Lakbér

Szavazás átlaga: 7.93 pont (76 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 26.
Hossz: 9 163 karakter
Elolvasva: 1 131 alkalommal
Ez az egész COVID mizéria jól bejött nekem. Szexuálisan mindenképpen. Pénzügyileg nem annyira, de mindenben megtalálom az értéket. Hogy világos legyen: Van egy régi, kétszintes szállodám a közelében több iskolával és a helyi egyetemmel. Én is ott lakok, és sok időt és pénzt költöttem arra, hogy a szobákat szép, lakható kollégiumi stílusú helyiségekké alakítsam át, amelyeket – néhány kivételtől eltekintve – havonta bérbe adok diákoknak. A szállást biztonságosnak hirdetem: a lányoknak saját szárnyuk van, a fiúké a másik. A szobaajtók mindegyike a parkolóra néz, de minden ajtó látható a biztonsági kamerán. Mindenkit megvizsgálok, aki beköltözik és szigorúak a szabályaim: bármilyen vagy bűncselekmény és repülsz. Mindezek mellett a lakók tisztelnek és tisztességes embernek tartanak. De sokan nem veszik észre, hogy amikor kedvezően alakul számomra a helyzet, igazi szemétláda tudok lenni.
Egyik délután sétáltam a birtokon, és hallottam, hogy egy halk hang a nevemen szólít. Megfordultam és láttam, hogy egy vékony, elsőéves bámulja félénken a szobája előtti járdát.
– Mi újság kedves Lisa? – kérdeztem vidáman, próbálva megnyugtatni.
– Ohhh... Az utca végén levő edzőteremben dolgozok tanulás mellett, de a vírus miatt elbocsátottak. Nem kaphatok munkanélküli segélyt, mert bevételnek számítják az ösztöndíjat, de az ösztöndíjam nem fedezi a lakhatást. Nem tudok lakbért fizetni, és lehet hogy abba kell hagynom az egyetemet! – mondta láthatóan megrendülten és sírni kezdett.
– Van egy ötletem, amit megfontolhatnál! Mindkettőnknek előnyös lenne. Ingyen lakhatsz itt, akár egészen a diplomaosztódig, ha néha megteszel nekem pár dolgot. – mondtam.
A behajlított mutatóujjam hátával gyengéden letöröltem a könnyeit, de a mellkasa fölött lefelé haladva, leheletfinoman megcirógattam a mellbimbóját a ruháján keresztül. Levegő után kapott, de nem szólt semmit és a szemembe nézett. Nem volt kétséges, hogy megértette, mit kérek cserébe.
– Gondold át! – mondtam halkan és elsétáltam.
Alig jutottam néhány méternyire, amikor azt hallottam:
– Mit lenne ha elsőre csak egy hónapról lenne szó? Félek, de nem akarok kiesni.
– Legyen! Nem akarom, hogy megijedj vagy érezd magad! Csak egy nagyon szép lánnyal szeretnék lenni, és biztosra venni, hogy ő is élvezi. – feleltem, miközben lassan visszamentem hozzá.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (76 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. augusztus 23. 12:01
#7
Egyszerű történet egy kihasznált lányról. De volt benne erotika is. 🙂
0
veteran
2023. augusztus 1. 08:20
#5
Nem színpatikus. 
0
genius33
2023. július 30. 05:41
#4
Hát... ez nem valami szimpi sztori.
0
braun
2023. július 26. 18:39
#3
Az eleje a történetnek unszimpatikus, tényleg egy szemétláda a férfi ahogy kihasználja a lány szorult anyagi helyzetét. A folytatás rendben volt, kellően erotikus 🙂
1
Andreas6
2023. július 26. 05:39
#2
Nem túl szimpatikus a pasas.
0
T
Törté-Net
2023. július 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1