.
0
deajk2008
2023. április 4. 00:16
#2
Szeretem az análszexet... 8p
3
T
Törté-Net
2023. április 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1