A+ A-

Egy asszony a kempingben

Írtam már uszodai kalandomról. 38 éves férjes asszonyként két gyerekkel ismét megéreztem a szex ízét és ez meghatározó élmény volt. Próbáltam férjem lelkesedését felcsiholni, de csak ritkán sikerült, és nem nagyon sikerült neki, a kudarctól pedig próbálkozni sem mert.
Úgy éreztem hogy bár testem nem fiatalos tini, de azért feszes a bőröm, hatalmas melleim két szoptatás után még nem lógnak, hanem kemények, szóval úgy éreztem kívánatos a testem és én pedig nagyon szerettem volna hogy gondozzák.
Még az uszodai kalandom után nemsokkal elmentünk a családdal nyaralni. Egy faházat vettünk ki egy kempingben, ott laktunk négyen. Napközben kirándultunk, csak este mentünk vissza a kempingbe. A faházban nem volt zuhanyzó, így este reggel odajártunk zuhanyozni. Egyik este későn jöttünk haza, 10 óra felé talán, persze a kempingbe azért volt még élet. A családom lefeküdt én elmentem zuhanyozni. A zuhanyzó egy téglaépület két részre osztva fiú-lány, a zuhanyzók egy fallal voltak egymástól elválasztva. Egy fiatalabb lány zuhanyzott még ott, én is beálltam egy helyre. Megnyitottam a csapot, a lány ekkor figyelmeztetett vigyázzak mert abba a fülkébe ahol vagyok a fal át van lukasztva és a fiú zuhanyzóból be lehet látni és van egy pár fiatal aki rendszeresen kukkol is. Megköszöntem és egy másikhoz mentem. A lány végzett hamar és nekem szembejutott hogy ha onnan be lehet látni innen is oda. Kicsit zavart az ötlet elvégre egy 38 éves családanya nem szokott kukkolni, de csak nem hagyott nyugodni és odamenve átkukucskáltam. Valóban át lehetett látni a férfi fürdőbe éppen egy 40 körüli férfi zuhanyzott, mindenét jól láttam.
Egy hétig voltunk itt, és sokszor átkukucskáltam. Aztán egyik nap észrevettem a másik fülkében ahol általában fürödni szoktam egy másik lukat. Benéztem az is a férfi fürdőbe nyílt. Hoppá ezekszerint lehet hogy engem is kukkoltak?
Este ismét itt fürödtem és mintha zajt hallottam volna a lyuk felől. Odasandítottam és biztos voltam benne hogy valaki leskelődik. Zavarbajöttem, de gondoltam biztos képzelődök, folytattam a fürdést. De most már tisztán hallottam hangokat, amiből rájöttem hogy nem is egyedül kukkolnak. Úgy döntöttem nem veszek tudomást róla és lefürödtem.
Legközelebb megint itt fürödtem és az uszodai kalandom jutott eszembe. Végiggondoltam az egészet és rájöttem mennyire hiányzik nekem a szex. Most is elöntötte testemet a forróság és bár már beszappanoztam magam - mivel egyedül voltam - a szappannal melleimet, majd később puncimat kezdtem dörzsölni. Mellem megduzzadt, bimbóim ágaskodtak és csiklóm is duzzadozott amit jóleső érzéssel vettem és ujjaimmal dörzsöltem is. Aztán ujjaim bekalandoztak lyukamba is, szóval masztiztam. Percekig maszturbáltam, míg megint meghallottam a hangokat a fal mögül. Rájöttem hogy meglestek. Most nagyon dühös lettem és ahogy voltam vizesen felvettem a köpenyem és kilopózva lesben álltam a férfi zuhanyzó bejáratánál. Pár perc múlva jött ki két férfi, úgy 25 körül lehettek, az egyik magas, erős izmos férfi aki valószínűleg kondizik, a másik egy vékony alacsonyabb srác. Rólam beszéltek és kiderült végignézték az egész masztimat. Ilyeneket mondtak: láttad a csaj dudáit mekkorák voltak? De megfogdosnám őket, de a csaj se volt akármi hogy masztizott mi? Jól megkefélném az biztos.
Így elemezgettek, majd elmentek egy sátorba laktak. Fülembe csengtek szavaik, egyrészt szégyelltem magam hogy két vadidegen férfi végignézte legtitkosabb dolgaim, másrészt arra gondoltam hogy ha ezeknek tetszem, miért nincs normális szexuális életem. Olyan jó lenne ha a férjem rendesen tenné a dolgát, de így nem megy.
Napközben többször is találkoztam a 2 fiúval, láttam hogy lopva bámulnak. Aztán egyik reggel a családom elment vásárolni én elmentem lezuhanyozni. Megint hallottam a hangokat de most valahogy nem érdekelt és lezuhanyoztam. Visszamenve felöltöztem. Nyár volt, így vékony rövid szoknyát vettem fel és egy vékony blúzt, melltartót nem mert nemrég mostam ki és még vizes volt. Elmentem mosogatni, nem sok edény volt, egy lavórban vittem a dolgokat. A mosogatónál egyedül voltam de pár perc múlva jött az egyik kukkolós fiú, az izmos és ő is mosogatott. Láttam hogy nézeget, nem tudtam mit, de aztán rájöttem hogy a blúzom kigombolódott és belátott melleimbe. Ki tudja mért nem igazítottam meg és hagytam hogy leskelődjön, gondoltam látott már többet is belőlem a fürdőbe. De azért zavarba voltam annyira hogy a végén ledöntöttem az edényeket és eltörtem az összes poharat. A fiú odajött és segített összeszedni a törmeléket. Megköszöntem és mondtam az a baj hogy a család nem fog tudni miből inni, nincs több poharam. Azt mondta ad szívesen nekem, neki még van tiszta új. A sátrában van. Odamentünk, bement a sátorba, a társa ott feküdt még egy szál gatyába, mikor meglátott zavartan takarózott be. Az izmos keresgélte a cuccok közül és addig én is beléptem a sátorba, ami jó nagy volt négyszemélyes.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (120 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Thibo 2018. 03. 22. csütörtök 14:05
10 pont
Nem tudok betelni a történeteiddel wink
#11 joozsi 2017. 10. 17. kedd 06:56
A folytatást is szívesen olvasnám.
#10 Ulysses 2017. 03. 18. szombat 18:47
Ez viszont tényleg jó! Elképzelhető szereplők, tömören felépített történet.
Lendületes, szórakoztató, fantázia ébresztő.
#9 joozsi 2017. 03. 18. szombat 02:26
Jó lenne, ha folytatnád!
#8 zsuzsika 2015. 11. 25. szerda 17:27
Nem rossz.
#7 vakon53 2015. 11. 25. szerda 14:26
Szia, Vera!

Erre az írásodra 10 pontot adok.
#6 feherfabia 2014. 10. 14. kedd 06:09
8P
#5 papi 2013. 12. 1. vasárnap 08:35
Tetszik
#4 A57L 2013. 07. 8. hétfő 08:07
Nagyon jók a történeteid.Ez is.
#3 mackó2009 2012. 11. 11. vasárnap 21:29
rövid de tartalmas történet
#2 sikamika 2012. 05. 9. szerda 19:08
birom a torténeteid van a sztorykban fantázia
#1 Törté-Net 2003. 09. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?