Óh Mr
A
alf
lk
alf
oh
alf
ol
!

Szavazás átlaga: 6.43 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 5.
Hossz: 8 688 karakter
Elolvasva: 1 556 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Unalmas hétvégének ígérkezett. A szüleim elutaztak a hétvégére, a nővérem pedig bulizni ment. Péntek este a kanapén ültem és tévéztem. Biztosan elaludtam, mert arra ébredtem, hogy hallottam nyílni a bejárati ajtót. Edina, a huszonegy éves nővérem hazaért.

– Szia! – mondta nekem és elvonult a hálószobájába.

Pillanatokkal később hangos puffanást hallottam. Úgy gondoltam, jobb, ha megyek és ránézek hogy nincs-e valami baja. Arccal lefelé feküdt az ágyán és nem volt magánál. Jobbnak láttam ha a hátára fordítom, hátha hányni fog. Ahogy megfordítottam alaposan végignéztem. Nem ő volt a legvonzóbb lány a környéken. Kicsit felszedett magára a sok ivástó és volt egy kis hasa. Nagy mellei voltak és nagyon szerette mutogatni őket. A legtöbb barátom folyamatosan a melleire tett megjegyzéseket. Elkezdtem lehúzni a ruháját, hogy rendesen be tudjam fektetni az ágyba.

Nehezen vettem le a pólóját és a melltartóját, valamint a nadrágját és a bugyiját, de végül sikerült lemeztelenítenem. Rá akartam dobni a takarót, de megálltam. Megint alaposan megnéztem. Ott feküdt meztelenül, én pedig kanos voltam azon az éjszakán. Hetek óta nem voltam randevúzni. Támadt egy vad ötletem és elkezdtem levetkőzni a ruháimat. Már félig kemény volt a farkam. Elkezdtem simogatni a tizenhét centimet, miközben bámultam a nővéremet. Egyetlen mozdulatot sem tett és alig lehetett észrevenni hogy lélegzik. Felmásztam az ágyra, széthúztam Dina lábait és közéjük kerültem. Arra gondoltam, hogy szórakozhatok vele egy kicsit. Elkezdtem óvatosan dörzsölni a farkam végét a nedves puncija hosszában. Néhány perc múlva a makkomat végigcsúsztattam a redői között.

Kicsit elragadtattam magam, mert a farkam egy pillanatra belecsúszott a nővérem puncijába. Ám Edina még mindig nem mozdult. Egy darabig mozdulatlanul tartottam a farkam és gondolkodtam. Végül arra jutottam, hogy úgysem nem fog emlékezni semmire. Elkezdtem dugni a farkammal. Tudom hogy egy ájult nőt baszok ami nem egy nagy dicsőség, de addigra már nem érdekelt. Egy kanos, tizennyolc éves srác voltam, aki hétvégére a házban ragadt. Olyan mélyre toltam a farkamat, amennyire csak tudtam, de Dina alig mozdult. Azután láttam, hogy résnyire nyílik a szeme.

– Te vagy az Zoli? – kérdezte.

– Shhh! – mondtam halkan.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.43 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
d
david70
2023. április 9. 19:22
#5
Ez nemi erősszak. Ráadásul a nővérét erőszakolja. Undorító történet. Nem olvastam el teljesen, forgott a gyomrom tőle.
1
genius33
2023. április 7. 05:12
#4
"megolvad és a hatalmamban van" ??? Max 4 pont nálam... 
1
Andreas6
2023. április 5. 06:55
#2
Ellenszenves, felelőtlen viselkedés. A gumit én sem szeretem, de miért nem használnak tablettát? Egyébként a nő magatehetetlen állapotát kihasználni egyértelműen nemi erőszak!
4
T
Törté-Net
2023. április 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1