A+ A-

A nővér megkapja, amire szüksége van 1. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: sonic0075
Volt egy elég kellemes megegyezésünk a szüleimmel: „Amíg tanulsz, addig ingyen maradhatsz nálunk bármeddig.” Visszaéltem ezzel valaha? Nem. Ahogy leérettségiztem, és nem akartam egyetemre menni, összeköltöztem egy barátnőmmel és keményen buliztunk. Nem is tudtam, hogy két csaj ennyire jól szórakozhat, de ember, nekünk tetszett! És a fiúk? Ó, hát velük is jól szórakoztunk! De amikor 22 lettem, rájöttem, hogy hibát követtem el, és vissza akartam menni az iskolába, hogy diplomát keressek, hogy sok pénzt kereshessek. Azonban dolgozni és iskolába járni egyszerre túl nagy feladat volt nekem. Tehát megkérdeztem a szüleimet, és azt mondták, hogy az ajánlatuk még mindig áll. Akkor már nem voltam hülye, és elfogadtam az ajánlatukat.
Azt mondták, hogy majdnem az egész alagsort megkaphatom, kivéve a hatalmas családi szobát. Még így is rengeteg hely maradt tanulásra, és még egy saját fürdőszoba is. Az egyetlen ok, amiért nem használhattam a családi szobát is sajátomként, a két öcsém volt, akik már egyetemre jártak, és néha áthívták a barátaikat, billiárdoztak és meccseket néztek. Nem bántam, legalábbis amíg nem zavarnak, amikor tanulok.
Elég csinosnak tartom magamat: 172 centi magas, 53 kiló, hosszú szőke haj, kék szemek, szép segg és has, szépen lebarnulva, és telt 34C-s mellek. Sokszor használtam ki a külsőmet, hogy megszerezzem, amit akarok. De most el voltam szánva rá, hogy az agyamat használva fogom elvégezni az egyetemet. Tudtam, hogy meg tudom csinálni. És ha az agyamat akarom használni, hogy elérjem a céljaimat, abba kell hagynom a randizást, hogy teljesen az iskolára tudjak koncentrálni.
Ez a nem-randizás volt a legnehezebb benne! Alig 2 hónap egyetem után annyira izgatott voltam éjszakánként, vágyva egy jó hosszú, vastag farokra magamban bárhova! Vettem egy műfaszt és egy vibrátort, és sokat is használtam őket, így már jobban tudtam a házi feladatokra koncentrálni.
Egy péntek este a szobámban próbáltam tanulni, de az összes dolog, amire gondolni tudtam a farok volt. Igazi farok kellett nekem! Gecire vágytam. Vágytam rá, hogy egy férfi lökje belém a férfiasságát. Majd megőrültem ezért! A szüleim elmentek otthonról a hétvégére, úgyhogy csak az öccseim és én voltunk otthon. A bátyáim mindketten nagyon aranyosak, és be kell valljam, hogy az utóbbi időkben sokat álmodoztam róluk. Jeff, a fiatalabbik, elsős az egyetemen, és a birkózó-csapat tagja. Eléggé kigyúrt és annyira aranyos! A másik öcsém, Hunter, harmadikos és az egyetem amerikai foci csapatának a sztár-quarterback-je. Ő nincs kigyúrva annyira, de jó alakja van, magas, és szintén nagyon aranyos. Annyira nedves vagyok már attól is, hogy rájuk gondolok
Akárhogy is, ahogy már korábban is mondtam, péntek este volt, és egyedül voltam otthon próbálva tanulni, mikor hirtelen kiáltozást és üvöltözést hallottam a családi szobából. Lassan kinyitottam a szobám ajtaját és megláttam az öcséimet XBox-ot játszani. Úgy tűnt, hogy Jeff épp elverte Hunter-t egy amerikai focis játékban. Ez nagyon ritka volt, tekintetbe véve, hogy Hunter hatalmas guru volt mindenben, ami foci volt. Kilopakodtam hozzájuk, és megláttam Huntert levetkőzni! Nem tehetek róla, de csak bámultam a hatalmas farkát a lábai között himbálózva. Úgy tűnt, hogy az öcséim fogadtak abban, hogy aki veszt, annak le kell vetkőzni, és a következő játékot meztelenül kell végigjátszania. Nos, tudom, hogy vissza kellett volna mennem a szobámba, de nem tudtam. Annyira izgatott voltam, és nem érdekelt, hogy kié, de akartam azt a farkat!
Odasettenkedtem Hunter mögé és átkaroltam, és azt mondtam
- Elég izmosnak és hosszúnak tűnik, ugye, öcsi?
- Mi a francot csinálsz te itt? - volt összesen csak a válasz.
- Nos, srácok, annyira hangosak voltatok, amíg tanulni próbáltam, hogy mi okozza a lármát.
- Játszottunk, és most már távoznod kéne, figyelembe véve, hogy meztelen és kissé zavarban vagyok, attól, hogy tudom, hogy meglestél meztelenül. - mondta Hunter.
- Nem tehetek róla. Annyira nagy vagy és annyira aranyos. Látnom kellett, hogy miről beszél az összes csaj a kollégiumban.
Ennél a kijelentésnél észrevettem, hogy Hunter már eddig is méretes farka nőni kezdett, és még hosszabbá és vastagabbá vált. Nem tehettem róla, de csak bámulni tudtam, illetve még az ajkaimat megnedvesíteni. Hunter észrevette ezt:
- Régen volt már, hogy utoljára, mi, nővérkém?
- Istenem, de régen! - válaszoltam - Jut eszembe, kisegíthetnélek téged, hogyha te is akarnád?
- Igazán? Megtennéd értem? - kérdezte Hunter.
- Mindent megtennék, amit csak akarsz tőlem. Mond, és megteszem!
Erre már Jeff is levette a bokszerét és előreugrott az ő vastag, kemény farka is, és az állam ismét leesett. Az ő farka még nagyobb volt, mint Hunter-é! Nem bírtam magammal, térdre estem, és mélyen a számba vettem Hunter farkát, és megragadtam Jeff-ét, és verni kezdtem a farkához képest apró kezemmel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (128 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2016. 04. 7. csütörtök 08:31
Izgalmas írás.
#10 feherfabia 2015. 08. 15. szombat 07:42
Közepes!
#9 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 21:43
ko.
#8 tenzin 2012. 08. 22. szerda 01:06
ok
#7 ferej 2011. 11. 26. szombat 15:13
ez nagyon nagy
#6 Kaszkadör 2011. 11. 25. péntek 13:45
Várom a folytatást..........
#5 Bitam 2011. 11. 23. szerda 14:18
nagyon jó smile
#4 2K 2011. 11. 21. hétfő 18:33
Ejj, elfelejtettem elküldeni, hogy ez fordítás, tehát nem egyedül az enyém a dicsőség. De most elküldtem az eredeti linket, remélem az Oldalgazda hamar kirakja. smile
#3 sztbali 2011. 11. 21. hétfő 18:24
A hétvége is jöhet.
#2 gyuri0926 2011. 11. 21. hétfő 07:29
Elolvasnám a hétvégét is.
#1 Törté-Net 2011. 11. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?