A+ A-

Édes unokahúgaim 1-2. fejezet

1. Bevezetés, avagy az én kis családom
Mivel egyke gyerek vagyok, így nekem a legkedvesebb velem egykorú rokonaim mindig is az unokatestvéreim voltak. Összesen nyolc unokatesóm van, ketten apai és hatan anyai ágról. Apám húgának két gyereke van, míg anyukám öccse szintén kettő, bátyja pedig négy utóddal büszkélkedhet. Mindegyikükkel jóban voltam, de a legjobban mégis Csilla nagynéném 2 ikerlányát kedveltem.
Ők voltak Borbála és Nikolett. Megjelenésük mondhatni 99%-ban hasonló volt: sudár, karcsú termet, szőke haj, kék szemek, szép arc és viszonylag hamar kifejlődött másodlagos nemi jellegek, gondolok itt a kerek mellekre és a formás popsikra. Egyedüli különbség talán a hangjukban volt: míg Borinak csodásan lágy magas szopránja volt, addig Niki erős nőhöz illő, kissé mélyebb hanggal bírt.
Azonban amennyire hasonlítottak külsőleg, annyira különböztek belsőleg: Nikolett vadóc, kissé fiús lány volt, rengeteget sportolt és néha kimondottan kereste velem a konfliktusokat, bár a szíve igazából aranyból volt. Borbála finom, csöndesebb teremtés volt és rendszeres edzései ellenére ő mégis a szellemi munkát részesítette előnyben, közben pedig minden ismerősével a harmóniára törekedett. Nekem mindkettőjük jelleme egyaránt imponált, mindkettőjüket imádtam.
Az imádat azonban ha lehet, talán kissé túl gyenge kifejezés arra, ami kifejlődött bennem az irányukba. Azonban hogy mi is ez és miképpen alakult ki hármunk között, az csak a következő öt fejezet elolvasásából fog kiderülni. Annyit azonban elmondok, hogy a szenvedélyek bizony hamar elszabadulnak... Jó olvasást!
2. Niki és én, avagy egy váratlan fordulat
Mikor 17 éves voltam, egy forró nyári napon Niki a szülei átdobták hozzánk egy éjszakára, mivel ők elutaztak és Bori egy barátnőjéhez ment át. Unokahúgommal (mivel ők mindketten fél évvel fiatalabbak, bár testileg jóval fejlettebbek voltak nálam) estig videójátékoztunk, majd miután egy Call of Duty párbajban 3-2-re legyőzött, úgy döntött hogy behajtja rajtam a jussát, mivel abban egyeztünk meg, hogy aki veszít az teljesíti a másik egy kívánságát. Niki gondolkozott kicsit, majd fülig érő szájjal ismertette, hogy mit is kéne tennem a kedvéért.
- Ugye nem bánnád, ha tenned kéne egy kört meztelenül a kertben? - kérdezte és felnevetett, látva a döbbent arcomat.
- Hééé, ez azért túlzás - mondtam.
- Na-na-na, megígérted!
Ez igaz volt. Nagyot sóhajtottam, majd meztelenre vetkőztem és eltakartam magam egy párnával, mert akkoriban elég szégyenlős voltam. Niki ellenőrizte, hogy tiszta-e a terep, majd kitessékelt a kertbe.
- Ezért ne siess túlságosan! - tette hozzá. Nem szóltam semmit, csak elindultam.
Mint valami ősember, meztelenül indultam el a kertünkben, fedezéktől fedezékig haladva. Mikor a szobám ablaka alá értem, felpillantottam. Hát csak nem Niki állt fönt, kezében a mobiljával, amivel engem vett! Bár legszívesebben leordítottam volna a fejét, nem akartam a szüleim előtt lebukni, így csöndben továbbmentem, amit persze drága unokahúgom mind fölvett. Mikor végre az ajtóhoz értem, kopogtattam halkan és Niki ajtót nyitott, majd felrohantam a szobámba.
Lehuppantam az ágyamra és vadul dobogó szívvel, fáradtan elnyúltam rajta.
Alig egy fél perccel később lépett be Niki, majd gondosan becsukta maga mögött az ajtót. Csípőre tett kézzel elém állt és ugyanaz a gunyoros mosoly volt az arcán, amit egyszerre gyűlöltem és imádtam.
- Hmm... szép látvány vagy, nem mondom - szólt, majd sokat mondóan a lábam közét kezdte stírölni, amit elfelejtettem eltakarni. Gyorsan magamra rántottam a takarómat, mert a farkincám bizony éledezni kezdett. Akkoriban már gyakran merevedtem meg erre-arra, bár valódi magömlésem még nem volt (hát igen, elég későn érő gyerek voltam, bár ennek is vannak jó oldalai).
- Ajánlom, hogy letöröld a felvételt! - mondtam fenyegető hangnemmel és felálltam, a törölközővel takarva magam.
- Még mit nem! - nevetett és meglóbálta az orrom előtt a telefont. Na ez már egy egészen kicsit sok volt nekem!
Előrelendültem, megragadtam Nikit és az ágyra dobtam. Ő a meglepetéstől aprót sikkantott, de már rajta is voltam, befogtam a száját, közben pedig igyekezetem az ujjai közül kihámozni a mobilját, mindhiába. Unokahugim harcos kis csaj volt, először kiküzdötte magát alólam, majd a mellkasomat nyomva a hátamra fektetett, míg én igyekeztem elszedni tőle a telefont. Már éppen sikerült volna, amikor lecsusszant rólam a takaró és a mereven álló farkam előpattant kettőnk között.
A levegő szinte megdermedt, annyira meglepődtünk mindketten. Niki szájtátva bámulta a jó 15cm-es kemény hímtagomat, én pedig zavaromban azt sem tudtam, mit tegyek. Azt is tudnotok kell, hogy Nikin mindössze egy lenge póló és egy sort volt, még a kis köldöke is látszott a lapos hasikáján. A haját akkoriban a háta közepéig hagyta nőni, teste pedig még kislányos, de már rendesen fejlődő volt - mellei szép méretesek, fenek formás.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.99 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2016. 03. 12. szombat 11:14
Mgint egy befejezetlen történet.
#11 supi 2015. 08. 9. vasárnap 13:07
lesz folytatás
#10 A57L 2015. 05. 13. szerda 05:08
Kedves kis történet.
#9 papi 2015. 04. 30. csütörtök 18:54
Nem rossz
#8 sztbali 2015. 04. 26. vasárnap 18:41
Jól kezdődik.
#7 listike 2015. 04. 25. szombat 17:19
Nagyon jó kezdet.
#6 rockycellar 2015. 04. 24. péntek 20:21
Jöhetne a folytatás is
#5 veteran 2015. 04. 24. péntek 09:09
Kezdetnek jó.
#4 tomi19 2015. 04. 24. péntek 07:51
Jó a kezdés de remélem nem csak ígéret marad a többi rész!!
#3 Rinaldo 2015. 04. 24. péntek 07:30
Alakul.
#2 feherfabia 2015. 04. 24. péntek 05:54
nagyon jó+
#1 Törté-Net 2015. 04. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?