A+ A-

Ma nekem, holnap neked

Nappal még szinte nyári meleg volt, de estefelé már csípőssé vált a levegő. Az őszi szél finoman vetkőztette az útszéli fákat. Viktória egyedül sétált a kihalt, ismeretlen utcán, bele rúgva egy - egy lába elé hulló levélbe.
Dobhártyaszaggatóan szólt a zene az egyetemi diszkóban ahová - hirtelen ötlettől vezérelve - belépett. Villóztak a fények a bárpulton is, amely mellett Viktória megállt. A piros miniszoknya és a fekete pulóver kiemelte karcsú alakját. Kért egy whiskyt és bámulta a hullámzó, őrjöngő tömeget. Néha - néha szájához emelte a poharat. Egy idő múlva a szeme sarkából látta, hogy egy magas, jóképű sűrűn rá - rá pillant. Figyeli. Vikinek is megakadt a szeme a pasin. Régóta nem volt barátja. Ebben az új városban nem is tudta mikor akad. Hiszen barátai sincsenek itt. Mindenki ismeretlen. Az utolsó kortynál a magas jóképű mellé lépett és megszólította.
- Egyedül vagy? - kérdezte a férfi.
- Igen - válaszolt a lány - Egyedül! Csak beugrottam egy kicsit körülnézni. Pár napja lakom a kollégiumban, most kezdem a jogi egyetemet. Illetve holnap kezdődik. Nem vagyok ismerős a városban. Talán te is egyetemre jársz - kérdezett vissza.
- Igen, tulajdonképpen én is az egyetemre járok - hangzott a válasz egy furcsa kis mosoly kíséretében.
A szakállas elmondta, hogy ő is csak beugrott egy italra. Meg azt is, hogy itt lakik nem messze.
- Meghívhatlak hozzám? - kérdezte egy kis idő múlva. Van nekem is egy üveg whiskym otthon. Szívesen megkínálnálak.
- Jóképűnek és szimpatikusnak tűnik a srác, és végül is mit veszíthetek? - Itt úgysem tudok mást tenni. Legfeljebb lesz egy jó estém. Holnap úgyis kezdődik az egyetem. - morfondírozott magában Viki miközben kellemes bizsergést érzett belül. Eljátszadozott a gondolattal, (fejében be - bevillantak helyzetek és pozitúrák) - végül igen mondott.
Pár perces taxizás után egy családi ház előtt szálltak ki a kocsiból. A srác előre ment. A lány egy igen jó ízléssel berendezett kis legénylakásban találta magát, ami azonnal elnyerte a tetszését a tulajjal egyetemben.
A fiú kiment italért, de a küszöbről még visszakiáltott:
- Csinálj valami zenét!
Mire Viktória elvégezte a feladatot, már az asztalon volt a tálca, a whiskysüveg és a két pohár.
- Üdvözöllek nálam! - töltött a pasi - egyébként Péternek hívnak. És téged?
- Engem egyébként Viktóriának, Vikinek - nevetett a lány, kivillantva hófehér fogait.
- Akkor győzelem! - villant össze a két szempár és koccant össze a két pohár.
Most néztek először egymás szemébe. A lány szeme sötétbarna volt, a fiúé kék. Viktória még sohasem látott ilyen tiszta kék szemeket. Szinte megbabonázva nézte.
Az utcai zajokról nem vettek tudomást. Valahol az éjszakában egy kutya ugatása hallatszott. Beszélgettek. Már félig volt az üveg, amikor a férfi lassan simogatni kezdte a lány haját, az arcát kezébe fogta és lágyan megcsókolta. Viki hagyta, hogy a férfi nyelve lágy kutató mozgással körbejárta szája minden szegletét, és amikor a nyelve másodszor is végigsiklott fogain, visszacsókolt. A meglepetés erejével hatott rá az érzés, amely a csókolózással hatalmába kerítette. Egyre vadabbul csókolták egymást. Bár nem volt túlfűtött a lakás, a fiú inge rátapadt az izzadságtól a hátára és Viktória is úgy érezte, hogy rettenetesen meleg van.
Lihegve dőltek el a pamlagon. Péter, miközben még mindig csókolta a lányt, kezével lassú, de határozott mozdulatokkal vetkőztette, hagyva, hogy a másik segítsen a cipzár okozta apró probléma megoldásában. A férfit már közösen szabadították meg a ruhaneműitől, s pillanatokon belül egyetlen ruhadarab sem állt már útjában a simogató kezeknek és a csókoknak.
Megmutatom a fürdőszobát! - felkiáltással Péter karjába kapta a lányt, és csak a kád előtt állította talpra.
Habfürdőt öntöttek a kádba és megengedték a vizet. Péter visszalépett a szobába a poharakért. Egy hajtásra itták ki az italt és szájuk ismét egymásra talált.
Addig sem hagyták abba, míg a kádba léptek. A kellemes, langyos víz simogatta, ölelte őket. Viki keze végigfutott a fiú izmos vállán, majd a gerincén keresztül lefelé a derekára, s elől megakadt az igencsak megtermett péniszen. Lassú masszírozó mozdulatokkal simogatta, érezve, hogy ágaskodik egyre jobban. A fiú finom harapdálásokkal és apró nyelv - mozgásokkal "ismerkedett" Viki mellével, akit ettől eddig soha nem érzett, kéjes érzés töltött el. Péter farkát még mindig fogva tartva suttogta:
- Menjünk a hálószobába!
Az ágyterítőt a földre hajították, és úgy, ahogy voltak, vizesen huppantak az ágyba. Kezük fáradhatatlanul, ismerkedett a másik testével. Csókolózásuk intenzitása fokozódott, s egy kívülállónak már szinte egymás marcangolásának tűnhetett.
Egy pillanatig megálltak és Péter ekkor teljesen más ütemet felvéve, egészen lassan kezdett újraismerkedni a hanyatt fekvő lány testével. Az arcával, a melleivel, a hasával, végig a lábujjáig és vissza, érezve, hogy fokozódik a lányban az izgalom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika 2012. 05. 1. kedd 06:18
hát ez a Viki nem rossz az életben sok hasonlo sztory van a suliban smile
#4 v-ir-a 2012. 04. 26. csütörtök 22:56
nagyon jó... smile
#3 tenzin 2012. 04. 26. csütörtök 22:14
sluszpoen, naon jo 10 pont
#2 Rinaldo 2012. 04. 26. csütörtök 08:05
Nagyon jól és élvezetesen leirt történet.Végül Vikike is jól segbe lett dugva.
#1 Törté-Net 2012. 04. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?