JÚL
08
2013

Vera a közösben 7. rész

gruppen

Az én drága Veronikámnak van egy olyan nehezen érthető szokása, hogy képes irdatlan ideig készülődni, amikor megyünk valahová. Mintha a tükör előtt, vagy a fürdőszobában eltűnne az időérzék, és nem lennének érvényesek a téridő szabályai. Ezekre a szabályokra ilyenkor sok noszogatással kell felhívni a figyelmét. Az olyan forró nyári napokon, mint amilyen Akkor is volt, ez különösen igaz volt, mert izzadósan rotyogó lakásunkban nehéz volt felfrissíteni magunkat, kiváltképp, hiszen egyikünk sem az a nádszál.
- Töltött galamb vagyok - kókadozott Vera a tükör előtt, és kényelmetlenül igazgatta magán a könnyű, igencsak sokat sejtető ruházatát. A szexi fehérneműjére csak könnyű pántos felsőrészt, és egy vékony "közepes" szoknyát vett (a minit az alakja miatt nem szereti). Én hátulról finoman átöleltem, és gyendég puszival a nyakán bíztattam, hogy...

*  *  *
JÚL
05
2013

A mélyalvó

családi, anál, leskelődés

Tim részegen mászott fel a lépcsőn a szülei házában a régi szobájába. Mosolygott magában, mert tudta mi vár rá. Lassan nyitotta ki a nyikorgó ajtót és szinte beesett a szobába. Egy nyirkos nyári éjszaka volt, a szoba estére mindig felmelegedett. Levette a pólóját és az ágya lábához dobta. Aztán a szoba másik oldalára nézett. A nővére Lori aludt a saját ágyában. A hasán aludt a takarója fölött. A nagy, kerek fenekét épp hogy takarta a szűk bugyija, szinte kérette magát, hogy Tim leskelődjön.
Az ilyen esték voltak Tim kedvencei gyerekkorában. Utálta a meleget, de imádta a következményét. Amikor ilyen volt az időjárás, a nővére sose viselt pizsamát, inkább csak egy rövid topban és bugyiban aludt. Tim benyúlt a nadrágjába, hogy megigazítsa a növekvő péniszét. Szinte felfalta a szemével nővérének testét és elkezdte lassan verni a farkát.

*  *  *

Gyere gazdám, gyere értem!

hetero

Végeztem az írással, papírra vetettem mindent, amit akartam. Kimerülten üldögélek egymagamban a pislogó gyertyaláng mellett, és arra várok, hogy végre meghalljam a kemény, ismerős lépteket odalent a kövezeten. Egyik kezemet mellemre szorítom. Ettől megnyugszik szívem, mely folyton háborog, mikor Sir Hunter Tremayne jár az eszemben. A nyájas olvasó szíve is háborogna, ha abban a szerencsében részesülhetne, hogy az uraság korbácsának csókját érzi pőre, reszkető bőrén. Ó, Uram, adj erőt gazdám lovának, hogy minél gyorsabban vágtasson, és itt legyen már velem. Önkéntelenül is kikukkantok a függöny résén, lepillantok a sötét, ázott földre, és alig várom, hogy végre megérkezzen. Mohón hegyezem fülem, hallani akarom a közelgő patkók csattogását, ám csak az esőcseppek koppannak az ablakon, mint kavicsok. A falióra szüntelenül a perceket üti. Keserű és rideg minden...

*  *  *
JÚL
04
2013

Vonaton

hetero, közlekedés, bilincs

A vonaton utazunk, nincsenek sokan, a mi fülkénkben egy árva lélek sem. A táj csak úgy suhan el mellettünk a hosszú út folyamán és mind a ketten tudjuk, hogy még sokáig nincs megálló. A kalauz is volt már ellenőrizni a jegyeket, nem várunk látogatókat. Csak magunk vagyunk. Bámulok ki az ablakon, míg Te, meztelenül ülsz velem szemben, hátratett kezekkel, melyeket egy fekete szőrmével átfont bilincs láncol össze. Lófarokban összefont, aranyszőke hajad bársonyosan omlik a kispárnára, míg meredten figyeled minden reakcióm. Formás melleid szabadon gömbölyödnek s mellbimbóid hegyesen felfelé tekintenek. (Valaki elment a kabinajtó mellett.)
Rád pillantok, végig pásztázom pupillám tested minden apró porcikáján, keresem, fürkészem szempárod, mi járhat a fejedben? Vajon milyen perverz játékot űzhetek Veled? Ki vagy szolgáltatva kényemnek, kedvemnek, de legbelül tudod, nem...

*  *  *

Clawdia 1. rész

maszturbáció

Véget ért az aznapi tanítás. Végre kicsöngettek. A középiskola falai közül kitóduló kamasz fiúk és nőiességük tudatásban levő csillogó szemű lányok nevetgélve, vidáman, kisebb-nagyobb fürtökben szóródtak szét a kapun kívül.
Hősünk - legyen Zoli - is így tett, de ő a többiekkel ellentétben magányosan fordult rá a hazavezető útra. Másodikos, sőt mindjárt harmadikos, hisz hamar vége lett ennek a tanévnek is. Itt a nyár! A már tizenhat nyarat látott testében élesre állított hormonok buzogtak, fejében többé-kevésbé pucér lányok körül zsongtak a gondolatok már legalább három éve. A vele egykorú lányok nála feljebb néztek, akár a már érettségiző korosztályon is túl, míg a kisebbek, akik még szinte gyerekek, hát velük meg mit kezdhetne...

JÚL
03
2013

Mindennapi történet

hetero

SMS hangja hasított bele a csendbe. Nyár volt, az irodai asztal ragadt a ráfolyt verítéktől, s bár munkaidő volt, D. órák óta egy fényképet nézegetett. Csendben, szomorúan és könnyes szemmel.
Aztán a telefonjáért nyúlt. Szenvtelenül nyomkodta a gombokat, azt hitte, egy újabb képet kapott a barátnője előző heti esküvőjéről.
- Na mi újság, hercegnőm? Felétek is meleg van? – állt az üzenetben, melyen meglepődött. Nem a barátnője írta azt, hanem T., akinek a fotóját nézegeti, Isten tudja, mióta...
Hirtelen erő támadt benne, könnyei felszáradtak arcáról és mosolygott. És félt. Bátorságát összeszedve válaszolt az előbbire:
- Gyere le hozzám, megmutatom, milyen meleg van errefelé! Egyedül leszek a hétvégén... - szólt a válasz. Soha nem csinált még ilyet, hogy ilyen nyíltan és őszintén kínálja fel magát egy férfinak, főleg egy olyannak,...

*  *  *

Büntető Hivatal - Előszó és 1. rész

s/m

Ez szintén egy bővebb lére eresztett, sokszereplős írás. Egy, talpalást kedvelő, lábimádók számára idealizált társadalmat mutat be.
Első szereplője egy nálam idősebb hölgy ismerősöm, akivel erotikus kapcsolatom soha sem volt, de napi rendszerességgel találkozom vele, így jól ismerem a lábait is. Az intézet molett dolgozója egy olyan lányt személyesít meg, akit valóban volt alkalmam megkötözni és fetisizálni. A nagyasszonyt egy boltban láttam és nem felejtettem el. A 16 éves lány egy ismerős húszéves lány, a fiatal sudár lány pedig egy barátnője. A bűnös ápolónőnek, ugyanaz a modellje, mint az Anyós és menyében Timinek. A tolvaj nő egy környékbeli ismerősöm, az idős vénlány, pedig egy munkahelyi egyedülálló hölgy, akiknek szintén gyakran láthatom a lábujjait és talpait.

*  *  *