Hírek

SZEPT.
9.
2019

Menekültek

Nem voltak koszosak, hiszen rendszeresen küldtük őket mosdani, de testük fura, szokatlan szaga megmaradt. A japánok szerint mi, fehér emberek kifejezetten büdösek vagyunk, mi meg ezeknek az afrikaiaknak szokjuk nehezen meg az „illatát. Amikor elvégeztem az orvosi egyetemet, persze nem arról álmodtam, hogy „menekülteket” fogok vizsgálgatni egy nevenincs táborban Németország egyik eldugott sarkában. Ráadásul a diplomámat, sem akarták elismerni, így hivatalosan csak kisegítő személyzet vagyok. Az is igaz persze, hogy a jutalékokkal, még így is többet keressek, mintha otthon egyszerű falusi orvosként… mert azért attól igencsak távol álltam, hogy summa cum laude diplomázzak. Így is egy rosszul sikerült házassággal elpocsékoltam több mint tíz évet az életemből. A vállasom után döntöttem úgy, hogy elegem van. Felégettem magam mögött azokat a bizonyos hidakat és eljöttem.


SZEPT.
6.
2019

Kalandozás a kocsiban...

Wilder leállítja a kocsi motorját. A közöttünk lévő feszültség szinte szikrákat szór. Nem hiszem el, hogy beadtam a derekam és eljöttem vele abba az eldugott, sötét parkolóba ahol többen veszítették el a szüzességüket mint Teddy Wise legendás bulijain. Wilder felém fordul és alaposan végig mér. Szinte érzem ahogy pillantásával lehúzza rólam a ruhát.
- Mondtam már milyen szexi vagy ma este? – halkan beszél, de a csendben minden egyes kiejtett betűjétől kiráz a hideg. Túl izgatott vagyok, hogy ne bánjam meg a ma estét. Átengedem magam a vágynak és eldöntöm, hogy ma megteszem amit csak akarok. Ma este nem érdekelnek a következmények. Wilderre mosolygok, egész testemmel felé fordulok. Fekete csillogós ruhám egyik pántját lassan lehúzom a vállamon. Wilder csak pislog. Mozdulataim lassúak. Élvezni akarom a pillanatot. Azt akarom hogy minél tovább tartson. Áthajolok Wilder felére és belecsókolok a nyakába. A fiú halk nyögést hallat.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 36. rész

Péntek
Az éles villámot szinte azonnal egy nagy mennydörgés követte, ami után mintha dézsából öntenék, elkezdett szakadni az eső. A friss záporillat és a kellemesen hűvös levegő beúszott a forró szobába, melyben az egyetlen fényforrást a világító tévé jelentette.
– Na most már tényleg hívok valakit. Nem fogok szarrá ázni az esőben – mondta az ágy végén ülő, televíziót bámuló Timi, és kezébe vette telefonját – Amúgy miért nem kötötted legalább copfba a hajadat? – kérdezte a mellette hasaló, meztelen lábait felemelve tartó, epres ízű nyalókát halkan, cuppogva szopogató Lorenától.
– Mert Szabi így szereti – válaszolta a lány, miután az édességet egy kis cuppanással kihúzta szájából.
– Jó, de a diáklányos stílusnak pont ez az egyik lényege – jelentette ki Timi újra végignézve barátnőjén, aki egy fehér, az alját a hasánál összekötve hordott blúzt, illetve egy fekete-fehér-szürke kockás, lenge miniszoknyát viselt.


SZEPT.
5.
2019

Hangos hempergés az erdő szélén

Rég volt már, hogy utoljára találkoztunk de annak a napnak az emléke máig bennem él. Olyannyira, hogy az utóbbi pár napban folyton csak arról az élményről álmodok. Annyira hevesen támadtál le azon a kanapén, hogy reggelente mikor felkelek szinte ott érzem magam veled és elmondani nem tudom milyen kínzó érzés feszíti mellkasom mikor rájövök, hogy nem vagy velem.
Legutolsó ilyen alkalommal saját fantáziám is beleszövődött kicsit az álomba így aktusunk azzal bővült, hogy kint az udvaron estünk egymásnak és párod végig is nézte azt féltékenységtől eltorzult arccal.
Tudom elég bohó álom de ez van, nem lehet parancsolni neki. Éreztem, hogy fel kell hívjalak mert muszáj lássam az arcod, a ragyogó szemeid és legfőképp érezni akartam bőröd kellemesen mámorító illatát.


Unokatestvér

A nappaliban állva néztem a kezet fogó, ölelkező és egymás hátát veregető felnőtteket. Anya bátyja és a családja érkezett két hetes látogatásra. A húgommal Amy-vel oldalra húzódva figyeltük a felbolydulást. Nancy néni közelebb hívott bennünket és azt mondta hogy üdvözöljük Tony-t, az unokatestvérünket. Hosszú évek óta nem láttuk egymást, úgyhogy nem igazán tudtunk egymásról semmit. Tony előlépett az anyja mögül és vérszegény intéssel üdvözölt minket.
- Emlékszel Jack-re és Amy-re? - kérdezte tőle Nancy néni.
Tom csak a fejét rázta. Megnyugodtam hogy nem csak mi vagyunk így egyedül. Nancy azt javasolta hogy töltsünk egy kis időt együtt.
- Jó ötlet! - értett vele anya, majd folytatta:
- Mutassátok meg Tony-nak a kuckótokat. Vacsora hatkor!


SZEPT.
4.
2019

Nézzük a jó oldalát 1. rész

Nelly szeme tágra nyílt a döbbenettől, láttam benne a teljes meglepetést. Éreztem megrándulni alattam, és hallottam a rekedt hörgését. Nem árultam el neki, hogy a szembe lévő tükörben én is láttam a haverom mozgolódását. Nelly határozatlanul tekintgetett keresztül a szobán, Chris ágyának irányába, amire ráláthatott ebből a pozícióból.
Reméltem, hogy rosszul látja, de én is észleltem a körvonalait, miközben barátnőm lábai szorosan öleltek körül, bíztatva a kemény lovaglásra. Sajnos Chris tényleg ott volt, a lepedője a derekára hurkolva, felfedve fedetlen, izmos mellkasát. Feje Nelly irányába fordult, és visszabámult rá. Nem voltam képes abbahagyni a kellemes tevékenységet, ezért úgy tettem, mintha nem vettem volna észre a srácot.
Nelly továbbra is a fiút figyelte, és éreztem rajta az élvezet finom hullámait, teste remegését. Ő sem szólt nekem, hogy probléma lenne, pedig éppen az őt kíméletlenül dugó fiújának a haverját bámulta.


Hermione és Hermione

Végül mégsem csináltam meg aznap este, amit terveztem. Határozottan izgalommal töltött el a gondolat, hogy találkozom magammal, és megérintem, megcsókolom magamat. De bevallom, kissé meg is rémisztett a dolog. A professzor asszony mesélt történeteket arról, hogy milyen vége lett annak, amikor valaki magába botlott… Persze, ez nálam másmilyen lenne, mert tudnám, sőt várnám magamat. De akkor is, ott volt bennem, hogy ezzel megsértem az ígéretemet, miszerint csak tanulásra használom az Időnyerőt. Így hát végül aznap nem csináltam semmit este, hanem csak egyszerűen felkeltem tanulni. De végig ott motoszkált bennem a gondolat. Mennyire jó lenne magammal csókolózni, sőt: szeretkezni magammal…
© © ©
Szóval, végül másnap reggel eldöntöttem, hogy igenis meg fogom magam csókolni. Hisz mi rossz lehet ebben? Mármint, szerintem más lány is gondolt már arra, hogy milyen lenne magával csinálnia a dolgot.


SZEPT.
3.
2019

Madzuu

Borús reggel köszöntött be. Mindenhonnan az unalom csöpögött, a szürke árnyalatai beették magukat mindenhova, a színek mintha eltűntek volna a világból. Madzuu kávét ivott, cukor nélkül. Nemrég hagyott csak fel az édes dolgokkal, ezt inkább az egészségesebb életmód mintsem a testalkata követelte, hiszen egyáltalán nem volt túlsúlyos, rendszeresen járt futni.
Letette a kiürült kávésbögrét, majd borotválkozni indult. Nem szerette magán a szőrt csak a legférfiasabb helyeken hagyta fent, a lábán illetve a hasa alján. Szerencsére nem volt szőrös típus. Hiú volt, de nem esett túlzásokba. A nemi szervét rendszeresen borotválta, és el is várta a partnereitől ugyanezt. Utálta ha a nyelvével a fanszőrzet között kellett turkálnia, igénytelenségnek vette pedig nagyon is jól tudta, hogy a szőr nem egyenlő az ápolatlansággal.