Hírek

FEB.
26.
2020

A zsebóra

Liza boldogan lépkedett a reggeli napsütésben. Imádta ezt a várost, Barcelonát, ahol négy éve élt. Meghalt a nagymamája és egyetlen unokaként megörökölte ezt a kis lakást, némi pénzzel együtt. Habozás nélkül ide költözött, otthagyva szülei kisvárosi unalmas hétköznapjait, a szomszédok sanda megjegyzéseit és a munkanélküliség sivárságát. Itt gyorsan talált munkát, egy bankban dolgozott és élvezte az ügyfelek kiszolgálását.
Most is munkába ment, arcán mosollyal, bár ő sem értette, minek is örül ezen a reggelen. Valójában nem indult jól ez a nap. A mosdó még mindig furcsán hörgött, kedvenc szandáljának csatja az indulás előtt széttörött és a zárból is alig tudta kihúzni a kulcsot, ahogy elindult otthonról. Mégis úgy érezte, ma valami jó dolog fog vele történni.


FEB.
25.
2020

Amire 15 évig vártunk...

Húsz éves lány vagyok. Jó alakú, hosszú szőke hajú, és kék szemű, amolyan fiúk kedvence voltam mindig is. Nagyon sokan szerettek volna járni velem, de én valahogy ezt nem tartottam fontosnak, a barátságokat többre becsültem a fiúkkal. Így most, húszéves koromra már 5 éve vagyok együtt egy fiúval, aki az első és ezidáig egyetlen volt nekem mindenben. Éppen két hete derült ki, hogy nem tudott ellenállni egy lánynak a munkahelyén, és megcsalt vele. Összetörte a szívemet, azt hittem belehalok, nem ettem, meg akartam halni. Aztán egyszer csak csöngött a telefonom... Egy általános iskolai osztálytársam hívott fel, aki óvodás korunk óta szerelmes volt belém, amit nem is titkolt, de nekem, "csak" egy nagyon-nagyon jó barát volt. Két éve élt már külföldön, és most hazajött, azért hívott fel, hogy találkozzunk. Rossz kedvemen kicsit enyhített a tudat, hogy újra láthatom őt, mindig nagyon sokat nevettünk együtt, és nagyon egy hullámhosszon voltunk.


Nyári tábor

Elkezdődött a vakáció és a szüleim, hogy megszabaduljanak tőlem elküldtek egy nyári táborba. Amilyen sóherek voltak a legolcsóbb helyett választották ki. Elsőre nem hangzott rosszul: két hét egy Fekete tengeri üdülőben. Mint kiderült, egy lepukkant valamikori pionírtáborba kerültem, ahol minden hiányzott, amihez egy normális életben szüksége van az embernek. Legfőképpen az ingyen wifi. Az már csak hab volt a tortán, hogy nemcsak mi, „normális” diákok voltunk ott, hanem egy csoport intézetes is, akik elég vadak voltak. A kísérőnk persze leszarta az egészet csak a tábor igazgatónőjét próbálta befűzni. Én két „amolyannal” kerültem egy szobába. Mivel béketűrő, csendes személyiség vagyok igyekeztem mindent rájuk hagyni és minél kevesebbet tartózkodni otthon.


FEB.
24.
2020

Egy kiküldetés és következményei 1. rész

- Te tisztára hülye vagy! Mit csinálsz ebből ekkora ügyet! Nem volt jó? –közölte velem Kati.
Kati egyébként egy félhosszú, barna hajú, csodálatos alakú bombázó, csodálatos kerek fenékkel, viszonylag keskeny derékkal és marokba kívánkozó cicikkel rendelkező kolléganőm és nem mellesleg a feleségem legjobb barátnője. A fenti kijelentés egy szédületes szeretkezés (nem tudok jobb szót kitalálni rá!) után hangzott el, mielőtt bűnbánó arccal közöltem, hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie.
Az előzményekhez tartozik, hogy kettőnknek kellett egy kiszállásra mennünk a cégtől, mely három napig tartott és megérkezésünkkor derült ki, hogy csak egy szobát foglaltak nekünk. Azért túlzottam nem estünk kétségbe. Kati mindig nagyon tetszett, de igyekeztem erről nem tudomást venni. Bíztam magamban, hogy hűséges férj vagyok, ő nem tudom mit gondolt, de nem tiltakozott túlzottan a közös szoba ellen.


Alex és Alexandra 2. rész - 2. fejezet

Szandrával való első szeretkezésem, amiről a mai napig azt hiszi, hogy előtte még nem voltam nővel és ő vette el a szüzességemet, nagyjából úgy zajlott le, ahogy leírja. Tényleg ő kezdte, amikor lehúzta az alsógatyámat, amit mindketten csak a szüleink prűdsége miatt viseltünk. Abban viszont téved, hogy én még aludtam, amikor lehúzta rólam az alsónadrágot. Szó sincs róla.
Nemcsak hogy hozzám ért a nadrág lehúzása közben, hanem - miután felhajtotta a paplant - végigsimította az egész testemet, amivel tényleg annyira begerjesztett, hogy a brokim keményen felállt, s amikor lehúzta rólam az alsógatyát, szilajul előugrott.
A mérete szemmel láthatóan tetszett neki, csak azt kifogásolta, miért nem borotválom le hozzá hasonlóan a szeméremszőrzetemet.


FEB.
21.
2020

Mosoly

Magammal kezdem.
Nekem voltak gyerekeim az előző feleségemtől. De elválltunk. A válás után, szinte rögtön több helyen is regisztráltam a társkereső oldalakon. Volt sok kalandom, de többnyire férjes asszonyok akarták kiélni otthon titkolt különleges szexuális vágyaikat. Többnyire átlagos háziasszonyok akik reggel betették a gyereket iskolába, óvodába aztán felhívtak. És voltak magas pozíciót betöltő karrierista szingli csajok, kimerülve depressziósan. Pornó filmes jeleneteket idéző dolgokat akartak. Arcra, mellre, szájba élvezés, tágítás öklözés, és persze a félelmetes de nagyon izgató, popsi szex. Rövidke kapcsolatok voltak,… volt, egy alkalmas és volt ami három hónapig is eltartott. Úgy tűnt komoly kapcsolatot senki nem akar, pedig akkor nekem az lett volna a legjobb. Közel öt év telet el így mesés „hol volt hol nem volt” nemi élettel.


Váratlan alkalom

Egyik barátom felhívott délután, nem futunk-e össze. Mondtam neki, hogy igazából más terveim lennének az estére. Laci, a haverom azt mondta, muszáj lenne összefutnunk, mondania kell valamit, amit csak személyesen lehet. Jóban voltunk, hát belementem, lemondtam a programom.
Órákon keresztül sétáltunk, beszélgettünk. Épp ezelőtt nem sokkal szakítottunk pasimmal, és hát ahogy az már csak lenni szokott, hiányzott a szex. Lacinak is sokat meséltem előző barátomról, de még több emlék jött fel, amit hangosan nem mondtam ki. Laci hirtelen kapott egy hívást, így mennie kellett én meg ott maradtam egyedül.
Nem volt kedvem hazamenni, hát beültem egyedül egy kocsmába. Eléggé el voltam kenődve, mégiscsak egyedül üldögéltem egy korsó sör társaságában. Azért figyeltem a "felhozatalt". Kiszúrtam, hogy egy elég helyes srác engem bámul. Rögtön elfordítottam a fejem, el is pirultam.


FEB.
20.
2020

Erdei tábor

Éjszaka nem igazán tudtam elaludni, elég meleg volt. Sokat forgolódtam. Szeretem, az erdei táborokat, de vannak rossz részei. Ilyen például, az első éjszaka. Ismeretlen hangok, idegen illatok és sok ember szuszogása egy rakáson. Persze ismertem az összes srácot, hiszen osztálytásaim, többségükkel, már nem az első ilyen alkalom.
Éjszaka volt. Nem tudom mennyi idő, de mikor lefeküdtünk, úgy éjfél lehetett...tehát most 1 óra lehet. Holnap meg, 8 kor már reggeli. Na ez volt a másik amit utáltam. Miért nem lehet 8-9 ig a reggeli? Egy kis szabadság. Így 11.es fejjel, szerettem, ha van egy kis önállóságom. Viszont voltak igazán jó dolgok is. Az egyik, az erdő, a frissesség. Persze a második dolog sem elhanyagolható: a lányok. Itt sokkal kötetlenebbek mint otthon, ha szerencsénk van még leskelődésre is van mód. Összeségében szeretek itt lenni.