A+ A-

Egy fiú babaországban 14. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: Nemasis Enforcer
- Terhes vagy! - mondta Marie megdöbbenten, amely megdöbbenés Kim összes nővérén és Lee arcán is látszott.
- Igen, az vagyok... Ugye nem vagy mérges, Anya? - Kim kicsit aggódott anyja reakciója miatt, de April támogatóan megfogta kezét.
- Lee, te mit gondolsz? - kérdezte anyjuk a fiára nézve.
Lee lassan felkelt, April-re nézett, aki visszamosolygott rá, mielőtt Kim-re nézett volna, akinek könnycsepp csillogott a szemében a legrosszabbtól tartva.
- Kim - tartott szünetet, mindenki lélegzetvisszafojtva várt - Nagyszerű anya leszel, és nem tudom elhinni, hogy a világ leggyönyörűbb babájának leszek az apja. - lépett oda hozzá, ölelte meg hirtelen, ahogy húga könnyekben tört ki. April és húgai mind csatlakoztak hozzájuk a könnyek tengerében, ahogy összegyűltek egy nagy, meztelen családi ölelésben. Aztán minden szem Marie-ra szegeződött, aki még mindig az ágyon volt.
- Anya? - mondta Lee.
- Nem tudom elhinni, nagymama leszek - erre April odarohant és megölelte síró anyját.
- Te leszel a valaha volt legjobb nagymama, Anya - mondta April, mikor anyja fiára és lányaira mosolygott.
- És gondolj csak bele, te pedig nagynéni leszel - mosolygott a könnyein keresztül, ahogy a család még egyszer összeölelkezett.
- Egy nagy boldog család leszünk - mondta Lee, miután megcsókolták és megölelték egymást April-lel.
...
2 hét telt el, mióta Kim bejelentette terhességét, Lee és April kapcsolata éppoly erős volt, mint előtte, a család megbeszélte Kim és Lee gyerekének ügyét, és nem is lehettek volna boldogabbak, egyet értve benne, hogy ő lesz a világ legjobban szeretett gyereke.
- Nem tudom elhinni, hogy apa leszel - mondta April, ahogy Lee-vel az ágyon feküdve, homlokukon az éppen átélt éjszakai szeretkezés verítékével.
- Tudom, mindazonáltal mégis igaz - mondta Lee, ahogy magához ölelte meztelen nővérét, a melleit a mellkasához nyomva, szeretetteljesen megcsókolva, és a haját simogatva.
- Kitűnő apa leszel, Szerelmem, és Kim pedig tökéletes anya - búgta April, ahogy újra megcsókolta öccsét, majd lábait áttéve az övéi felett lovagló ülésben ráfeküdt. Lee farka enyhén éledezni kezdett, ahogy nővére mellei nekifeszültek.
- - Csak képzeld el milyen lesz megint egy gyerek körülöttünk - mosolygott April, ahogy megérezte az éledező farkat a hasához nyomódni.
Eldöntött tény volt, hogy Kim sok időt fog Lee-nél és April-nál tölteni, miután a baba megszületik, de mivel a hely nem volt elég tágas egy családnak, így az a legjobb, ha az anyjánál és a nővéreinél fog lakni.
- Nem emlékszem rá, hogy gyerekek lettek volna körülöttem, én vagyok a legfiatalabb, tudod. - kötekedett Lee, mire April felnevetett és vadul megcsókolta, a testét öccséhez nyomva, mire annak farka még keményebb lett.
- Hát persze, hogy emlékszem rá. - mondta April, kettőjük közt lenyúlva, megragadva öccse farkát, húzva rajta párat, míg a szemében nézett és mosolygott.
- Hmm, April, ez nagyon jó. - nyögte Lee, ahogy nővére dörzsölgette a farkát, különböző helyeken szorítva meg.
- Tudom, szerelmem, de ez még jobb - bukott a takaró alá April, végigcsókolva öccse hasát, amíg a farka a nyakához nem simult. Ha már ott volt, April felemelte a fejét a sötétben és a makkját a szájába vette, nyelvével körbenyalogatva, majd leengedte a száját rajta, lány ajkait szorosan köré fonva.
Lee hangosan felnyögött, ahogy April egész farkát elnyelte, a torkáig, ahogy a nyelvével a farka alsó részét nyaldosta.
- Ohh, istenem, April - kiáltott fel Lee, ahogy lenyúlt a takaró alá, és megragadta nővére haját, lassan simogatva, ahogy a feje mozgott a farkán, a fogaival lágyan karcolgatta a rudat, keményen szopta, és a hegyét körbenyalogatva, amikor ki-kiengedte.
April, az ágy végében lenyúlt és saját punciját kezdte dörzsölgetni, amíg másik kezével öccse farkát fogta, a jobb kezének ujjait ki-be mozgatva a csöpögő lyukában, a lyukban, amely még mindig Lee spermájával volt tele, a fél órával ezelőtti dugásukból.
Lee csak nyögdécselt hangosan, ahogy a nővére, mint egy profi szopta a farkát, szopta és nyalogatta a megfelelő helyeken, mielőtt mélyen a torkába engedte volna, fokozva a kéjt, míg ő az ujjain érezte a gecit, ahogy a saját punciját ujjazta, a saját csiklójára kenve belőle egy kicsit, ahogy néha kihúzta ujjait, és csiklóját masszírozta.
- Hmmm - nyögte April a takaró alatti sötétben, a szex illatával körüllengve, ahogy szopta az öccse farkát, és ahogy elélvezett, száját szorosan a farok köré zárva, hüvelyizmai megszorították ujjait.
Lee nem bírta az újfajta szűk érzést a szájába, és keményen elérte az élvezet őt is, a kilövellő gecijét a nővére szájába lőtte, amit April gyorsan le is nyelt, mikor a második és harmadik adag is kirobbant, megtöltve száját, míg a nyelvével körbenyalva a farkat az utolsó cseppig is le nem nyelte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2015. 02. 23. hétfő 07:52
A boldog nagy család.
#8 davee10 2015. 01. 2. péntek 07:56
remek
#7 jutyuk 2011. 12. 12. hétfő 21:19
''- Oh, istenem, Lee - kiáltotta Lee, miután
megemelte punciját öccse farkáról''
kis hangulatromboló elírás...
Kicsit már beteg, de még mindig az egyik legjobb!
#6 mrgaben 2011. 11. 19. szombat 13:20
Jó történet!!! Remélem van folytatás!!!
#5 sztbali 2011. 10. 25. kedd 12:28
Kezd egy kicsit hihetetlen lenni. 2 nővértől 2 gyerek lenne?
#4 jeeeha 2011. 10. 25. kedd 00:07
Kicsit kezd beteg lenni de még ígyis elég jóó nyes D
#3 Kaszkadör 2011. 10. 24. hétfő 07:00
Nekem miért nincsen egy ilyen nővérem.......
#2 BBKing 2011. 10. 24. hétfő 00:41
Remek, még! smile
#1 Törté-Net 2011. 10. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?