Hírek

MÁRC.
9.
2020

A leküzdhetetlen vágy

Dr. Pétermann Marina unottan feszítette a hátát az állítólag ergonómiailag tesztelt és jóváhagyott irodai széken. Már öt és fél órája tartott a bőrgyógyászati szakrendelés, és úgy érezte nem csak az unalom, hanem a gerincén végigfutó enyhe, de markáns fájdalom is lassan megöli. Habár a munkája része volt, hogy a betegek vizsgálata közben mozogott egy kicsit, mégis a mai napon az ülő munka kínzó volt. Lassan teltek a rendelési órák, de vigasztalta, hogy hamarosan véget ér a szenvedése és haza mehet. El is döntötte, hogy vesz egy forró fürdőt is megkéri a barátját, hogy kicsit masszírozza meg a hátát. Ez a gondolat, rögtön jobb kedvre derítette, így sokkal könnyebb lesz elviselni a hátralévő egy órát.
Marina 27 éves volt és az orvosi egyetem alatt már tudta, hogy a bőrgyógyászat lesz az ő szakterülete. Alapvetően szerette a munkáját és izgalmasnak is találta, de az állami szakrendelések olykor nagyon unalmasak voltak.


MÁRC.
6.
2020

Az én utam 6. rész

Helgával nagyon jól sikerült az éjszakánk, de nagyon nem akartam belebonyolódni a kapcsolatba. Azt gondoltam, hogy hamarosan elmegyek, talán így könnyebb lesz itt hagyni. Persze ő nem nagyon értette, hogy mi van, miért vagyok ilyen elutasító. Két napig bírta, amikor kettesben maradtunk a könnyeivel küszködve kért magyarázatot.
- Mond miért kerülsz, talán nem volt jó velem?
- Csodálatos éjszakát töltöttünk együtt, ezért hálás vagyok neked, de én két hét múlva elmegyek, és nem akarok csalódást okozni.
- Tudom, hogy hamarosan elmész, de én nem a feleséged akartam lenni, csak kedveltelek, és jó volt veled a szex.
- Ne haragudj egy barom vagyok - öleltem át.
- Ma nálad alszom, lesz időd megvigasztalni - zárta le a témát egy cinkos mosollyal.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 45. rész

Egy meleg júliusi hétköznapon, Vivi Timi szobájában ülve meggyújtotta a dohánnyal és marihuánával kevert cigit, amibe párszor beleszívott, majd tovább adott. A szőke lányhoz került, aki néhány gyors slukk után Lorena felé nyújtotta. A füvezés terén még szűz nő elvette a spanglit, azzal enyhén dobogó szívvel, rutinosabb barátnői trükkjeit meg tanácsait alkalmazva, szakszerűen a szervezetébe juttatta a különleges illatú füstöt, amelyet egy ideig lent tartott, aztán a nyitott ablak irányába fújt. A cigaretta körbeért.
– Tudod, neked mostanában nagyon bejött az élet – jelentette ki Timi, Lorenára nézve.
– Miért? A fű miatt? – kérdezte a lány.
– Nem. Vagyis már elmondhatod, hogy ezt is kipróbáltad végre, de inkább a latin szeretőidre gondoltam, meg a sikeres mellnagyobbító kúrádra.


MÁRC.
5.
2020

A reggel

Hanyatt fekve, ruhátlanul ébredtem. A szobát a barna függönyökön átszűrődő hajnali fény és az előző éjszakai vad szeretkezés illata töltötte be. Szétdobált ruhák. A felborult pezsgősüvegek látványa a pár órával korábbi emlékeimet felébresztette. Imádtam a lány huszonéves zabolázhatatlan vadságát, amellyel képes volt belemerülni a testiség okozta örömökbe.
Kata még mindig mélyen aludt. Kócos, szőke fürtjei rendezetlenül omlottak szét az összegyűrt párnán, amelybe arcát temette. Mélyen aludt. Csak néztem. Néztem, ahogy a vékony paplan kirajzolja a karcsú derekának vonalát. Megkívántam. Mint mindig. Buja testének egyszerűen nem tudtam ellenállni.
Ránéztem az éjjeli szekrényen álló ébresztőórára. Fekete kijelzőjén az élénkpiros számok csak tovább bíztattak… Szinte súgták, hogy miénk az egész délelőtt. Az óra mellett ott hevert a nyakkendőm, amelyet még tegnap este Kata dobott félre.


Házasság új alapokon

Jó ideje házasok voltunk Rékával, amikor elhatároztuk, hogy kísérletezgetni fogunk. Alapvetően párokra gondoltunk, de én, érthető módon, nem határolódtam el még egy nőtől sem mellettünk. Erre persze Réka mindig húzta a száját, szóval nem erőltettem, meg aztán egy párcsere is legalább olyan izgalmasan hangzott. Feladtunk hát egy hirdetést, és vártunk. Elég sokan jelentkeztek, de csak férfiak, őket pedig elküldtem gyorsan. Így nem akartam osztozni. Aztán egy pénteken arra mentem haza, hogy Réka bejelenti, estére vendégünk lesz. Megörültem, de gyorsan le is lohadtam, mikor kiderült, hogy egy Feri nevű srác jön. Egyedül. Teljesen kiborultam, hogy ezt hogyan képzelte.
- Figyelj, már nem tudom lemondani – magyarázkodott Réka. – Nem tudom a számát.


MÁRC.
4.
2020

Kibontakozó meglepetés 2. rész

IV.
Reggel, ha lehet, még zavarodottabban ébredtem. Ránéztem az órára, de még korán volt, ennek ellenére besiettem a fürdőbe. Nevettem magamon. Nem lehet mindig az a megoldás, hogy elszaladok zuhanyozni, hátha a hidegvíz majd lecsillapít. Ez nem megoldás, ráadásul most ragtapasznak is nagyon gyenge volt. Ahogy becsuktam a szemem, újra és újra eszembe jutottak az este történtek. Ahogy az ajtóhoz szegezett, ahogy megcsókolt, ahogy ledobott az ágyra és hasra vágott. Ide a hideg víz kevés, magamhoz kellett nyúlnom. Bekentem magam tusfürdővel és elkezdtem simogatni a testemet, miközben lejátszottam a lezajlott eseményeket a fejemben. Masszíroztam a melleimet, simogattam magam és csak azt bántam, hogy nem hoztam magammal a kedvenc játékszeremet. Most rám fért volna. Tudtam, hogy nincs sok időm, úgyhogy rögtön a lényegre tértem és elkezdtem körözni az ujjammal a klitoriszomon, azon az édes kis púpon, ami annyi gyönyört adott nekem tegnap.


Félresikerült napozás

Megviselt a szüleim válása a legjobb barátnőm rávett hogy menjek el Vilitványira a szülei nyaralójába. Mindig is tudtam hogy gazdagok a szülei, de erről az eldugott nyaralóról fogalmam sem volt. A jelenlegi helyzetemben ennél jobb helyet elképzelni sem tudtam volna, egy erdő közepén egy hatalmas tisztáson egy bátran mondhatni luxusnyaraló fogadott. Emeletes, a teteje lapos mind később kiderült azért hogy oda is fel lehessen menni, és amikor felmentem nem hittem a szememnek mert a napozóágyak mellett jakuzzi és egy óriási medence fogadott. Nem tudtam elhinni hogy létezik ilyen hely és én itt vagyok hála Julinak a barátnőmnek aki ezért még kap, amiért nem hozott ide e hamarabb.
A nap tűzött, égetett amikor egy falatnyi bikiniben kiszálltam a medencéből és a hasamra feküdtem az egyik napozóágyon amit inkább franciaágynak tudnék elmondani.


MÁRC.
3.
2020

Egy filmforgatás előélete 14. rész

Balázs izgatottan várta Bettinát a szokott helyükön. Mivel mind a két intim box foglalt volt, ezért nem tudtak a részletekről beszélni. Balázs sokat gondolkozott az éjjel, hogy mit mondjon el Bettinának. Végül úgy döntött, hogy csak annyit mond, hogy megkérte Laurát, hogy Bettina néha ott alhasson és Laura gondolkozik a dolgon. Bettina örömmel fogadta a hírt.
- És te hogy gondolsz vissza a tegnapi találkozásra? - kérdezte Balázs elnyomva lelkiismeret furdalását
- Nagyon jó volt. Igaz már kaptam egy kis ízelítőt a leszbiből, de Diana igazi profi. Nagyon kedves, gyengéd és izgalmas volt.
- Élvezted a testét?
- Igen. Bár a fényképen láttam, hogy nem fiatal lánnyal kell szeretkeznem, de nagyon izgató volt a testét simogatni.