FEB
26
2013

Pikk-bubi

gruppen, anál

Meztelenül elnyúlva fetrengtünk mindhárman, én Ágival az ágyon, Teve barátom a szőnyegen és a plafon felé fújtuk a füstöt, amitől a szoba már egy félresikerült okkult szeánsz képét öltötte magára a pislákoló gyertyafényben.(Tudom, elég durva tűzvédelmi és egészségügyi szempontból az ágyban cigarettázni, dehát van olyan szeretkezés ami után egy cigaretta elszívása elengedhetetlen.) A kiömlött vörösbor még mindig diszkréten csepegett az asztal lapjának széléről a padlóra, finoman eláztatva a pikk bubit. Ági bal kezében a félig leégett camel cigi - természetesen Teve cigije amiről becenevét is kapta, mivel tizenvalahány éve csak ezt hajlandó szívni - jobbjában ujjaival a két elhasznált óvszert csavargatva.

*  *  *

Efeboszok a tóparton 4. rész

homo

Amikor a fiúk eltávolodtak, rendbe szedtem magam, és elhatároztam, hogy a sok leskelődés után végre most már én is akcióba lépek. Mire a kamaszok visszatértek, a nyiladék szélén lapultam, megvártam, amíg megtörölköznek és leheverednek, aztán úgy, ahogy voltam, meztelenül kiléptem a nád takarásából, és mosolyogva odaköszöntem a fiúknak:
- Helló srácok!
Egy bomba becsapódása sem kelthetett volna nagyobb pánikot a kamaszok között. Rémülten felültek, hirtelenjében ki a pólóját, ki a törölközőjét kapta az ágyéka elé, és döbbenten, vérvörös arccal, leesett állal nézték, ahogy közelebb lépek és szétvetett lábbal megállok előttük.
Misinek jött meg először a hangja.

FEB
25
2013

Törlesztés

hetero, iroda, munkatárs

Rossz érzésekkel, dühösen és elkeseredetten lépett ki Anita a bank ajtaján. A huszonéves lány óriási adósságot halmozott fel, hogy barátjával közös lakásban élhessen, de ezt már jó ideje nem tudták fizetni. Hiába alkudozott az intézménnyel, nem sikerült megállapodni, sem több haladékot szerezni. A friss diplomás, csinos, visszafogott és konzervatív lány egy irodában dolgozott, barátja azonban munkanélküli lett, az ő keresete pedig többé nem volt elég a részletek törlesztésére. A kilátástalanság egyre közelebb került hozzájuk.
A banki ügyek miatt kicsit késve érkezett a munkahelyére, ahol duzzogva és egykedvűen állt neki a papíroknak, táblázatoknak. Az irodában kevesen dolgoztak, mindenki egy részben elkerített gép mellett ült, így beszélni sem nagyon tudott senkivel. Rossz kedve csak még rosszabbra fordult, amikor a terem másik végében gépe mellől felállt...

*  *  *

Édes othon

családi

Nem tudom miért, de az első élményeim leszbikus jellegűek voltak. Valahogy a fiúk nem vonzottak annyira, lehet azért is, mert az első élményem Évával nagyon tetszet és mély érzelmi nyomokat hagyot bennem. De azért nem váltam tisztán leszbikussá. De majd ezekről későb, próbálom leirni történeteimet úgy, ahogy történtek, szépen sorjában, már amit úgy gondolok, hogy emlitésre méltó. Az első szexuális élményem azért eléggé felborította az érzelmi háztartásomat, jóformán csak a szexen járt az eszem. Évával még volt két közös leszbikus esetünk, és evel véget ért a tábori nyaralásom. Hazaérve elkezdődtek a szünidei semmittevéseim. Elég gyakran gondoltam a szexre és néha, hogy eleget tegyek vágyaimnak kénytelen voltam masztizni egy kicsit, de az nem volt az igazi, vágytam az érintésekre, hogy érintsék testem és hogy én is érintsek. Maradt a masztizás és közben...

*  *  *
FEB
22
2013

Párban

gruppen, férj-feleség

Remegő kézzel nyúlok az utolsó ruhadarabomért. A többiek hangos ujjongással és tapssal biztatnak: - Vegyed le! Vegyed le! Vegyed le!
A négyesünkből már csak rajtam van meg az utolsó alsónemű darab. Mindenki meztelen, én is az leszek, ha megszabadulok e kis textildarabtól. Ha már dobni kell, mert ezt diktálják a játékszabályok, akkor dobom, de meg akarom adni a módját. Nem csak úgy, simán...
Izgatottan nézek körbe, balról pucéran feszítő férjem biztat mosolyogva, és szaporán kacsintgat, mint egy szemafor, jobb oldalamon Éva tapsol lelkesen, ő előttem vette le az apró kis bugyiját, arca kipirult, hát igen, egyikünk sem színjózan. Másképpen eszünkbe sem jutott volna üvegpörgetősdibe kezdeni.

*  *  *

A Család nem ereszt - Jó testvérek

családi

A családom mára egy fertővé vált. Persze ezt csak azok mondanák, akik nem élnek benne. Szerintem, szerintünk pedig a mennyország. Elmesélem, hogyan kezdődött az egész. Két testvérem van, mindketten idősebbek nálam. A nővérem, Reni idén 20 éves, a bátyám Tomi, most 23. Én pedig Péter vagyok, idén töltöm a 17 et. Szüleink még bátyám születése előtt kisebb vagyonra tettek szert, amit befektetve kis idő múlva jelentős összeggé gyarapítottak. Így Tamás születésére már családom vidékre költözött, teljesen elszeparálva az emberektől. Apám vett egy erdős részt és felépíttetett egy emeletes családi házat. A gyermekáldásra nem is kellett sokat várni, Tamás születése után három évvel jött Reni, aztán újabb három év múlva én. Minden álomba illően ment, Szüleim fiatalom elérték az anyagi függetlenségüket és anyám 20 éves korában már szült is. Apám kicsit...

*  *  *
FEB
21
2013

Hogyan lettem hivatásos 3. rész

gruppen, anál

És hagyták, hogy élvezzek. Ilyen hosszú orgazmusom még nem volt. Arra eszméltem, hogy Mr. Big alattam hörög és pulzáló farka forró ondóval tölti meg a puncimat. Úgy tűnt egyszerre élveztünk el. Percekig mozdulni sem bírtam a gyönyörtől, de úgy tűnt ő sem. Hagyta, hogy farka magától lekókadjon és csusszanjon ki lucskos pinámból.
- A francba! Te tényleg ribanc vagy. Még soha nem éreztem, hogy egy pina így összeszorítsa a farkam és pulzáljon rajta… - mondta szinte meghatottan. – Jó kis suna vagy babám!
Ahogy a farka kijött belőlem, a gecije is el kezdett csurogni végig a combomon. Cingárkát ez izgalomba hozhatta, mert maga elé fordított és minden teketória nélkül belém nyomta a farkát. Cingárka farka is cingárka volt. Erre mondják a pasik azt, hogy átlagos, a csajok meg, hogy inkább kicsi. De sokáig nem moralizálhattam ezen, mert Vaku (hívjuk csak így a...

*  *  *

Száz korbácsütés

s/m, bilincs

A lány rezzenéstelen arccal állta a királynő tekintetét. Egyenesen állt, nem sütötte le a szemét. Egyszerű, fehér színű tunikát viselt, amelyet egy színes öv kötött át a derekán. Mezítláb volt, elvégre az udvarnál dolgozó szolgálólányként ritkán kellett elhagynia a házat.
- Jól értem tehát - kérdezte a királynő -, hogy átvállalod a büntetést egy másik nő helyett, aki lopott az udvaromból?
- Az az asszony néhány kenyeret vitt el a konyháról, meg gyümölcsöket. Öt gyermeke van, etetnie kell őket. Ha megfizetnéd a szolgáidat, nem szorulnának ilyesmire - felelte a lány.
A királynő végighordozta tekintetét a széles csarnokon. Sokan álltak a teremben, udvaroncok, szolgák, és persze bámészkódok is, akik csak a korbácsolás hírére csődültek ide. Az arcokon kíváncsiság, elképedés tükröződött. Nemigen mert még így beszélni a királynővel...